Thuis ProductenTren Anabole Steroïden

Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding

Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding

  • China 99% Purity Anabolic Trenbolone Steroids Trenbolone Enanthate / Tren E For Bodybuilding
  • China 99% Purity Anabolic Trenbolone Steroids Trenbolone Enanthate / Tren E For Bodybuilding
 • China 99% Purity Anabolic Trenbolone Steroids Trenbolone Enanthate / Tren E For Bodybuilding

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: RAWSGEAR
  Certificering: ISO 9001, USP,GMP
  Modelnummer: CAS 10161-33-8

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 5G
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Foliezak
  Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
  Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
  Levering vermogen: Massa in voorraad
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: trenbolone enanthate Alias: Parabolan; Tren E
  Concentratie: 200mg/ml Categorie: trenbolonesteroïden
  Het verschepen methode: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz. Het verschepen Beleid: 100% versturen het verschepen beleid opnieuw

  Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding

   

   

  Trenbolone Enanthate/de Steroïden van Tren E Trenbolone

   

  Productnaam Trenbolone Enanthate
  Andere naam Parabolan; Tren E
  CAS Nr 10161-33-8
  MF C25H34O3
  Mw 382.54
  Einecs Nr 245-669-1
  Verschijning Lichtgeel of geel kristallijn poeder
  Gebruik

  Vette brandwond; Aanwinstenspieren

  Effext Het snijden en het ophopen


   

  De Beschrijving van Trenboloneenanthate 

   

  Trenbolone Enanthate (Tren E) is lang-bevrijdt van Trenbolone verzinsel, goed voor sterkte die en uw magere spiermassa opvoeren verhogen. De ester in dit geval Enanthate- laat dat trenbolone toe langzaam worden vrijgegeven van uw lichaam.

   

  Het zal binnen enkel sommige weinig dagen een hoogtepunt bereiken, maar kan bijna twee weken vergen alvorens het volledig door het lichaam wordt geabsorbeerd.

   

  Tren E is beschouwd als uiterst krachtige anabool die krachtiger is dan testosteron. Zijn populariteit is toegeschreven aan zijn knipsel en het ophopen eigenschappen.

   

  Onder zijn unieke voordelen, is één dat het niet die in oestrogeen kan veranderen verklaren, waarom de meeste bodybuilders het boven andere krachtige steroïden verkiezen.

   

   

  De Dosis van Trenboloneenanthate

   

  Tren wordt gevonden op de zwarte markt in grote hoeveelheden. Het kan, ongeacht vrij duur zijn hoe en waar het heeft gemaakt. Zijn prijs kan zich van $15 per elk gram van poeder aan ongeveer $150 per 10 ml-fles uitstrekken. De de doseringswaaier van Trenbolone is typisch 75 mg 100 mg. wegens zijn korte esterlengte; het zou op een dagelijkse basis, of zelfs elke andere dag door een intramusculaire injectie moeten worden beheerd. 

   

  Hier droegen wij groothandelsprijs in de markt van China en vervaardigen allerlei pre gemaakte gebeëindigde te verkopen oliën. De prijs voor Trenbolone kan zich van $5 per grampoeder aan $4,2 per gram uitstrekken, en het verschepen zal van ons, NY het schip van de basislevering aan La worden omvat en CA. Het schip van de de basislevering van Frankrijk aan de EU (sommige countires waren moeilijk om de douane over te gaan.

   

  Wij hebben ervaringen meer dan 10 jaar voor het uitvoeren van Anabole Steroïden, peptides en Farmaceutische tussenpersonen in de gehele wereld gehad. De grote qty behoefte om aan de V.S. worden verscheept elke maand, onze verdelers heeft eisen meer dan $10000 voor raws elke maand. Geen kwestie hoe groot uw orde, wij manier om aan u zullen hebben te verschepen en de 100%-brandkast voor u te waarborgen.

   

  De EU-de markt is ook zeer het hete verkopen. Bijvoorbeeld, het UK, Letland, Litouwen, Rusland. De verdelers kwamen uit deze landen, kochten zij raws kunnen zich $5000 tot $20000 uitstrekken, geëindigd - de producten van hen zijn zeer populair.

   

  Ongeacht het dichtbije doel, zij het snijdend of ophopend, zullen de meeste mensen Tren E om naar genoegen efficiënt binnen 300 mg 500 mg per weekwaaier vinden te zijn. Het wordt normaal het best genomen in 2 gelijke dosissen per week voor de enige totale wekelijkse dosering.

   

  400 mg per week wordt over het algemeen beschouwd vrij als een stevige dosis. En ja, kunt u van meer gebruik maken, vooral als u een goed antwoordapparaat bent, niettemin de meesten vindt het worden veel voorbij 500 mg per vriendschappelijke week op de een of andere manier bijwerking.

   

   

  De Cyclus van Trenboloneenanthate

   

  Ongeacht het doseren, vinden de meesten acht weken om goed efficiënt met twaalf weken van zijn gebruik te zijn die over het algemeen zijn voor zover u zou wensen te gaan.

   

  Voor het geval dat uw die cyclus voorbij twaalf weken wordt uitgebreid wordt, zou u van het substitueren van een ander anabool hormoon in de plaats van Tren beter zijn. Dit zal ervoor zorgen dat de vooruitgang levend wordt gehouden, en uw lichaam zal geleidelijk aan aanpassen.

   

  Met betrekking tot wat u Tren E met zou moeten stapelen, kunt u eenvoudig kiezen wat u wenst aangezien dit hormoon volkomen goed met vrijwel alle anabole steroïden stapelt. Het is geschikt veelzijdig op basis van periodes van gebruik.

   

  Men adviseert nochtans hoogst dat het testosteron deel van de stapel uitmaakt aangezien Tren, in om het even welke vorm, zeer natuurlijke productie van testosteron zou onderdrukken. De meeste individuen vinden het het nuttige aanvullen met hormoon t-3 als niveaus over het algemeen zullen vallen met de aanwezigheid van Tren.

   

  In buiten het seizoen, vinden de meesten ongelooflijk voordelig een stapel van testosteron en Tren om te zijn, en het is ook mogelijk om Anadrol of Dianabol toe te voegen. Anderen vinden veel voordelig gebruiken van Nandrolone op een overlappende manier met hun Tren om te zijn. Nochtans, wordt dergelijk gebruik gewoonlijk slechts geadviseerd voor geavanceerde cycli op lange termijn. In de scherpe fase, kunnen het testosteron en Tren opnieuw vrij voordelig blijken.

   

  Bovendien zou u moeten in gedachten houden dat het verantwoordelijke gebruik van Tren E demandingly belangrijk is. Als dusdanig, zou een efficiënt Postplan van de Cyclustherapie, na de voltooiing van de cyclus moeten voorkomen. Een PCT-plan bevordert natuurlijke productie van testosteron en vermindert drastisch de totale terugwinningstijd.

   

  Voor het geval dat uw cycluseinden met de steroïden in spel, PCT niet zullen willen beginnen tot gaan minstens twee weken sinds de laatste injectie over.

   

   

  De Cyclus van beginnerstrenbolone

   

  De Acetaatcyclus #1 van beginnerstrenbolone (8 weken totale cyclusduur)


  Weken 1-8:
  – Testosteronpropionaat bij 400mg/week
  – Trenbolone-Acetaat bij 300mg/week

   

  Deze cyclus van beginnerstrenbolone wordt beschouwd als gemeenschappelijkste cyclus van beginnerstrenbolone. Hoewel het door vele beginners aan Trenbolone wordt gebruikt, is het ook een zeer stevige cyclus die zoals enkel vaak door midden en gevorderde gebruikers wordt gebruikt. Het is vrij efficiënt bij zijn baan. Het testosteron moet altijd met Trenbolone worden gestapeld, en er zijn geen uitzonderingen aan deze bepaalde regel. De minimumtestosterondosis die met Trenbolone zou moeten worden in werking gesteld zou moeten zijn minstens dat van een dosis van TRT (de Therapie van de Testosteronvervanging), die verder in een andere cycli van voorbeeldtrenbolone zal worden verklaard. Deze bepaalde die beginnerscyclus heeft kort-estered Trenbolone-Acetaatvariant naast in werking wordt gesteld kort-estered Testosteronpropionaat voor gemak van beleid en injectietiming. Het is ook mogelijk om zowel substanties te combineren in één spuit als hen in te spuiten zonder problemen, aangezien zij beide gebaseerde olie zijn. Beide samenstellingen bezitten zeer gelijkaardige halveringstijden en neigen om te werken zeer goed hand in hand met elkaar, wat de primaire reden is om twee te stapelen. Omdat beide gebruikte samenstellingen zijn kort-estered en daarom sneller handelend, de cyclusduur aan de kortste grens van 8 weken wordt geplaatst. De meerderheid van gebruikers zal 8 weken om typisch een aanvaardbare waaier voor Trenbolone-gebruik vinden te zijn, aangezien de gebruikers zullen rapporteren algemeen dat de langere Trenbolone-cycli die meer voorbij 8 weken huidig wagen bijwerkingen uitspraken die ‚ruwer worden‘ vooruit als tijdpersen. Dientengevolge, moet de juiste voorzorgsmaatregel met een sterke samenstelling zoals Trenbolone cycli zo in werking stellen kort mogelijk.

   

  De cyclus #2 van beginnerstrenbolone Enanthate (12 weken totale cyclusduur)


  Weken 1-12:
  – Testosteron Enanthate bij 100mg/week
  – Trenbolone Enanthate bij 300mg/week

   

  Deze tweede cyclus van Trenbolone van de steekproefbeginner stelt twee belangrijke veranderingen voor: het gebruik van Testosteron bij TRT-dosissen, en de schakelaar aan lang-estered vormen van zowel Testosteron als Trenbolone. Wegens langer estered gebruikte varianten, moet de totale cycluslengte tot dat van 12 weken worden uitgebreid, wegens de langzamere opeenhoping van bloedplasmaniveaus om optimale niveaus een hoogtepunt te bereiken. Daarom ‚schop-in‘ periode met langere esters gewoonlijk wordt opgemerkt op een later tijdstip door gebruikers dan met kort-estered anabole steroïden. Met betrekking tot Testosteron die bij TRT-dosissen in werking worden gesteld, wordt dit gedaan normale fysiologische niveaus van Testosteron aan het equivalent eenvoudig handhaven van wat het lichaam natuurlijk zou produceren, en in het doen van dit, zal het tot een milieu leiden waar er zeer minimaal zou moeten aan nul hoeveelheden aromatisatie van Testosteron zijn, die tot normalere en gecontroleerde niveaus van Oestrogeen leiden. De opgeheven Oestrogeenniveaus boven de normale fysiologische waaier zullen vaak de strengheid en de intensiteit van bijwerkingen van Trenbolone (hoofdzakelijk de bijwerkingen van Progestogenic) verhogen. Dit is ook gemeenschappelijk met andere 19 noch samenstellingen, zoals Nandrolone. Het bevindt zich dan aan reden dat als het Oestrogeen onder controle op deze wijze wordt gehouden – en ook ontkennend het gebruik van een aromataseinhibitor door deze methode te gebruiken – Progestogenic de bijwerkingen dan met groter gemak kunnen worden gecontroleerd. De andere primaire reden om Testosteron bij TRT-dosissen te handhaven is voor het maken van tot Trenbolone het primaire anabole werkpaard, en het Testosteron is slechts inbegrepen in de cyclus voor het handhaven van normale fysiologische gezonde functie bij gebrek aan endogene natuurlijke Testosteronproductie toe te schrijven aan de onderdrukkende aard van Trenbolone (of een andere anabole die steroïden in een cyclus worden gebruikt).

   

  Middentrenbolone-Cyclus

   

  Middentrenbolone-Acetaatcyclus (8 weken totale cyclusduur)


  Weken 1-8:
  – Testosteronpropionaat bij 100mg/week
  – Trenbolone-Acetaat bij 400mg/week
  Weken 1-4:
  – Dianabol bij 25-50mg/day

   

  Het middentrenbolone-hierboven geschetste cyclusvoorbeeld introduceert Trenbolone bij een lichtjes hogere dosis dan de voorgestelde beginnersdosissen. Het testosteron, nogmaals, wordt verbannen aan de steunende rol van TRT eerder dan zijn gebruik als primaire anabool (die de plaats is die Trenbolone en Dianabol behandelen). Dianabol is eenvoudig de onlangs geïntroduceerde samenstelling aan deze cyclus, maar het is niet noodzakelijk aangezien de sterkte van Trenbolone om zonder enige extra samenstellingen ongeacht Testosteron worden in werking gesteld genoeg volstaat. Dianabol zou in dit geval als een kickstarting samenstelling aan zulk een cyclus kunnen worden beschouwd, die voor het ophopen en sterkte bereikend fasen ideaal zou zijn.

   

  Geavanceerde Trenbolone-Cyclus

   

  De geavanceerde cyclus van Trenbolone Enanthate (12 weken totale cyclusduur)


  Weken 1-12:
  – Testosteron Enanthate bij 100mg/week
  – Trenbolone Enanthate bij 800mg/week
  – Drostanolone Enanthate (Masteron) bij 400mg/week

   

  Deze geavanceerde Trenbolone-cyclus maakt een terugkeer aan lang-estered samenstellingen enkel voor verscheidenheid van verklaring aan de lezer. Aangezien men kan opmerken, zijn alle samenstellingen in deze Trenbolone-cyclus van de Enanthate-estervariant, en wanneer alle samenstellingen dezelfde ester bezitten het maakt voor gemak van beleid, injectietiming, en alle samenstellingen kunnen zelfs in dezelfde spuit worden geladen. De dosis van Trenbolone wordt verhoogd tot de hogere waaier van gebruik, wordt het Testosteron verbannen aan een TRT-rol nogmaals, en Drostanolone (AKA Masteron) wordt geselecteerd als een samenstelling die Trenbolone, waar het de gebruiker van gewenst ‚zou moeten voorzien verscheurd‘, ‚uitzonderlijk goed leunt‘ complimenteert, en ‚hard‘ kijk. Merk op dat het het lichaamsvetpercentage van de gebruiker voor dit te zien effect laag genoeg moet zijn, dat is waarom Masteron als een samenstelling algemeen gereserveerd is die voor concurrerende bodybuilders tijdens de pre-concurrentie slechts fasen nuttig is.

   

  Het Poeder van Trenboloneenanthate 

   

  Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding

   

  Onze drugs

   

  Mondelinge Tabletten (Pillen)
  Anadrol CAS: 434-07-1
  Anavar CAS: 53-39-4
  Winstrol CAS: 10418-03-8
  Dianabol CAS: 72-63-9
  Nolvadex CAS: 54965-24-1
  Clomid CAS: 50-41-9
  Aromasin CAS: 107868-30-4
  Arimidex CAS: 120511-73-1
  Femara CAS: 112809-51-5
  Mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3
  Proviron CAS: 1424-00-6
  Halotestin CAS: 76-43-7
  Tadalafil CAS: 171596-29-5
  Vardenafil CAS: 831217-01-7
  Injectiesteroïden
  Nandrolone Decanoate
  Boldenone Undecylenate
  Masteron (Drostanolone-Propionaat)
  NPP (Nandrolone Phenylpropionate)
  Omnadren
  Parabolan (TrenboloneHexahydrobenzylcarbonate)
  Primobolandepot (Methenolone Enanthate)
  Sustanon 250
  Testosteron Cypionate
  Testosteron Enanthate
  Testosteronpropionaat
  Testosteronopschorting
  Trenboloneacetaat
  Trenbolone Enanthate
  Winstroldepot
  Steroïdentablet (pillen)
  Danabol Dbol
  Anadrol Abombs of Drol
  Winstrol Winny
  Anavar
  Primobolan Methenolone Aceate Primo
  Halotestin
  Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone) Tbol
  Ophopende Steroïden
  Testosteron Enanthate, Testosteron Cypionate, Testosteronpropionaat
  Nandrolone decanoate deca-Durabolin
  Dianabol
  Anadrol
  Trenboloneacetaat, het Testosteron Enanthate, Testosteron Cypionate, Testosteronpropionaat van Trenbolone Enanthate
  Scherpe Steroïden
  Winstrol Winny
  Anavar
  Halotestinhalo
  Masteron (Drostanolone-Propionaat)
  Primobolan (Methenolone-Acetaat)
  Primobolandepot (Methenolone Enanthate)
  Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
  Arts Voorgeschreven Steroïden
  Testosteron Enanthate, Testosteron Cypionate, Testosteronpropionaat (de Meeste Vormen)
  Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin)
  Winstrol Winny
  Anadrol
  Anavar
  Supplementensteroïden
  Winstrol
  Methenoloneacetaat Primobolan,
  Drostanolonepropionaat Masteron
  Trenboloneacetaat, Trenbolone Enanthate
  Equipoise
  Vette Verliessteroïden
  Winstrol
  Methenoloneacetaat Primobolan
  Anavar
  Drostanolonepropionaat Masteron
  Boldenone Equipoise Undecylenate
  Antiestrogenic (antiestrogen)
  Nolvadex
  Clomid
  Aromasin
  Arimidex
  Femara
  Paardsteroïden
  Equipoise (EQ)
  De Korrels Acetaat van Finaplix van de Trenbolone (Fina)
  Winstrol
  De beste Spier de Bouwsteroïden
  Testosteron Enanthate, Testosteron Cypionate, Testosteronpropionaat
  Nandrolone Decanoate, Nandrolone Phenylpropionate
  Anadrol
  Dianabol Dbol
  Lokale Verdovingsmiddelendrug
  Benzocaine CAS: 94-09-7
  Tetracainewaterstofchloride CAS: 136-47-0
  Procaine waterstofchloride CAS: 51-05-8
  Lidocaine Waterstofchloride CAS: 6108-05-0
  Oestrogeenhormoon
  Estradiol CAS: 50-28-2)
  Oestriol CAS: 50-27-1
  Estradiol Enanthate CAS: 4956-37-0
  Andere Steroïden
  Androsterone CAS: 53-41-8
  Androsta-1,4-diene-3,17-Dione (VOEG toe) CAS: 897-06-3
  1-Androsterone (1-Dehydroisoandrosterone) CAS: 76822-24-7
  4-Androstenedione 4-ADVERTENTIE CAS: 63-05-8
  5a-Hydroxy Laxogenin CAS: 56786-63-1
  Halodrol (chlorodehydromethylandrostenediol-CDMA)  
  M1,4ADD CAS: 34347-66-5
  Trenavar CAS: 4642-95-9
  Trestoloneacetaat CAS: 6157-87-5
  1,3-dimethyl-pentylaminehydrochloride CAS: 125-69-9
  Dextromethorphanhydrobromide CAS: 125-69-9
  Benzocaine CAS: 94-09-7
  Lidocaine Waterstofchloride CAS: 73-78-9
  Procaine waterstofchloride CAS: 51-05-8
  Epiandrosterone CAS: 481-29-8
  Dehydroisoandrosterone CAS: 53-43-0
    CAS: 119356-77-3
  Dutasteride (Avodart) CAS: 164656-23-9
  Finasteride (Proscar) CAS: 98319-26-7
  Estradiol CAS: 50-28-2
  Estradiol Enanthate CAS Nr.: 4956-37-0
  Oestriol CAS: 50-27-1
  DNP-2,4-dinitrofenol CAS: 51-28-5
  Mebolazine CAS: 3625-07-8
  Methoxydienone CAS: 2322-77-2
  Isotretinoin CAS: 4759-48-2
  T3 CAS: 55-06-1
  T4 (Levothyroxine-natrium) CAS: 55-03-8
  Orlistat CAS: 96829-58-2
  Peptides Hormonen (Fragment)
  MGF 2mg/vial
  PINmgf 2mg/vial
  Cjc-1295 met DAC 2mg/vial
  Cjc-1295 zonder DAC 2mg/vial
  PT-141 10mg/vial
  MT-1 10mg/vial
  MT-2 10mg/vial
  Ghrp-2 5mg/vial
  10mg/vial
  Ghrp-6 5mg/vial
  10mg/vial
  Ipamorelin 2mg/vial
  Hexarelin 2mg/vial
  Semorelin 2mg/vial
  Oxytocin 2mg/vial
  TB500 2mg/vial
  Pentadecapeptide BPC 157 2mg/vial
  fragment 176-191 2mg/vail
  Tritorelin 2mg/vail
  Gonadorelin 2mg/vail
  10mg/vail
  DSIP 2mg/vail
  Selank 5mg/vail
  Het Poeder van spiersteriod  
  Anava CAS: 53-39-4
  Anadrol CAS: 434-07-1
  Winstrol CAS: 10418-03-8
  Danabol CAS: 72-63-9
  Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
  Trenbolone Enanthate  
  Trenbolone cyclohexylmethylcarbonate CAS: 23454-33-3
  Drostanolone Enanthate  
  Drostanolonepropionaat CAS: 521-12-0
  Methenolone enanthate CAS: 303-42-4
  Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
  Mannelijk Hormoon  
  Methyltestosterone CAS: 58-18-4
  17a-methyl-1-testosteron CAS: 65-04-3
  Epiandrosterone CAS: 481-29-8
  7-Keto-dehydroepiandrosterone CAS: 566-19-8
  Halotestin CAS: 76-43-7
  Stanolone

  CAS Nr: 521-18-6

   

  Sleutelwoorden

   

  Trenbolone Enanthate/de Steroïden van Tren E Trenbolone

  Koop online Trenbolone Enanthate

  Trenbolonesteroïden

  Trenboloneacetaat

  Contactgegevens
  RAWSGEAR MANUFACTURER

  Contactpersoon: Coco

  Tel.: +8618186204104

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten