Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Het Hormoonpeptide van de BodyBuildings de Menselijke Groei Bèta 4 TB500 2mg/Vial 99% Zuiverheid van Thymosin

Het Hormoonpeptide van de BodyBuildings de Menselijke Groei Bèta 4 TB500 2mg/Vial 99% Zuiverheid van Thymosin

  • Het Hormoonpeptide van de BodyBuildings de Menselijke Groei Bèta 4 TB500 2mg/Vial 99% Zuiverheid van Thymosin
  • Het Hormoonpeptide van de BodyBuildings de Menselijke Groei Bèta 4 TB500 2mg/Vial 99% Zuiverheid van Thymosin
Het Hormoonpeptide van de BodyBuildings de Menselijke Groei Bèta 4 TB500 2mg/Vial 99% Zuiverheid van Thymosin
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 77591-33-4
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Vermomd pakket; Foliezak
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T/T, met u U, MG, Bitcoins, USDT, LTC etc.
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Product name: TB500 Appearance: white lyophilized powder
Skype: steriod-peptide Whatsapp: 8618186204104
Wicker: aasrawpowder Grade: Pharmaceutical grade
Hoog licht:

De groeihormoon dat Peptide vrijgeeft

,

peptides van de spiergroei

 

Menselijke Peptide Thymosin Bèta 4 TB500 2mg/vial van het de Groeihormoon voor het bodyBuilding

 

 

Snel detail

 

Productnaam: TB500

CAS: 77591-33-4

Verschijning: wit gevriesdroogd poeder

Mw: 4963.49

Mf: C212h350n56o78s

 

 

 

Productomschrijving

 

Tb-500 zijn een synthetisch deel van eiwitthymosin bèta-4, die in bijna alle menselijke en dierlijke cellen aanwezig is. Het belangrijkste doel van dit peptide is het helen te bevorderen. Het bevordert ook de verwezenlijking van nieuwe bloed en spiercellen. Het helen van tb-500 werd waargenomen in de pezen, de ligamenten, de spieren, de huid, het hart en de ogen. Thymosin bèta-4 veroorzaakt natuurlijk een hogere concentratie van beschadigd weefsel. Peptide is ook een zeer efficiënte antiinflammatory agent.

 

Tb-500 zijn een injecteerbare peptide drug die kan worden gebruikt om het helen te bevorderen, de waaier van motie te verhogen tijdens verwonding, of pijn te verminderen door ontsteking te verminderen. Omdat het gebruik van mensen vrij ongewoon is geweest, beperkt tot mensen die als aan test. Het gebruik van paardenrennen is gemeenschappelijker, hoewel het geen voorschrift veterinaire drug is.

 

 

 

Wanneer om tb-500 te gebruiken

 

Ik adviseer tb-500 in het geval van scherpe verwonding, die door vuistregel oordelen, kan helen, of in het geval van chronische verwonding langzaam zijn, anders zal het niet helen.

 

De bijbehorende verwondingstypes omvatten tendonitis en spierscheur of spanning, maar kunnen vele soorten spier en bindweefselverwonding evenals huidschade omvatten. Tb-500 kunnen een significante verbetering verstrekken als de spierschade tot geschade flexibiliteit leidt. Ongeveer verhindert het paardenrennen, naar verluidt de vorming van adhesie. Geen kwestie wat de situatie zelfs in mensen maar toch is, kan ik niet zeggen, maar er zijn echte tekens die het helpt om de bestaande adhesie te behandelen.

 

 

 

Het combineren van tb-500 met GH of GHRP kan het effect verhogen

 

Hoewel tb-500 kunnen alleen worden beheerd, minstens kunnen sommige mensen betere resultaten met tb-500 met TB alleen bereiken.

 

Alternatief, kan het helende effect worden verbeterd door tb-500 met GHRP (zoals ghrp-2, ghrp-6, imarrine of hexarelin) of de stapels te combineren van GHRP/van Mod. GRF in vergelijking met alleen tb-500.

 

Op beide manieren, van de resultaten die ik nu de tb-500/GH stapel efficiënter is heb gedacht.

 

 

 

Hoe te om tb-500 te gebruiken

 

Tb-500 werden typisch geleverd in een 2,0 mg-flesje door lyofilisatie (het vriesdrogen) poeder. Een passend bedrag van steriel of bacteriostatisch water, bijvoorbeeld 1,0 ml, zal worden toegevoegd. In het gemeenschappelijkste het doseren regime, wordt het volledige flesje in één keer genomen. Als u het volledige flesje neemt, zal het gehele bedrag in de spuit, gewoonlijk een insulinespuit worden gezogen, en zal ingespoten worden. Volgens persoonlijke voorkeur, kan de injectie onderhuids, intramusculair of intraveneus zijn.

 

Het gemeenschappelijkste het doseren regime neemt twee keer per week 2,0 of 2,5 mg tb-500 vier tot zes weken en vermindert het dan aan een lager tarief van beleid, bijvoorbeeld, eens of twee keer per maand voor onderhoud.

 

Met betrekking tot dosis tb-500, is het kennissysteem nog beperkt. De bovengenoemde overeenkomst kan of kan niet het meest van kracht zijn, maar het is het protocol met de meeste verslagen. Het is volledig mogelijk dat, met de aanwinst van kennis, het gebruik van de methode zal veranderen. Bijvoorbeeld, is het redelijk om de frequentie van beleid te verhogen tot 3x/week (ik heb het effect zelf gedaan) of de dosis twee keer per week te verhogen tot 4 of 5 mg. Nochtans, alvorens zulk een procedure te beginnen, adviseer ik eerst proberend het standaardprotocol.

 

Als u in het gebruik van dieren geinteresseerd bent, is het typische doseringsregime van het paard 6 keer 10 mg-injecties met intervallen van 10-10 dagen. Voor intensievere behandeling, gebruik 20 mg per week. Voor het rennen van honden, is het typische programma zes keer per week voor 5 mg-injecties.

 

 

 

Tb-500 farmacologieklasse

 

Tb-500 zijn kort peptide of een fragment natuurlijk van a - het voorkomen thymosin bèta-4 hormoon (tb-4). Omwille van de duidelijkheid, zijn tb-500 niet belangrijkste tb-4, hoewel het gewoonlijk onder die naam wordt verkocht. Tb-4 zelf is nog een zeer duur, zeldzaam onderzoekmateriaal dat niet voor het bodybuilding of paardlift kan worden gebruikt.

 

In het lichaam, produceren tb-4 zwezerik, de grootste klier in kinderen, atrophy van volwassenheid, en zijn bijna onbestaand in de bejaarden. Het wordt ook ter plaatse geproduceerd in diverse cellen, vooral in gekronkelde vloeistoffen, en is vrij hoog in het cytoplasma van sommige cellen. In diverse studies, heeft men geconstateerd dat tb-4 diverse vormen bevorderen van het gekronkelde helen, de differentiatie van de stamcel kunnen bevorderen en ontsteking verminderen.

 

De eiwithormonen zoals tb-4 kunnen niet volledig aan de receptorplaatsen worden gebonden omdat zij te groot om zijn te passen. In tegenstelling, is het actieve gebied van de proteïne geschikt voor de receptorplaats.

 

De tb-500 peptide opeenvolging is identiek aan het actieve gebied van tb-4 en heeft veel en misschien alle eigenschappen van tb-4 in een economischere vorm.

 

 

 

Tb-500 andere activiteiten

 

Zoals we allen weten, heeft tb-500 minstens deel van de hernieuwde groei, de mannelijke vorm van kaalheid verloren, zodat minstens een deel van het grijze haar die, het wordt gemeld om de de spiermassa van het paard te verhogen verdonkeren. Het laatstgenoemde effect kan aan de bevordering van differentiatie van satellietcellen toe te schrijven zijn. Nochtans, melden de bodybuilders die behandeling tb-500 gewoonlijk gebruiken dit effect niet. Nochtans, kan dit aan andere redenen toe te schrijven zijn, maar aangezien tb-500 over het algemeen slechts worden gebruikt wanneer het wordt verwond, komt voor dit effect niet omdat tb-500 vaak niet de tijd zijn om het beste inkomen te krijgen van opleiding

 

 

 

Tb-500 gebruikt Type van water

 

Het gewone steriele water is de meest geschikte verdunner voor tb-500. Alternatief, kan het met steriel zout (0,9% NaCl) of steriel bacteriostatisch water (0,9% natrium-chloride) worden opnieuw samengesteld. In om het even welke lokale apotheek, steriel steriel water onmiddellijk zou moeten kopen. Of kan ook online worden gekocht.

 

spuit:

 

Gebruik een insuline-type spuit met 100 tellers aan de kant. Zij kunnen in om het even welke lokale apotheek zijn.

 

Hoe te om (reorganiseren) tb-500 te mengen:

 

1 ml water werd getrokken in de spuit en werd ingespoten in het flesje met poeder. Schud niet het flesje wanneer zich het mengen. U zou niet het water in het poeder moeten dwingen direct, maar laat het zacht neer in de binnenkant van het flesje glijden. Als u omhoog borrelt, zou u het flesje in de koelkast moeten zetten en het zetten in de koelkast ongeveer 15-30 minuten. Dan zal de bel verdwijnen. U zou het flesje tussen de vingers zacht moeten roteren tot al poeder oplost (vergt ongeveer 3-4 minuten).

 

Het flesje is in een vacuümstaat, zodat alvorens u tb-500 kunt nemen, moet u het vacuüm vrijgeven. Neem een verse spuit en inhaleer de lucht en spuit de lucht in het flesje (niet de vloeistof, maar de lucht boven de vloeistof) in.

 

Dit zal het vacuüm van de hand doen. Dan, kunt u gereorganiseerde tb-500 terugtrekken zoals nodig.

 

 

Tb-500 Injectiepunten en procedures

 

Tb-500 ongeacht waar de injectie een systeemeffect heeft. Sommige mensen denken dat thymosin bèta-4 zo dicht mogelijk zou moeten zijn aan verwondingsinjecties, maar er is geen bewijsmateriaal dat dit superieur zou zijn. Kan onderhuidse (maagvet) of intramusculaire injectie zijn (schouder, dij, billen). Telkens als u een schot bij een verschillende plaats (omwenteling) zou moeten geven. Afhankelijk van de situatie, kunt u om het even welke betekenis voelen of de lichtste pijn voelen - u zult van uw favoriete gezichten op de hoogte blijven.

 

 

Tb-500 gebruikt Type van water

 

Het gewone steriele water is de meest geschikte verdunner voor tb-500. Alternatief, kan het met steriel zout (0,9% NaCl) of steriel bacteriostatisch water (0,9% natrium-chloride) worden opnieuw samengesteld. In om het even welke lokale apotheek, steriel steriel water onmiddellijk zou moeten kopen. Of kan ook online worden gekocht.

 

 

Tb-500 Dosis en Cyclusduur

 

De dosis hangt van het doel en de strengheid van de verwonding/verwonding af u behandelt. Het personeel gebruikt typisch 4 tot 8 mg TB500 per week tijdens de aanvankelijke (ladings) periode van 4 tot 6 weken. Na dat, verkozen sommige mensen om het effect bij een lage dosis 2 tot 6 mg te handhaven eens om de 2 weken. Tb-500 verdwenen binnen 2-3 weken na injectie.

 

  • Tb-500 het laden fase

 

Duur: 4-6 weken

Dosis: 4-8 mg tb-500 per week

Aantal injecties: 2 mg per injectie, 2-4 keer per week (afhankelijk van de totale wekelijkse dosis)

 

  • Tb-500 onderhoudsfase

Duur: zolang nodig

Dosis: 2 - 6 mg tb-500/2 weken

Aantal injecties: 2 mg per injectie, 2-3 keer om de 2 weken (afhankelijk van de totale dosis per twee weken)

 

 

 

Injectie Steroid vloeistof
 
Testreeks
Testbasis 100mg/ml @100ml
Testosteron Cypionate 250mg/ml @100ml
Testosteron Enathate 250mg/ml @100ml
Testosteron Enathate 600mg/ml @100ml
Testosteronpropionaat 100mg/ml @100ml
Testosteronpropionaat 200mg/ml @100ml
Testosteron Undecanoate 500mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 200mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 250mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 300mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 400mg/ml @100ml
Turinabol 50mg/ml @ 200ml
 
Gewaagde Reeks
Boldenone Undecylenate 300mg/ml @100ml
Boldenone Cypionate 200mg/ml @100ml
 
Nand Series
Nandrolone Decanoate 200mg/ml @100ml
Nandrolone Decanoate 250mg/ml @100ml
Nandrolone cypionate 200mg/ml @100ml
Nandrolone phenylpropionate 200mg/ml @100ml
 
Trenreeks
Trenbasis 100mg/ml @100ml
Trenacetaat 80mg/ml @100ml
Trenacetaat 100mg/ml @100ml
Trenacetaat 200mg/ml @100ml
Tren Enanthate 60mg/ml @100ml
Tren Enanthate 100mg/ml @100ml
Tren Enanthate 150mg/ml @100ml
Tren Enanthate 200mg/ml @100ml
Parabolone (het Carbonaat van Trenb Hexahydrobenzyl) 50mg/ml @100ml
Parabolone (het Carbonaat van Trenb Hexahydrobenzyl) 75mg/ml @100ml
 
Drosreeks
Drostanolonepropionaat 100mg/ml @100ml
Drostanolone Enanthate 200mg/ml @100ml
 
Methenolonreeks
Primobolan (Methenolon Enanthate) 100mg/ml@ 100ml
 
Andere injecties
Stanozol (Winstrol) 100mg/ml @100ml
Oxymetholon (Anadrol) 50mg/ml @100ml
Oxandrolon (Anavar) 50mg/ml @100ml
 
Mondelinge vloeistof
Stanozolo (Winstrol) 25mg/ml @100ml
Oxymetholon (Anadrol) 50mg/ml @100ml
Oxandrolon (Anavar) 20mg/ml @100ml
Clomid (Clomiphen-citraat) 50mg/ml @100ml
Nolvadex (TamoxifCitrate) 20mg/ml @100ml
Arimidex (Anastrozol) 5mg/ml @500ml
Femara (Letrozol) 5mg/ml @500ml
Proviron (Mesterolon) 50mg/ml @100ml
Mengsel steroid oplossingen
Supertest 450 (Testosteronacetaat 32mg
Testosteron decanoate 147mg
Testosteronpropionaat 73mg
Testosteron phenylpropionate 73mg
Testosteron cypionate 125mg) @100ml
Anomass 400mg (Testosteron Enathate 150mg
Boldenone Undeclynate 150mg
Tren Enanthate 100mg) @100ml
Ripex225 (Testosteronpropionaat 75 mg
Trenacetaat 75 mg
Drostanolonepropionaat 75 mg) @100ml
TriTren 180 (tren acetaat 60mg
tren Enanthate 60mg
tren hexahydrobenzylcarbonaat 60mg) @100ml
Tritest 300 (Testosteron decanoate 100mg
Testosteron Isocaproate 50mg
Testosteron Phenylpropionate 100mg
Testosteronpropionaat 50mg) @100ml
Trideca 300 (nandrolone decanoate 150mg
nandrolone phenylpropionate 75mg
nandrolone undecanoate 75mg) @100ml
TMT-Mengsel 375 (Tren Enanthate 125mg/ml
Drostanolone Enanthate 125mg/ml
Testosteron Enanthate 125mg/ml) @100ml

 

 

 

WAAROM KIES DE V.S.?
Voor kwaliteit 1.Our het bedrijf is een professionele ruwe poederfabriek in China
meer dan 10 jaar, is alle poeder fabriek die direct leveren.
2.we hebben een gestandaardiseerd laboratorium, elk van onze producten
moet in professioneel laboratorium worden getest alvorens te verkopen,
het moet aan de kwaliteitscontrolenorm binnenshuis voldoen.
Voor levering 1.we zijn op dit gebied vele jaren geweest,
wij hebben heel wat ervaring geaccumuleerd.
2.Different de landen hebben verschillend pakket
en verzendwijzen.
Voor Prijs 1.as een ervaren leverancier, zullen wij u geen gekke prijs aanbieden,
omdat het niet met de markttendens overeenstemt.
De gunstigste fabrieksprijs zal worden verstrekt, alstublieft rusten verzekerd aan orde van ons.


 

 

hoe te om orde te maken
step1 Pre-sale de dienst 1.As voor uw elke onderzoeken, antwoorden wij altijd geschikt en geduldig.
Alle relevante informatie zal worden verstrekt aan
hulp u om een wijze keus te maken
2. als u nodig hebt kunnen wij aanbieden voorzien u van COA,
De Olie van kokrecipes of steroid, Terugkoppeling van Andere Klanten
Step2 betaling 1.we zou bankoverdracht, Western Union, Moneygram, Bitcoin willen goedkeuren
Step3 levering 2.we zijn steunvervoer: DHL, UPS, TNT, EMS,
Hongkong EMS, Fedex of andere
3.After bevestigend uw betaling, verschepend regeling
en de pakketbeelden zullen binnen 24 uren worden verstrekt;
Het volgen het aantal zal binnen 72 Uren worden verstrekt.
4.For belangrijk verdeel informatie, zoals:
Linker Origineel die Land, bij Land van bestemming is aangekomen,
Overgegaane Douane, uit voor Geleverde Levering,
die informatie zal naar geschikt u worden verzonden.
Step4 Naverkoop
de dienst
1.you kon ons voor om het even welke vragen raadplegen,
wij bieden 7*24h goede servies en technologie-Steun aan.

 

 

Onze Diensten

 

1. Om het even welke Onderzoeken zullen binnen 24 uren worden geantwoord

2. Hoogtekwaliteit, de redelijke en concurrerende prijs van manierontwerpen. Snelle levertijd.

3. Betaling: U kunt voor de orde via betalen: T/T, Western Union, Geldgram

 

 

 

Voordeel van Ons Bedrijf

 

1. Professionele medische productenvervaardiging meer dan 15 jaar

2. Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs

3. Onafhankelijk Ontwerp en Eminent Verkoopteam

4. Grote Leveringscapaciteit

5. De uitstekende naverkoopdienst

 

 

Na de Verkoopdienst

 

1. Alle producten zullen strikt binnenshuis Gecontroleerde Kwaliteit alvorens te pikken geweest zijn.

2. Alle producten zullen goed ingepakt worden alvorens te verschepen.

3. Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal

4. Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.

5. Tarief ≥99% van de douanepas

6. Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Het verschepen en Levering

 

1. De pakketten worden over het algemeen verzonden binnen ongeveer 2? dagen na ontvangstbewijs van betaling.

2. Na elk die zullen wij u van voorzien verschepen

3. het volgen aantal om uw pakket online te volgen.

4. de weinig beelden met uw orde &? details.

5. Ongeveer de inklaring, pakten wij op vermommingsmanieren in. In onze ervaring, aangewezen en veilige levering, zal er geen problemen zijn.

6. Wij bevestigen 99%-ontruiming, 100%-het opnieuw versturen.

7. Is het het beste &? het veiligste verschepen voor al onze herhalingsklanten!

 

 

Koperslezing

 

Steekproefbeleid: U hebt loon eerst voor steekproef nodig als u het wilt controleren en het geld zal worden terugbetaald wanneer bevestigde massaorde.

Betalingsmanier: T/T, Western Union, Geldgram

Leveringsdatum: Binnen 10 werkdagen na betaalde storting

Verschepende Manier: Door Overzees of door de Lucht

Na de Dienst: Wanneer u de goederen ontvangt, te controleren gelieve het product en zijn hoeveelheid op tijd, zodra de Problemen pls arised contacteert ons en wij zullen u helpen het probleem oplossen.

 

Het product toont

 

Het Hormoonpeptide van de BodyBuildings de Menselijke Groei Bèta 4 TB500 2mg/Vial 99% Zuiverheid van Thymosin 0

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)