Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Steroïden aod-9604 Menselijke Peptide CAS 221231-10-3 van het gewichtsverlies van het de Groeihormoon

Steroïden aod-9604 Menselijke Peptide CAS 221231-10-3 van het gewichtsverlies van het de Groeihormoon

  • Steroïden aod-9604 Menselijke Peptide CAS 221231-10-3 van het gewichtsverlies van het de Groeihormoon
  • Steroïden aod-9604 Menselijke Peptide CAS 221231-10-3 van het gewichtsverlies van het de Groeihormoon
  • Steroïden aod-9604 Menselijke Peptide CAS 221231-10-3 van het gewichtsverlies van het de Groeihormoon
Steroïden aod-9604 Menselijke Peptide CAS 221231-10-3 van het gewichtsverlies van het de Groeihormoon
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 221231-10-3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Plastic trommel met het veilige verschepen
Levertijd: 3~7 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Product name: AOD-9604 Usage: weight loss
Appearance: White Powder Grade: Pharmaceutical Grade
Shiping: EMS,HKEMS,FEDEX,DHL,TNT,Aramex,etc Shipping policy: 100% free resend shipping
Hoog licht:

De groeihormoon dat Peptide vrijgeeft

,

peptides van de spiergroei

 

Steroïden aod-9604 het Hormoonpeptide CAS 221231-10-3 van het gewichtsverlies van de Spiergroei

 

 

Snel Detail:

 

Productnaam

Aod-9604

CAS NR

221231-10-3

Zuiverheid

98% min

Moleculaire formule

C78H123N23O23S2

Mw

1815.08152

Verschijning

Wit Poeder

Rang

Farmaceutische Rang

Opslag

Gesloten, onder 2 het behoud van ~ 8ºC

Gebruik

eigenlijk verbetert de handelingen op de vermindering van bovenmatige vetweefsels zoals die in het buikgebied, verhoging van spiermassa, en de lipideinhoud van het lichaam.

 

 

 

Wat is aod-9604?

Aod-9604, is het Fragment een gewijzigde vorm van aminozuren 176-191 van het menselijke polypeptide (van GH). De onderzoekers bij Monash-Universiteit ontdekten dat de fat-reducing gevolgen van GH om door een klein gebied dichtbij één eind van de molecule van GH schijnen worden gecontroleerd. Dit gebied, dat uit aminozuren 176-191 bestaat, is minder dan 10% van de totale grootte van de molecule van GH en schijnt om geen effect bij de groei of de insulineweerstand te hebben.

Aod-9604 regelt het werk door de natuurlijke manier na te bootsen vet metabolisme maar zonder de nadelige gevolgen op de bloedsuiker of groei die met ongewijzigd GH worden gezien. Als GH, bevordert fragment 176-191 lipolysis (de analyse of de vernietiging van vet) en verbiedt lipogenesis (de transformatie van non-fat voedselmaterialen in lichaamsvet) zowel in laboratoriumtest als in dieren en mensen.

 

 

Beschrijving:

 

AOD 9604 is een synthetisch analogon van het lipolytic domein van menselijk GH. Het is geen GHRH (de groeihormoon die hormoon vrijgeven) zoals Gewijzigde GRF 1-29, en het is geen GHRP (de groeihormoon die peptide vrijgeven) als ghrp-2, of ghrp-6.AOD9604 handelt eigenlijk op de vermindering van bovenmatige vetweefsels zoals die in het buikgebied, verhoging van spiermassa, en verbetert de lipideinhoud van het lichaam. Het is ook genoemd geworden lipotropin en fragment Tyr -tyr-hGH, en is over het algemeen - beschikbaar deze dagen als transdermal room of injecteerbaar.

 

AOD9604 is een analogon van GRF die de gevolgen van GH signaleert het een 15 merpeptide residu van het c-Eindpunt o is waaraan de tyrosine wordt toegevoegd op het n-Eindeind. Dit synthetisch geproduceerde hormoon is zeer gemeenschappelijk voor weightlifters en bodybuilders wegens een aantal fysieke voordelen.


Het fragment (176-191) is vet-verliespeptide uit de molecule van GH wordt afgeleid, die direct lipolysis in werking stelt en lipogenesis verbiedt, maar om dit peptide beter te begrijpen, is het noodzakelijk om minstens een rudimentair inzicht in zijn ouderhormoon te hebben dat.

GH is een polypeptide dat een aminozuuropeenvolging bevat die 191 aminozuren in lengte is. Frag (176-191) werd ontwikkeld door het specifieke gedeelte van de molecule te isoleren en te wijzigen van GH verantwoordelijk voor de lipolytic en anti-lipogenic gevolgen van het hormoon.

Het gedeelte van de molecule verantwoordelijk voor deze gevolgen is aminozuren 176-191. In elke betekenis, zou Frag hoofdzakelijk vette als verliespeptide moeten worden beschouwd die deze functies door dezelfde wegen zoals traditioneel GH, maar zonder het blootstellen van de gebruiker aan de potentieel ongewenste bijwerkingen uitvoert die tijdens het beleid van GH kunnen voorstellen.

 

Steroïden aod-9604 Menselijke Peptide CAS 221231-10-3 van het gewichtsverlies van het de Groeihormoon 0


Toepassing:


Fragment 176-191 van GH bevordert lipolysis en verbiedt lipogenesis beide Engelse vivo/en vitro.
Fragment 176191 heeft geen effect bij de groei of de insulineweerstand, in tegenstelling tot de volledige molecule van GH getoond. Dit is het nieuwste, krachtigste fragment van GH op de markt. De studies hebben aanhoudend fatloss, streefden direct naar vetweefsel getoond.

Men heeft getoond dat de fat-reducing gevolgen van GH om door een klein analoog gebied van het c-Eindpunt eind van de molecule van GH schijnen worden gecontroleerd. Dit gebied bestaat uit aminozuren 176-191, dus de naam. Dit peptide fragmentwerk door de manier na te bootsen natuurlijke hGH vet metabolisme maar zonder de nadelige gevolgen op bloedsuiker regelt die met ongewijzigde hGH wordt gezien.

 

De studies beweerden dat het eigenlijk op de vermindering van bovenmatige vetweefsels zoals die in het buikgebied, verhoging van spiermassa, handelt en de lipideinhoud van het lichaam verbetert.


AOD 9604, is Deze segmenten van synthetische peptide AOD 9604 onderzocht voor hun gevolgen in vivo in musculus van laboratoriummuizen. De resultaten hebben aangetoond dat AOD 9604 aan een kort-periodeverhoging van bloedglucose en een meer aanhoudende verhoging van plasmainsuline, samen met andere fragmenten zoals 172-191, 177-191 en 178-191 is voortgevloeid. Bovendien hebben de onderzoekers voorgesteld dat de functionaliteit van peptide afhangt niet alleen in de informatieopeenvolging maar de correcte fysieke configuratie ook zou moeten hebben.

 

 

Aod-9604 voordelen


1. Vermindert het koppigste buikvet;
2. Handhaaft spiermassa;
3. Verbeter de breekbaarheid van de beendichtheid in Osteoporose;
4. Versnel zachte weefselschade van verwonding;
5. Verhoogt niveaus igf-1, op een efficiënte manier, waarbij tot dit wordt gemaakt peptide die vet brandt;
6. De uitgaven van de verhogingenenergie;
7. De Imporoveslipidenprofielen en lipolytic activiteit, beïnvloeden negatief de geen niveaus van de bloedglucose, noch komt de celproliferatie voor, als HGH;
8. Uiterst machtige en efficiënte vette brander

 

 

Vet Verlies


AOD9604 is een peptide fragment van het c-Eindpunt van HGH (tyr-hGH177-191), dat het vet controleert dat kenmerken van HGH vermindert, zonder zijn negatieve gevolgen. AOD9604 toont een vermindering van lichaamsvet op het medio buikgebied in zowel zwaarlijvige, te zware, als gemiddelde gebouwde mensen.

 

AOD9604 is efficiënter dan zijn voorganger AOD9401 in zijn capaciteit om lipolytic (vet dat brandt) en anti-lipogenic activiteit te bevorderen. Als de Groeihormoon, bevordert AOD9604 lipolysis (de analyse of de vernietiging van vet) en verbiedt lipogenesis (verhindert de transformatie van vettige voedselmaterialen in lichaamsvet).

 

AOD-tribunes voor „Antizwaarlijvigheidsdrug“. Dit peptide heeft een aminozuuropeenvolging die het lipolytic gebied van menselijk de groeihormoon nabootst (het gebied van dit die hormoon verantwoordelijk wordt verondersteld om te zijn voor het branden van vet)

 

en het is bevorderd verscheiden als supplement van het gewichtsverlies, als hulp aan spier en kraakbeenreparatie, en behandeling voor osteoartritis door zijn fabrikanten.

 

Aod-9604 gaven specifiek vet van zwaarlijvige vette cellen maar niet van magere degenen vrij, verminderden nieuwe vette accumulatie in alle vette cellen en verbeterden het branden van vet.

 

Aod-9604 verminderen lichaamsvet in zwaarlijvige onderwerpen en het verbeterde vette branden zonder veranderende voedselconsumptie of het veroorzaken van de groei (aangezien het IGF-geen niveaus) verhoogt of een ander ongewenst effect van GH.

 

Steroïden aod-9604 Menselijke Peptide CAS 221231-10-3 van het gewichtsverlies van het de Groeihormoon 1

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons wat u (gebruik voor wat/productnaam & hoeveelheid) nodig hebt, zult u een raad en een citaat krijgen.


2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.


3. Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.


4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.


WAAROM KIES DE V.S.?

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

 

Meer Producten

 

 

Peptide lijst

Melanotan II

CAS 121062-08-6

timulate de het looien van het lichaam reactie

Selank

CAS 129954-34-3

de hulp verbetert geestelijke scherpte, verbetert geheugen

DSIP

CAS 62568-57-4

Delta slaap-veroorzakende peptide, afgekorte DSIP

Gonadotropin

CAS 71447-49-9

Hoofdzakelijk gebruikt voor prostate kanker

Tesamorelin

CAS 218949-48-5

gebruikt in de behandeling van HIV-Geassocieerde lipodystrophy

Triptorelin

CAS 57773-63-4

gebruikt als acetaat of pamoate zouten

Hg 176-191

 

de fat-reducing gevolgen

Pentadecapeptide BPC 157

CAS 137525-51-0

steeds toenemende magere spierweefselmassa, die vet vermindert

TB500

CAS 77591-33-4

de groei van de oincreasespier

Oxytocin

CAS 50-56-6

gebruikt voor stimulatie van baarmoedersamentrekkingen

Sermorelin

CAS 86168-78-7

Verhoogt de ontwikkeling van magere lichaamsmassa

Hexarelin

CAS 140703-51-1

de behandeling van de afscheidingsdeficiëntie van het de groeihormoon

Ipamorelin

CAS 170851-70-4

een selectief de groeihormoon secretagogue

Melanotan 1

CAS 75921-69-6

endogene melanocortinepeptide

MGF

 

gebruikt door bodybuilders en atleten

Pin-MGF

 

de specifieke de spiergroei van de oorzakenplaats

Cjc-1295 zonder DAC

CAS 863288-34-0

stijgende bindende affiniteit aan de GHRH-receptoren

Cjc-1295 met DAC

CAS 863288-34-0

betere lichaamsbouw en betekenis van goed - zijnd

PT-141

 

de gevolgen van het verhogingslibido van zowel mannen als vrouwen

Ghrp-2

CAS 158861-67-7

de stimulatie van het de groeihormoon

Ghrp-6

CAS 87616-84-0

Verhoging van sterkte, Spiermassa, lichaamsvetverlies

Tb-500

CAS 77591-33-4

verhogingen van duurzaamheid, sterkte en de spiergroei

 

 

Wij leveren ook

Heet verkoop Mondelinge Producten

Oxandrolone (Anavar)
Oxymetholone (Anadrol)

Stanozolol (Winstrol)
Dianabol (Methandrostenolone)

Testosterone

Testbasis
Test Enanthate
Testacetaat
Testpropionaat
Test Phenylpropionate
Test Isocaproate
Test Cypionate
Test Sustanon 250
Test Decanoate
Test Undecanoate
terone 1-Testos
1-Testos terone Cypionate

17-methyltestostero (methyltestosterone)
terone 17α-methyl-Testos
Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltes)
Turinabol (Chloroterone-Acetaat,
Hexadrone
Eenzame Mestero (Proviron)

Nandrolone

Nandrolone
Het Propionaat van Nandrolone
Nandrolone Decanoate (DECA)
Nandrolone Phenypropionate
Me stanolone

Nandrolone Undecanoate
Nandrolone Cypiontate

Stanolone (DHT)

Bolde niets

Bolde niets basis
Bolde niets Propionaat
Bolde niets (Equipoise) Undecylenate
Bolde niets cypiontate
Bolde niets Acetaat

Trenbolone

De basis van Trenbolone
De acetaat van Trenbolone (Finaplix)
Trenbolone enanthate (Parabolan)
Hexahydrobenzylcarbonaat van Trenbolone
Ti-bolone
Methylstenbolone

 

Het Propionaat van Drostanolone (Masteron p)
Drostanolone Enanthate

Methenolone

Methenolone Enanthate

Methenoloneacetaat

DH EA

DH EA
(Dehy-droepiandrosterone)
1-DH EA
4-DH EA
7-Keto-DH EA

Epiandrosterone
Epiandrosteroneacetaat

Anderen

Methyldienedione
Trendione/Trenavar
6-OXO
11-OXO
Epistane/Methylepitiostanol
2
Androstatrienedione

2, 4-dinitrofenol
Dustasteride
Des onide
Triamcinolone
Finasteride
Cytomel, T3
L-Thyroxine, T4
Rimonabant
L-Carnitine

Geslachtsversterker

Flibanserin
De CIA lis (Tadalafil)
Vardenafil (Le vitra)

Acetildenafil (Hongdenafil)
Yohimbinehcl

Macauittreksel

Pijnmoordenaar

Benzocaine/Benzocaine-hcl
Procaine/Procaine Hcl
Lidocaine HCL

Tetracaine/Tetracaine-HCL
Bupivacaine/Bupivacaine HCL
Articaine/Articaine hcl

Anti-oestrogeen

Tamoxifencitraat (Nolvadex)
Clomiphenecitraat (Clomid)
Exe mestane (Aromasin)

Ana strozole (Arimidex) Letrazole

Geneesmiddelen

Phenacetin

Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium
Paracetamol
Pregabalin

Raloxifenehcl
Theofylline
Furazabol THP
Atorvastatincalcium
Lorcaserin
Carbergoline

Veilige Organische Oplosmiddelen

Gamma-Butyrolactones (GBLsolvents)
1,4-Butanediol (BDO)
Ethyloleaat (EO)
De Olie van het druivenzaad (GSO)

Benzyl Alcohol (BEDELAARS)
Benzyl benzoate (BB)
Guaiacol
Polyethyleenglycol (PIN)
Polysorbate 80

H G H&Peptides

H G H 176-191 2MG/VIAL
MGF PINmgf
Cjc-1295/met DAC
PT-141 10mg/vial
MT-1 MT-2 10mg/vial
Ghrp-2 5mg/vial & 10mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial & 10mg/vial

Ipamorelin 2mg/vial
Hexarelin 2mg/vial
Sermorelin 2mg/vial
Selank 5mg/vial
Follistatin 344
Follistatin 315
Eptifibatide

SARMs

Aicar
Andarine/S4
Andarine/gtx-007
GW-501516 (cardarine)
Lgd-4033
Mk-677/Ibutamoren/Nutrobal

Mk-2866/Ostarine/Enobosarm
Rad-140
SR9011
SR9009
Sunifiram
YK11

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)