Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

CAS 137525-51-0 Steroïden voor de Behandeling Pentadecapeptide BPC 157 van de Verwondingsspier

CAS 137525-51-0 Steroïden voor de Behandeling Pentadecapeptide BPC 157 van de Verwondingsspier

  • CAS 137525-51-0 Steroïden voor de Behandeling Pentadecapeptide BPC 157 van de Verwondingsspier
  • CAS 137525-51-0 Steroïden voor de Behandeling Pentadecapeptide BPC 157 van de Verwondingsspier
CAS 137525-51-0 Steroïden voor de Behandeling Pentadecapeptide BPC 157 van de Verwondingsspier
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharmlab
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 137525-51-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Plastic trommel met het veilige verschepen
Levertijd: 3~7 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: BPC 157 Gebruik: De Behandeling van de verwondingsspier
Verschijning: wit poeder Rang: Farmaceutische Rang
MF: C62H98N16O22 mw: 1419.53552
het verschepen: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, Aramex, enz. Pakket: Foliezak; goed vermomd pakket
Het verschepen Beleid: 100% vrij verstuur het verschepen opnieuw
Hoog licht:

peptides van de spiergroei

,

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

Steroïden voor de Behandeling Pentadecapeptide BPC 157 CAS 137525-51-0 van de Verwondingsspier

 

 

Snel Detail

 

Productnaam: BPC 157

Alias: Samenstelling 157, Pentadecapeptide van de Boolybescherming
CAS: 137525-51-0
Opeenvolging: Gly-Glu-pro-Gly lys-pro-Ala-aspis-Ala-Gly-Leu-Val
MF: C62H98N16O22
Mw: 1419.53552
Zuiverheid: 99%
Verschijning: Wit Gevriesdroogd Poeder
Plaats van Oorsprong: China
Norm: USP
Opslag: Gevriesdroogde peptides hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 maanden, moeten=zouden= worden opgeslagen gedroogd onder -18° C. Op reconstructie van peptide zou het bij 4° C tussen 2-21 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18° moeten worden opgeslagen

 

 

Beschrijving

BPC 157 (Lichaamsbescherming samengesteld-157) is een pentadecapeptide uit 15 aminozuren wordt samengesteld, is het een partiële sequentie van de samenstelling van de lichaamsbescherming die binnen wordt ontdekt en van menselijk maagzuur dat geïsoleerd.

 

BPC 157 verbetert het helen van wonden, transected het omvatten van pezenwonden zoals Achilles pezen van ratten, verhoogde het beduidend de overleving van cellen onder oxydatieve spanning en versnelde de verspreiding van de fibroblasten in cultuurschotels op een dose-dependent manier. En BPC 157 verhoogt ook de waarschijnlijkheid van een cel die onder oxydatieve spanning overleven. Deze acties worden waarschijnlijk bemiddeld door de activering van de proteinic FAK-Paxillinweg.

Pentadecapeptide BPC 157, aminozuursamenstelling, opeenvolging is het deel van het lichaam om samenstellingen (BPC) te beschermen wordt gevonden in de menselijke maag en de isolatie. De experimenten hebben bewezen dat om de vele verschillende soorten te versnellen het gekronkelde helen, met inbegrip van scherpe rattenachilles pees. Deze studie moest BPC in 157 onderliggende mechanismen onderzoeken om pees het helen te verbeteren.

 

Het product van peesfibroblasten van pees explant cultuur met of zonder de BPC-inspectie in 157.The-resultaten toonde aan dat BPC 157 beduidend de resultaten van de peesoverplanting van de organisatie versnelde. De celproliferatie van beschaafde die peesfibroblasten uit de rattenachilles pees worden afgeleid was direct geen affect BPC in 157 door bepaald door MTT testevaluatie. Nochtans, de overleving van BPC 157 - de behandelde cellen stegen beduidend onder de druk van H (2) O (2).

 


Appilication

BPC 157 heeft een sterke anti-inflammatory activiteit in zowel scherpe als chronische ontstekingsmodellen, kan het een belangrijk therapeutisch hulpmiddel worden want de behandeling van ontstekingsdarm disease.BPC 157 werd getoond om wond het helen te versnellen en een duidelijk angiogenic effect te hebben.

 

En het vergemakkelijkt beduidend het helen van beenbreuk bij ratten, stelt een osteogenic effect tentoon beduidend verbeterend het helen van segmentaal been defect.BPC 157 versnelt het helen van transected rattenachilles pees en transected ratten quadriceps spier, versnelde beduidend de uitloper van pees explants. De celproliferatie van beschaafde peesfibroblasten afgeleide Achilles pees werd niet direct beïnvloed door BPC 157 zoals die door MTT analyse wordt geëvalueerd.

 

CAS 137525-51-0 Steroïden voor de Behandeling Pentadecapeptide BPC 157 van de Verwondingsspier 0

 

Who heeft Dit Peptide nodig?


Gebaseerd op testresultaten over dierlijke onderwerpen, dit zal peptide voor mensen best zijn die spijsverteringsmoeilijkheden van een chronische of sporadische aard hebben ervaren. Bovendien kan het mensen helpen om van spierverwondingen terug te krijgen en van wonden te helen.


Nu, spreken over een paar specifieke gezondheidsvoorschriften die via gebruik van dit peptide kunnen worden verbeterd.
Dit peptide kan de bevoegdheid hebben om Ulcerative Dikkedarmontsteking te behandelen, die een kwaal in de dubbelpunt is die zweren en/of open pijnlijke plekken teweegbrengt.

 

Bovendien kan het de bevoegdheid hebben om mensen te helpen die aan Crohn Ziekte lijden, die een chronische wanorde is die ontsteking in het spijsverteringskanaal teweegbrengt.


Dit peptide moet een als experimentele behandeling worden beschouwd. De dierproef onderwerpt ervaren snellere wond helend toen zij met dit peptide werden ingespoten.

 

Peptide schijnt ook om het langere leven van cellen te bevorderen die onder spanning, zoals cellen bij gekronkelde plaatsen zijn. De getraumatiseerde cellen antwoorden aan behandeling met peptide door te helen en te regenereren bij sneller dan gemiddeld tarief.

 

In het bijzonder, kunnen de bodybuilders vinden dat dit peptide grote belofte in termen van zijn capaciteit aanbiedt te verzenden heelt wonden, vermindert ontsteking en reparatie beschadigd spierweefsel. Zij die dit onderzoekpeptide of hebben gebruikt versies zeer snel opmerken tastbare verbeteringen „synthed“.

 

 

Hoe de bpc-157 Werken?

 

1. De belangrijkste kenmerken van het helen zijn korrelingsweefsel, angiogenese en productie van collageen. Bpc-157 vergemakkelijken angiogenese. Het Angio (schip) ontstaan (vorming) is de vorming van schepen. Zijn nr, ernstig dat stom. Neem om het even welke 2 woorden, zeg hen uit orde in het Grieks en/of Latijn en u krijgt de medische termijn.

 

2. Bpc-157 handelingen door Endothelial de Groeifactor (VEGF) te moduleren van Vaso die de de groeifactor is die haarvaten in een nieuw gebied veroorzaakt groeien om bloed en voedingsmiddelen te dragen. Zo gebeurt het helen, door bloedstroom. Dit kwam slechts in daadwerkelijke pees voor en het spierweefsel, in celculturen bpc-157 beïnvloedde VEGF of het helen niet.

 

3. Typisch is de Bloedlevering aan een zweer en een pees laag, zodat helen de zweren niet en geen van beide doe pezen. Maar met een drug die het helen in pezenatleten kan verhogen kan door nieuwe plateaus zonder dezelfde ongerustheid breken dat hun lichaam kan uiteenvallen als zij aan zwaar opheffen.

 

 

Functie:

Behandelde cellen van BPC 157 beduidend verhoogd onder 2) spanning de van H (2) O (. BPC 157 verhoogde duidelijk de migratie in vitro van peesfibroblasten op een dose-dependent manier zoals die door de migratieanalyse van de transwellfilter wordt geopenbaard. Dosis van BPC 157 versnelde ook dependently het uitspreiden van peesfibroblasten op cultuurschotels.

 

De F-actin vorming werd zoals die door FITC-phalloidin te bevlekken wordt ontdekt veroorzaakt in de behandelde fibroblasten van BPC 157. De eiwituitdrukking en de activering van FAK en paxillin werden bepaald door Westelijke vlekkenanalyse, en die de phosphorylation niveaus van zowel FAK als paxillin waren dosis dependently met BPC 157 wordt verhoogd terwijl de totale hoeveelheden proteïne onveranderd waren.

 

CAS 137525-51-0 Steroïden voor de Behandeling Pentadecapeptide BPC 157 van de Verwondingsspier 1

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons wat u (gebruik voor wat/productnaam & hoeveelheid) nodig hebt, zult u een raad en een citaat krijgen.


2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.


3. Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.


4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.


WAAROM KIES DE V.S.?

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

 

Meer Producten 

 

Peptides

Naam

Specificatie

Naam

Specificatie

MGF

2mg/vial

Hexarelin

2mg/vial

PINmgf

2mg/vial

Sermorelin

2mg/vial

Cjc-1295 met DAC

2mg/vial

Oxytocin

2mg/vial

Cjc-1295 zonder DAC

2mg/vial

TB500

2mg/vial

PT-141

10mg/vial

BPC 157

2mg/vial

MT-1 (Melanotan)

10mg/vial

176-191

2mg/vial

MT-2

10mg/vial

Triptorelin

2mg/vial

Ghrp-2

5mg/vial

Tesamorelin

2mg/vial

Ghrp-2

10mg/vial

Gonadorelin

2mg/vial

Ghrp-6

5mg/vial

Gonadorelin

10mg/vial

Ghrp-6

10mg/vial

DSIP

2mg/vial

Ipamorelin

2mg/vial

Selank

5mg/vial

 

 

 

Vet Verliespoeder

CAS Nr.

T3/Liothyronine natrium/Cytomel

55-06-1

T4/L-Thyroxine

51-48-9

L (-) - Carnitine

541-15-1

DMAA

13803-74-2

Theobromine

83-67-0

Synephrine

94-07-5

Rimonabant

168273-06-1

Lorcaserinhcl

846589-98-8

Orlistat

96829-58-2

Furazabol

1239-29-8

Calciumpyruvate

52009-14-0

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)