Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Ghrp-6 het vrijgeven van Hexapeptide 5Mg voor Spieren die Ghrelin-Receptor CAS 87616-84-0 bouwen

Ghrp-6 het vrijgeven van Hexapeptide 5Mg voor Spieren die Ghrelin-Receptor CAS 87616-84-0 bouwen

  • Ghrp-6 het vrijgeven van Hexapeptide 5Mg voor Spieren die Ghrelin-Receptor CAS 87616-84-0 bouwen
  • Ghrp-6 het vrijgeven van Hexapeptide 5Mg voor Spieren die Ghrelin-Receptor CAS 87616-84-0 bouwen
Ghrp-6 het vrijgeven van Hexapeptide 5Mg voor Spieren die Ghrelin-Receptor CAS 87616-84-0 bouwen
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP, GMP
Modelnummer: 158861-67-7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Vermomd pakket; Foliezak
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Ghrp-6 cas: 87616-84-0
zuiverheid: 99%min Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder
Verzendwijze: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, Aramex, enz. Het verschepen beleid: 100% vrij verstuur beleid opnieuw
Hoog licht:

De groeihormoon dat Peptide vrijgeeft

,

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

Ghrp-6 het vrijgeven van Hexapeptide 5Mg voor Spieren die Ghrelin-Receptor CAS 87616-84-0 bouwen

Snel Detail

 

Naam Ghrp-6
Verwant Productnamen Ghs-r; GH-bevrijdende peptide receptor; GHRP; Ghrelinreceptor ghrp-6GHSR
NCBI-Acc Aantal NP_004113.1
Zuiverheid > 95%
Stabiliteit 6-12 maanden bij -20 graad C.
Opslag -20 graad C
Molecuulgewicht 41329
Zwitsers Prot-Aantal Q92847

 

Beschrijving

 

Ghrp-6 oorzakenstimulatie van de voorafgaande slijmachtige klier die uiteindelijk een verhoging van de versie van GH veroorzaakt. Sinds ghrp-6 handelingen op koppel direct lijn terug die de remming van de versie van GH, wanneer de natuurlijke afscheiding van GH door synthetisch gebruik op lange termijn is geremd, ghrp-6 kan worden gebruikt om de natuurlijke productie van GH opnieuw te stimuleren signaleert. Ghrp-6 beïnvloedt ook het centrale zenuwstelsel, door neuronen te beschermen evenals sterkte op een bepaalde manier zeer te verhogen gelijkend op de manier bepaalde steroïden in de Dihydrotestosterone-familie doen.

 

Toepassing


GHRPs is eenvoudig geen vervangmiddelen van GHRH, in plaats daarvan zijn ghrp-6 kunstmatige activator van een afzonderlijke onlangs ontdekte receptor geroepen Receptor van Secretagogue van het de Groeihormoon (ghs-r). Spoedig werd Ghrelin ontdekt, endogene ligand die aan ghs-r bindt. Zowel werden Ghrelin als alle synthetische samenstellingen zoals ghrp-6 genoemd „de Groeihormoon Secretagogues“ (GHSs). Één bijwerking van ghrp-6 is een aanzienlijke toename in eetlust toe te schrijven aan het bevorderen van de versie van Ghrelin, peptide die natuurlijk in de voering van de maag wordt vrijgegeven die honger en het maag leegmaken verhoogt. Ook, ghrp-6 oorzakenstimulatie van de voorafgaande slijmachtige klier die een verhoging van de versie van het de Groeihormoon veroorzaakt. De verhoogde hoeveelheden de Groeihormoon kunnen de lever veroorzaken om hormoon igf-1 af te scheiden, dat de bevoegdheid van het dierlijke lichaam verbetert om vet te branden en spier te bouwen. Sinds ghrp-6 handelingen op koppel direct lijn terug die de remming van de versie van het de Groeihormoon signaleert, ghrp-6 kan de productie van de Groeihormoon opnieuw stimuleren.

 

Wat is ghrp-6 en gebruikt voor?

 

Ghrp-6, ook gekend als het Vrijgeven van Hexapeptide, is een peptide hormoon van de hormoonklasse. Zoals met alle verwante peptides is, worden ghrp-6 wijd gebruikt om de hoeveelheid natuurlijke productie van GH in het lichaam te verhogen. En de verhogingen van GH kunnen voordelig aan anabolism, vet verlies, terugwinning zijn en algemeen goed - zijnd evenals mogelijke anti-veroudert doeleinden dienen.


Ghrp-6 zullen veel grotere voordelen wanneer gebruikt als deel van anti-veroudert op lange termijn plannen (de Therapie van de Hormoonvervanging) of samen met andere die medicijnen worden gebruikt om prestaties te verbeteren tonen.

 

Hoe te gebruiken

 

Ghrp-6 zijn injecteerbaar op basis van water dat u zich met bac water, en opslag zult moeten mengen. Herinner me, is het belangrijk om ghrp-6 correct op te slaan na het mengen van het – in de koelkast. Het zou maximaal 3-4 weken, zo slechts mengeling goed moeten zijn wat u bij het gebruiken tijdens dat tijdsbestek plant.

 

Nadat u het zorgvuldig mengt, wordt deze samenstelling typisch ingespoten onderhuids met een slinspeld. Voor beste resultaten, moet het dagelijks worden genomen, en de gebruikers zullen typisch verscheidene injecties per dag het doen uit uit elkaar plaatsen. Interessant, zouden de ghrp-6 beste werken als u het neemt wanneer de niveaus van de bloedsuiker laag zijn, en u niet om het even wat voor een uur moeten eten na het gebruiken van het.

 

Indien solo gebruikt, zullen de gebruikers 100-400 microgrammen (mcg) per injectie in werking stellen, en indien gestapeld met een ander hormoon van GH, kan de dosering in de helft worden gesneden.

 

Hoe werkt het?

 

Ghrp-6 bevordert direct de voorafgaande slijmachtige klier die later tot een verhoging van de versie van de groeihormonen in het lichaam leidt.

 

Aangezien ghrp-6 direct beïnvloeden koppel lijn terug die veranderingen in remming van de versie van de Groeihormonen teweegbrengt, kan het worden gebruikt om de natuurlijke productie van het de Groeihormoon te herstellen als de natuurlijke afscheiding wegens kunstmatig gebruik op lange termijn is geschaad.

 

Ghrp-6 heeft ook naar verluidt een invloed op ons zenuwstelsel. Zij kunnen potentieel om neuronen te beschermen en de sterkte van een persoon verhogen. Functioneren van ghrp-6 is opvallend gelijkaardig aan het werken van verscheidene steroïden in de DHT-familie.

 

Ghrp-6 het vrijgeven van Hexapeptide 5Mg voor Spieren die Ghrelin-Receptor CAS 87616-84-0 bouwen 0Ghrp-6 het vrijgeven van Hexapeptide 5Mg voor Spieren die Ghrelin-Receptor CAS 87616-84-0 bouwen 1

 

Ghrp-6 effect

 

De voordelen van ghrp-6 zijn uiterst een beroep doend op vele soorten atleten, en die die hun algemeen eruit zien goed te verbeteren - zijnd.

 

Ghrp-6 kunnen helpen de spieren van het lichaam beschermen door terugwinning en eiwitsynthese op te voeren. Wat meer, is het is ook getoond om ontsteking effectief te bestrijden.

 

Natuurlijk, willen wij allen meer spier, en deze samenstelling zal helpen spiermassa en ontwikkeling verhogen.

Dit is waarschijnlijk de poney van redenmensen omhoog het contante geld voor ghrp-6, en het werkt groot bij het helpen van vet verlies, dat tot het een zeer goede optie maakt om recomping of te snijden.

 

De voordelen van ghrp-6 worden veel meer uitgesproken in hen die reeds in vorm en geconditioneerd zijn. Daarom als u, of volledig uit vorm zwaarlijvig bent, dan is het best om bij uw het conditioneren te werken eerst alvorens ghrp-6 te gebruiken.

 

Ondertussen, zullen die die in hoogste vorm zijn, aan de meesten van deze samenstelling ten goede komen, aangezien het het suikerglazuur op de cake is.

 

Doeltreffend beheer en Timing van ghrp-6 Dosissen

 

Ghrp-6 worden normaal altijd vervaardigd als gevriesdroogd (gevriesdroogd) poeder in flesjes in hoeveelheden 5mg. Sommige bedrijven zouden grotere bedragen of minste kunnen vervaardigen dan 5mg per flesje, maar de norm is over het algemeen 5mg/vial. Het gevriesdroogde poeder bevat binnen het flesje zal met bacteriostatisch water moeten worden opnieuw samengesteld opdat het wordt ingespoten. Na reconstructie, moet de oplossing dan in opslag worden gekoeld. Indien verlaten in hete milieu's of in kamertemperatuurmilieu's voor lange perioden van tijd, zal de eiwitstructuur degraderen en zal ondoeltreffend worden. Voor reconstructie, zullen de gebruikers typisch 3ml van bacteriostatisch water met het poeder zacht mengen. Nochtans, kunnen de gebruikers en stellen vaak het poeder met minder (of meer) water opnieuw samen dat verschillende concentraties van ghrp-6 zal opbrengen. Bijvoorbeeld, zal de reconstructie van 5mg van poeder met 3ml van water ghrp-6 dosissen 166mcg per 0.1ml opbrengen (of 10iu op een insulinespuit).

 

Nieuw-100percent-banner-Genotrope2As met om het even welke GHRP of GHRH, zou het beleid van ghrp-6 dosissen neen spoediger moeten worden gedaan dan 2 uren na de laatste koolhydraten of de vetten met meel, en neen spoediger dan 30 minuten voorafgaand aan de volgende consumptie van koolhydraten of vetten. Zoals blijk gegeven die door studies in de introductie van dit profiel van verwijzingen worden voorzien, zal de consumptie van vetten en koolhydraten (maar elimineren niet) HGH-beduidend versie afstompen. HGH-de impulsen zullen over het algemeen hun piek tegen ongeveer 30 minuten na injectie bereiken, waarna is het toen aanvaardbaar om koolhydraten en vetten met meel te verbruiken.


Populaire Steroïden

 


Populaire Steroïden
1 Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
4 Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
10 1-testosteron Cypionate  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenoloneacetaat (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten