Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Menselijk de Groeihormoon die Peptide ghrp-6 5mg 10mg voor Magere Spieren vrijgeven

Menselijk de Groeihormoon die Peptide ghrp-6 5mg 10mg voor Magere Spieren vrijgeven

  • Human Growth Hormone Releasing Peptide GHRP-6 5mg 10mg For Lean Muscles
  • Human Growth Hormone Releasing Peptide GHRP-6 5mg 10mg For Lean Muscles
 • Human Growth Hormone Releasing Peptide GHRP-6 5mg 10mg For Lean Muscles

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Pharmlab
  Certificering: ISO 9001, USP,GMP
  Modelnummer: 87616-84-0

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10vials
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Goed vermomd pacakge met speciale methode
  Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
  Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
  Levering vermogen: Massa in voorraad
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Ghrp-6 Volledige Naam: De groeihormoon dat Hexapeptide vrijgeeft
  Eenheid: 10vials/kit Specificatie: 5mg/vial; 10mg/vial
  Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder Fabrikant: Pharmlab

   

  Menselijk de Groeihormoon die Peptide ghrp-6 5mg 10mg voor Magere Spieren vrijgeven

   

  Productnaam: Ghrp-6
  CAS NR.: 87616-84-0
  Moleculaire Formule: C46H56N12O6
  Molecuulgewicht: 873.01
  Maalmassa: 873,014
  Peptide zuiverheid: > 98,0%
  Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder
  Verwante substantie: Totale Onzuiverheden (%) ≤ 2,0%
  Acetaatinhoud: ≤ 15,0%
  Bacteriële Endotoxins: ≤5 IU/mg
  Reconstructie: Om best practicerichtlijnen te volgen voor het opnieuw samenstellen van ghrp-6, stel in steriel, bacteriostatisch, gedistilleerd water, indien nodig met lichte sonication opnieuw samen.
  Opslag van ghrp-6: Gevriesdroogde ghrp-6 hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 weken, zouden moeten worden opgeslagen gedroogd onder -20°C.Upon-reconstructie ghrp-6 zouden moeten bij 2-8°C tussen 2-7 dagen worden opgeslagen en voor toekomstig gebruik onder opslag de op lange termijn van -20°C.For wordt het geadviseerd om een dragerproteïne (0,1% HEEFT of BSA) toe te voegen. Vermijd veelvoudige freeze-thaw cycli.
  Houdbaarheid: Één jaar van bericht

   

   

  Het grote Voordeel u kon van ons krijgen:

   

  1. Hoog - kwaliteit raws (>98% zuiverheid)

  2. 100% veilig pakket

  3. De basislevering van de V.S.

  4. Speciaal kanaal aan de EU

   

   

                                                                                                                                          - Door Pharmlab

   

  Ghrp-6 informatie

   

  Het meest meestal gebruikt van deze peptides moet de productie van GH verhogen. Andere peptides in deze categorie omvatten ghrp-2, Hexarelin en ipamorelin. Met betrekking tot stijgend GH, elk van zijn deze gelijkaardig en zijn niet noodzakelijk of voordelig om hen te combineren. In tegendeel, kies het meest geschikt voor de specifieke situatie.

   

  Het primaire gebruik van ghrp-6 moet de verhoogde niveaus van GH verstrekken, wat ook tot een verhoging van niveaus igf-1 leidt. Dit helpt om gewicht te verliezen en, in sommige gevallen, ook tot spier het oogsten bij te dragen. In het algemeen wordt GHRP gekozen als substituut voor het gebruik van GH en samen met GH zelden gebruikt.

  Reden ghrp-6 is superieur aan andere GHRP is zijn effect op stijgende eetlust (die ook een nadeel) kan zijn en het heeft significante waarde in het verminderen van ontsteking en het helpen om schade, in het bijzonder tendonitis te helen

   

  Ghrp-6 is het vrijgeven van hexapeptide één van verscheidene synthetische ontmoeten-enkephalinanalogons die omvatten onnatuurlijke D-Aminozuren, voor hun de groeihormoon vrijgevend activiteit ontwikkeld en GH secretagogues genoemd. Zij hebben opioid activiteit niet maar zijn machtige stimulators van de versie van GH. Deze secretagogues zijn verschillend van GHRP in zoverre dat zij geen opeenvolgingsrelatie delen en hun functie door actie bij een volledig verschillende receptor afleiden. Deze receptor werd oorspronkelijk genoemd de receptor van het de groeihormoon secretagogue, maar wegens verdere ontdekkingen, wordt hormoonghrelin nu beschouwd natuurlijke endogene ligand als van de receptor. Daarom deze de handeling van het groeihormoon secretagogues als synthetische ghrelinmimetics.

   

  Wanneer om ghrp-6 te gebruiken?

   

  Ghrp-6 worden het meest meestal gebruikt voor hetzelfde doel dat GH kan gebruiken, maar het is mogelijk om een kostenvoordeel te kiezen dat aan ghrp-6 voordelig is, GH, of waar de individuen neigen om hun GH te bevorderen om injecties te produceren.

   

   

  Deze doelstellingen kunnen verhoogde vette vermindering, betere spieraanwinst wanneer gebruikt in combinatie met anabole steroïden, betere huid & apos omvatten; s kosmetische eigenschappen, en het betere gekronkelde helen.

   

  Ghrp-6 kunnen niet worden beschouwd als om eender welke bovengenoemde redenen nuttig. Nochtans, wanneer het gebruiken van versterking op korte termijn met aan de gang zijnde procedures eerder dan steroid cycli of vette verliesprocedures, adviseer ik beperkend de dosis tot de minimum geadviseerde dosiswaaier.

   

  Hoe te om ghrp-6 te gebruiken?

   

   

  Ghrp-6 worden gewoonlijk verstrekt in een 5 mg-flesje, dat onder koude opslag zou moeten worden opgeslagen. (Aanvaardbaar, maar post hen niet aan niet-gekoeld.) Verdun het flesje met de hoeveelheid steriel of bacteriostatisch water. Bijvoorbeeld, kunnen de flesjes met 2,5 ml water worden verdund om een oplossing van 2 mg/ml (mcg van 2000/ml) op te brengen. Na het toevoegen van water, worden de flesjes opgeslagen opnieuw in koude opslag.

   

   

  Wanneer beheerd, wordt het aangewezen volume teruggetrokken van het flesje van de (gewoonlijk) insulinespuit volgens de gewenste dosis en de concentratie de formulering. In de bovengenoemde voorbeelden, zou de dosis mcg 100 slechts 0,05 die ml vereisen, op de insulinespuit worden geëtiketteerd. 300 microgrammen zullen 0,15 ml vereisen, of geëtiketteerd „15 IU“ op de insulinespuit.

   

   

  De injectie kan volgens persoonlijke voorkeur onderhuids, intramusculair of intraveneus zijn.

   

  Minstens twee keer per dag, is het beste effect 3x /dag, minstens 30-60 minuten vóór maaltijd en wanneer de niet-bloedsuiker toeneemt (met andere woorden, is de bloedsuiker sinds de meest recente maaltijd. gevallen) Algemeen bijvoorbeeld, kan men van mcg zijn 50-300. Wanneer GHRH met ghrp-6 wordt gebruikt, zou de dosis tot mcg moeten worden verminderd 50-100.

   

   

  Voor de hogere niveaus van GH, zullen de hogere dosissen binnen de geadviseerde waaier zeker het effect verhogen. Met betrekking tot het helen van voordelen, zoals voor tendonitis, volstaat het lage eind van de waaier gewoonlijk en ziet noodzakelijk geen beduidend groter effect wanneer het verhogen van de dosis.

   

  Hoewel oplossing ghrp-6 is nog zeer goed en zijn doeltreffendheid na verloop van tijd verloren, is er geen scherpe besnoeiing tussen de algemene richtlijnen en het gebruik van flesjes binnen één maand na wederopbouw. In het verleden, zal ik het flesje laten vallen en zal nieuwe beginnen.

   

  Calculeert dalende doeltreffendheid van ghrp-6 in

   

  Voor het verhogen van de niveaus van GH, zijn ghrp-6 minder efficiënt in aanwezigheid van de hoge niveaus van de bloedglucose of hoge somatostatin niveaus, die uit hoge niveaus igf-1 voortvloeien. Om deze reden, voor beste effect ghrp-6 zou moeten worden genomen terwijl de bloedsuiker, bijvoorbeeld ongeveer 30-60 minuten vóór een maaltijd vrij laag is. Ghrp-6 zullen effect verminderd hebben als GH door injectie wordt genomen, omdat GH igf-1 verhoogt. Waar het gebruik van GH tot neen meer dan ongeveer 14 IU per week beperkt is, zal gelijktijdig gebruik ghrp-6 waarschijnlijk nog GH enigszins verder verhogen, maar zal als het gebruik van GH groter is dan dit toen waarschijnlijke ghrp-6 injecties klein aan niets naar verder het verhogen van de niveaus van GH doen.

  De lage schildklierniveaus verminderen ook doeltreffendheid van ghrp-6, en bescheiden verhoogde schildklierniveaus, zoals met mcg 50-200/dag van T4, of mcg van 12.5-50/de dag van T3, kan doeltreffendheid verbeteren. (Als T3 wordt gebruikt, zou de dosering in drie dosissen per dag moeten worden verdeeld.)

  Menselijk de Groeihormoon die Peptide ghrp-6 5mg 10mg voor Magere Spieren vrijgeven

   

  Ghrp-6 toepassing

   

  Ghrp-6 zijn injecteerbare peptide in de categorie van het vrijgeven van peptides, of GHRP. Algemeen het meest gebruikt van deze peptides moet de groei hormon productie verhogen. Andere peptides in deze categorie omvatten ghrp-2, hexarelin, en ipamorelin. Met betrekking tot de stijgende groei ho, elk van zo ook werken deze, en er zijn geen behoefte of voordeel aan het combineren van hen. In plaats daarvan, wordt het meest geschikt voor het bijzondere geval gekozen.
  Het belangrijkste gebruik van ghrp-6 moet de verhoogde niveaus van het de groeihormoon verstrekken, wat ook in verhoogde niveaus igf-1 resulteert. Dit helpt vet verlies en helpt ook in sommige gevallen spieraanwinst.

  Over het algemeen, GHRP-wordt het gebruik gekozen als vervanging aan het gebruik van GH, en slechts zelden wordt gecombineerd met de groei hormon.

   

  De redenen om ghrp-6 over andere GHRP te verkiezen zijn zijn effect op stijgende eetlust (die ook een nadeel) kan zijn, en zijn aangetoonde waarde in het verminderen van ontsteking en het helpen om verwonding, in het bijzonder tendinitis te helen.

   

   

  Het effect van ghrp-6 

   

  ·Verminderde niveaus van lichaamsvet
  ·Betere slaap
  ·Sterker immuunsysteem
  ·Sterkere beenderen
  ·Gezondere huid
  ·Betere terugwinning

   

  Naam SPE
  Melanotan I 10mg/vial, 10vial/box
  Melanotan II 10mg/vial, 10vial/box
  CJC 1295 2mg/vial, 10vial/box
  cjc1295 dac 2mg/vial, 10vial/box
  Sermorelin 2mg/vial, 10vial/box
  Sermorelin 5mg/vial, 10vial/box
  PT 141 10mg/vial, 10vial/box
  Ipamorelin 2mg/vial, 10vial/box
  Ipamorelin 5mg/vial, 10vial/box
  MGF 2mg/vial, 10vial/box
  PINmgf 2mg/vial, 10vial/box
  Ghrp-6 5mg/vial, 10vial/box
  Ghrp-2 5mg/vial, 10vial/box
  Hexarelin 2mg/vial, 10vial/box
  Hexarelin 5mg/vial, 10vial/box
  Thymosin Bèta 4 (TB4) (tb-500) 2mg/vial, 10vial/box
  Follistatin 344 1mg/vial, 10vial/box
  Oxytocin 2mg 2mg/vial, 10vial/box
  epitalon 10mg/vial, 10vial/box
  DSIP 2mg/vial, 10vial/box
  DSIP 5mg/vial, 10vial/box
  selank 2mg/vial, 10vial/box
  selank 5mg/vial, 10vial/box
  BPC 157 2mg/vial, 10vial/box
  Gonadorelin 2mg/vial, 10vial/box
  Triptorelin GNRH 2mg/vial, 10vial/box
  ghrh 2mg/vial, 10vial/box
  Tesamorelin 2mg/vial, 10vial/box
  ACE031 1mg/vial, 10vial/box
  Gdf-8 1mg/vial, 10vial/box

   

  Beste artikel van het type service

   

  1. Aanbiedings beste quanlity en concurrerende prijs.

  2. goed ervaren in het leveren van de pakketten aan u.

  Discrete en strakke veilige verpakking voor gewaarborgde Douanepas.

  Levering: prioriteit aan het gebruik van DHL, TNT, Fedex, HKEMS, UPS, enz.

  3. De volledige voorraad verzekert snelle levering.
  4. De superieure naverkoopdienst.

  5. Veiligste en snelste levering.

  Wij hebben Adequate voorraad, en kunnen geschikt binnen 24hours wanneer ontvang
  de betaling. Het volgen wordt numberwould geïnformeerd snel na verzending.
  Wij hebben speciale manier konden 0,01 kilo's aan 50 kilo'sproducten verschepen een tijd.
  Wij bieden smeltend poeder in de vloeibare dienst aan. En verscheep de vloeistof in speciale flessen.

  6. Het ervarings winkelen.
  Naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij steroid oplossingen en recepten aan.

  Wij kunnen u onderwijzen hoe te om steroid oplossingen thuis te maken.

   

  Menselijk de Groeihormoon die Peptide ghrp-6 5mg 10mg voor Magere Spieren vrijgeven

   

  Wij hebben ervaringen meer dan 10 jaar voor het uitvoeren van Anabole Steroïden, peptides en Farmaceutische tussenpersonen in de gehele wereld gehad. De grote qty behoefte om aan de V.S. worden verscheept elke maand, onze verdelers heeft eisen meer dan $10000 voor raws elke maand. Geen kwestie hoe groot uw orde, wij manier om aan u zullen hebben te verschepen en de 100%-brandkast voor u te waarborgen.

   

  De EU-de markt is ook zeer het hete verkopen. Bijvoorbeeld, het UK, Letland, Litouwen, Rusland. De verdelers kwamen uit deze landen, kochten zij raws kunnen zich $5000 tot $20000 uitstrekken, geëindigd - de producten van hen zijn zeer populair.

  Contactgegevens
  RAWSGEAR MANUFACTURER

  Contactpersoon: Coco

  Tel.: +8618186204104

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)