Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Wereldwijde effectieve CJC 1295 met DAC Healthy Peptide Helpt vetverlies te verbeteren 100% veilige verzending

Wereldwijde effectieve CJC 1295 met DAC Healthy Peptide Helpt vetverlies te verbeteren 100% veilige verzending

  • Wereldwijde effectieve CJC 1295 met DAC Healthy Peptide Helpt vetverlies te verbeteren 100% veilige verzending
  • Wereldwijde effectieve CJC 1295 met DAC Healthy Peptide Helpt vetverlies te verbeteren 100% veilige verzending
Wereldwijde effectieve CJC 1295 met DAC Healthy Peptide Helpt vetverlies te verbeteren 100% veilige verzending
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RAWSGEAR
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 863288-34-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10g
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Foliezak 25kg/drum; 1kg/foil zak
Levertijd: 3-5 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, Geldgram, Bitcoin, T/T
Levering vermogen: 5000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
productnaam: CJC1295 met DAC Cas nr.: 863288-34-0
Verzendwijze: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, Aramex, enz. Verschijning: Wit Poeder
Whatsapp: +8613264734726 E-mail: china@quality-steroid.com
Hoog licht:

peptides van de spiergroei

,

het menselijke poeder van het de groeihormoon

 

Krachtige bodybuilding CJC1295 met DAC Healthy Peptide Helpt vetverlies te verbeteren 100% veilige verzending

 

Snel detail:

Productnaam CJC-1295 met DAC
Andere naam Cjc-1295,CJC-1295 met DAC
CAS 863288-34-0
Moleculaire formule C152H252N44O42
Molecuulgewicht 3367,2
Verwante stof: 2,0%
zuiverheid 98,0%
Uiterlijk wit poeder

 

 

Beschrijving :

 

CJC-1295-peptide, is afgeleid van humane groei-afgevende factor hGRF(1-29).CJC-1295-peptide is een synthetisch menselijk GHRH-analoog met een geneesmiddelaffiniteitscomplex (DAC).Hierdoor kan CJC-1295-peptide in het menselijk lichaam aan albumine worden gebonden en de halfwaardetijd aanzienlijk verlengen door enzymatische afbraak te voorkomen.CJC-1295 peptide DAC heeft een voordeel ten opzichte van reguliere groeihormoon afgevende factoren hGRF's om effecten gedurende langere tijd te bevorderen, terwijl regulier hGRF slechts minuten kan werken voordat het wordt afgebroken door enzymen CJC-1295-peptide wordt gemodificeerd van hGRF met D-Ala , Gin-, Ala- en Leu-substituties op respectievelijk posities 2, 8, 15 en 27 en het geneesmiddelaffiniteitscomplex bevestigd.Deze

 

CJC-1295-peptidemodificaties resulteren in een veel stabielere en effectievere versie van hGRFCJC-1295-peptide, is afgeleid van de menselijke groei-afgevende factor hGRF(1-29).CJC-1295-peptide is een synthetisch menselijk GHRH-analoog met een geneesmiddelaffiniteitscomplex (DAC).Hierdoor kan CJC-1295-peptide in het menselijk lichaam aan albumine worden gebonden en de halfwaardetijd aanzienlijk verlengen door enzymatische afbraak te voorkomen.CJC-1295 peptide DAC heeft een voordeel ten opzichte van reguliere groeihormoon afgevende factoren hGRF's om effecten gedurende langere tijd te bevorderen, terwijl regulier hGRF slechts minuten kan werken voordat het wordt afgebroken door enzymen CJC-1295-peptide wordt gemodificeerd van hGRF met D-Ala , Gin-, Ala- en Leu-substituties op respectievelijk posities 2, 8, 15 en 27 en het geneesmiddelaffiniteitscomplex bevestigd.Deze CJC-1295-peptidemodificaties resulteren in een veel stabielere en effectievere versie van hGRF.

 

CJC-1295 met DAC is een langwerkend hormoonafgevend hormoon, dat ervoor zorgt dat de hypofysevoorkwab meer hormoon afgeeft.GHRH komt vrij in pulsen in het lichaam, die worden afgewisseld met overeenkomstige pulsen van somatostatine.

 

Klinisch onderzoek werd voor het eerst uitgevoerd voor CJC-1295 in het midden van de jaren 2000.Het klinische onderzoek was uiteindelijk succesvol voor de meeste proefpersonen.Ghreline, vrijgemaakt uit de darm, dat circuleert en werkt als een hongerhormoon, heeft synergetische activiteit in het lichaam met GHRH en onderdrukt ook somatostatine om plaats te maken voor de GHRH-puls.Het DAC-gedeelte (Drug Affinity Complex) verhoogt de halfwaardetijd door binding met serumalbumine en beschermt het CJC-1295 DAC-peptide tegen afbraak.Dit werd gevormd toen een lysine-link aan DAC's werd gebonden aan een reactieve chemische stof genaamd maleimidopropionzuur.Sollicitatie :

1. Verbeterde menselijke seksuele prestaties;
2.Haargroei
3. Verbeterd cholesterolprofiel
4. Verminderd lichaamsvet, gewichtsverlies;
5. Superieure immuunfunctie;
6. Groter hartminuutvolume
7. Verhoogde spiermassa


CJC-1295 DAC heeft verbazingwekkende resultaten laten zien als een analoog van hormoonafgevend hormoon (GHRH). Niet alleen heeft CJC-1295 het vermogen getoond om hormoon en secretie en de voordelen ervan te verhogen, maar het is ook in staat geweest om dit in zeer grote hoeveelheden te doen. Recente onderzoeksstudies hebben aangetoond dat CJC - 1295 GH en secretie stimuleert en een gestage toename zal aanhouden zonder toename van prolactine, wat leidt tot intens vetverlies en de eiwitsynthese verhoogt.

CJC-1295 DAC is een langwerkend hormoonafgevend hormoon, dat ervoor zorgt dat de hypofysevoorkwab meer hormoon afgeeft. GHRH wordt afgegeven in pulsen in het lichaam, die worden afgewisseld met overeenkomstige pulsen van somatostatine (hormoonremmend hormoon). Klinisch onderzoek was het eerste. uitgevoerd voor CJC-1295 tijdens het midden van de jaren 2000. Het doel van het peptide was om viscerale vetafzettingen te behandelen bij obese AIDS-patiënten, aangezien wordt aangenomen dat verhoogde exogene niveaus de lipolyse (vetverlies) verhogen. Het klinische onderzoek was uiteindelijk succesvol voor de meeste onderzoeksonderwerpen. Ghreline, vrijgemaakt uit de darm, dat circuleert en fungeert als een hongerhormoon, heeft synergetische activiteit in het lichaam met GHRH en onderdrukt ook somatostatine om plaats te maken voor de GHRH-puls. Studies tonen aan dat het combineren van een GHRP-6 met CJC 1295 DAC, verhoogt aanzienlijk de afgifte van GH en productie zonder een toename van prolactine. Een voorbeeld van een GHRP (GH Releasing Peptide) is Hexarelin of GHRP-2.CJC 1295 DAC is een uitzonderlijk ontwerped-peptide en staat bekend als de beste van de secretogues. Het DAC-gedeelte (Drug Affinity Complex) verhoogt de halfwaardetijd door binding met serumalbumine en beschermt het CJC-1295 DAC-peptide tegen afbraak. Dit werd gevormd toen een lysinekoppeling werd gebonden aan DACS tot een reactieve chemische stof genaamd maleïmidopropionzuur (MPa).

 

 

Hoe helpt CJC 1295 met DAC-suppletie bij bodybuilding?
 

Onderzoek heeft gesuggereerd dat GHRH essentieel is voor de volledig natuurlijke secretie van hormonale agentia en ook nodig is om een ​​ideale natuurlijke groei te bereiken tijdens de ontwikkeling.

 

Onderzoek heeft gesuggereerd dat CJC-1295 werkt door de secretie van ontwikkelingshormoon te stimuleren door zich te binden aan GHRH-receptoren en de secretie van peptiden van ontwikkelingshormoon die normaal door de hypofyse worden uitgescheiden, door het hele huishouden moet bevorderen [1].

In onderzoeksstudies is aangetoond dat deze hormonen een toename van de botdikte en de productie van collageen stimuleren, naast het verhogen van het immuunsysteem.Onderzoek heeft aangetoond dat CJC DAC de aanmaak van magere spiermassa stimuleert.

 

CJC-1295 met DAC-onderzoek heeft gesuggereerd dat het kan worden opgenomen met peptiden die hormonale groeimiddelen afgeven voor verbeterde peptide-fietsresultaten.CJC-1295 DAC wordt vaak gekoppeld aan de ontwikkeling van hormoonvervangende peptide (GHRP) 6 of GHRP-2.

Onderzoek heeft gesuggereerd dat geïntegreerd gebruik van CJC-1295 DAC met GHRP's gewichtsverlies en gewichtsbeheersing verhoogt en anabole effecten bevordert door middel van hormonale ontwikkeling, veroorzaakt door vetfalen.

 

Onderzoek toont aan dat CJC-1295 met DAC in onderzoeken is aangetoond dat het de eiwitsynthese stimuleert en de groei van mager spierweefsel gas geeft.Onderzoek bij muizen suggereert dat het peptide een sneller herstel van blessures, een afname van lichaamsvet en een grotere spiermassa bevordert.

De groeistimulerende huizen van CJC-1295 DAC-onderzoek heeft gesuggereerd dat ze de celontwikkeling en ook deling zouden kunnen stimuleren om de gezondheid van de huid, het herstel en ook de functie van het immuunsysteem van het lichaam te stimuleren.

 

Wereldwijde effectieve CJC 1295 met DAC Healthy Peptide Helpt vetverlies te verbeteren 100% veilige verzending 0

Bijwerkingen:

CJC-1295 bijwerkingen zijn gerelateerd aan de stimulatie van de hypofyse.Ten eerste zal er een toename van groeihormoon (GH) optreden, wat soms vasodilatatie veroorzaakt, die wordt gevoeld als een hoofdstoot of euforie die 30 minuten tot 2 uur na de injectie aanhoudt.Milde irritatie zoals jeuk, roodheid en pijn wordt vaak opgemerkt op de injectieplaats en is in de meeste gevallen niet ernstig.Op cellulair niveau verhoogt CJC-1295 HGH, en onderzoek toont aan dat proefpersonen een verhoogd vetmetabolisme hebben, meer spiermassa en kracht, en een verbeterde huidskleur en spierdefinitie.Dieet en lichaamsbeweging in combinatie met CJC-1295 zullen de effecten versterken.

Negatieve bijwerkingen kunnen zijn: tintelingen, gevoelloosheid, verminderde insuline en waterretentie.Andere bijwerkingen die verband houden met het gebruik van het peptide CJC 1295 DAC kunnen jeuk, vermoeidheid, hoofdschudding en een gevoel van lethargie zijn.

De positieve bijwerkingen zijn sneller herstel, vermindert lichaamsvet, verhoogt de eiwitsynthese, verhoogt de vetvrije massa, bevordering van de botdichtheid en cellulaire stimulatie voor huidcellen en interne organen.

 

De MHRA en FDA hebben dit product niet geëvalueerd of goedgekeurd.Raadpleeg uw arts voordat u deze of andere voedingssupplementen of medicijnen gebruikt.

 

 

Injectie instructies:

 

CJC-1925 is een steriel, niet-pyrogeen, wit gevriesdroogd poeder bedoeld voor subcutane of intramusculaire injectie, na reconstitutie met steriel water voor injectie.CJC-1295 kan subcutaan worden geïnjecteerd met een insulinespuit.Dosis per injectie: 2 mg.Injecties per injectieflacon: doseringen van 1 x 2 mg Te injecteren hoeveelheid: Als u 0,5 ml water heeft gebruikt om te mengen, dan is een dosering van 2 mg = 0,50 ml (of 50 eenheden op insulinespuit).Als u 1 ml water heeft gebruikt, dan is een dosering van 2 mg = 1 ml (of 100 eenheden).Monsterinjectiefrequentie: 2 mg eenmaal per week geïnjecteerd (vanwege de lange halfwaardetijd)

 

Monsterinjectiebedragen:

CJC-1295 DAC 600mcg eenmaal per week ingenomen, op elk moment van de dag.GHRP-2, GHRP-6 of Ipamorelin - Voorbeeld 1 - Nachtelijke injectie (GHRP kan slaperigheid veroorzaken en de slaap verbeteren).Lege maag (dwz 2-3 uur sinds uw laatste maaltijd).Injecteer GHRP-peptide;ga gelijk naar bed.Voorbeeld 2 – Ochtendinjectie.Injecteer het GHRP-product 's ochtends als eerste in 100mcg.Wacht minimaal 20 minuten voordat u eten of drinken (inclusief koffie/thee) nuttigt.

 

Doses :

Gewijzigde GRF 1-29 (cjc1295 zonder DAC):


Dosis per injectie: 100mcg
Injecties per injectieflacon: 20 x 100mcg doseringen
Hoeveelheid te injecteren: Als u 1 ml water heeft gebruikt om te mengen, dan is een dosering van 100 mcg = 0,05 ml (of 5 eenheden op een insulinespuit).Als je 2 ml water hebt gebruikt om te mengen, dan is 100 mcg = 0,10 ml (of 10 eenheden) en als je 3 ml water hebt gebruikt om te mengen, dan is 100 mcg = 0,15 ml (of 15 eenheden).


Injectie Frequentie:


100mcg 1-3 keer per dag geïnjecteerd, bij voorkeur samen met een GHRP-peptide van 100-200mcg.


CJC-1295 DAC:


600mcg eenmaal per week ingenomen, op elk moment van de dag.
Gewijzigde GRF 1-29-injectiefrequentie:
100mcg 1-3 keer per dag geïnjecteerd, bij voorkeur samen met een GHRP-peptide van 100-200mcg.

 

 

OPSLAG


Moet worden bewaard in de bij 2-8 graden Celsius.Niet bevriezen.Uit de buurt van direct zonlicht houden.Bewaar afgesloten en buiten bereik van kinderen.
Voor reconstitutie met water voor injectie (WFI) wordt aanbevolen om de glazen injectieflacon af te koelen tot kamertemperatuur, vervolgens het vereiste volume WFI in te voeren (dat langs de wand van de injectieflacon moet stromen) en met roterende bewegingen te roeren (niet schudden).De resulterende oplossing blijft slechts 8-10 dagen stabiel in de koelkast.Bij gebruik van bacteriostatisch water wordt de houdbaarheid verlengd tot 30 dagen in de koelkast.Het is beter om CJC-1295 DAC alleen op te lossen met bacteriostatisch water.De resulterende oplossing mag niet worden ingevroren.

 
 

Gerelateerde peptideproducten:

 

peptide Specificatie peptide specificatie
MGF 2 mg/flacon Ipamorelin 2 mg/flacon
PEG MGF 2 mg/flacon Hexarelin 2 mg/flacon
CJC-1295 met DAC 2 mg/flacon Sermorelin 2 mg/flacon
CJC-1295 zonder DAC 2 mg/flacon Oxytocine 2 mg/flacon
PT-141 10 mg/flacon TB500 2 mg/flacon
Melanotan I 10 mg/flacon pentadecapeptide BPC 157 2 mg/flacon
Melanotan II 10 mg/flacon Fragment 176-191 2 mg/flacon
GHRP-2 5 mg of 10 mg/flacon triptoreline 2 mg/flacon
GHRP-6 5 mg of 10 mg/flacon Tesamorelin 2 mg/flacon
Gonadorelin 2 mg of 10 mg/flacon AOD-9604 2 mg/flacon
DSIP 2 mg/flacon Follistatine 344 1 mg/flacon
Selanko 5 mg/flacon SNAP-8 op maat gemaakt

 

Wereldwijde effectieve CJC 1295 met DAC Healthy Peptide Helpt vetverlies te verbeteren 100% veilige verzending 1

 

Hoe verder te gaan met de bestelling van steroïden?

 

Ten eerste: laat me alstublieft de items weten waarnaar u op zoek bent, de hoeveelheid en het land van bestemming
.

Ten tweede: u bevestigt alle details en biedt ons een inkooporder aan;

 

Ten derde: we sturen de detailprijs van ons product en bieden een geschikte referentie voor de verzendmethode.

 

Forth: U bevestigt de bestelling en betaalt 100% vooruit en stuurt ons een gedetailleerd adres.

 

Ten vijfde: wij regelen de verzending volgens uw wensen.

 

Ten zesde: we bieden after-sales service nadat u het pakket hebt ontvangen;

 

 

Onze voordelen :


1. Verpakking:
Professionele verpakking met professionele materialen, en we geven klanten verschillende manieren om te kiezen nadat u contact met mij hebt opgenomen via mijn e-mail.


2. Kwaliteit
Ons bedrijf is een professionele toonaangevende fabriek in China op farmaceutisch gebied, elke partij steroïde poeders moet worden getest door onze QC-afdeling (kwaliteitscontrole) voordat ze mogen worden verkocht.


3. Levering
We kunnen uw poeders binnen 48 uur na uw betaling verpakken en de bijbehorende foto van het pakket van uw poeder wordt naar u verzonden.


4. Prijs:
Beste prijzen waar u zeker van zult zijn, hoe meer u koopt, hoe meer concurrerende prijzen u krijgt.


5. Betaling
T/T, paypal, Money Gram, Bitcoin, Western Union!

 

 

Gerelateerde producten :

 

productnaam CAS-nr.
Testosteron-serie
Testosteron ENANTAAT CAS-315-37-7
Testosteron basis CAS 58-22-0
Testosteronacetaat CAS1045-69-8
Testosteron propionaat CAS 57-85-2
Testosteron Cypionate CAS58-20-8
Testosteron fenylpropionaat CAS 1255-49-8
Testosteron Isocaproaat CAS 15262-86-9
Testosteron Decanoaat CAS 5721-91-5
Testosteron Sustanon 250 /
Testosteronundecanoaat CAS 5949-44-0
Fluoxymesteron (Halotestin) CAS-76-43-7
17-methyltestosteron CAS58-18-4
mestanolon CAS 521-11-9
Mesterolon (Proviron) CAS 1424-00-6
Orale Turinabol CAS 2446-23-3
17a-Methyl-1-testosteron CAS65-04-3
Clostebol-acetaat (Turinabol) CAS 855-19-6
1-Testosteron Cypiontae CAS 1965-6-5
Nandrolon-serie
Nandrolon CAS 434-22-0
Nandrolon Decanoaat (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolon Fenypropionaat (Durabolin) CAS62-90-8
Stanolon (Androstanolon) CAS 521-18-6
Miboleron CAS 3704-09-4
Nandrolon propionaat CAS 7207-92-3
Nandrolon Cypionate CAS 601-63-8
Trenbolon-serie
Trenbolonacetaat (Finaplix H/Revalor-H) CAS 10161-34-9
Trenbolon ENANTAAT CAS 10161-33-8
Metribolon (Methyltrienolon) CAS 965-93-5
Trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat (parabolan) CAS-23454-33-3
Trenbolon basis CAS 10161-33-8
Tibolon CAS 5630-53-5
Boldenone-serie
Boldenon basis CAS 846-48-0
Boldenone Undecylenaat (Equipoise) CAS-13103-34-9
Boldenonacetaat CAS-2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Orale steroïden
Oxymetholon (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolon (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS-10418-03-8
Stanozolol (Winstrol) micropoeder CAS-10418-03-8
Dianabol (Metandienon) CAS 72-63-9
Drostanolone-serie
Drostanolonpropionaat (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone ENANTAAT CAS 472-61-1
Methasteron (Superdrol) CAS3381-88-2
Methenolone-serie
Methenolone ENANTAAT CAS303-42-4
Methenoloneacetaat/Primobolan CAS 434-05-9
Anti-oestrogeensteroïden
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Clomifeencitraat CAS 50-41-9
Toremifeencitraat CAS 89778-27-8
Exemestaan ​​(Aromasine) CAS107868-30-4
Formestaan CAS 566-48-3
Anastrozol (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazol (Femara) CAS112809-51-5
Geslachtsverbetering
Cialis (Tadalafil) CAS171596-29-5
Sildenafilcitraat() CAS171599-83-0
Sildenafilmesylaat /
Vardenafilhydrochloride (Levitra) CAS-224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
Yohimbine HCL CAS65-19-0
Oplosmiddelen voor steroïden
Benzylbenzoaat CAS 120-51-4
Benzyl alcohol CAS 100-51-6
Druivenpitolie CAS 85594-37-2
Ethyl Oleaat CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbaat 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Polyethyleenglycol (PEG) CAS 25322-68-3
Propyleenglycol CAS 57-55-6
MCT-olie  
SARM-serie
MK-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS-841205-47-8
GW501516 (GSK-516, Cardarine) CAS317318-70-0
MK-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine,GTX-007) CAS401900-40-1
LGD-4033 CAS1165910-22-4
SR9009 CAS1379686-30-2
SR9011 CAS1379686-29-9
YK-11 CAS431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptide hormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PEG MGF  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2 CAS 121062-08-6
GHRP-2 CAS 158861-67-7
GHRP-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocine CAS 50-56-6
TB500 CAS-77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
triptoreline CAS-57773-63-4
Tesamorelin CAS-218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selanko  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
GDF-8 1mg
Follistatine 344  
Vetverlies
T3 /Liothyronine-natrium/Cytomel CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine Natriumzout CAS 25416-65-3
L-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS-13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synefrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserin HCl CAS-846589-98-8
CLA (geconjugeerd linolzuur) CAS 2420-56-6
Orlistat CAS 96829-58-2
Calciumpyruvaat CAS 52009-14-0
2, 4-dinitrofenol (DNP) CAS51-28-5
Tauroursodeoxycholzuur (Tudca) CAS 14605-22-2
Plaatselijke verdoving
Paracetamol CAS 103-90-2
fenacetine CAS62-44-2
benzocaïne CAS 94-09-7
Lidocaïne HCL CAS-137-58-6
Prilocaïne CAS 721-50-6
Benzocaïne HCL CAS-23239-88-5
Lidocaïne HCL CAS-73-78-9
Procaïne HCL CAS51-05-8
Prilocaïne HCL CAS1786-81-8
Tetracaïne HCL CAS-136-47-0
Aarticaïne HCL CAS23964-57-0
Levobupivacaine HCL CAS-27262-48-2
Ropivacaïne HCL CAS 132112-35-7
Ropivacaïne Mesylaat CAS 854056-07-8
Dyclonine HCL CAS 536-43-6
Mepivacaïne HCL CAS 1722-62-9
Chloorprocaïne HCL CAS 3858-89-7
Bodybuilding-supplementen
Creatine monohydraat CAS6020-87-7
Beta-Alanine CAS-107-95-9
BCAA 2:1:1 (aminozuur met vertakte keten)  
L-glutamine CAS 56-85-9
Caseïne CAS 9000-71-9
Vitamine b12 CAS68-19-9
DHEA-serie
epiandrosteron CAS 481-29-8
Dehydroepiandrosteron (DHEA) CAS 53-43-0
4-DHEA CAS 853-23-6
7-keto DHEA CAS 566-19-8
prohormonen
4-Androstenedion  
1,4-Androstadienedione CAS 897-06-3
Androstenedione CAS63-05-8
Hexadron  
methoxydienon CAS-2322-77-2
Methylstenbolon/Stenbolon CAS 5197-58-0
Norandrostenedione CAS 734-32-7
methyldieendion CAS5173-46-6
Methylepitiostanol/Epistane CAS4267-80-5
Trestolonacetaat  
Trestolone Decanoaat CAS 5721-91-5
Stenbolon CAS 5197-58-0
Nootropic Agent (Smart Drugs)
Coluracetam (MKC-231) CAS-135463-81-9
Sunifiram CAS 314728-85-3
Noopept CAS 157115-85-0
Piracetam CAS 7491-74-9
Pramiracetam CAS 68497-62-1
Aniracetam CAS 72432-10-1
Oxiracetam CAS 62613-82-5
Antidepressiva
Carphedon CAS77472-70-9
Sertralinehydrochloride CAS 79559-97-0
Phenibut CAS1078-21-3
Armodafinil CAS 112111-43-0
anderen
Adrafinil CAS 63547-13-7
Pirfenidon CAS 53179-13-8
1,3-dimethylbutylaminecitraat (AMP-citraat) /
Setipiprant CAS 866460-33-5
DMAA (1,3-dimethylamylamine) CAS-13803-74-2
DMHA (1,5-dimethylhexylamine) CAS 543-82-8
DMBA (1,3-Dimethylbutylaminehydrochloride) CAS 71776-70-0
GBL (gamma-butyrolacton) CAS 96-48-0
Ethylfenylketon (propiofenon) CAS 93-55-0
fenylacetonitril CAS 140-29-4
Pregabaline CAS 148553-50-8
Dextromethorfan Hydrobromide CAS 125-69-9
ADHD  
Tomoxetine HCL CAS 83015-26-3
4-Fluorbenzoëzuur CAS 456-22-4
Clonidine hydrochloride CAS 4205-91-8

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Moran

Tel.: +8613264734726

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten