Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

De Vitamineb12 Rood Poeder CAS 68-19-9 van Cyanocobalamin van voedingssupplementen

De Vitamineb12 Rood Poeder CAS 68-19-9 van Cyanocobalamin van voedingssupplementen

  • De Vitamineb12 Rood Poeder CAS 68-19-9 van Cyanocobalamin van voedingssupplementen
  • De Vitamineb12 Rood Poeder CAS 68-19-9 van Cyanocobalamin van voedingssupplementen
De Vitamineb12 Rood Poeder CAS 68-19-9 van Cyanocobalamin van voedingssupplementen
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharmlab
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 68-19-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Plastic trommel met het veilige verschepen
Levertijd: 3~7 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Vitamine B12 Gebruik: Voedingssupplementen
Verschijning: rood poeder Rang: Farmaceutische Rang
MF: C63H88CoN14O14P mw: 1355.38
Het verschepen Beleid: 100% vrij verstuur het verschepen opnieuw E-mail: kingchojin@chembj.com
Hoog licht:

actieve farmaceutische ingrediënten

,

farmaceutische rangsteroïden

 

De Vitamineb12 Rood Poeder CAS 68-19-9 van Cyanocobalamin van voedingssupplementen

 

 

Snelle Details:

 

Productnaam: Vitamine B12
Alias: Cyanocobalamin, Mecobalamin, Cobalamin
CAS NR.: 68-19-9
EINECS: 200-680-0
Moleculaire Formule: C63H88CoN14O14P
Molecuulgewicht: 1355.37
Zuiverheid: 99%
Verschijning: Rood Poeder
Rang: Farmaceutische Rang
Analyse: 98%
Smeltpunt: >300 ° C
Opslag:  Opslag in een goed-gesloten container vanaf vochtigheid

Gebruik: 

Hoofdzakelijk gebruikt in de behandeling van reuze jonge rode bloedcelbloedarmoede, de voedings slechte bloedarmoede van het bloedverlies, neuralgie en obstructieve ziekte.

 

 


Productomschrijving:


Cyanocobalamin is een synthetische (kunstmatige) vorm van vitamine B12. Natuurlijk - het voorkomen de vitamine B12 wordt gevonden in vissen, zeevruchten, melk, eierdooier en vergiste kazen. De vitamine B12 is essentieel aan de ontwikkeling van gezonde bloedcellen, zenuwcellen, en proteïnen in het lichaam en voor het normale metabolisme van vetten en koolhydraten in het lichaam. Het gebrek aan vitamine B12 kan in bloedarmoede, maagproblemen, en zenuwschade resulteren.

 

Cyanocobalamin behandelt of verhindert vitamineb12 deficiëntie en een resulterend type van bloedarmoede, genoemd pernicieuze anemie. De pernicieuze anemie komt in patiënten voor die genoeg vitamine B12 in hun dieet hebben (b.v., strikte vegetariërs) niet of dat niet de vitamine kan voldoende absorberen toe te schrijven aan een tekort of een ziekte van de maag of de darmen.

 

De vitamine B12 is een cyanideion gesubstitueerd cobalamin derivaat (cyanocobalamin) met de aanwezigheid van kobaltmineraal bij positie 6. De vitamine B12 is de enige vitamine die metaalion bevat (driewaardig kobalt). Cobalamin wordt soms gedefinieerd als synoniem van Vitamine B12, hoewel zij zelfde samenstelling maar geen nauw verwante samenstellingen zijn om folic zure rol te vervullen. De vitamine B12 is typisch om het even welk gesubstitueerd cobalamin derivaat dat gelijkaardige biologische activiteit heeft. Hydroxocobalamin (afgekorte OHCbl), een cobalamin derivaat waarin de substituent een hydroxylgroep is wordt, genoemd vitamine B12.

 

De vitamine B12 is in water oplosbaar met een belangrijke rol in het normale functioneren van en, en voor de vorming van. Het is één van acht. Het is normaal betrokken bij van elk van het lichaam, vooral beïnvloedend synthese en regelgeving, maar ook synthese en energieproductie.

 

De vitamine B12 is de naam voor een klasse van op chemisch betrekking hebbende samenstellingen, die vitamineactiviteit hebben. Het is structureel de ingewikkeldste vitamine. van de basisstructuur van de vitamine kan slechts langs worden verwezenlijkt, maar de omzetting tussen verschillende vormen van de vitamine kan in het menselijke lichaam worden verwezenlijkt.

 

Een gemeenschappelijke synthetische vorm van de vitamine, komt niet in aard voor, maar in vele geneesmiddelen, supplementen en als additief voor levensmiddelen gebruikt, wegens zijn stabiliteit en lagere kosten. In het lichaam wordt het omgezet in de fysiologische vormen, en, weggaand achter, alhoewel in minimale concentratie. Meer onlangs, kan methylcobalamin en, adenosylcobalamin ook in duurdere farmacologische producten en voedselsupplementen worden gevonden. Het nut hiervan wordt weldra gedebatteerd.

 

Historisch, werd de vitamine B12 ontdekt van zijn verhouding met de ziekte, die een auto-immune ziekte is die wandcellen in de maag vernietigt die intrinsieke factor afscheiden. De intrinsieke factor is essentieel voor de normale absorptie van B12, daarom, een gebrek aan intrinsieke factor, zoals die in pernicieuze anemie wordt gezien, veroorzaakt een vitamineb12 deficiëntie. Veel andere subtielere soorten, en hun biochemische gevolgen, zijn sindsdien nader toegelicht.

 

De Vitamineb12 Rood Poeder CAS 68-19-9 van Cyanocobalamin van voedingssupplementen 0


Toepassing:


De groeivertraging, lage omgezette efficiency van voer. Pellagra, besmettelijke dermatitis, het slechte grootbrengen. Het kan zenuwstelsel aanpassen, hematopoietic functie van het lichaam verbeteren, bloedarmoede behandelen en de lever beschermen. Het is efficiënt om vettige lever, levernecrose te behandelen, en vooral efficiënt aan leverschade toe te schrijven aan gebruik op lange termijn van antibiotica.

 

Met lage tarieven van incubatie, hoog tarief dode embryo's. De Beedingsmoeilijkheid van zeugen, storing in groeit van achterste benen van biggetjes. Het kan aan de behoefte aan VB12 van vissen en garnalen voldoen, deficiëntie in VB12 en geprikkeldheid, verbeteren, immunocompetence verhinderen de transformatie van voedingsmiddel in voer vergemakkelijken, en groeipercentage, overlevingstarief en reproductietarief verbeteren.

 

1. De juiste spijsvertering en de absorptie van proteïne en vet;


2. Om in essentiële amion te helpen wordt het zure tryptofaan omgezet in nicotinezuur;


3. Om allerlei zenuwen, huidziekten te verhinderen;


4. Verminder het braken;


5. Bevorder de nucleic zuursynthese, om het verouderen van weefsels en organen te verhinderen;


6. Verminder het resultaat van nemen van kalmeringsmiddelen veroorzaakt door droge mond en dysuria


7. De langzame krampen van de nachtspier, klemmenverlamming en andere symptomen van hand, voet en neuritis;


8. Is natuurlijk diuretisch.


9. Behandeling van aangeboren hypofunction van metabolisme;


10. Verhinder en behandel vitamineb6 deficiëntie;


11. Supplement aan patiënten die meer vitamine B6 moeten verbruiken;


12. Behandeling van carpal tunnel syndrome.

 

 

Gewichtsverlies

De vitamineb12 injecties is gezegd om in gewichtsverlies voor de gemiddelde persoon evenals concurrerende atleten en bodybuilders te helpen. Hoewel er werkelijk zijn geen concreet bewijs de hulp van vitamineb12 injecties waarmee in gewichtsverlies, anecdotisch bewijsmateriaal het zeker voorstelt helpt in het absorptieproces van andere substanties die doen.

 

Velen wegen de injecties van de de aanbiedingsb12 vitamine van verliescentra als component van hun plan van het gewichtsverlies. Die die vitamineb12 injecties hebben ontvangen zeggen dat het extra energie verstrekt en hun metabolisch tarief opvoert, welke hulp in het verliezen van surplusvet ongeacht hun andere levensstijlkeuzen, en al dan niet zij concurrerende atleten zijn of eenvoudig in routineoefening in dienst nemen.

De atleten nemen vitamineb12 injectie voor dezelfde energieverhoging en voor betere prestaties en ook om in terugwinning van oefeningszittingen, voor een stemmingsverhoging, voor concentratie te helpen, en zoals een manier om het immuunsysteem op te voeren.

 


Vitamine B-12 en Bodybuilding

Vitamine B-12 woont in het metaboliseren van proteïne en vet bij. Als bodybuilder, hebt u de aminozuren van het eiwitmetabolisme nodig om uw spieren en vet te herstellen en te bouwen als energiebron. B-12 zijn ook essentieel voor de productie van rode bloedcellen, die voor het leveren van zuurstof aan die spieren noodzakelijk zijn. Dit voedingsmiddel steunt ook gezonde neurologische functie, die voor spiercontrole nodig is.

 


Hoeveel u nodig hebt

De meeste volwassenen in de Verenigde Staten hebben geen moeilijke tijd die hun dagelijkse vitamine B-12 ontmoet behoeften, volgens het Bureau van Dieetsupplementen. De geadviseerde dieettoelage voor vitamine B-12 is 2,4 microgrammen per dag. Uw lichaam slaat geen12 op, en het heeft low level van giftigheid. Nochtans, als u niet ontoereikend bent, zal het nemen van meer vitamine B-12 dan wordt geadviseerd uw energie of uw trainingen niet verbeteren.

 


Functioneert:


1. Om de ontwikkeling van rode bloedcellen te bevorderen en te rijpen, maak de lichaamshematopoiesis functionaris in normaal, en verhinder pernicieuze anemie.

2. Om de zenuwstelselgezondheid te handhaven.

3. Het kan de bezettingsgraad van folic zuur verhogen, koolhydraat, vet en eiwitmetabolisme bevorderen;

4. Het heeft de rol van aminozuren met activering en kan de nucleic zuurbiosynthese bevorderen, en kan eiwitsynthese bevorderen, speelt het een belangrijke rol in de groei van de zuigeling.

5. Het is vetzuurmetabolisme, en kan vet, koolhydraat maken dat, proteïne juist is door lichaam wordt de gebruikt.

6. Om geprikkeldheid te elimineren, concentreer uw aandacht, verbeter geheugen en saldo.

7. Het is de correcte onontbeerlijke vitamine van de zenuwstelselfunctie, een soort zenuwweefsel in de vorming van lipoprotein

 

De Vitamineb12 Rood Poeder CAS 68-19-9 van Cyanocobalamin van voedingssupplementen 1

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons wat u (gebruik voor wat/productnaam & hoeveelheid) nodig hebt, zult u een raad en een citaat krijgen.


2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.


3. Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.


4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.


WAAROM KIES DE V.S.?

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

 

Meer verwante Producten

 

Bodybuildingssupplementen
Creatinemonohydraat CAS 6020-87-7
Bèta-Alanine CAS 107-95-9
BCAA-2:1: 1 (Branched-Chain Aminozuur)  
L-glutamine CAS 56-85-9
Caseïne CAS 9000-71-9
Vitamine B12 CAS 68-19-9
DHEA-Reeks
Epiandrosterone CAS 481-29-8
Dehydroepiandrosterone (DHEA) CAS 53-43-0
4-DHEA CAS 853-23-6
7-keto DHEA CAS 566-19-8 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten