Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

CAS 137525-51-0 Pentadecapeptide BPC 157 voor Organische Spier Rebuilder

CAS 137525-51-0 Pentadecapeptide BPC 157 voor Organische Spier Rebuilder

  • CAS 137525-51-0 Pentadecapeptide BPC 157 voor Organische Spier Rebuilder
  • CAS 137525-51-0 Pentadecapeptide BPC 157 voor Organische Spier Rebuilder
CAS 137525-51-0 Pentadecapeptide BPC 157 voor Organische Spier Rebuilder
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 137525-51-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 flesjes
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Vermomd pacakge
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: pentadecapeptide BPC 157 CAS: 137525-51-0
Specificatie: 2mg/vial Rang: Farmaceutische rang
Zuiverheid: 99% MF: C62H98N16O22
Hoog licht:

peptides van de spiergroei

,

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon


Menselijke Peptide Pentadecapeptide BPC 157 van het de Groeihormoon voor Organische Spier Rebuilder

 


Snel Detail

 

BPC 157


Alias: Pentadecapeptide


CAS: 137525-51-0


Opeenvolging: Bpc 15, bpc-157, Booly-beschermingssamenstelling 15


MF: C62H98N16O22


Mw: 1419.53552


Zuiverheid: 99%


Specificatie: 2mg/vial


Verschijning: Wit Gevriesdroogd Poeder


Verpakking: Als requirments


Oorsprong: China


Handelsmerk: Pharmlad


Exportmarkten: Globaal

 


>>>Beschrijving

BPC 157 (Lichaamsbescherming samengesteld-157) is een pentadecapeptide uit 15 aminozuren wordt samengesteld, is het een partiële sequentie van de samenstelling van de lichaamsbescherming die binnen wordt ontdekt en geïsoleerd van menselijke maagjuice.bpc 157 het helen van wonden verbetert, met inbegrip van pezenwonden zoals transected Achilles pezen van ratten, verhoogde het beduidend de overleving van cellen onder oxydatieve spanning en versnelde de verspreiding van de fibroblasten in cultuurschotels op een dose-dependent manier die. En BPC 157 verhoogt ook de waarschijnlijkheid van een cel die onder oxydatieve spanning overleven. Deze acties worden waarschijnlijk bemiddeld door de activering van de proteinic FAK-Paxillinweg.

 

BPC 157 heeft een sterke anti-inflammatory activiteit in zowel scherpe als chronische ontstekingsmodellen. In feite, stellen de voorlopige resultaten in klinische proeven voor dat BPC 157 een belangrijk therapeutisch hulpmiddel voor de behandeling van ontstekingsdarm disease.BPC 157 kan worden werd getoond om het gekronkelde helen te versnellen en een duidelijk angiogenic effect te hebben. Bovendien vergemakkelijkt het beduidend het helen van beenbreuk bij ratten. Dit peptide stelt ook een osteogenic effect tentoon beduidend verbeterend het helen van segmentaal been defect.BPC 157 versnelt het helen van transected rattenachilles pees en transected ratten quadriceps spier.

 

Het bevlekken FITC -FITC-phalloidin kon aantonen dat BPC 157 F-actin vorming in fibroblasten veroorzaakt. Eveneens, kon de Westelijke vlekkenanalyse de productie en de activering van paxillin en FAK-proteïnen ontdekken. De westelijke vlekkenanalyse toonde ook aan dat BPC 157 de omvang van phosphorylation van paxillin en FAK-proteïnen verhoogt zonder de veroorzaakte bedragen te beïnvloeden.

 


>>>Informatie

 

Pentadecapeptide BPC 157, uit 15 aminozuren wordt samengesteld, is een partiële sequentie van de samenstelling van de lichaamsbescherming (BPC) die binnen wordt ontdekt en van menselijk maagzuur dat geïsoleerd. Experimenteel is het aangetoond om het helen van vele verschillende wonden te versnellen, transected het omvatten rattenachilles pees. Deze studie werd ontworpen om het potentiële mechanisme van BPC 157 te onderzoeken om het helen van verwonde pees te verbeteren. De uitloper van peesfibroblasten van werd pees explants met of zonder BPC 157 wordt gecultiveerd die onderzocht. De resultaten toonden aan dat BPC 157 beduidend de uitloper van pees explants versnelde. De celproliferatie van beschaafde die peesfibroblasten uit rattenachilles pees worden afgeleid werd niet direct beïnvloed door BPC 157 zoals die door MTT analyse wordt geëvalueerd. Nochtans, werd de overleving van de behandelde cellen van BPC 157 beduidend verhoogd onder 2) spanning de van H (2) O (. BPC 157 verhoogde duidelijk de migratie in vitro van peesfibroblasten op een dose-dependent manier zoals die door de migratieanalyse van de transwellfilter wordt geopenbaard. Dosis van BPC 157 versnelde ook dependently het uitspreiden van peesfibroblasten op cultuurschotels. De F-actin vorming werd zoals die door FITC-phalloidin te bevlekken wordt ontdekt veroorzaakt in de behandelde fibroblasten van BPC 157. De eiwituitdrukking en de activering van FAK en paxillin werden bepaald door Westelijke vlekkenanalyse, en die de phosphorylation niveaus van zowel FAK als paxillin waren dosis dependently met BPC 157 wordt verhoogd terwijl de totale hoeveelheden proteïne onveranderd waren. Samenvattend, bevordert BPC 157 ex vivo de uitloper van peesfibroblasten van pees explants, celoverleving onder spanning, en de migratie in vitro van peesfibroblasten, die waarschijnlijk bemiddeld door de activering van de FAK-Paxillinweg is.

 


>>>Appilication

BPC 157 heeft een sterke anti-inflammatory activiteit in zowel scherpe als chronische ontstekingsmodellen, kan het een belangrijk therapeutisch hulpmiddel worden want de behandeling van ontstekingsdarm disease.BPC 157 werd getoond om het gekronkelde helen te versnellen en een duidelijk angiogenic effect te hebben. En het vergemakkelijkt beduidend het helen van beenbreuk bij ratten, stelt een osteogenic effect tentoon beduidend verbeterend het helen van segmentaal been defect.BPC 157 versnelt het helen van transected rattenachilles pees en transected ratten quadriceps spier, versnelde beduidend de uitloper van pees explants. De celproliferatie van beschaafde peesfibroblasten afgeleide Achilles pees werd niet direct beïnvloed door BPC 157 zoals die door MTT analyse wordt geëvalueerd.

 

Omdat BPC 157 om van maagzuren is gebleken worden geïsoleerd, zou het geen verrassing moeten zijn om te vinden dat diverse wetenschappelijke studies die over dierproefonderwerpen zijn uitgevoerd verscheidene verband tussen de peptide aanwezigheid en de spijsverteringskanaalfunctionaliteit hebben kunnen aanwijzen. Specifiek, heeft men bepaald dat BPC 157 de capaciteit tentoonstelt om de manier te regelen en te controleren waarin het spijsverteringskanaal kan werken.


Één van de manieren dat BPC 157 dit verwezenlijkt is door het beschermen van het endoteel, dat de dunne laag cellen is die de binnenlandse oppervlakte van het bloedvat voeren. Een andere manier peptide regelgevende functie uitvoert is door het zijn een zeer belangrijke factor tijdens angiogenese; namelijk het proces waarin het nieuwe bloedvat van reeds bestaand bloedvat wordt gevormd.

 

Dit laatstgenoemde proces wordt verder door BPC 157's capaciteit ondersteund om korrelingsweefsel te vormen; deze term verwijzingen verwerken de nieuwe bindweefsels en het uiterst kleine bloedvat die zich op de oppervlakte van wond ontwikkelen, waarbij tot peptide wordt gemaakt een belangrijk stuk aan het algemene gekronkelde helen. De verdere studies hebben ook aangetoond dat de peptide inherente functionaliteit het toestaat om anti-inflammatory eigenschappen te bevatten. Bovendien, hebben deze studies bepaald dat BPC 157 ook in de verordening en de controle van bloedstroom door het maagdarmkanaal van een dierproefonderwerp kan helpen.

 

CAS 137525-51-0 Pentadecapeptide BPC 157 voor Organische Spier Rebuilder 0

 

>>>COA

 

Testpunten Specificatie Testresultaten
Beschrijving Wit of bijna wit kristallijn poeder Wit kristallijn poeder
Smeltpunt 191.0~193.0ºC 192ºC
Verlies van het drogen ≤1.0% 0,5%
Heavy metal ≤20ppm 15ppm
TLC Slechts één vlek Slechts één vlek
Analyse ≥99% 99.51%
Conclusie Het voldoet aan USP 32

 


>>>Opslag

 

opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie van peptide zou het bij 4°C tussen 2-21 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. moeten worden opgeslagen.

 

 

>>>Voordelen

- Brandwondbehandeling.


- dramatische snelle terugwinning van spierscheuren.


- pees om het helen uit te benen - het verhoogde ligament helen.


- heeft een verscheidenheid van beschermende gevolgen voor de organen.


- de menselijke proeven tonen het helen en preventie van maagzweren aan.


- hulpreparatie wat leverschade na verlengde chronische alcoholblootstelling.


- geen bijwerkingen zijn gezien in menselijke proeven.

 

CAS 137525-51-0 Pentadecapeptide BPC 157 voor Organische Spier Rebuilder 1

 

Verpakking & Levering
1. Professioneel team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100grams aan 100kg-poeder aan uw land in één keer te verschepen
2. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.
3. Trackingcode 24 uren voor gewaarborgde douanepas.
4. Vele soorten verzending, kunnen ook als uw vereiste zijn.
Ons Voordeel
1. De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2. Wij hebben een diepgaandere professionele kennis, kunt u een volledige waaier van de diensten doen.
3. Grote kwaliteit, gunstige prijs en veilig vervoer.
4. Beveilig en discrete verzending.
5. Het pakket kan in 24 uren na betaling, uitdrukkelijke levering met DHL, EMS, HKEMS, TNT, UPS, Fedex en 24h-de naverkoopdienst worden gestuurd.
6. Onze producten en diensten zullen zich op de grootste klantenvraag concentreren, houden wij het grootste enthousiasme en de oprechte samenwerking met elke klant.

 

 

Hete Producten

 

Testosteronacetaat Trenboloneacetaat MGF
Testosteron Cypionate Trenbolone Enanthate PINmgf
Testosteron Decanoate Boldenoneacetaat Cjc-1295
Testosteron Enanthate Boldenone undecylenate CJC-1295 DAC
Testosteron Isocaproate Boldenone Cypionate PT-141
Testosteron Phenylpropionate Boldenonepropionaat Melanotan-1
Testosteronpropionaat Nandrolone Decanoate Melanotan-2
Testosteron Undecanoate Nandrolone phenylpropionate Ghrp-2
Mesterone Nandrolone undecylate Ghrp-6
Testosteron Sustanon 250 Nandrolone cypionate Ipamorelin
Clostebolacetaat Nandrolonepropionaat Hexarelin
Methylandrostanolone Methyltrienolone Sermorelin
Methenolone Enanthate Drostanolonepropionaat Oxytocin
Methenoloneacetaat Drostanolone Enanthate TB500
Anadrol Stanolone Fragment 176-191
Anavar Tadalafil Triptorelin
Winstrol Vardenafil Tesamorelin
Clomifenecitraat Dianabol Gonadorelin
Toremifenecitraat Tamoxifencitraat DSIP
Finasteride waterstofchloride Selank

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)