Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Effectief Spier Peptide van het de Bouwhormoon Wit Poeder Pentadecapeptide BPC 157 1g/Vial

Effectief Spier Peptide van het de Bouwhormoon Wit Poeder Pentadecapeptide BPC 157 1g/Vial

  • Effectief Spier Peptide van het de Bouwhormoon Wit Poeder Pentadecapeptide BPC 157 1g/Vial
  • Effectief Spier Peptide van het de Bouwhormoon Wit Poeder Pentadecapeptide BPC 157 1g/Vial
  • Effectief Spier Peptide van het de Bouwhormoon Wit Poeder Pentadecapeptide BPC 157 1g/Vial
Effectief Spier Peptide van het de Bouwhormoon Wit Poeder Pentadecapeptide BPC 157 1g/Vial
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RAWSGEAR
Certificering: GMP, HSE, ISO 9001, USP, BP
Modelnummer: 137525-51-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1g
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Folie zak
Levertijd: 3-5 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoins
Levering vermogen: 100kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
HS Code: 29224999 MF: C62H98N16O22
Mw: 1419.53552 Zuiverheid: 99%
Verschijning: Wit Gevriesdroogd Poeder Norm: USP
Hoog licht:

peptides van de spiergroei

,

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

 

 

Effectief Spier Peptide van het de Bouwhormoon Wit Poeder Pentadecapeptide BPC 157

 

 

Snelle details:

 

Zuiverheid (HPLC): 98% min.
Verschijning: Wit poeder
Enige Onzuiverheid (HPLC): 2.0% maximum
Aminozuursamenstelling: 10% van theoretisch
Peptide Inhoud (N%): e80.0%
Watergehalte (Karl Fischer): d5.0%
Acetaatinhoud (HPIC): d15.0%
LIDSTATEN (ESI): Verenigbaar
Massasaldo: 95.0~ 105,0%

MF: C62H98N16O22
Mw: 1419.53552

Norm: USP
Methode van Analyse: HPLC

 

 

Beschrijving

BPC 157 (Lichaamsbescherming samengesteld-157) is een pentadecapeptide uit 15 aminozuren wordt samengesteld, is het een partiële sequentie van de samenstelling van de lichaamsbescherming die binnen wordt ontdekt en geïsoleerd van menselijke maagjuice.bpc 157 het helen van wonden verbetert, met inbegrip van pezenwonden zoals transected Achilles pezen van ratten, verhoogde het beduidend de overleving van cellen onder oxydatieve spanning en versnelde de verspreiding van de fibroblasten in cultuurschotels op een dose-dependent manier die. En BPC 157 verhoogt ook de waarschijnlijkheid van een cel die onder oxydatieve spanning overleeft. Deze acties worden waarschijnlijk bemiddeld door de activering van de proteinic FAK-Paxillinweg.

 

BPC 157 heeft een sterke anti-inflammatory activiteit in zowel scherpe als chronische ontstekingsmodellen. In feite, stellen de voorlopige resultaten in klinische proeven voor dat BPC 157 een belangrijk therapeutisch hulpmiddel voor de behandeling van ontstekingsdarm disease.BPC 157 kan worden werd getoond om het gekronkelde helen te versnellen en een duidelijk angiogenic effect te hebben. Bovendien vergemakkelijkt het beduidend het helen van beenbreuk bij ratten. Dit peptide stelt ook een osteogenic effect tentoon beduidend verbeterend het helen van segmentaal been defect.BPC 157 versnelt het helen van transected rattenachilles pees en transected ratten quadriceps spier.

 

Het bevlekken FITC -FITC-phalloidin kon aantonen dat BPC 157 F-actin vorming in fibroblasten veroorzaakt. Eveneens, kon de Westelijke vlekkenanalyse de productie en de activering van paxillin en FAK-proteïnen ontdekken. De westelijke vlekkenanalyse toonde ook aan dat BPC 157 de omvang van phosphorylation van paxillin en FAK-proteïnen verhoogt zonder de veroorzaakte bedragen te beïnvloeden.

 

 

Informatie

 

Pentadecapeptide BPC 157, uit 15 aminozuren wordt samengesteld, is een partiële sequentie van de samenstelling van de lichaamsbescherming (BPC) die binnen wordt ontdekt en van menselijk maagzuur dat geïsoleerd. Experimenteel is het aangetoond om het helen van vele verschillende wonden te versnellen, transected het omvatten rattenachilles pees. Deze studie werd ontworpen om het potentiële mechanisme van BPC 157 te onderzoeken om het helen van verwonde pees te verbeteren. De uitloper van peesfibroblasten van werd pees explants met of zonder BPC 157 wordt gecultiveerd die onderzocht. De resultaten toonden aan dat BPC 157 beduidend de uitloper van pees explants versnelde. De celproliferatie van beschaafde die peesfibroblasten uit rattenachilles pees worden afgeleid werd niet direct beïnvloed door BPC 157 zoals die door MTT analyse wordt geëvalueerd. Nochtans, werd de overleving van de behandelde cellen van BPC 157 beduidend verhoogd onder 2) spanning de van H (2) O (. BPC 157 verhoogde duidelijk de migratie in vitro van peesfibroblasten op een dose-dependent manier zoals die door de migratieanalyse van de transwellfilter wordt geopenbaard.

 

Dosis van BPC 157 versnelde ook dependently het uitspreiden van peesfibroblasten op cultuurschotels. De F-actin vorming werd zoals die door FITC-phalloidin te bevlekken wordt ontdekt veroorzaakt in de behandelde fibroblasten van BPC 157. De eiwituitdrukking en de activering van FAK en paxillin werden bepaald door Westelijke vlekkenanalyse, en die de phosphorylation niveaus van zowel FAK als paxillin waren dosis dependently met BPC 157 wordt verhoogd terwijl de totale hoeveelheden proteïne onveranderd waren. Samenvattend, bevordert BPC 157 ex vivo de uitloper van peesfibroblasten van pees explants, celoverleving onder spanning, en de migratie in vitro van peesfibroblasten, die waarschijnlijk bemiddeld door de activering van de FAK-Paxillinweg is.

 

 

Appilication
 

Stabiele maagpentadecapeptide BPC 157 (GEPPPGKPADDAGLV, M.W. 1419) kan de nieuwe drugstal in menselijk maagzuur zijn, efficiënt zowel in de hogere als lagere GI landstreek, en vrij van bijwerkingen.


BPC 157, naast een antiulcereffect efficiënt in therapie van ontstekingsdarmziekte (IBD)
(PL 14736) slechts tot dusver getest in klinische fase II, heeft een zeer veilig profiel, en stelde een bepaald gekronkeld helend effect tentoon. Het heeft ook getoond om met geen-saystem-Nr in wisselwerking te staan, die endoteelbescherming en angiogenic effect, zelfs in streng geschade voorwaarden bieden (d.w.z., bevorderde het uitdrukking van vroege de groeireactie 1 gen verantwoordelijk voor cytokine en de generatie van de de groeifactor en vroege extracellulaire matrijs (collageen) vorming (maar ook zijn de groeifactor 1 van de onderdrukkerszenuw - een band eiwit-2)), belangrijk om strenge complicaties van geavanceerd en slecht gecontroleerd IBD tegen te gaan. Hopelijk, wijzen de lessen van dierlijke studies, in het bijzonder het geavanceerde intestinale anastomosis helen, het omgekeerde korte darmsyndroom en fistel helen op de hoge betekenis van BPC 157s in verdere IBD-therapie. Ook die, kan dit steunende bewijsmateriaal (d.w.z., geen toxisch effect, negatieve grenstest, bereikte niet LD1, geen bijwerking in proeven) de problemen algemeen tegengaan in het gebruik van peptidergic agenten, in het bijzonder op lange termijn gebruikt die worden uitgeoefend.

 


BPC 157 heeft een sterke anti-inflammatory activiteit in zowel scherpe als chronische ontstekingsmodellen, kan het een belangrijk therapeutisch hulpmiddel worden want de behandeling van ontstekingsdarm disease.BPC 157 werd getoond om het gekronkelde helen te versnellen en een duidelijk angiogenic effect te hebben. En het vergemakkelijkt beduidend het helen van beenbreuk bij ratten, stelt een osteogenic effect tentoon beduidend verbeterend het helen van segmentaal been defect.BPC 157 versnelt het helen van transected rattenachilles pees en transected ratten quadriceps spier, versnelde beduidend de uitloper van pees explants. De celproliferatie van beschaafde peesfibroblasten afgeleide Achilles pees werd niet direct beïnvloed door BPC 157 zoals die door MTT analyse wordt geëvalueerd.

 

Omdat BPC 157 om van maagzuren is gebleken worden geïsoleerd, zou het geen verrassing moeten zijn om te vinden dat diverse wetenschappelijke studies die over dierproefonderwerpen zijn uitgevoerd verscheidene verband tussen de peptide aanwezigheid en de spijsverteringskanaalfunctionaliteit hebben kunnen aanwijzen. Specifiek, heeft men bepaald dat BPC 157 de capaciteit tentoonstelt om de manier te regelen en te controleren waarin het spijsverteringskanaal kan werken.


Één van de manieren dat BPC 157 dit verwezenlijkt is door het beschermen van het endoteel, dat de dunne laag cellen is die de binnenlandse oppervlakte van het bloedvat voeren. Een andere manier peptide regelgevende functie uitvoert is door het zijn een zeer belangrijke factor tijdens angiogenese; namelijk het proces waarin het nieuwe bloedvat van reeds bestaand bloedvat wordt gevormd.

 

Dit laatstgenoemde proces wordt verder door BPC 157's capaciteit ondersteund om korrelingsweefsel te vormen; deze term verwijzingen verwerken de nieuwe bindweefsels en het uiterst kleine bloedvat die zich op de oppervlakte van wond ontwikkelen, waarbij tot peptide wordt gemaakt een belangrijk stuk aan het algemene gekronkelde helen. De verdere studies hebben ook aangetoond dat de peptide inherente functionaliteit het toestaat om anti-inflammatory eigenschappen te bevatten. Bovendien, hebben deze studies bepaald dat BPC 157 ook in de verordening en de controle van bloedstroom door het maagdarmkanaal van een dierproefonderwerp kan helpen.

 

 

Wat doet het?


Bpc-157 zijn verrassend vrij van bijwerkingen, en in onderzoek dat sinds 1991 is gebeurd om pees, spier, darmen, tanden, been en meer te herstellen, zowel naar laboratorium „test-buis“ studies in vitro, in in vivo mens als knaagdierstudies getoond, en wanneer mondeling gebruikt of onderhuids (onder uw huid) of (in uw spier) intramusculair inspuiten.

 

Neem enkel een blik bij het volgende, die neer werd gejaagd en door de goede mensen in Suppversity in hun artikel op bpc-157 werd geïdentificeerd. Bpc-157 zijn getoond:

Bevorder pees en ligament het helen door peesuitloper, celoverleving, en celmigratie in een knaagdiermodel van Achilles peesbreuk, en ook wanneer beheerd in drinkwater aan ratten met beschadigde middel collaterale ligamenten
Pees-aan-been helen efficiënt genoeg dat zij „de huidige reconstructive chirurgische methodes“ kunnen met succes eigenlijk ruilen

Verzet me zo effectief tegen de schadelijke gevolgen van NSAIDs zoals ibuprofen of advil op de darmvoering dat de wetenschappers bpc-157 een „NSAIDs-tegengif“ één noemden waarvan zij zeggen dat „geen andere enige agent een gelijkaardige serie van gevolgen „heeft afgebeeld
Herstel de schade van ontstekingsdarmziekte (IBD) binnen enkel dagen na mondeling beleid in een knaagdiermodel van IBD
Perdidontitis van de hulpbehandeling wanneer beheerd in een knaagdiermodel van periodontitis, beduidend genoeg om wetenschappers te hebben dat „BPC 157 besluiten kan een nieuwe peptide kandidaat in de behandeling van periodontal ziekte „vertegenwoordigen
Het omgekeerde systemische corticosteroid-geschade spier helen, in knaagdier modelleert waar bpc-157 mondeling eens dagelijks 14 dagen aan ratten met verpletterde gastrocnemius spier werden beheerd. De gelijkaardige voordelen werden aangetoond in een knaagdierstudie door Novinscak et al.
Versnel been het helen bij konijnen die aan segmentaal beentekort alvorens wordt behandeld met bpc-157 leden.

 

 

COA

 

Testpunten Specificatie Testresultaten
Beschrijving Wit of bijna wit kristallijn poeder Wit kristallijn poeder
Smeltpunt 191.0~193.0ºC 192ºC
Verlies van het drogen ≤1.0% 0,5%
Heavy metal ≤20ppm 15ppm
TLC Slechts één vlek Slechts één vlek
Analyse ≥99% 99.51%
Conclusie Het voldoet aan USP 32

 

 

Voordelen:


1) BPC 157 is in rattenstudies getoond om gescheurde quadriceps spieren, losgemaakte achilles pees, spieren te helen die zijn beschadigd/verpletterd
2) Dramatische snelle terugwinning van spierscheuren
3) Pees om het helen uit te benen
4) Het verhoogde ligament helen
5) Heeft een verscheidenheid van beschermende gevolgen in de organen
6) De menselijke proeven tonen het helen en preventie van maagzweren aan
7) Geen bijwerkingen zijn gezien in menselijke proeven.

 

Bpc-157 kunnen de volgende eigenschappen hebben:
 
Adaptogenic
Hulpterugwinning in hypovascular & hypocellular zacht weefsel
Pijnstillend
Angiomodulatory
Tegen stuipen
Kalmerend – verlicht spanning en bezorgdheid, verhogings seroton niveaus
Anti-inflammatory – verminder ontsteking
Antithrombotic – de functie van de Reddingentrombocyt, de stroom van het verhogingenbloed
Anti-Ulcerative (anti-Zweeragent)
Bèta-celregeneratie – heelt oud en produceert nieuwe bèta-cellen (Eilandjeneogenesis)
Ga Demyelination tegen
Cytoprotective
Endothelial protectant
Verbeter GABAergic-transmissie
Ergogenic
Gastroprotective – beschermt en heelt het maagdarmkanaal
Heel en vorm nieuw korrelingsweefsel
Hepatoprotective
Stijging Collageenproductie
Van de het Hormoonreceptor van de verhogingsgroei de Uitdrukking/de Gevoeligheid
Rem & ga Cystevorming tegen
Rem Spier het Verspillen
Rem, verhinder of keer Necrose om
Neurogeneration
Organoprotective
Osteogenic
Peptidergic
Pro-Angiogenic – bevordert angiogenese
Profylactisch
Krijg mucosal integriteit terug
Serotonergic
Omhoog-regel VEGF-Uitdrukking

 

 

Bijwerkingen:


er zijn absoluut niets die ik weet van goed niemand, nochtans de eerste keer het weet ik het ik kreeg een hoofdpijn en voelde over het algemeen ziek gebruikte, nochtans dit slechts voor een dag was. Ik ben nu 100% dit zeer waarschijnlijk een toeval, waarschijnlijkst een lichaamsreactie op de eerste keer is. om eerlijk te zijn zijn er geen bijwerkingen, zijn binnen klinische proeffase 2 ATM en zij hebben 0 gevolgen, slechts positieven gemeld.

 

Effectief Spier Peptide van het de Bouwhormoon Wit Poeder Pentadecapeptide BPC 157 1g/Vial 0

 

Effectief Spier Peptide van het de Bouwhormoon Wit Poeder Pentadecapeptide BPC 157 1g/Vial 1

 

Verwante peptide producten:

 

Peptide Specificatie Peptide specificatie
MGF 2mg/vial Ipamorelin 2mg/vial
PINmgf 2mg/vial Hexarelin 2mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
Cjc-1295 zonder DAC 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial TB500 2mg/vial
Melanotan I 10mg/vial pentadecapeptide BPC 157 2mg/vial
Melanotan II 10mg/vial Fragment 176-191 2mg/vial
Ghrp-2 5mg of 10mg/vial Triptorelin 2mg/vial
Ghrp-6 5mg of 10mg/vial Tesamorelin 2mg/vial
Gonadorelin 2mg of 10mg/vial Aod-9604 2mg/vial
DSIP 2mg/vial Follistatin 344 1mg/vial
Selank 5mg/vial Onverwacht-8 Aangepast

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Moran

Tel.: +8613264734726

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)