Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Het Poeder Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1 van hoge Zuiverheidsseroid Geen de Fabrieksprijs van Bijwerkingenchina

Het Poeder Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1 van hoge Zuiverheidsseroid Geen de Fabrieksprijs van Bijwerkingenchina

  • Het Poeder Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1 van hoge Zuiverheidsseroid Geen de Fabrieksprijs van Bijwerkingenchina
  • Het Poeder Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1 van hoge Zuiverheidsseroid Geen de Fabrieksprijs van Bijwerkingenchina
Het Poeder Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1 van hoge Zuiverheidsseroid Geen de Fabrieksprijs van Bijwerkingenchina
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RAWSGEAR
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 434-07-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Foliezak 25kg/drum; 1kg/foil zak
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Oxymetholone CAS NR.: 434-07-1
Verschepend type: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, Aramex, enz. Geschikt voor: Volwassen bejaarden,
E-mail: china@quality-steroid.com Whatsapp: 8613264734726
Hoog licht:

anabole injecteerbare steroïden

,

veiligste anabole steroïden

 

Het Poeder Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1 van hoge Zuiverheidsseroid Geen de Fabrieksprijs van Bijwerkingenchina

 

 

Snelle Details:

 
Chemische Naam: 4, 9, 11 estratrien-17beta-ol-3-één Acetaat
Othernames: Androidin, Anadrol 50, Androlic, Adroyd, Adroyed, Anadrol, Anadroyd, Anapolon, Anasteron, Anasteronal, Anebox, Becorel, Dynasten, Hemogenin, HMD, Metalar, Methabol, Nasté niet, oxitosona-50
Moleculaire Formule: C21H32O3
Molecuulgewicht: 332.48
CAS Nr.: 434-07-1
EINECS: 207-098-6
Norm: USP28/BP2003
MP 172-180 Celsius
Alpha- 34 o
R.i. 38 ° (C=1, CHCl3)
Opslagtemperaturen. 2-8 Celsius
Oplosbaarheid H2O: <0> Vorm: vast lichaam
Kleurenwit aan lichtgeel
De Stabiliteit van de water <0> oplosbaarheid mag lichte gevoelig zijn. Brandbaar. Onverenigbaar met sterke oxyderende agenten.
Analyse: 99% min.
Gebruik: Oxymetholo is een soort farmaceutisch materiaal, kan als Steroid hormoon, Anabolin worden gebruikt.
 
 

COA:

 

Productnaam Oxymetholone
Partij № 170601 Rapport № 1706-01
Opbrengsdatum 2017/06/16 Rapportdatum 2017/06/17
Hoeveelheid 180kg Vervaldag 2019/06/015
Ref.-Norm

USP 31 Norm

Resultaten van Analysetests
Test

 

USP 31 Norm

Resultaten van Analyse
Beschrijving Wit of praktisch Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder

 

Identificatie

Vereistennorm comfirms
Smeltpunt 172℃~178℃ 172℃~178℃
Specifieke Omwenteling +34°~ +38° +35.1°
Verlies bij het Drogen ≤1.0% 0,2%
Organische Vluchtige Onzuiverheden ≤850PPM 800PPM
Analyse 97.0~103.0% 99.1%
Conclusie De specificatie is met USP 31 in overeenstemming
 
 
Beschrijving:
 
Oxymetholone, algemeen als Anadrol toe te schrijven aan de eerste vervaardigde naam van de steroïden wordt bekend wordt afgeleid uit Dihydrotestosterone (DHT) en is 17-alpha--Alkylated steroïden (17-aa dat.) De 17 aa-wijziging betekent eenvoudig de steroïden chemisch bij de 17de koolstofpositie zijn veranderd om het toe te staan om opname te overleven door de eerste pas door de lever te overleven; zonder de 17 aa-wijziging de steroïden worden vernietigd alvorens het ooit de bloedstroom inging. Het goede nieuws is door deze wijziging wij bruikbare en krachtige anabole steroïden kunnen absorberen; het slechte nieuws is dit is giftig aan de lever. Aangezien de meeste mondelinge steroïden 17 aa zijn kan het toxische effect vrij hoog zijn maar aangezien het tot Anadrol behoort is dit effect meer uitgesproken makend het één van de meeste lever giftige steroïden op de markt.
 
Zodra oxymetholone het lichaam ingaat, dat door zijn 17 aa-vorm wordt toegestaan zal het zeer snel actief worden en de gevolgen zullen dramatisch snel zijn. Zoals wij begrijpen de anabole androgene steroïden de halveringstijd met hen beïnvloeden grotendeels de aanvankelijke kracht associeerden; Oxymetholone heeft een zeer korte halveringstijd van ongeveer 8,5 u die de steroïdenactiviteit onmiddellijk maken bijna maar met een zeer korte actieve duur. Om deze reden zullen vele atleten hun Oxymetholone-dosis in twee dosissen per dag verdelen om een piekhoeveelheid steroïden te houden actief in hun systeem continu tijdens periodes van gebruik. Nochtans, zal één dosis per dag genoeg zijn om een actieve hoeveelheid steroïden te houden die in het lichaam functioneren, hoewel niet op piekniveaus.
 

 

Toepassingen:

 

Anadrol is de strongset efficiënte mondelinge steroïden en heeft uiterst androgeen die hand in hand met een uiterst intense anabole component, door Anadrol te nemen de atleten een enorm " pompeffect“ tijdens de training in de uitgeoefende spieren ervaart. Het zelf als een anabole hormoondrugs, kan eiwitsynthese en verbiedende eiwitdysplasie bevorderen, en kan bloedcholesterol verminderen, de afscheiding van het calciumfosfor verminderen en beendermergafschaffing verminderen, bevorderend ontwikkeling, weefseleerstejaarsstudenten en korreling bevorderen. Veroorzaakt door gebruik op lange termijn van bijnier corticaal hormoon hebben preventie en bescherming tegen cortexhypofunction.

Tweede slechts aan Dianabol (methandrostenolone) als bodybuilding anabole steroïden. Bovendien, heeft het aanzienlijk medisch belang in het bijzonder voor behandeling van bloedarmoede, en meer onlangs gehad magere lichaamsmassa in HIV-Gecompromitteerde patiënten helpen handhaven. De vervreemding kan eiwitsynthese en het verbieden proteïne bevorderen, en kan bloedcholesterol verminderen, de afscheiding van het calciumfosfor verminderen en beendermergafschaffing verminderen, ontwikkeling etc. bevorderen. Oxymetholones (Anadrol, Anadrol 50, Androyd) is één van de populairste anabole steroïden van al tijd in zowel prestaties als medische cirkels.

 

 

Hoe zouden wij Anadrol moeten gebruiken?

 

Identiteitskaart waarschijnlijk is bereid om Anadrol in een cyclus met inbegrip van injecteerbare steroïden, maar niet andere 17aa-samenstellingen te omvatten. Identiteitskaart maakt om het even welke week-looppas 6 van deze samenstelling bij het begin van een cyclus, als vorm van „jumpstart“ beginnen naar snel het zien van aanwinsten. De snelle aanwinsten u van Anadrol (aan een pond per dag voor de eerste 2 weken niet ongewoon in Steroid.com-leden) zijn bent ook enkel aangezien snel om op onderbreking van gebruik .unless zult krijgen te verdwijnen u het eenvoudig als kickstarter schop-binnen, terwijl het wachten op uw andere samenstellingen aan gebruikt. Ziek ga hier op een lidmaat uit en zeg dat het gebruiken Anadrol aangezien een „Jumpstart“ vandaag het populairste gebruik van deze drug voor atleten en bodybuilders is. Ziek zeg ook dat deze drug met sterkteatleten immensely populair is die niet over gewichtsklassen (de Gebiedsatleten en strongmen), en zich met powerlifters in de zwaardere gewichtssteunen moeten ongerust maken.

 

Zijn ook belangrijk om van dat in één studie door Schroder nota te nemen et. Al Anadrol toonde aan dat het de capaciteit aan lager serum SHBG heeft (de Bindende Globuline van het Geslachtshormoon die aan uw vrije test bindt en het niet meer voor anabolism nuttig maakt, onder andere) concentraties door 54,9 25,8 en 45 16,2 nmol/l in 50 - en 100 mg-behandelingsgroepen. Dit middel zal er meer vrije test doorgevend rond uw lichaam wanneer u deze drug en duidelijk neemt zijn, zou dit wat synergisme wanneer gestapeld met andere steroïden veroorzaken. Gezien de hopen van gewicht en sterkte die in een vrij korte periode op deze drug kunnen worden bereikt, ben ik zeker dit als geen verrassing aan velen komt.

 

Een ander belangrijk en vaak afgezwakt kenmerk van deze samenstelling is dat Oxymetholone niet goed aan de androgen receptor bindt (Relatieve Bindende Affiniteit = te laag om worden bepaald) die laagste ongeveer ooit gelezen Ive is. Fundamenteel, is wat dit me vertelt dat er heel wat niet-receptor bemiddelde gevolgen die van deze steroïden is, tot het maken een zeer machtige toevoeging aan OM HET EVEN WELKE het OPHOPEN stapel, omdat het niet voor de receptorplaatsen met de andere steroïden zal concurreren u gebruikt. Zijn ook, aangezien u een zeer slechte keus voor een scherpe stapel kunt verondersteld hebben.

 

 

Dosering:

 

Het typische gebruik is 50-150 mg/dag. In sommige gevallen worden de grotere dosissen zoals 300 mg/dag gebruikt, maar wanneer geschikt gestapeld met één of meerdere andere anabole steroïden, vaak is er weinig verder voordeel van het overschrijden van 150 mg/dag.


Sommige vrouwelijke atleten verkiezen het gebruiken van Oxymetholone in dagelijkse dosering van 1-2mg per kilogram lichaamsgewicht.

 

Het Poeder Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1 van hoge Zuiverheidsseroid Geen de Fabrieksprijs van Bijwerkingenchina 0

 

Hoe te steroid orde te werk te gaan?

 

Eerst: Gelieve te laten me de punten kennen u zoekt, hoeveelheid en het land van bestemming
.

Tweede: U bevestigt alle details, en biedt ons het kopen orde aan;

 

Derde: Wij verzenden de detailprijs van ons product en bieden geschikte verzendwijzeverwijzing aan.

 

Vooruit: U bevestigt de orde en betaalt vooraf geld 100% en verzendt ons detailadres.

 

Vijfde: Wij schikken de verzending volgens uw vereisten.

 

Zesde: Wij bieden de naverkoopdienst aan nadat u pakket ontvangt;


 

Onze Voordelen:


1. Verpakking
Professionele verpakking met professionele materialen, en wij zullen cliënten verscheidene Verpakkingsmanier geven te kiezen nadat u me door mijn e-mail contacteert.


2. Kwaliteit
Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, ach moet de partij steroid poeder getest door onze QC (kwaliteitscontrole) afdeling alvorens zij om worden toegestaan te verkopen.


3. Levering
Wij kunnen uw poeder binnen 48 uren na uw betaling inpakken, en het overeenkomstige beeld van het pakket van uw poeder zal naar u worden verzonden.


4. Prijs
De beste prijzen u zijn zeker om worden tevredengesteld, meer koopt u, de concurrerendere prijzen u krijgt.


5. Betaling
T/T, paypal, Geldgram, Bitcoin, Western Union.

 

 

Verwante producten:

 

Productnaam CAS Nr.
Testosteronreeks
Testosteron Enanthate CAS 315-37-7
Testosteronbasis CAS 58-22-0
Testosteronacetaat CAS 1045-69-8
Testosteronpropionaat CAS 57-85-2
Testosteron Cypionate CAS 58-20-8
Testosteron phenylpropionate CAS 1255-49-8
Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS 5721-91-5
Testosteron Sustanon 250 /
Testosteron Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Mondelinge Turinabol CAS 2446-23-3
17a-methyl-1-testosteron CAS 65-04-3
Clostebolacetaat (Turinabol) CAS 855-19-6
1-testosteron Cypiontae CAS 1965-6-5
Nandrolonereeks
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Trenbolonereeks
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
(Het parabolan) Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS 23454-33-3
Trenbolonebasis CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Boldenonereeks
Boldenonebasis CAS 846-48-0
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS 13103-34-9
Boldenoneacetaat CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Mondelinge Steroïden
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Stanozolol (Winstrol) Micro- Poeder CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Drostanolonereeks
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Methenolonereeks
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Methenoloneacetaat/Primobolan CAS 434-05-9
Anti-oestrogeensteroïden
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Clomiphenecitraat CAS 50-41-9
Toremifenecitraat CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Geslachtsverhoging
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Sildenafilcitraat () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Vardenafilwaterstofchloride (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
Yohimbinehcl CAS 65-19-0
Oplosmiddelen voor Steroïden
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4
Benzyl Alcohol CAS 100-51-6
De Olie van het druivenzaad CAS 85594-37-2
Ethyloleaat CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Polyethyleenglycol (PIN) CAS 25322-68-3
Propyleenglycol CAS 57-55-6
MCT-Olie  
SARM-Reeks
Mk-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
Mk-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptidehormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PINmgf  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Vet Verlies
T3 het natrium/Cytomel van /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine Natriumzout CAS 25416-65-3
L-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserinhcl CAS 846589-98-8
CLA (Vervoegd Linoleic Zuur) CAS 2420-56-6
Orlistat CAS 96829-58-2
Calciumpyruvate CAS 52009-14-0
2, 4-dinitrofenol (DNP) CAS 51-28-5
Tauroursodeoxycholiczuur (Tudca) CAS 14605-22-2
Lokaal verdovingsmiddel
Paracetamol CAS 103-90-2
Phenacetin CAS 62-44-2
Benzocaine CAS 94-09-7
Lidocaine HCL CAS 137-58-6
Prilocaine CAS 721-50-6
Benzocainehcl CAS 23239-88-5
Lidocaine HCL CAS 73-78-9
Procaine HCL CAS 51-05-8
Prilocainehcl CAS 1786-81-8
Tetracainehcl CAS 136-47-0
Aarticainehcl CAS 23964-57-0
Levobupivacainehcl CAS 27262-48-2
Ropivacainehcl CAS 132112-35-7
Ropivacaine Mesylate CAS 854056-07-8
Dycloninehcl CAS 536-43-6
Mepivacainehcl CAS 1722-62-9
Chloroprocainehcl CAS 3858-89-7
Bodybuildingssupplementen
Creatinemonohydraat CAS 6020-87-7
Bèta-Alanine CAS 107-95-9
BCAA-2:1: 1 (Branched-Chain Aminozuur)  
L-glutamine CAS 56-85-9
Caseïne CAS 9000-71-9
Vitamine B12 CAS 68-19-9
DHEA-Reeks
Epiandrosterone CAS 481-29-8
Dehydroepiandrosterone (DHEA) CAS 53-43-0
4-DHEA CAS 853-23-6
7-keto DHEA CAS 566-19-8
Prohormones
4-Androstenedione  
1,4-Androstadienedione CAS 897-06-3
Androstenedione CAS 63-05-8
Hexadrone  
Methoxydienone CAS 2322-77-2
Methylstenbolone/Stenbolone CAS 5197-58-0
Norandrostenedione CAS 734-32-7
Methyldienedione CAS 5173-46-6
Methylepitiostanol/Epistane CAS 4267-80-5
Trestoloneacetaat  
Trestolone Decanoate CAS 5721-91-5
Stenbolone CAS 5197-58-0
Nootropicagent (Slimme Drugs)
Coluracetam (mkc-231) CAS 135463-81-9
Sunifiram CAS 314728-85-3
Noopept CAS 157115-85-0
Piracetam CAS 7491-74-9
Pramiracetam CAS 68497-62-1
Aniracetam CAS 72432-10-1
Oxiracetam CAS 62613-82-5
Kalmerend
Carphedon CAS 77472-70-9
Sertralinewaterstofchloride CAS 79559-97-0
Phenibut CAS 1078-21-3
Armodafinil CAS 112111-43-0
Anderen
Adrafinil CAS 63547-13-7
Pirfenidone CAS 53179-13-8
1,3-dimethyl-butylamine citraat (AMPÈREcitraat) /
Setipiprant CAS 866460-33-5
DMAA (1,3-Dimethylamylamine) CAS 13803-74-2
DMHA (1,5-dimethyl-hexylamin) CAS 543-82-8
DMBA (waterstofchloride 1,3-Dimethylbutylamine) CAS 71776-70-0
GBL (gamma-butyrolactone) CAS 96-48-0
Ethyl phenyl keton (Propiophenone) CAS 93-55-0
Phenylacetonitrile CAS 140-29-4
Pregabalin CAS 148553-50-8
Dextromethorphanhydrobromide CAS 125-69-9
ADHD  
Tomoxetinehcl CAS 83015-26-3
4-Fluorobenzoic zuur CAS 456-22-4
Clonidine waterstofchloride CAS 4205-91-8

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Moran

Tel.: +8613264734726

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten