Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven

Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven

  • Powerful Growth Hormone Releasing Peptide Hexarelin 2mg For Secretion Deficiency
  • Powerful Growth Hormone Releasing Peptide Hexarelin 2mg For Secretion Deficiency
  • Powerful Growth Hormone Releasing Peptide Hexarelin 2mg For Secretion Deficiency
 • Powerful Growth Hormone Releasing Peptide Hexarelin 2mg For Secretion Deficiency

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Pharmlab
  Certificering: ISO 9001, USP,GMP
  Modelnummer: 140703-51-1

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: één uitrusting
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Goed vermomd pakket met de veilige verzendwijze van 100%
  Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
  Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
  Levering vermogen: Massa in voorraad
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Hexarelin Specificatie: 2mg/vial
  Eenheid: 10vials per uitrusting Verschijning: Witte Vorst - droog Poeder
  Gebruik: Het bevrijden van GH merk: Pharmlab

   

  Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven

   

  • Productnaam: Hexarelin
  • CAS: 140703-51-1
  • M.F.: C47H58N12O6
  • M.W.: 887.04022
  • HS Code: 2937190090
  • Dichtheid: 1,322 g/cm3
  • Kookpunt: 1403.6 ° C bij 760 mmHg
  • Damp: 0mmHg bij 25° C
  • R.i.: 1.66
  • Vlampunt: 802.7 ° C
  • Verschijning: Wit Gevriesdroogd poeder
  • Opslag: Gesloten, onder 2 het behoud van ~ 8º C
  • Levertijd: Binnen 12 uren op ontvangstbewijs van betaling
  • Gebruik: Synthetisch kan versie zes bevorderen van het de groeihormoon peptide, in de behandeling van afscheidingsdeficiëntie die klinisch wordt gebruikt.

   

   Hexarelinspecificatie

   


  Productnaam

  Hexarelin

  Andere naam

  Hexarelinacetaat

  CAS-registeraantal

  140703-51-1

  Moleculaire formule

  C47H58N12O6

  Molecuulgewicht

  887.04022

  Analyse

  99%

  Verschijning

  Wit kristallijn poeder

  Enige Onzuiverheid (HPLC)

  1.0%

  Aminozuursamenstelling

  10% van theoretisch

  Peptide Inhoud (N%)

  80% (door %N)

  Watergehalte (Karl Fischer)

  6.0%

  Massasaldo

  95.0~105.0%

   

   

  Hexarelinbeschrijving

   

  Hexarelin is een zeer krachtig de groeihormoon vrijgevend peptide secretagogue (ook verwezen naar als GHRP). Hexarelin wordt gekenmerkt door het hebben van een langere eindhalveringstijd (ongeveer 70 min) dan meeste andere hormoonpeptides en is uiterst efficiënt bij het vrijgeven van de groeihormoon. Deze lange halveringstijd is inherent met peptides die door vervanging van natuurlijk - het voorkomen l aminozuren voor thed-configuratie zijn gewijzigd. De farmacokinetica van hexarelin correleert goed met de pharmacodynamic bevindingen door Deghenghi et al. worden gemeld die. (1994) wie opmerkte dat bij de volwassen mannelijke rat, de piekniveaus van het de groeihormoon duidelijke 20 min na het s.c-beleid van hexarelin waren. De auteurs merkten op dat de de groei hormonw afscheiding door hexarelin wordt veroorzaakt snel was en ondersteunde aangezien het nog hoogst bij 30 min. dat werd bevorderd.

   

  Hexarelin (of enkel de HEXUITDRAAI) zijn hormonenpeptide die een korte die ketting bevat van enkel zes aminozuren wordt gemaakt en structuur gelijkend op regelgevende proteïnen heeft die hen helpt om g-Hormoon vrij te geven. Zijn molecuulgewicht/massa is 877,05 en zijn moleculaire formule is C47H58N12O6. De klinische studies en de proeven met verschillende peptides die hormonen vrijgeven zijn in vroege jaren '90, met studieleiden door wetenschapper Denghenghi begonnen waarin hexarelin door één van aminozuren in de structuur van de proteïne door stabielere vorm te substitueren werd gecreeerd. In 1995 vond een andere studie plaats waarin zijn actie betreffende hypothalamus en slijmachtige klier werd geopenbaard. Op het ogenblik zijn er weinig aan de gang zijnde studies betreffende hexarelineigenschappen. De oorspronkelijke actie van hexarelin is de stimulatie van klieren om hormoon van de groei vrij te geven; Nochtans heeft het ook positieve gevolgen voor spierduurzaamheid en kan spiersterkte verhogen en de groei van spierweefsels bevorderen. Ook dit bezit peptide opzij sommige neuroprotective eigenschappen met het deelnemen aan helende processen.

   

   

  Hoe het werkt?

   

  Wanneer Hexarelin als onderhuidse injectie wordt beheerd, activeert het slijmachtig door impuls, enkel als ghrp-6, die helpt om het hormoon in het lichaam door te geven. In tegenstelling tot ghrp-6, veroorzaakt het geen honger bijwerkingen. Hexarelin niet alleen verbetert het niveau van GH in het lichaam, maar ook verbiedt somatostatin, die de belangrijkste reden is om de versie van GH te remmen. Dit middel zal er meer rijken van GH zijn. Bovendien is hexarelin sterkste beschikbare GHRP, zodat zouden de gebruikers moeten opmerken dat de desensibilisatie veel sneller kan zijn dan andere GHRP. Dit maakt het minder voor gebruik op lange termijn geschikt, maar aangezien hexarelin de gezondheid van igf-1 en GH kan verbeteren, kan het volkomen als PCT-hulpmiddel voor de synthese van cycli GH/igf-1 werken. De kracht van peptide zou niet, samen met de productie van cortisol en de stijging van prolactin moeten worden onderschat. Er zijn niets dicht bij de mogelijkheid van hogere niveaus van steroid gebruik, maar het heeft de sterkste affiniteit om cortisol/prolactin te verbeteren in vergelijking met andere GHRP.

   

   

  Toepassing van Hexarelin:

  Ghrelin is een eetlust-regelende factor van randorganen wordt afgescheiden die in regelgeving van energiehomoeostasis via het binden aan de receptor resulterend in de afscheiding van door de slijmachtige klier die wordt geïmpliceerd. De weg door band van ghrelin aan de secretagoguereceptor wordt geactiveerd, GHSR1a, regelt de activering van het stroomafwaarts mitogen-geactiveerde eiwitkinase, Akt, salpeteroxydesynthase, en AMPK-cascades in verschillende cellulaire systemen dat. Één van de belangrijke eigenschappen van GHSR1a toont constitutieve activiteit bezittend basisactiviteit bij gebrek aan agonist, resulterend in een hoge graad van receptorintern maken evenals van signalerende activiteit. Omgekeerde agonists voor de ghrelinreceptor voor de behandeling van zwaarlijvigheid bijzonder interessant kunnen zouden zijn. Deze activiteit schijnt om een tonisch die signaal voor de ontwikkeling van normale hoogte te verstrekken, waarschijnlijk door een effect op de HGH-as wordt vereist.

   

   

  Dosering en Gebruik

   

  Hexarelin komt in een vorst - het droge poeder enkel zoals andere GHRP-peptides en de opslag zouden in een koele droge plaats tot opnieuw samengesteld en geplaatst in een ijskast moeten worden gedaan. Het bacteriostatische water wordt gebruikt om het poeder opnieuw samen te stellen en een insulinespuit is de aangewezen methode om onderhuidse injecties van hexarelin te beheren. De gebruikers zullen opmerken 200mcgs de verzadigingsdosis voor hexarelin is en over een paar weken van gebruik de totale desensibilisatie kan beginnen plaats te vinden. Ook, is de occasionele gloed omhoog van slijmachtig genoteerd wanneer het doseren ver voorbij verzadigingsdosissen. De desensibilisatie kan gemakkelijk worden ontruimd door een onderbreking van hexerlingebruik voor een paar dagen aan een paar weken te nemen. Dit GHRP is het sterkst, en wegens de desensibilisatiefactor, geloof ik de optimale manier om dit peptide te gebruiken het bij lage dosissen met andere GHRP zoals GHRP2, GHRP6 of iPamorelin te mengen zou zijn. Door een lage dosis hexearelin met een andere GHRP te combineren, gaat u uw capaciteit verhogen om een grotere impuls van de groeihormoon uit te zetten. Combineer dit met GHRH en u hebt een synergistic mengsel dat GH effectiever zal bevrijden. In feite, voor synthetische HGH-gebruikers, kan dit een haalbare manier zijn om geld te besparen bij het gebruiken van minder exogeen GH door het met hexarelin in een GHRP+GHRH-cyclus te combineren. Dientengevolge, zou het gebruiken van hexarelin in dit protocol de maximumversie van GH in het lichaam vestigen.

   

  Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven

   

   

  Groot Voordeel van ons - Door Pharmlab

   

  1. Hoog - kwaliteit raws (>98% zuiverheid)
  2. 100% veilig pakket
  3. De basislevering van de V.S.
  4. Speciaal kanaal aan de EU

   

   

  Peptide lijsten 

   

  Punt

                   Punt

  Eenheidsgrootte

  T-A001

  MGF

  2mg

  T-A002

  PINmgf

  2mg

  T-A003

  Cjc-1295 met DAC

  2mg

  T-A004

  Cjc-1295 zonder DAC

  2mg

  T-A005

  PT-141

  10mg

  T-A006

  MT-1

  10mg

  T-A007

  MT-2

  10mg

  T-A008

  Ghrp-2

  5mg

  T-A008

  Ghrp-2

  10mg

  T-A009

  Ghrp-6

  5mg

  T-A009

  Ghrp-6

  10mg

  T-A010

  Ipamorelin

  2mg

  T-A011

  Hexarelin

  2mg

  T-A012

  Sermorelin

  2mg

  T-A013

  Oxytocin

  2mg

  T-A014

  TB500

  2mg

  T-A015

  pentadecapeptide BPC 157

  2mg

  T-A016

  176-191

  2mg

  T-A017

  Triptorelin

  2mg

  T-A018

  Tesamorelin

  2mg

  T-A020

  Gonadorelin

  2mg

  T-A020

  Gonadorelin

  10mg

  T-A021

  DSIP 

  2mg

  T-A022

  Selank

  5mg

   

  Markering: Hexarelinacetaat, Hormoon die Peptide Hexarelin, Menselijke de Groeipeptide vrijgeven

   

   

  Contactgegevens
  RAWSGEAR MANUFACTURER

  Contactpersoon: Coco

  Tel.: +8618186204104

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)