Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

Clonidine Waterstofchlorideclonidine HCL Poeder CAS 4205-91-8 voor Hoge Bloeddrukbehandeling

Clonidine Waterstofchlorideclonidine HCL Poeder CAS 4205-91-8 voor Hoge Bloeddrukbehandeling

  • Clonidine Waterstofchlorideclonidine HCL Poeder CAS 4205-91-8 voor Hoge Bloeddrukbehandeling
  • Clonidine Waterstofchlorideclonidine HCL Poeder CAS 4205-91-8 voor Hoge Bloeddrukbehandeling
Clonidine Waterstofchlorideclonidine HCL Poeder CAS 4205-91-8 voor Hoge Bloeddrukbehandeling
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharmlab
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 4205-91-8
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Vermomd pakket; Foliezak
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Clonidine waterstofchloride CAS: 4205-91-8
Rang: farmaceutisch Pakket: Goed vermomd pakket; Foliezak
Zuiverheid: 98% Verschijning: Wit aan van wit kristallijn poeder
Hoog licht:

actieve farmaceutische ingrediënten

,

farmaceutische rangsteroïden

Clonidine Waterstofchlorideclonidine HCL Poeder CAS 4205-91-8 voor Hoge Bloeddrukbehandeling

 

Wat is Clonidine waterstofchloride?


Clonidine het waterstofchloride (handelsnamen Catapres, Kapvay, Nexiclon, Clophelin, en anderen) is een medicijn wordt gebruikt om hoge bloeddruk, de hyperactiviteitwanorde van het aandachtstekort, bezorgdheidswanorde, terugtrekking (van of alcohol, opioids, of het roken), migraine, spoelen het van de menopauze, diarree, en bepaalde pijnvoorwaarden te behandelen die. Het is geclassificeerd als agonist centraal van acterenadrenergi α2 en imidazoline receptoragonist die in klinisch gebruik meer dan 40 jaar is geweest.

 

Basisinformatie.

 

Productnaam

Clonidine waterstofchloride

Synoniemen

TIMTEC-BB SBB003065; CLONIDINE HCL; CLONIDINE WATERSTOFCHLORIDE; DIXARIT

CAS NR

4205-91-8

EINECS

224-121-5

MF

C9H10Cl3N3

Mw

266.55

Zuiverheid

99%

Certificatie

ISO9001

Merknaam

Pharmlab

levertijd

4~6 werkdagen eens tegen van de betaling

Druk levering uit

EMS, DHL, TNT, Fedex, UPS

Betalingsvoorwaarden

T/T, Western Union, Geldgram, Bitcoin

Minimumorde

10g

Leveringscapaciteit

1000kg/month

Opslag

In de schaduw stellend, beperkt behoud

Verpakking

10g/100g/1000g/foil zak volgens verzoek.

Verschijning

Wit aan van wit kristallijn poeder

Gebruik

α2-Adrenergic agonist. Tegen hoge bloeddruk; pijnstillend middel voor neuropathische pijn.

Categorieën

Adrenoceptor; Aminen; Aromaten; Heterocycles; Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; Geneesmiddelen; CATAPRES; Andere APIs


Beschrijving van Clonidine


Clonidine is een medicijn wordt gebruikt om hoge bloeddruk, de hyperactiviteitwanorde van het aandachtstekort, bezorgdheidswanorde, terugtrekking (van of alcohol, opioids, of het roken), migraine, spoelen het van de menopauze, diarree, en bepaalde pijnvoorwaarden te behandelen die. Het is geclassificeerd als centraal acteren adrenergic agonist α2 en imidazoline receptoragonist die in klinisch gebruik meer dan 40 jaar is geweest.

 

Toepassing


Clonidine vermindert bloeddruk door de niveaus van bepaalde chemische producten in uw bloed te verminderen. Dit staat uw bloedvat om te ontspannen en uw hart toe langzamer en gemakkelijk te slaan. Het Catapres-merk van clonidine wordt gebruikt om hypertensie (hoge bloeddruk) te behandelen. Het Kapvay-merk wordt gebruikt aan de hyperactiviteitwanorde van het treatattentiontekort. Clonidine wordt soms gegeven met andere medicijnen.

Clonidine is een voorschriftmedicijn. Het is beschikbaar in deze vormen: mondelinge onmiddellijke vrijlatingtablet, flard, en mondelinge uit:breiden-versietablet. De vorm u gebruikt kan van uw voorwaarde afhangen.

 

Clonidine waterstofchloride Medisch Gebruik

 

Clonidine kan worden gebruikt om ontwenningsverschijnselen te verlichten verbonden aan het gebruik op lange termijn van narcotica, alcohol, benzodiazepine en nicotine (het roken). Het kan opioid ontwenningsverschijnselen verminderen door de sympathieke zenuwstelselreactie zoals hartkloppingen en hypertensie te verminderen, evenals het zweten, hete en koude flitsen, en algemene rusteloosheid te verminderen. Het kan ook nuttig zijn in het helpen van rokers ophouden met. Het kalmereneffect is ook nuttig. Nochtans, kunnen zijn bijwerkingen slapeloosheid omvatten, waarbij een reeds gemeenschappelijk kenmerk van opioid terugtrekking wordt verergerd.

 

Clonidine heeft ook verscheidene gebruik zonder merknaam, en voorgeschreven om psychiatrische wanorde met inbegrip van spanning, slaapwanorde, en hyperarousal te behandelen veroorzaakt door post-traumatische spanningswanorde, de wanorde van de grenspersoonlijkheid, en andere bezorgdheidswanorde. Clonidine is ook een mild kalmerend middel, en kan als premedication vóór chirurgie of procedures worden gebruikt. Zijn epiduraal gebruik voor pijn tijdens hartaanval, postoperatieve en hardnekkige pijn is ook uitgebreid bestudeerd. Clonidine is ook voorgesteld als behandeling voor zeldzame instanties van dexmedetomidineterugtrekking. Clonidine kan in rusteloos benensyndroom worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt om het gezichts spoelen en roodheid te behandelen verbonden aan rosacea. Het is ook met succes gebruikt topically in een klinische proef als behandeling voor diabetesneuropathie. Clonidine kan ook voor migrainehoofdpijnen en opvliegingen worden gebruikt verbonden aan overgang. Clonidine is ook gebruikt om diarree te behandelen verbonden aan slechtgezind darmsyndroom, faecale incontinentie, diabetes, terugtrekking-geassocieerde diarree, intestinale mislukking, neuroendocrine tumors en cholera.

 

COA

 


Testpunten


Specificatie


Resultaten


Beschrijving


Wit aan van wit kristallijn poeder


Voldoe


Smeltpunt


166-170°C


167.3-168.1°C


Identificatie


Positieve reactie


Positieve reactie


Verwante substanties


≤1.0%


0,16%


Verlies bij het drogen


≤0.5%


0,06%


Residu op ontsteking


≤0.1%


0,02%


Chloride


≤0.014%


<0>


Heavy metallen


≤20ppm


<20ppm>


Duidelijkheid van oplossing


Ben met norm in overeenstemming


Voldoet


Microbiële Grens


≤20ppm


<20ppm>


Analyse


≥99.0%


99.12%

 

Functie

 

1 clonidine is α receptoragonists.

clonidine 2 wekte direct de hypothalamus op en vertraagde receptor van het hersenen de centrale synaptische membraan α2, zodat de remming van neuronenagitatie, de centrale sympathieke zenuwimpulsen vermindert, daardoor remmend rand sympathieke zenuwactiviteit. Clonidine wekt ook de rand sympathieke synaptische membraanα2 receptor op, verbetert zijn negatief terugkoppelt effect, vermindert de versie van randnorepinephrine van de zenuwversie, vermindert perifeer bloedvat en de nier vasculaire weerstand, vertraagt het harttarief, lagere bloeddruk. De nierbloedstroom en het kluwenvormige filtratietarief bleven hoofdzakelijk onveranderd. De symptomen van mild of minder gemeenschappelijk, komt zelden voor orthostatic hypotensie.

clonidine 3 het waterstofchloride om de midden hartoutput (15% aan 20%) te verminderen verminderde, zonder de rand vasculaire weerstand te veranderen; schuine stand 45 ° vermindert lichtjes hartoutput en rand vasculaire weerstand. De behandeling op lange termijn van hartoutput neigt aan normaal, maar de rand vasculaire weerstand bleef dalen. De meeste patiënten met clonidine hebben harttarief vertraagt, maar de drug heeft geen effect op hemodynamics.

4 klinische studies bevestigden dat clonidine om plasmarenin activiteit te verminderen, aldosterone en catecholamines afscheiding vermindert, maar deze farmacologische gevolgen en rol van verhouding tegen hoge bloeddruk zijn niet volledig duidelijk.

5 het scherpe gebruik van clonidine waterstofchloride om de versie van de groeihormoon in kinderen en volwassenen, maar gebruik op lange termijn te bevorderen veroorzaakt de geen niveaus van het de groeihormoon blijft stijgen.

clonidine 6 kan migraine, dysmenorrhea en overgangopvliegingen behandelen, maar zijn behandelingsmechanisme is onbekend, kan een rol spelen in het stabiliseren van het omringende bloedvat. Mag aan remming van hersenenactiviteit van alpha- receptoren met opgehouden verslaving toe te schrijven zijn. Carcinogene, mutagene en reproductieve giftigheidsmuizen die 32 tot 46 keer de maximum geadviseerde dosis clonidine waterstofchloride nemen 132 weken, geen carcinogene gebeurtenissen. 3 keer de maximum geadviseerde dosis clonidine waterstofchloride op het konijn geen teratogenic effect, geen erytrocietgiftigheid. Clonidine het waterstofchloride 150mcg/kg of ongeveer 3 keer de maximum geadviseerde dosis het menselijke lichaam beïnvloedt niet de reproductieve capaciteit mannelijke of vrouwelijke muizen; maar 500 ~ 2000mcg/kg of 10 ~ 40 keer de maximum geadviseerde dosis die het menselijke lichaam, de reproductieve capaciteit vrouwelijke muizen beïnvloedt.

 

Hoe te om Clonidine te gebruiken?


De V.S. Food and Drug Administration (FDA) hebben clonidine voor die behandeling van aandachtstekort (ADHD), alleen of met stimulansen dit seizoen, voor pediatrische patiënten van 6-17 jaar goedgekeurd. Het bleek later goedgekeurd voor volwassenen. Nationaal, is clonidine een toegelaten en goedgekeurd niet gebruik voor ADHD met TGA. Wat onderzoek toont clonidine kalmerend dan guanfacine, die beter kan zijn bij bedtijd samen met een wekkende stimulans bij ochtend. Clonidine kan in de behandeling van Tourette-syndroom (in het bijzonder voor tics) worden gebruikt. Clonidine kan worden gebruikt om ontwenningsverschijnselen van het gebruik op lange termijn van narcotica te verlichten, alcohol, benzodiazepine en de nicotine (het roken).] het kan opioid ontwenningsverschijnselen verminderen door de sympathieke neurologische systeemreactie zoals hartkloppingen en hypertensie te verminderen, en het zweten, koude en opvliegingen, en algemene rusteloosheid verminderen. Het kan ook nuttig zijn in het helpen van rokers opgeven.

 

Clonidine

 

Clonidine Waterstofchlorideclonidine HCL Poeder CAS 4205-91-8 voor Hoge Bloeddrukbehandeling 0

 

Clonidine Waterstofchlorideclonidine HCL Poeder CAS 4205-91-8 voor Hoge Bloeddrukbehandeling 1

 

Ordeproces en Uiteinden 

 

Maak een orde

Gelieve te maken duidelijk welk product en welke hoeveelheid u nodig hebt

Miniorde

10g

Citaat

De prijzen en de Specificatiesdetails (COA) voor u worden aangeboden om na te denken en te bevestigen.

Betalingsmanieren

T/T, Western Union, Geldgram en Bitcoin

Leveringsmanieren

Iedereen drukt Wijzen (EMS, DHL, TNT, Fedex, UPS, enz.) uit

Verzendadres

Voorzie uw Geldige en Correcte informatie van het bestemmingsadres (indien mogelijk van postcode, telefoonaantal).

Verpakking

Selecteer beste manieren volgens hoeveelheid en veiligheidsgraad (Super discreet, professioneel en ervaren)

Levertijd

Binnen 12 uren op ontvangstbewijs van betaling

Pakketbeelden

De foto's van pakket worden aangeboden om de punten apart te vertellen

Het volgen aantal

Aangeboden zodra het wordt vrijgegeven

Het verschepen tijd

Ongeveer 5 werkdagen (Huis-aan-huis)

De naverkoopdienst

24/7 online voor om het even welke problemen

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten