Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Van het de Groeihormoon van de Hexarelinacetaat Menselijk Peptide 2mg /Vial Wit Gevriesdroogd Poeder

Van het de Groeihormoon van de Hexarelinacetaat Menselijk Peptide 2mg /Vial Wit Gevriesdroogd Poeder

  • Van het de Groeihormoon van de Hexarelinacetaat Menselijk Peptide 2mg /Vial Wit Gevriesdroogd Poeder
  • Van het de Groeihormoon van de Hexarelinacetaat Menselijk Peptide 2mg /Vial Wit Gevriesdroogd Poeder
Van het de Groeihormoon van de Hexarelinacetaat Menselijk Peptide 2mg /Vial Wit Gevriesdroogd Poeder
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 140703-51-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Vermomd pakket; Foliezak
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Hexarelin Andere naam: Examorelin
CAS: 140703-51-1 Verschijning: wit gevriesdroogd poeder
Zuiverheid: 99% Handelsmerk: Pharmlab
Hoog licht:

De groeihormoon dat Peptide vrijgeeft

,

peptides van de spiergroei

 

Anti-veroudert Hexarelin 2mg/de Acetaat van Vial Human Hormone Steroids Peptides Hexarelin

 

Snel detail

 

Productnaam: Hexarelin

 

Andere naam: Examorelin

 

CAS: 140703-51-1

 

Verschijning: wit gevriesdroogd poeder

 

zuiverheid: 99%

 

Rang: Farmaceutische rang

 

Pakket: Vermomd pakket; Foliezak

 

Leveringsdatum: 3-5 het werkdagen

 

Certificaat: ISO 9001, USP, GMP

 

Betaling: Western Union, MoneyGram, T/T, bitcoin

 

Het verschepen: EMS, HKEMS, EUB, ETK, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz.

 

Moleculaire Formule: C47h58n12o6
 

Molecuulgewicht: 887.04

 

 

Hexarelinbeschrijving

 

Hexarelinaanwijzingen: Hexarelin (HEXUITDRAAI) is GH GH secretagogue dat een familie van de groeifactoren die de versie van de groeihormoon bevordert (GH) is, gelijkend op ghrp-6. Kan voor medische behandeling van de deficiëntie van GH worden gebruikt. Hexarelin is goede systemische anabool. Bovendien aangezien wij weten dat het gebruik van GH zal leiden tot de sluiting van uw endogene hormoonniveaus, schijnt Hexarelin ook zeer nuttig voor „GH-PCT“ te zijn of „- PCT“ omdat het kan helpen het natuurlijke niveau van deze hormonen aan hun cyclus herstellen

Ghrelin is een eetlust-regelende factor van randorganen wordt afgescheiden die aan energie-evenwichtige regelgeving door aan receptoren deelneemt te binden die tot slijmachtige afscheiding leiden die.

 

De activering van het stroomafwaarts mitogen-geactiveerde eiwitkinase Akt, salpeteroxydesynthase en AMPK-cascade in verschillende celsystemen wordt geregeld door ghrelin en de secretagoguereceptor GHSR1a aan activering te binden. Een belangrijke eigenschap van GHSR1a toont constitutieve activiteit met basisactiviteit bij gebrek aan agonists, die tot een hoge graad van receptorintern maken en van de signaaltransductie activiteit leiden. Voor zwaarlijvigheidsbehandeling, kan het pro-agonist van de ghrelinreceptor zijn van bijzondere betekenis dat deze activiteit schijnt om een voldoende hoogte van het vereiste aanvullingssignaal, misschien door de as van GH te verstrekken.

 

Hexarelin, ook als Examorelin wordt bekend, is een de groeihormoon (GH), vooral een hexapeptide-als de afscheidingsreceptor van het de groeihormoon (GHSR die). Hexarelin is gelijkaardig in vele opzichten aan ghrp-6; nochtans, is het getoond om een grotere verhoging van natuurlijk te veroorzaken - het voorkomen GH. Sommige gegevens stellen voor dat het het sterkste synthetische hormoon voor de groeihormoon (GHRH) op de markt kan zijn.

 

Producttoepassing

 

Aangezien het niet beduidend het niveau van Ghrelin verantwoordelijk voor het verhogen van honger en het snellere maag leegmaken verhoogt, Hexarelin-gebruik (in tegenstelling tot extreme eetlustverhogingen met ghrp-6) zonder verlies van eetlust.

 

Wanneer Hexarelin als onderhuidse injectie wordt beheerd, activeert het slijmachtig door impuls, enkel als ghrp-6, die helpt om het hormoon in het lichaam door te geven. In tegenstelling tot ghrp-6, veroorzaakt het geen honger bijwerkingen. Hexarelin niet alleen verbetert het niveau van GH in het lichaam, maar ook verbiedt somatostatin, die de belangrijkste reden is om de versie van GH te remmen. Dit middel zal er meer rijken van GH zijn. Bovendien

 

hexarelin is sterkste beschikbare GHRP, zodat zouden de gebruikers moeten opmerken dat de desensibilisatie veel sneller kan zijn dan andere GHRP. Dit maakt het minder voor gebruik op lange termijn geschikt, maar aangezien hexarelin de gezondheid van igf-1 en GH kan verbeteren, kan het volkomen als PCT-hulpmiddel in synthetische cycli GH/igf-1 werken. De kracht van peptide zou niet, samen met de productie van cortisol en de stijging van prolactin moeten worden onderschat. Er zijn niets dicht bij de mogelijkheid van hogere niveaus van steroid gebruik, maar het heeft de sterkste affiniteit om cortisol/prolactin te verbeteren in vergelijking met andere GHRP.

 

 

Hexarelineigenschappen

 

Hexarelin is in de studie getoond om minerale botdensiteit, mitose en meiosis, vette vermindering, bindweefselverhoging en betere huidelasticiteit te verhogen. De voordelen van Hexarelin kunnen als volgt worden samengevat:

 

A: De sterkste impuls in GHRP.

 

B: verhoog de kwaliteit van het lichaam.

 

C: de hulp vermindert vet.

 

D: de dichtheid van het verhogingsbeen

 

E: anti-veroudert eigenschappen om de huid te genezen.

 

F: toont de eigenschappen van de hartbescherming van de behandeling van hartweefsel.

 

 

 

Hexarelincommentaren

 

Hexarelin schijnt om groot potentieel in de het hormoonwereld van GH te hebben. Het kan ook één van het opwekken, veel goedkoper dan HGH, en efficiënter in termen van directe voordelen zijn dan de meeste verwante projecten. Nochtans, aangezien het nog een vrij nieuwe combinatie is, en wegens het grote aantal gegevens nog uitvluchten besta, is het moeilijk op dit ogenblik om hun meningen uit te drukken over dit product.

 

 

De sterkste impuls in GHRP

 

Hexarelin (HEXUITDRAAI) is peptide GH secretagogue die aan ghrp-6 in de familie gelijkaardig is van de de groeifactor die de versie van de groeihormoon bevordert (GH). Kan voor medische behandeling van de deficiëntie van GH worden gebruikt.

 

Hexarelin is een andere hexapeptide, zoals ghrp-6. Voor de schepper, is Hexarelin niet uw gemiddelde GHRP. De structuur van het aminozuur is gekend om tot de bevordering de versie van van het de groeihormoon (GH) van hexapeptide bij te dragen. Hexarelin kan op slijmachtig en de hypothalamus handelen. Het is gekend om GH het maximumversiebedrag te geven dan een andere GHRP.

 

 

De voordelen van Hexarelin

 

Als andere peptides, helpt het henneplinnen om de productie van natuurlijker de groeihormoon te bevorderen en sluit niet de productie van de biologische capaciteit van GH. Het heeft ook de volgende voordelen:

 

De sterkste impuls in GHRP.

Verhoging LBM (mager lichaamsgewicht).

De hulp verliest gewicht.

De dichtheid van het verhogingsbeen.

Anti-veroudert de eigenschappen genezen de huid.

De hart beschermende eigenschappen stellen voor dat het hartweefsel kan worden geheeld.

 

 

Hoe het werkt

 

Wanneer Hexarelin als onderhuidse injectie wordt beheerd, activeert het slijmachtig door impuls, enkel als ghrp-6, die helpt om het hormoon in het lichaam door te geven. In tegenstelling tot ghrp-6, veroorzaakt het geen honger bijwerkingen. Hexarelin niet alleen verbetert het niveau van GH in het lichaam, maar ook verbiedt somatostatin, die de belangrijkste reden is om de versie van GH te remmen. Dit middel zal er meer rijken van GH zijn. Bovendien is hexarelin sterkste beschikbare GHRP, zodat zouden de gebruikers moeten opmerken dat de desensibilisatie veel sneller kan zijn dan andere GHRP. De kracht van peptide zou niet, samen met de productie van cortisol en de stijging van prolactin moeten worden onderschat. Er zijn niets dicht bij de mogelijkheid van hogere niveaus van steroid gebruik, maar het heeft de sterkste affiniteit om cortisol/prolactin te verbeteren in vergelijking met andere GHRP.

 

 

Dosering en gebruik

 

Hexarelin gaat het gevriesdroogde poeder zoals andere GHRP-peptides in en de opslag zou in een koele droge plaats moeten worden gedaan tot het opnieuw wordt geformuleerd en in de ijskast geplaatst. Het gebruik van antibacterieel water om het poeder opnieuw op te bouwen, de insulinespuit is een aangewezen methode voor onderhuidse injectie van hexenamine. De gebruiker zal opmerken dat 200mcgs een verzadigde dosis hexarelin is en dat het gebruik van volledige desensibilisatie binnen een paar weken kan beginnen voor te komen.

 

 

Heet verkoop Mondelinge Producten Oxandrolone (Anavar)
Oxymetholone (Anadrol)
Stanozolol (Winstrol)
Dianabol (Methandrostenolone)
Testosteron

Testbasis
Test Enanthate
Testacetaat
Testpropionaat

Test Phenylpropionate
Test Isocaproate

Test Cypionate

Test Sustanon 250
Test Decanoate
Test Undecanoate
1-testosteron
1-testosteron Cypionate

17-methyltestostero (methyltestosterone)
17α-methyl-testosteron
Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Turinabol (Chloroterone-Acetaat, Clostebol-Acetaat)
Hexadrone
Mesterolone (Proviron)
Fluoxymesterone
Nandrolone Nandrolone
Nandrolonepropionaat
Nandrolone Decanoate (DECA)
Nandrolone Phenypropionate
Mestanolone
Nandrolone Undecanoate
Nandrolone Cypiontate
Mestanolone
Stanolone (DHT)
Boldenone Boldenonebasis
Boldenonepropionaat
Boldenone (Equipoise) Undecylenate
Boldenone cypiontate
Boldenoneacetaat
Trenbolone Trenbolonebasis
Trenboloneacetaat (Finaplix)
Trenbolone enanthate (Parabolan)
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl
Methyltrienolone (Metribolone)
Tibolone
Methylstenbolone
Drostanolone Drostanolonepropionaat (Masteron p)
Van Drostanoloneenanthate (Masteron) Superdrol het Poeder (methyl-drostanolone) Methasterone
Methenolone Methenolone Enanthate Methenoloneacetaat
DHEA DHEA
(Dehy-droepiandrosterone)
1-DHEA
4-DHEA
7-Keto-DHEA
Epiandrosterone
Epiandrosteroneacetaat
Anderen Methyldienedione
Trendione/Trenavar
6-OXO
11-OXO
Epistane/Methylepitiostanol
2
Androstatrienedione
2, 4-dinitrofenol
Dustasteride
Desonide
Triamcinolone
Finasteride
Cytomel, T3
L-Thyroxine, T4
Rimonabant
L-Carnitine
Geslachtsversterker Flibanserin
Cialis (Tadalafil)
(Silde nafil) Vardenafil (Levitra)
Acetildenafil (Hongdenafil)
Yohimbinehcl

Macauittreksel
Pijnmoordenaar Benzocaine/Benzocaine-hcl
Procaine/Procaine Hcl
Lidocaine HCL
Tetracaine/Tetracaine-HCL
Bupivacaine/Bupivacaine HCL
Articaine/Articaine hcl
Anti-oestrogeen Tamoxifencitraat (Nolvadex)
Clomiphenecitraat (Clomid)
Exemestane (Aromasin)
Anastrozole (Arimidex) Letrazole (Femara/voor mestane)
Fulvestrant
Geneesmiddelen Phenacetin

Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium
Paracetamol
Pregabalin

Raloxifenehcl
Theofylline
Furazabol THP
Atorvastatincalcium
Lorcaserin
Carbergoline

 

Veilige Organische Oplosmiddelen Gamma-Butyrolactones (GBLsolvents)
1,4-Butanediol (BDO)
EthylOleate (EO)
De Olie van het druivenzaad (GSO)
Benzyl Alcohol (BEDELAARS)
Benzyl benzoate (BB)
Guaiacol
Polyethyleenglycol (PIN)
Polysorbate 80
HGH-Peptides HGH 176-191 2mg/vial
MGF PINmgf
Cjc-1295/met DAC
PT-141 10mg/vial
MT-1 MT-2 10mg/vial
Ghrp-2 5mg/vial & 10mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial & 10mg/vial
Ipamorelin 2mg/vial
Hexarelin 2mg/vial
Sermorelin 2mg/vial
Selank 5mg/vial
Follistatin 344
Follistatin 315
Eptifibatide
SARMs Aicar
Andarine/S4
Andarine/gtx-007
GW-501516 (cardarine)
Lgd-4033
Mk-677/Ibutamoren/Nutrobal
Mk-2866/Ostarine/Enobosarm
Rad-140
SR9011
SR9009
Sunifiram
YK11

 

 

WAAROM KIES DE V.S.?
Voor kwaliteit 1.Our het bedrijf is een professionele ruwe poederfabriek in China
meer dan 10 jaar, is alle poeder fabriek die direct leveren.
  2.we hebben een gestandaardiseerd laboratorium, elk van onze producten
moet in professioneel laboratorium worden getest alvorens te verkopen,
het moet aan de kwaliteitscontrolenorm binnenshuis voldoen.
Voor levering 1.we zijn op dit gebied vele jaren geweest,
wij hebben heel wat ervaring geaccumuleerd.
  2.Different de landen hebben verschillend pakket
en verzendwijzen.
Voor Prijs 1.as een ervaren leverancier, zullen wij u geen gekke prijs aanbieden,
omdat het niet met de markttendens overeenstemt.
De gunstigste fabrieksprijs zal worden verstrekt, alstublieft rusten verzekerd aan orde van ons.

 

 

hoe te om orde te maken
step1 Pre-sale de dienst 1.As voor uw elke onderzoeken, antwoorden wij altijd geschikt en geduldig.
Alle relevante informatie zal worden verstrekt aan
hulp u om een wijze keus te maken
2. als u nodig hebt kunnen wij aanbieden voorzien u van COA,
De Olie van kokrecipes of steroid, Terugkoppeling van Andere Klanten
Step2 betaling 1.we zou bankoverdracht, Western Union, Moneygram, Bitcoin willen goedkeuren
Step3 levering 2.we zijn steunvervoer: DHL, UPS, TNT, EMS,
Hongkong EMS, Fedex of andere
3.After bevestigend uw betaling, verschepend regeling
en de pakketbeelden zullen binnen 24 uren worden verstrekt;
Het volgen het aantal zal binnen 72 Uren worden verstrekt.
4.For belangrijk verdeel informatie, zoals:
Linker Origineel die Land, bij Land van bestemming is aangekomen,
Overgegaane Douane, uit voor Geleverde Levering,
die informatie zal naar geschikt u worden verzonden.
Step4 Naverkoop
de dienst
1.you kon ons voor om het even welke vragen raadplegen,
wij bieden 7*24h goede servies en technologie-Steun aan.

 

 

Onze Dienst
Snelle Levering Levering binnen 24 uren op ontvangstbewijs van uw betaling
Kwaliteit De kwaliteit kan worden beloofd. Heet verkoop wereldwijd aan
Betalingsvoorwaarden T/T Beschikbare bankoverdracht, Western Union, Paypal, Bitcoin en MoneyGram
Steekproef Op elk ogenblik beschikbare steekproef
Op elk ogenblik volgend uw orde Informeer op elk ogenblik de verdere nieuwe situatie van uw orde
Pakket Professionele verpakking met professionele materialen

 

 

Na de Verkoopdienst

 

1. Alle producten zullen strikt binnenshuis Gecontroleerde Kwaliteit alvorens te pikken geweest zijn.

2. Alle producten zullen goed ingepakt worden alvorens te verschepen.

3. Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal

4. Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.

5. Tarief ≥99% van de douanepas

6. Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Het verschepen en Levering

 

1. De pakketten worden over het algemeen verzonden binnen ongeveer 2? dagen na ontvangstbewijs van betaling.

2. Na elk die zullen wij u van voorzien verschepen

3. het volgen aantal om uw pakket online te volgen.

4. de weinig beelden met uw orde &? details.

5. Ongeveer de inklaring, pakten wij op vermommingsmanieren in. In onze ervaring, aangewezen en veilige levering, zal er geen problemen zijn.

6. Wij bevestigen 99%-ontruiming, 100%-het opnieuw versturen.

7. Is het het beste &? het veiligste verschepen voor al onze herhalingsklanten!

 

 

Koperslezing

 

Steekproefbeleid: U hebt loon eerst voor steekproef nodig als u het wilt controleren en het geld zal worden terugbetaald wanneer bevestigde massaorde.

Betalingsmanier: T/T, Western Union, Geldgram

Leveringsdatum: Binnen 10 werkdagen na betaalde storting

Verschepende Manier: Door Overzees of door de Lucht

Na de Dienst: Wanneer u de goederen ontvangt, te controleren gelieve het product en zijn hoeveelheid op tijd, zodra de Problemen pls arised contacteert ons en wij zullen u helpen het probleem oplossen.

 

Het product toont

 

Van het de Groeihormoon van de Hexarelinacetaat Menselijk Peptide 2mg /Vial Wit Gevriesdroogd Poeder 0

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)