Thuis ProductenInjecteerbare Anabole Steroïden

Injecteerbare Nandrolone-NPP 100Mg/Ml van Steroïdennandrolone Phenylpropionate voor de Spierbouw

Injecteerbare Nandrolone-NPP 100Mg/Ml van Steroïdennandrolone Phenylpropionate voor de Spierbouw

 • Injecteerbare Nandrolone-NPP 100Mg/Ml van Steroïdennandrolone Phenylpropionate voor de Spierbouw
 • Injecteerbare Nandrolone-NPP 100Mg/Ml van Steroïdennandrolone Phenylpropionate voor de Spierbouw
Injecteerbare Nandrolone-NPP 100Mg/Ml van Steroïdennandrolone Phenylpropionate voor de Spierbouw
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RAWSGEAR
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: CAS: 62-90-8
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Goed vermomd pakket met veilige nieuwe verzendwijze; Zoals gevraagd.
Levertijd: De verzending binnen 24 uren, 3 tot 5 dagen kwam aan
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Nandrolone Phenylpropionate Fabrikant: RAWSGEAR
MF: C27H34O3 Mw: 406.56
Rang: Farmaceutische rang Verschijning: Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder
Zuiverheid: 99% Het smelten Poin: 95~99°C
Hoog licht:

wettelijke injecteerbare steroïden

,

steroid groei van de injectiespier

Injecteerbare Nandrolone-NPP 100Mg/Ml van Steroïdennandrolone Phenylpropionate voor de Spierbouw

 

 

Snelle details

 

 

Productnaam: Nandrolone phenylpropionate

Modelleer nr.: 62-90-8
Alias: Durabolin

Andere Naam: Anticatabolin
Einecs: 200-551-9
Moleculaire formule: C27H34O3

Molecuulgewicht: 406.56

Het smelten point95~99°C

ssay: 97.0~103.0%

 

 

TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Wit Poeder
Identificatie Positief Positief
Analyse 97.00~103.00% 99.38%
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,25%
Smeltpunt 95~99°C 96.0~98.0°C
Specifieke Omwenteling +48°~+51° +49.0°
Organische Vluchtige Onzuiverheden ontmoet requirments. Is in overeenstemming
Overblijvende Oplosmiddelen ontmoet requirments. Is in overeenstemming
Conclusie

De specificatie is met USP32-norm in overeenstemming

 

 

Nandrolone phenylpropionate beschrijving:

 
Nandrolone phenylpropionate is één van de populairste injecteerbare steroïden. Nandrolone Phenylpropionate draagt met het talrijke therapeutische en prestatiesvoordelen. Het Nandrolone-hormoon is de het meest meestal voorgeschreven anabole steroïden buiten testosteron, maar de Decanoate-versie is de het meest meestal voorgeschreven Nandrolone-vorm. Het is één van de best est getolereerde steroïden in zowel prestaties als medische montages.
 

Het is fundamenteel Deca, met een kortere die ester (phenylpropionate in plaats van decanoateester in durabolin of nandrolone van deca wordt gevonden decanoate), resulterend in snellere versie in de bloedsomloop. Hoewel zijn kortere ester betekent zal het frequentere injecties vereisen dan decanoate, de positieve kant is dat de hoeveelheid efficiënte nandrolone in het bloed en zijn niveaus meer easilly contollable zijn. Het is populariteit is waarschijnlijk toe te schrijven aan het feit dat nandrolone significante anabole gevolgen met minimale androgene bijwerkingen tentoonstelt.


De mondelinge Anabole Steroïden van Nandrolone Phenylpropionate & van Nandrolone Decanoate. Beide vormen worden samengesteld van hetzelfde actieve hormoon. In het geval van NPP hebben wij een kortere esterversie die een grotere uitbarsting van Nandrolone na injectie geeft, maar ook dragen een veel kortere halveringstijd. Dit betekent Nandrolone Phenylpropionate vaker moet worden ingespoten dan zijn grotere estertegenhanger als de bloedniveaus stabiel moeten blijven.

Nandrolone Phenylpropionate is 19 nortestosterone (19-noch) anabole androgene steroïden. 19 noch de classificatie verwijzen naar een structurele verandering van het testosteronhormoon in die zin dat het koolstofatoom bij de 19de positie is verwijderd. Deze eenvoudige structurele verandering geeft ons Nandrolone, en door de korte Phenylpropionate-ester toe te voegen hebben wij Nandrolone Phenylpropionate.

 

 

 

Gevolgen van Nandrolone Phenylpropionate


Door een grondig inzicht in de functies en de trekken van Nandrolone Phenylpropionate hebben wij reeds een goed inzicht in de positieve gevolgen van deze steroïden. Nochtans, om het in termen te zetten dat een prestatiesatleet kan waarderen wij een weinig specifieker kunnen zijn.

 

Voor de atleet buiten het seizoen, een het ophopen cyclus, is Nandrolone Phenylpropionate één van de beste steroïden hij kan verkiezen om gespierdheid en grootte te verbeteren. Dit is één van de beste beschikbare massabouwers en voor vele bodybuilders wordt gebruikt in elk het ophopen plan. Ondanks het zijn een snellere acterennandrolone vorm zal de groei niet snel voorkomen, maar het zal regelmatig zijn, zelfs en significant. Dit veronderstelt u genoeg eet te groeien. te groeien moet u meer calorieën verbruiken dan u brandt. Geen steroïden in de wereld kunnen deze waarheid veranderen. Maar u zult meer uit uw groei met steroïden zoals Nandrolone Phenylpropionate krijgen als u dingen behoorlijk doet. U zou ook moeten opmerken u magerder blijft in uw buiten het seizoen wegens de significante metabolische gevolgen van het hormoon. En wanneer het over terugwinning van zware opleiding zullen zeer komt weinig dingen Nandrolone Phenylpropionate slaan.

 

Nandrolone Phenylpropionate kan ook voor scherpe cycli worden gebruikt, hoewel het niet algemeen van als scherpe steroïden wordt gedacht. Deze steroïden zullen beduidend magere spiermassa dan beter vele steroïden beschermen. Wanneer wij op dieet zijn moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken. Dit is het enige manierlichaamsvet kan worden verloren. Jammer genoeg, zet dit mager spierweefsel op risico. Wanneer wij op dieet zijn zal wat mager weefsel worden verloren, maar het succesvolle op dieet zijn beperkt dit verlies, en Nandrolone kan deze beschermende maatregel verstrekken. En nogmaals zullen de terugwinningsvoordelen enorm zijn, vooral wanneer de terugwinning reeds ongelooflijk moeilijk kan zijn bij op dieet zijn wegens het warmtetekort.

 

De definitieve voordelen voor prestaties omringen de atleet. Vele atleten gebruiken lage dosissen Nandrolone Phenylpropionate voor de terugwinning en de gezamenlijke hulpvoordelen. Deze maskeren geen voordelen zoals pijnstillers verstrekken maar ware hulp. Sommigen kunnen sterkteverhogingen aan een graad ook vinden, hoewel dit geen steroïden goed - voor enorme sterkte stijgende eigenschappen die is worden gekend. Hoe dan ook, is dit één van de gemeenschappelijkere die steroïden door atleten worden gebruikt.

 

Nandrolone phenylpropionate is anabole vrouwelijke die steroïden door artsen voor voorwaarden zoals aplastic bloedarmoede worden voorgeschreven, chronisch osteoartritis die, ziekte, ernstige ziekte, en zwakke dun, zwak, osteoporose, kinderdysplasie, enz. na chirurgie verspillen.


Nandrolone Phenylpropionate wordt gebruikt om bloedarmoede te behandelen door rode bloedcelproductie te bevorderen, en een verhoging van RBC-telling kan duurzaamheid tijdens oefening via betere melkzuuropheldering en zuurstoflevering verbeteren. Het bloed wordt ook beter toegelaten om voedingsmiddelen aan spierweefsel aan hulp in reparatie te dragen, verhoogt het beleid ook het tarief van de volheid van het spierglycogeen na oefening die de atleet helpen dramatisch terugwinning na zware lichaamsbeweging verbeteren. De atleten die een hoog niveau van duurzaamheid in hun gekozen sport vereisen kunnen van het gebruik van Nandrolone Phenylpropionate profiteren. Een favoriet met bodybuilders die met pijnlijke verbindingen lijden, Nandrolona-canalso verbetert collageensynthese, die gezamenlijke functie kan verbeteren en gezamenlijke pijnen verminderen.


Nandrolone wordt phenylpropionate getest op diverse kwaliteitsparameters overeenkomstig de internationale vastgestelde normen.

 

 

Nandrolone phenylpropionate functioneert:

 

Nandrolone Phenylpropionate is ook beduidend minder estrogenic dan testosteron. Zowel aromatiseren Nandrolone als het testosteron, maar Nandrolone doet bij ongeveer slechts 20% dit het tarief van testosteron.

Belangrijke Nota: Nandrolone Phenylpropionate draagt een progestin aard, en dit zal in de bijwerkingen van dit hormoon spelen.

 

Nandrolone Phenylpropionate draagt vele positieve trekken die aan vele anabole steroïden gelijkaardig zijn. Nochtans, draagt deze samenstelling ook functionele trekken die ver zullen zijn belangrijker dan wat sommige steroidal hormonen kunnen doen. De positieve functionele trekken van Nandrolone Phenylpropionate omvatten:

 • Verhoogd igf-1 Productie: Insuline-als de Groei factor-1 (igf-1) is een machtig anabool hormoon dat ook essentieel aan de bevoegdheid van ons lichaam aan terugwinning is. Dit is een hormoon dat bijna alle cellen binnen het menselijke lichaam beïnvloedt.
 • Remming van Glucocorticoids: Genoemd geworden spanningshormonen (cortisol) deze hormonen zijn essentieel aan ons gezondheid en welzijn. Nochtans, kunnen glucocorticoids spierverlies en vette aanwinst ook bevorderen wanneer zij dominant worden. De krachtige activiteit kan tot verhogingen van spanningshormonen leiden. De hormonen zoals Nandrolone kunnen de productie van spanningshormonen verminderen.
 • Verhoogd Stikstofbehoud: Al spierweefsel wordt samengesteld van 16%-stikstof. Als het behoud valt vallen wij in een katabole staat. Behouden wij meer anaboler wij blijven.
 • Verhoogde Eiwitsynthese: Dit verwijst naar het tarief waarin de cellen proteïnen, de bouwstenen van spierweefsel bouwen.
 • Verhoogde Rode bloedceltelling: De rode bloedcellen dragen zuurstof aan en door het bloed. De grotere efficiency resulteert in verbeterde spierduurzaamheid en terugwinning.
 • Verhoogde Collageensynthese & Been Minerale Inhoud: Dit verwijst naar de sterkte van beenderen en kraakbeen en de capaciteit om helende hulp te versterken en te verstrekken. Dit zal in verbindingen waar dan meer zo nergens anders houden.

 

Nandrolone phenylpropionate Toepassing:

 

Nandrolone Phenylpropionate is ook passend voor medische behandeling in een gastheer van gebieden. Hoewel Nandrolone Decanoate meer in het algemeen wordt gebruikt, wordt de Phenylpropionate-versie nog gebruikt met wat regelmatigheid. Het gebruik van Nandrolone Phenylpropionate is bewezen nuttig in de behandeling van het volgende:

 • Spier die Ziekten verspillen: Kanker, HIV, enz.
 • Het verbeteren van Geriatrische Zwakheid & Moeheid
 • Bloedarmoede
 • Borstkanker
 • De Behandeling van Brandwondslachtoffers
 • Zweren
 • Slijmachtige Dwerggroei
 • Ontwikkelingsvertraging in Kinderen
 • Osteoporose

Ondanks een gastheer van voordelen en doeleinden van gebruik, in de V.S. Nandrolone over het algemeen slechts wordt voorgeschreven voor HIV, AIDS en bloedarmoede. Zijn tarief van succes op andere gebieden is hoog, maar typisch wordt het gebruik voor dergelijke terreinen van geneeskunde gevonden buiten de V.S. Sommige artsen van de V.S. zijn begonnen het voor anti-veroudert doeleinden voor te schrijven, maar dit vertegenwoordigt nog een zeer kleine fractie totale voorschriften.

 

 

Het Beleid van Nandrolonephenylpropionate


Bij het medische plaatsen standaard mannelijke Nandrolone Phenylpropionate zullen de dosissen normaal in 50-100mg per weekwaaier vallen. Voor vrouwelijk gebruik, hoewel niet algemeen voorgeschreven indien voorgeschreven het normaal 50mg per weekwaaier zal zijn. In bijna alle medische montages is de Decanoate-versie wat zal worden voorgeschreven.

Voor de atleet of de bodybuilder kunnen de dosissen zeer variëren. 100mg per week significant therapeutisch voordeel voorzien zal die van 200mg per week gemeenschappelijker zijn aangezien dit beduidend betere terugwinning zal verzekeren. In de meeste prestatiescirkels zal 300-400mg per week de gemeenschappelijke het doseren waaier zijn, en dit is een perfecte waaier voor de bouw van of het bewaren van spierweefsel.

 

Ongeacht het dosisgebruik is de totale dosis normaal verdeelde in drie gelijke injecties per week of plande uit op een elke andere dagbasis voor optimale resultaten. 8-12 weken is de normale periode van gebruik voor de meeste atleten. De uitzondering is vrouwelijke atleten die de steroïden 4-6 weken en normaal bij een dosis kunnen gebruiken neen meer dan 50mg per week als virilization moet worden vermeden.

 

wegens de strikte steroid wetten in veel van de wereld, als u kwaliteitsanabolics zoekt moedigen wij u aan om onze plaatssponsors te bezoeken. Hier zult u kwaliteitsproducten die wettelijk zijn vinden en vereist geen voorschrift.

 

 

De Overzichten van Nandrolonephenylpropionate


Het Nandrolone-hormoon is één van de waardevolste anabole steroïden van allen; bovenkant vijf zonder enige twijfel. Medisch zijn biedt een ongelooflijk hormoon, hoewel de Phenylpropionate-versie nooit is geweest de volledige kans te glanzen. Dit is niet wegens zijn minderwaardigheid, is het eenvoudig dat de medische wereld werkelijk meer dan één Nandrolone-hormoon niet vergt en Decanoate eenvoudig gekozen zijn is.

 

 

Hoe te om de Olie van Nandrolone Phenylpropionate 100mg/ml te maken? Injectieoplossingen


1 de Olieachtige gebaseerde Recepten van liternandrolone Phenylpropionate 100mg/ml:
100g het Hormoonpoeder van kwaliteitsnandrolone Phenylpropionate
20ml ba (benzyl alcohol, Presavation)
200ml BB (benzyl benzoate, Oplosmiddelen)
400ml MCT----- (of veranderings ethyloleaat, Dragerolie)
Rust GSO----- (de olie van het druivenzaad, Dragerolie)

Nota's: 200mg/ml enkel zelfde zoals 100mg/ml, slechts 200g-NPP poeder moeten veranderen, alstublieft doen zoals hierboven. Wij konden ook aangepaste injecteerbare olie voor u, alstublieft ons uw kokrecepten verzenden, zullen wij doen aangezien u vertelde.

 

 

Het Nandrolone phenylpropionate Product toont:

 

 

Injecteerbare Nandrolone-NPP 100Mg/Ml van Steroïdennandrolone Phenylpropionate voor de Spierbouw 0

 

Verpakking & Levering


1. Professioneel team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100grams aan 100kg-poeder aan uw land in één keer te verschepen


2. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.


3. Trackingcode 24 uren voor gewaarborgde douanepas.


4. Vele soorten verzending, kunnen ook als uw vereiste zijn.

 


Ons Voordeel


1. De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.


2. Wij hebben een diepgaandere professionele kennis, kunt u een volledige waaier van de diensten doen.


3. Grote kwaliteit, gunstige prijs en veilig vervoer.


4. Beveilig en discrete verzending.


5. Het pakket kan in 24 uren na betaling, uitdrukkelijke levering met DHL, EMS, HKEMS, TNT, UPS, Fedex en 24h-de naverkoopdienst worden gestuurd.

 

 

De verwante lijst van de injectieolie

 

Injectie Steroid vloeistof
 
Testreeks
Testbasis 100mg/ml @100ml
Testosteron Cypionate 250mg/ml @100ml
Testosteron Enathate 250mg/ml @100ml
Testosteron Enathate 600mg/ml @100ml
Testosteronpropionaat 100mg/ml @100ml
Testosteronpropionaat 200mg/ml @100ml
Testosteron Undecanoate 500mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 200mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 250mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 300mg/ml @100ml
Testosteron Sustanon 400mg/ml @100ml
Turinabol 50mg/ml @ 200ml
 
Gewaagde Reeks
Boldenone Undecylenate 300mg/ml @100ml
Boldenone Cypionate 200mg/ml @100ml
 
Nand Series
Nandrolone Decanoate 200mg/ml @100ml
Nandrolone Decanoate 250mg/ml @100ml
Nandrolone cypionate 200mg/ml @100ml
Nandrolone phenylpropionate 200mg/ml @100ml
 
Trenreeks
Trenbasis 100mg/ml @100ml
Trenacetaat 80mg/ml @100ml
Trenacetaat 100mg/ml @100ml
Trenacetaat 200mg/ml @100ml
Tren Enanthate 60mg/ml @100ml
Tren Enanthate 100mg/ml @100ml
Tren Enanthate 150mg/ml @100ml
Tren Enanthate 200mg/ml @100ml
Parabolone (het Carbonaat van Tren Hexahydrobenzyl) 50mg/ml @100ml
Parabolone (het Carbonaat van Tren Hexahydrobenzyl) 75mg/ml @100ml
 
Reeks
Drostanolonepropionaat 100mg/ml @100ml
Drostanolone Enanthate 200mg/ml @100ml
 
Methenolonreeks
Primobolan (Methenolon Enanthate) 100mg/ml@ 100ml
 
Andere injecties
(Dianabol) 50mg/ml @100ml
(Dianabol) 80mg/ml @100ml
Stanozol (Winstrol) 100mg/ml @100ml
Oxymetholon (Anadrol) 50mg/ml @100ml
Oxandrolon (Anavar) 50mg/ml @100ml
 
Mondelinge vloeistof
(Dianabol) 50mg/ml @100ml
Stanozolo (Winstrol) 25mg/ml @100ml
Oxymetholon (Anadrol) 50mg/ml @100ml
Oxandrolon (Anavar) 20mg/ml @100ml
Clomid (Clomiphen-citraat) 50mg/ml @100ml
Nolvadex (TamoxifCitrate) 20mg/ml @100ml
Arimidex (Anastrozol) 5mg/ml @500ml
Femara (Letrozol) 5mg/ml @500ml
Proviron (Mesterolon) 50mg/ml @100ml
 
Mengsel steroid oplossingen
Supertest 450 (het Testosteron decanoate 147mg van de Testosteronacetaat 32mg
Het Testosteron phenylpropionate 73mg van het testosteronpropionaat 73mg
Testosteron cypionate 125mg) @100ml
Anomass 400mg (Testosteron Enathate 150mg Boldenone Undeclynate 150mg
Trenbolone Enanthate 100mg) @100ml
Ripex225 (Testosteronpropionaat 75 mg Trenbolone-Acetaat 75 mg
Drostanolonepropionaat 75 mg) @100ml
TriTren 180 (trenbolone Enanthate 60mg van de trenboloneacetaat 60mg
van trenbolonehexahydrobenzyl het carbonaat 60mg) @100ml
Tritest 300 (Testosteron decanoate 100mg Testosteron Isocaproate 50mg
Van testosteronphenylpropionate 100mg het Testosteronpropionaat 50mg) @100ml
Trideca 300 (nandrolone decanoate 150mg nandrolone phenylpropionate 75mg
nandrolone undecanoate 75mg) @100ml
TMT-Mengsel 375 (Trenbolone Enanthate 125mg/ml Drostanolone Enanthate 125mg/ml
Testosteron Enanthate 125mg/ml) @100ml
TM Mengsel 500 (Trenbolone Enanthate 250mg/ml Drostanolone Enanthate 250mg/ml) @100ml

 

Injecteerbare Nandrolone-NPP 100Mg/Ml van Steroïdennandrolone Phenylpropionate voor de Spierbouw 1

Injecteerbare Nandrolone-NPP 100Mg/Ml van Steroïdennandrolone Phenylpropionate voor de Spierbouw 2

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Moran

Tel.: +8613264734726

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)