Thuis Productentestosteron anabole steroïden

Androgen 53-43-0 Farmaceutische Rang Dhea die Dehydroepiandrosterone Endogene Productie verhogen

Androgen 53-43-0 Farmaceutische Rang Dhea die Dehydroepiandrosterone Endogene Productie verhogen

 • Androgen 53-43-0 Farmaceutische Rang Dhea die Dehydroepiandrosterone Endogene Productie verhogen
 • Androgen 53-43-0 Farmaceutische Rang Dhea die Dehydroepiandrosterone Endogene Productie verhogen
Androgen 53-43-0 Farmaceutische Rang Dhea die Dehydroepiandrosterone Endogene Productie verhogen
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharmlab
Certificering: ISO 9001 ,USP,GMP
Modelnummer: 53-43-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Vermomd pacakge; Foliezak
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Dehydroepiandrosterone CAS: 53-43-0
MF: C19H28O2 mw: 288.42
EINECS: 200-175-5 Verschijning: Wit fijn kristallijn poeder
Gebruik: adrenocortical kalmerend hormoon, Dichtheid: 1.12 g/cm3
Hoog licht:

ruw testosteronpoeder

,

het testosteron van het de groeihormoon

Androgen 53-43-0 Farmaceutische Rang Dhea die Dehydroepiandrosterone Endogene Productie verhogen

 

 

 

Productnaam Dehydroepiandrosterone
CAS 53-43-0
Zuiverheid 99%
Moleculaire Formule C19H28O2
Molecuulgewicht 288.43
EINECS 200-175-5
Dichtheid 1.12 g/cm3
Kookpunt 426.7 °C bij 760 mmHg
Verschijning wit fijn kristallijn poeder
Pakket Aangepast Pakket zoals u vereist
Gebruik farmaceutische tussenpersonen, voor de productie van steroidal hormoondrugs en contraceptiva, de belangrijkste grondstof. De progesterone van het vervaardigde productenacetyleen.

 

 

Dehydroepiandrosteronedhea Beschrijving

 

Dehydroepiandrosterone (DHEA) is een natuurlijk die hormoon door de bijnier wordt geproduceerd, en vele bodybuilders gebruiken DHEA om een concurrentievoordeel te bereiken. De recente studies hebben nu aangetoond dat de supplementen magere spiermassa verbeteren en lichaamsvet minimaliseren en met natuurlijke steroïden vergelijkbaar zijn.

 

DHEA wordt gebruikt om het verouderen te vertragen of om te keren, de het denken capaciteit van de bejaarden verbeteren, de vooruitgang van de ziekte van Alzheimer vertragen. De atleten en anderen gebruiken DHEA om spiermassa, sterkte en energie te verhogen. Maar het gebruik van DHEA wordt belemmerd door de Nationale Universitaire Sportenvereniging (NCAA). DHEA wordt ook gebruikt door mannen voor erectiele dysfunctie (ED), evenals gezonde vrouwen en vrouwen die lage niveaus van bepaalde hormonen hebben om gezondheid en geslachtsgedrag te verbeteren.

 

Androgen 53-43-0 Farmaceutische Rang Dhea die Dehydroepiandrosterone Endogene Productie verhogen 0

 

Waarom nemen de mensen DHEA?

 

Sommige studies hebben geconstateerd dat DHEA-de supplementen mensen met depressie, zwaarlijvigheid, wolfszweer en bijnierontoereikendheid kunnen helpen. DHEA kan de huid van de bejaarden ook verbeteren en de hulp behandelt osteoporose, vaginale atrophy, erectiele dysfunctie en één of andere geestestoestand. Maar de resultaten worden gemengd, vaak tegenstrijdig.

 

De lage DHEA-niveaus worden geassocieerd met het verouderen, evenals vele ziekten zoals verlies van eetlust, type - diabetes 2 en HIV. Bij oudere mensen, leidt een lager niveau van DHEA ook tot hogere mortaliteit. Nochtans, is het niet duidelijk dat het gebruik van DHEA-supplementen zal helpen het risico verminderen om een ziekte te ontwikkelen.

 

Dehydroepiandrosteronedhea Toepassing

 

DHEA-Gezondheidsvoordelen: De studies hebben aangetoond dat de aanvulling met DHEA igf-1 in het lichaam verhoogt, dat een belangrijk onderdeel van de spiergroei is.

 

Bovendien is het getoond helpen gewicht, vooral in het buikgebied verliezen. Deze twee factoren maken alleen DHEA, een zeer wenselijke bodybuilder. Van bijzonder belang is het feit dat DHEA-de niveaus in het lichaam snel voorbij de leeftijd van 20 jaar dalen.

 

DHEA-niveaus in het tweede of derde decennium van het leven een hoogtepunt worden bereikt, en toen het niveau dat begonnen te vallen. Bij mensen, over de helft van DHEA werd verloren op de leeftijd van veertig.

 

Deze eigenschappen omvatten verhoogde beendichtheid, hulp normale insuline die, en steunen geestelijke gezondheid functioneren, maar bovenal, is DHEA een voorloper van testosteron.

 

Androgen 53-43-0 Farmaceutische Rang Dhea die Dehydroepiandrosterone Endogene Productie verhogen 1

 

Dehydroepiandrosterone DHEA COA

 

Testpunten Specificatie Testresultaten
Identificatie TLC Positief
UVspectrum Positief
IR-spectrum Positief
Kenmerken Wit aan bijna wit kristallijn poeder Ben in overeenstemming
Smeltpunt 162~168 152~166
Specifieke optische omwenteling +79°~ +85° +82.5°
Verlies bij het drogen ≤2.0% 1.0%
Analyse 97~103% 99.20%
Verwante substanties ≤1.0% Pas
Overblijvende oplosmiddelen (GC) Aceton ≤100ppm Pas
Methanol ≤100ppm Pas
Pyridine ≤100ppm Pas
Conclusie Deze partij is voldoet aan USP31

 

De Voordelen van de Dehydroepiandrosteronedhea Gezondheid

 • Anti-veroudert eigenschappen
 • Vermindering van cortisol
 • Verbetert Hartgezondheid
 • Strijdenosteoporose
 • Verbetert Immuunsysteem
 • Strijden Auto-immune Ziekten

 

Dehydroepiandrosteronedhea Dosering

Het mondelinge beleid DHEA heeft minder dan een biologische beschikbaarheid van 10% en gehad in inactieve DHEAS, die dan als reservoir voor lichaamsgebruik kan worden gebruikt. Postmenopausal vrouwen geven 25 mg dagelijks van DHEA omdat deze dosis de gevolgen van ongewenste androgen vermindert; nochtans, slechts kunnen de studies die minstens 50 mg/dag gebruiken positieve resultaten bewijzen. De dosiswaaier in bijgestane reproductieve studies wordt gebruikt is 50 tot 75 mg/dag (verdeelde dosissen die). In bijnierontoereikendheid, wordt DHEA 50 mg/dag 3 maanden beschouwd als een alternatieve dosis, en 200 mg/dag om super fysiologische cyclusniveaus te bereiken, wordt het beschouwd een als drugdosis.

Informatie

De Dehydroepiandrosteroneacetaat is etc. een belangrijke tussenpersoon voor de synthese van diverse hormonen, geboortenregelinglevering van steroid hormonen, synthese van methylestradiol, oestriol. Zoals voor farmaceutische tussenpersonen, voor de synthese van steroid hormoondrugs. De acetaat van Epiandrosterone van voorbereidingsproducten

Het is op het gebied van farmaceutische grondstoffen en farmaceutische tussenpersonen van toepassing voor de synthese van steroid hormoondrugs. De acetaat van Epiandrosterone van voorbereidingsproducten

De Dehydroepiandrosteroneacetaat is etc. een belangrijke tussenpersoon voor de synthese van diverse hormonen, geboortenregelinglevering van steroid hormonen, synthese, estradiol, oestriol.

Dehydroisoandrosterones ook als DHEAS of androstenolone wordt bekend, is een hormoon door de bijnieren die van het lichaam wordt geproduceerd. Het lichaamsgebruik DHEAS om androgens en oestrogenen, het mannelijke en vrouwelijke geslacht hormones.DHEAS te maken is het overvloedigste doorgevende steroid hormoon in mensen en het functioneert hoofdzakelijk als metabolische tussenpersoon in de biosynthese van androgen en de afscheiding van het oestrogeengeslacht steroids.DHEAS begint tijdens het foetale leven, bereikt een piek in het derde decennium, en daalt regelmatig daarna; het niveau op zijn 80 jaar is slechts 10-20% van het piekniveau. Deze daling is speculatief geassocieerd met de veranderingen van het verouderen.

Omdat de niveaus van DHEAS met leeftijd dalen, zijn de onderzoekers benieuwd geweest of kon DHEAS als anti-veroudert behandeling werken. In oudere mensen, lager dan normale niveaus van DHEAS zijn geassocieerd met osteoporose, hartkwaal, amnesie, en borstkanker. Maar er is geen bewijs dat de lage niveaus van DHEAS deze voorwaarden veroorzaken, of dat het nemen van DHEAS kan helpen hen verhinderen.

 

De commerciële formuleringen van DHEAS worden op de markt gebracht als dieetsupplementen, en het is bevorderd voor de preventie van degeneratieve ziekten met inbegrip van atherosclerose, de zwakzinnigheid van Alzheimer, parkinsonisme en andere gevolgen van het verouderen. Geen van de zogenaamde voordelen is aangetoond in groot, willekeurig verdeelde klinische proeven. De beperkte studies bij dieren en menselijke onderwerpen suggereren dat DHEAS het percentage van lichaamsvet, misschien door de opslag van energie als vet te blokkeren vermindert. Het beleid op lange termijn aan postmenopausal vrouwen is geassocieerd met insulineweerstand, hypertensie, en vermindering van LDL-cholesterolniveaus.

 

Verpakking & Levering Procédé

 

 

1. Massavoorraad, om levering bij de elke dag onmiddellijk ervoor te zorgen wanneer de betaling wordt gedaan.

 

2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistische agent, die veilige en snelle levering kan waarborgen.

 

3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 2 mg/vial aan 20mg/vial aan uw bestemming in één keer te verschepen.

 

4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden verstrekt binnen 12 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.

 

5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product gebeurden, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen onmiddellijk worden opgelost.

 

 

Testosteronsteroïden    
Nr. CAS NR Naam
1 CAS: 58-22-0 Testosteronbasis
3 CAS: 76-43-7 Fluoxymesterone Halotestin
4 CAS: 2446-23-3 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Mondelinge turinabol)
5 CAS: 1255-49-8 Testosteron Phenylpropionate
6 CAS: 57-85-2 Testosteronpropionaat
7 CAS: 1045-69-8 Testosteronacetaat
8 CAS: 315-37-7 Testosteron enanthate
9 CAS: 58-20-8 Testosteron Cypionate
10 CAS: 1424-00-6 Mesterolone (Proviron)
11 CAS: 5949-44-0 Testosteron Undecanoate
12 CAS: 15262-86-9 Testosteron isocaproate
13 CAS: 855-19-6 Turinabol (Acetaat 4-Chlorotestosterone/Clostebol)
14 CAS: Nr Testosteron Sustanon 250/100
15 CAS: 5721-91-5 Testosteron decanoate
16 CAS: 58-18-4 Methyltestosterone (17-methyltestosterone)
17 CAS: 58-20-8 1-test CYP, Dihydroboldenone Cypionate
Boldenonesteroïden    
17 CAS: 846-48-0 Boldenone
18 CAS: 13103-34-9 Boldenone (Equipoise) Undecylenate
19 CAS: 846-46-0 Boldenoneacetaat
20 CAS: 13103-34-9 Boldenonepropionaat
21 CAS: 106505-90-2 Boldenone Cypionate
Trenbolonesteroïden    
22 CAS: 10161-33-8 Trenbolonebasis
23 CAS: 10161-34-9 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H)
24 CAS: 472-61-546 Trenbolone enanthate (parabolan)
25 CAS: 23454-33-3 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl
Nandrolonesteroïden    
26 CAS: 434-22-0 Nandrolone
27 CAS: 62-90-8 Nandrolone Phenypropionate (NPP) /durabolin
28 CAS: 601-63-8 Nandrolone cypionate
29 CAS: 360-70-3 Nandrolone decanoate (DECA)/Deca-durabolin
30 CAS: 862-89-5 Nandrolone Undecylate
31 CAS: 7207-92-3 Nandrolonepropionaat
Primobolansteroïden    
32 CAS: 434-05-9 Methenoloneacetaat (Primobolan)
33 CAS: 303-42-4 Methenolone enanthate (USAN)
34 CAS: 153-00-4 Metenolone
35 CAS: 3381-88-2 Superdrolpoeder/Methasterone (methyl-drostanolone)
36 CAS: 521-12-0 Drostanolonepropionaat (Masteron)
37 CAS: 472-61-145 Drostanolone Enanthate (Masteron)
Anabole Steroïden    
38 CAS: 72-63-9 Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)
39 CAS: 3704-09-4  Mibolerone
40 CAS: 965-93-5 Methyltrienolone (Metribolone)
41 CAS: 5197-58-0 Methylstenbolone
42 CAS: 5630-53-5 Tibolone
43 CAS: 521-11-9 Mestanolone
44 CAS: 521-18-6 Stanolone (androstanolone)
45 CAS: 434-07-1 Oxymetholone (Anadrol)
46 CAS: 53-39-4 Oxandrolone (Anavar)
47 CAS: 10418-03-8 stanozolol (Winstrol)
48 CAS: 6157-87-5 Trestoloneacetaat
49 CAS: 853-23-6 Dehydroisoandrosterone 3 acetaat
50 CAS: 53-43-0 Dehydroepiandrosterone (DHEA)
51 CAS: 481-29-8 Epiandrosterone
52 CAS: 566-19-8 7-Keto-dehydroepiandrosterone
53 CAS: 76822-24-7 1-DHEA

 

 

Hoogste reden waarom u ons kiest?

 

 

 • (1) snelle discrete levering met groot het verschepen succes!
 • (2) beelden met uw orde & details!
 • (3) wij zullen u het het volgen aantal verstrekken!
 • (4) houd spoor van uw goederen tot de goederen worden opgestuurd naar uw handen.
 • (5) wij bevestigen 99%-ontruiming, 100%-het opnieuw versturen.
 • (6) hoogte - kwaliteit, de zuivere producten van 100%!
 • (7) levertijd ong. 3-5 werkdagen.
 • (8) de beste, Veilige en Veilige diensten.
 • (9) klantenondersteuning 24/7.

 

 

Welkom om ons te contacteren!

 

 

Androgen 53-43-0 Farmaceutische Rang Dhea die Dehydroepiandrosterone Endogene Productie verhogen 2

Androgen 53-43-0 Farmaceutische Rang Dhea die Dehydroepiandrosterone Endogene Productie verhogen 3

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Moran

Tel.: +8613264734726

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)