Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Het injecteerbare Peptides van de de Groeifactor van Machano Witte poeder van (MGF) voor Spier het bereiken

Het injecteerbare Peptides van de de Groeifactor van Machano Witte poeder van (MGF) voor Spier het bereiken

  • Het injecteerbare Peptides van de de Groeifactor van Machano Witte poeder van (MGF) voor Spier het bereiken
  • Het injecteerbare Peptides van de de Groeifactor van Machano Witte poeder van (MGF) voor Spier het bereiken
  • Het injecteerbare Peptides van de de Groeifactor van Machano Witte poeder van (MGF) voor Spier het bereiken
Het injecteerbare Peptides van de de Groeifactor van Machano Witte poeder van (MGF) voor Spier het bereiken
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: N / A
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Plastic trommel met het veilige verschepen
Levertijd: 3~7 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

peptides van de spiergroei

,

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

 

Het injecteerbare Peptides Witte poeder van de de Groeifactor van Machano (MGF) voor Spier het bereiken

 

 

Snelle details:

Productnaam De Factor van de Mechanogroei (MGF)
MF C121H200N42O39
Mw 2867.2
Analyse min 98%
Opslagtemperatuur -20°C
Gebruik het verbeteren van spiermassa

 

 

Beschrijving:


De Factor van de Mechanogroei (MGF) ook als IGF-1Ec wordt bekend is een de groeifactor/reparatiefactor die wordt afgeleid uit uitgeoefend of beschadigd spierweefsel dat. Het heeft MGF geroepen aangezien het IGF-IEA een beetje van een mondvol en moeilijker is om zich onder de andere IGF-varianten te identificeren.

 

Wat MGF speciaal maakt is zijn unieke rol in de spiergroei. MGF heeft de capaciteit om verspild weefsel te veroorzaken om te groeien en te verbeteren door de cellen van de spierstam te activeren en verhogend upregulation van eiwitsynthese, kan deze unieke capaciteit terugwinning snel verbeteren en de spiergroei versnellen. MGF kan activering van de spier de satelliet (stam) cel naast zijn igf-1 receptordomein in werking stellen dat, op zijn beurt, eiwitsyntheseomzet verhoogt; daarom indien correct gebruikt kan het spiermassa na verloop van tijd verbeteren.

 

MGF verschilt van het tweede verschillende g-F-IEA aangezien het een verschillende peptide opeenvolging heeft die van het bijvullen van de satellietcellen in skeletachtige spier de oorzaak is; met andere woorden, is het anaboler en langer acteren dan de systematische versie van de tweede MGF levervariant.

 

Denk zo enkel aan MGF als hoogst anabole variant van igf. Nadat u hebt opgeleid, wordt het gen verbonden naar MGF toen die hypertrofie en reparatie van lokale spierschade door de cellen van de spierstam evenals andere belangrijke anabole processen, met inbegrip van de bovengenoemde eiwitsynthese te activeren, en verhoogd stikstofbehoud veroorzaakt.

 

Bij ratten, hebben sommige studies de verhogingen van de spiermassa van 20 percenten van één enkele MGF injectie getoond, maar op de een of andere manier denk ik veel van deze studies niet nauwkeurig zijn, nochtans het potentieel onbetwistbaar is.

 

Het injecteerbare Peptides van de de Groeifactor van Machano Witte poeder van (MGF) voor Spier het bereiken 0


Toepassing van MGF


Nu, met synthetische injecties van MGF kunt u de impuls verhogen en zo terugwinning versnellen, en de cellen van het spierweefsel verhogen door satellietcellen in volledige rijpheid te bevorderen. In termen van dosering, is 200mcg bilateraal de zeer beste keus van het doseren in opgeleide spieren.

 

Het enige probleem met MGF, en dit zijn de reden ik niet van het, ben houd dat het zulk een korte halveringstijd, enkel een paar notulen, tussen 5-7 heeft, en het gebruikte onmiddellijk posttraining moet zijn aangezien het niet zal werken als het spierweefsel niet is beschadigd. Daarom, voor me persoonlijk, denk ik de beste optie PINmgf is.

 

Niettemin, MGF een reusachtige rol te heeft hebben, en aan die met spier beheerd die ziekten verspilt en voor zij die zijn bejaard en spiermassa om goede reden verloren, is het uiterst anabool.

 

 

Technische Gegevens

 

In een knaagdierstudie, resulteerde één enkele intramusculaire injectie in spier in een 25%-verhoging van gemiddeld de dwarsdoorsnedegebied van de spiervezel binnen drie weken. Het gebruiken van een gelijkaardig lever-afgeleid protocol, igf-1 vergde vier maanden om een 15%-verhoging te veroorzaken.

 

Het zou blijken ook dat met achting aan leeftijd, de jongelui een betere capaciteit om aan MGF hebt te antwoorden, en dat de bejaarden een verminderde reactie op MGF ervaren die in een verminderde capaciteit resulteert om de groei van nieuw spierweefsel te bevorderen.

 

In de woorden van de man als de vader van MGF onderzoek wordt bekend dat: „MGF is… een eerste kandidaat die voor gen voor verhoging van atletische prestaties smeert.“

 

 

MGF Gebruik:

 

Wanneer u opleidt, wat aan uw spieren gebeurt zijn zij opsplitsen, zijn de cellen beschadigd, moet het spierweefsel worden hersteld en uw lichaam veroorzaakt 2 vormen van MGF lasvariant. De eerste aanvankelijke versie van bovengenoemd aantal 1 variant van de lever helpt de terugwinning van de spiercel, als er geen MGF toen matrijs van spiercellen is.

 

Aangezien de spier is is een post-mitotic weefsel en als dergelijke celvervanging geen middel van weefselreparatie, als de cellen niet zij worden hersteld sterven en uw spieren kleiner en zwakker worden. In spierweefsel, wordt de pool van deze stamcellen blijkbaar bijgevuld door de actie van MGF, die als impuls na schade wordt veroorzaakt.


De Factor van de Mechanogroei (MGF) stelt lokale gevolgen in skeletachtige spier tentoon en kan niet buiten door het lichaam zonder wijziging reizen. Het probleem met synthetische Mechano-Factor (MGF) is dat het intramusculair wordt geïntroduceerd en op basis van water is zodat gaat het in de bloedstroom. Wanneer gebruikt blijft deze manier, Mechano-Factor (MGF) slechts stabiel gedurende enkele minuten in de bloedstroom. Biologisch geproduceerde wordt MGF gemaakt plaatselijk en ingaat niet de bloedsomloop.


Het handelt ook plotseling zodat is de stabiliteit geen kwestie. Door PEGylating is de Mechano-Factor (MGF) het bijna efficiënt zo zoals lokale veroorzaakte Mechano-Factor (MGF) wanneer intramusculair gebruikt. Dit wordt verwezenlijkt door een deel van peptide met een structuur van polyethyleenglycol te omringen, die aan een eiwitmolecule kan worden vastgemaakt. De groepen van de polyethyleenglycol beschermen peptide maar omringen volledig het niet. De actieve plaatsen van peptide zijn nog vrij om hun biologische functie te doen. In dit geval is shell een negatief geladen schild tegen positief - geladen samenstellingen die de proteïne zouden beïnvloeden.

 

 

Opslag en dosis MGF


3 keer per week doserend zoals hierboven voorgesteld, en 1ml van BEDELAARSwater voor elke 2mg is optimaal. Opslag in de koelkast maximaal 6 maanden. Vermijd blootstelling aan hitte of zonlicht.

 

Het injecteerbare Peptides van de de Groeifactor van Machano Witte poeder van (MGF) voor Spier het bereiken 1

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons wat u (gebruik voor wat/productnaam & hoeveelheid) nodig hebt, zult u een raad en een citaat krijgen.


2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.


3. Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.


4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.

 


WAAROM KIES DE V.S.?

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 


Meer producten:

 

   
Polypeptidehormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PINmgf  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  

 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)