Thuis Productentestosteron anabole steroïden

Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2

Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2

  • Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2
  • Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2
Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharmlab
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 3381-88-2
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Vermomd pakket; Foliezak
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Methasterone (Superdrol) Andere Naam: Superdrol
CAS NR: 3381-88-2 Zuiverheid: 99%
Moleculaire Formule: C21H34O2 Verschijning: Wit kristallijn poeder
Rang: Farmaceutische Rang overbrenging: Fedex, TNT, EMS, DHL
Hoog licht:

ruw testosteronpoeder

,

testosteron gebaseerde steroïden

Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2

 

 

Beschrijving

 

 

Methyldrostanolone

Alias: Methasteron, Superdrol, 17a-methyl-Drostanolone

CAS Nr: 3381-88-2

MF: C21H34O2

Mw: 318.4935

Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2 0

Zuiverheid: 99%

Verschijning: wit kristalachtig poeder.

 

Methyldrostanolone, superdrol
Methasterone
Synoniemen: Methasteron, Methyldrostanolone; superdrol; (2alpha, 5alpha, 17beta) - 17-Hydroxy-2,17-dimethylandrostan-3-; Methasteron; NSC 40490; (2α, 5α, 17β) - 17-Hydroxy-2,17-diMethylandrostan-3-; 17-Methyldrostanolone; 17β-Hydroxy-2α, 17-diMethyl-5α-androstan-3-
CAS: 3381-88-2
MF: C21H34O2
Mw: 318.49346
EINECS:
Productcategorieën: Steroïden en Hormoon; API; steroïden
Het gebruik Methasterone is anabole androgene steroïden. Methasterone is één van de anabole die steroïden door het Agentschap (WADA) worden onderzocht van de Wereldantidoping.MethyldrostanolonetoepassingenSuperdrol is een anabole substantie, betekenend bevordert het eiwitsynthese, en zo spiersterkte. Wanneer de spieren sterker worden, groeien zij. Uiteindelijk, Superdrol-ervaren de gebruikers grote aanwinsten in spiermassa omdat hun spieren veel sterker worden.
Een ander voordeel aan het gebruiken van Superdrol is dat het niet oestrogeen wordt. Vele beschikbare prohormones beginnen als testosteron-als substantie in het lichaam, maar anderzijds riep de draai in oestrogeen door een proces uiteindelijk aromatisatie. De oestrogeenoorzaken verminderden sterkte, spierverlies en vette aanwinst. Aldus, is het een promotor van nauwkeurig tegenover trekken iemand wie Superdrol zou willen neemt. Deze kenmerken doen zich voor nadat men ophoudt nemend de samenstelling. Met Superdrol, echter, nooit begint het aromatisatieproces. De samenstelling wordt niet oestrogeen in het lichaam, betekenend veel van de spieraanwinst en vet ervaren verlies één zal terwijl het nemen het blijven nadat het doseren besluit.Methyldrostanolonespecificaties

 

 

Test Analysenorm Resultaten
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder
Smeltpunt 223-225℃ 223-224℃
Verlies bij het Drogen ≤0.5% 0,22%
Residu op Ontsteking ≤0.1% 0,05%
Analyse ≥98% 98.32%
Conclusie

Ben in overeenstemming zijn met Ondernemingsnorm

 

 

 

 

Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2 1

 

 

Wat zijn de risico's en de bijwerkingen van het gebruiken van Methasterone?

 

 

Het gemeenschappelijkste risico verbonden aan het gebruik van steroïden is hepatotoxicity. Dit betekent dat de lever gevaarlijk is en levermislukking kan veroorzaken. Nochtans, is het belangrijk om op te merken dat hepatotoxicity voorkomt wanneer u lange tijd overdosed of gebruikte bent. In tegenstelling tot veel andere steroïden, kan Methasterone slechts zeer weinig worden gebruikt.

 

In feite, adviseren de beginners gebruikend zo weinig zoals 10 mg producten die steroïden in plaats van milligrammen bevatten. Aangezien uw lichaam aan het product meer en meer gebruikelijk wordt, kunt u uw opname geleidelijk aan verhogen. Nochtans, zou u het gebruik van de productcyclus ook moeten houden.

 

Ideaal gezien, zou de cyclus ongeveer vier weken moeten duren en vijf weken duren. Het gebruik van een langer productcyclus is de achtervolging van probleem, kan het een verwoestende invloed op uw gezondheid hebben. De IgAnefropathie en de cholestatic geelzucht kunnen niet teveel tijd van mensen trekken die het product hebben gebruikt.

 

Een ander risico verbonden aan Methasterone is hoge bloeddruk. Dit is typisch van vele synthetische metabolische steroïden. Om veiligheidsredenen, moeten wij voedsel eten dat aan lagere bloeddruk gekend is.

 

 

Welke producten bevatten methylsiloxane?

 

 

Superdrol is één van de synoniemen van Methasterone. In de loop van de jaren, was het de prestaties van Methasterone in de markt tot 2012 werd verboden in de Verenigde Staten. Momenteel, is er een verandering in de markt dat Superdrol - het wordt genoemd Dymethazine.

 

In de Verenigde Staten, is dextromazine volkomen wettelijk en heeft bijna dezelfde eigenschappen zoals Superdrol. Andere producten die steroïden bevatten omvatten Maxdrol, Phreak, Beastdrol, BR-Uiterste en Superdron.

 

 

De samenvatting van het Methasteroneoverzicht

 

 

Als u nog uw spieren in een zeer korte tijd wilt bouwen, gelieve te aarzelen niet om dit product te proberen. Natuurlijk, kan het ongunstige bijwerkingen, maar slechts excessief gebruik hebben. Zo tevreden contral de dosering.

Er zijn vele grote producten op de markt die dit soort steroïden bevatten, dat tot mirakelen voor uw lichaam kan leiden. Zorg enkel ervoor om slechts het geadviseerde bedrag van product, en wegens de doeltreffendheid van het product te gebruiken, geen tijd om de groei van spier waar te nemen.

 

 

Waarom kies Methasterone?

 

 

Methasterone beïnvloedt het lichaam op verschillende manieren. De mannelijke gebruikers zullen het bekwaam vinden om sterkere spieren te ontwikkelen en de verbinding tussen verschillende spiergroepen te verhogen. Hoewel het niet zo efficiënt kan zijn zoals andere producten om spier te bouwen, maar het verhindert de gebruiker om andere producten ontwikkelde dikke ader en omvangrijke spieren te ontwikkelen. De vrouwen gebruiken Methasterone om andere redenen. Gecombineerd met yoga of pilates yogaoefeningen, kunnen zij lange en dunne spieren ontwikkelen.

 

Die diëten weten dat zij het aantal calorieën moeten verminderen zij elke dag verbruiken. Aangezien het lichaam hitte in brandstof omzet, vinden vele mensen dat tenzij zij meer calorieën verbruiken, zij geen goede spiermassa kunnen ontwikkelen. Methasterone helpt het lichaam sterkte handhaven en brandstof uit andere bronnen produceren. Dit staat gebruikers toe om een weinig te eten, kunt u de nodig spieren ook ontwikkelen.

 

 

De ervaring van de Methasteronegebruiker

 

 

In de 20ste eeuw, de eerste keer in de jaren '20, ontving Methasterone een groot aantal cultussen. De gebruikers houden van gewicht te verliezen, zal er niet heel wat bijwerkingen zijn. Hoewel de reputatie van steroïden in de loop van de jaren is veranderd, er nog te volgen a great deal zijn. De amateuratleten gebruiken steroïden wanneer het proberen om meer en doel spier-specifieke gebieden van het lichaam te bouwen. Andere gebruikers waarderen steroïden toe te schrijven aan hun metabolische capaciteit. Zij vonden dat het gebruik van kleine hoeveelheden steroïden per dag hun concentratie en metabolisme kon verhogen, en dat de drugs hen hielpen om hun verliezen te verminderen. Sommigen hebben zelfs geconstateerd dat de steroïden extra opwinding aanbieden en zij moeten de laatste ponden verliezen. Vele mensen beweren dat het efficiënter is dan enkel dieet, en het levert beter het op dieet zijn en oefeningsresultaten op.

 

Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2 2

 

 

Hoe werkt Methasterone?

 

 

Omdat methotrexate steroïden is, is zijn rol door de het hormoonvorming van het lichaam te veranderen. De substantie is beschikbaar in de vorm van capsules of tabletten en vloeistoffen. Mensen die vloeibare vormbehoefte gebruiken om steroïden in te spuiten elke dag om het beste te krijgen voortvloeien. Zij die in supplementen geinteresseerd zijn zullen vinden dat Methasterone slechts één van deze ingrediënten is en dat ook andere natuurlijk bevatten en capsules - producten de gebeëindigde. Het dwingt het lichaam om hopen hormonen te veroorzaken om lichaamstemperatuur, gewichtsaanwinst en andere factoren beter te regelen. De verhoging van hormonen kan sommige voordelen brengen, die omvatten:

 

Verbeter spiersterkte en ontwikkel me

Meer energie

Verbeter huidgezondheid en verschijning

Verminder agressie en stemmingsschommeling

Verbeter slaap bij nacht

 

 

Verpakking & Levering

 

 

Wij hebben professioneel team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100 gram aan 100kg-poeder aan uw land in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.

 

 

Onze voordelen

 

 

1. Is Farmaceutisch de Technologieco. van Shanghai Taigui, Ltd een professionele ruwe poederfabriek in China voor

meer dan 10 jaar, is alle poeder fabriek die direct levert.

 

2. Onze producten hebben uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S.,

Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 3000t elke maand.

 

3. Professioneel team speciaal voor pakket en verzending en het staren op trackingcode 24hours voor douane

gewaarborgde pas. 100%-pas aan het UK, Noorwegen, Polen, Spanje, de V.S., Canada, Brazilië; 98%-pas aan

Duitsland, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland.

 

4. De meesten van poeder zijn in voorraad, de steekproeven zijn Ten laste beschikbaar, zouden kunnen uit binnen 24hours worden verscheept.

 

5. Hoog - kwaliteit, goede prijs, snel en veiligheidslevering. Verzending door DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS, enz.

 

 

Welkom om ons te contacteren!

 

 

Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2 3

 

Methyldrostanolone Ruw Steroid Poeder Superdrol/Methasterone CAS 3381-88-2 4

 

 

 

Heet verkoop Mondelinge Producten Oxandrolone (Anavar)
Oxymetholone (Anadrol)
Stanozolol (Winstrol)
Dianabol (Methandrostenolone)
Testosteron

Testbasis
Test Enanthate
Testacetaat
Testpropionaat

Test Phenylpropionate
Test Isocaproate

Test Cypionate

Test Sustanon 250
Test Decanoate
Test Undecanoate
1-testosteron
1-testosteron Cypionate

17-methyltestostero (methyltestosterone)
17α-methyl-testosteron
Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Turinabol (Chloroterone-Acetaat, Clostebol-Acetaat)
Hexadrone
Mesterolone (Proviron)
Fluoxymesterone
Nandrolone Nandrolone
Nandrolonepropionaat
Nandrolone Decanoate (DECA)
Nandrolone Phenypropionate
Mestanolone
Nandrolone Undecanoate
Nandrolone Cypiontate
Mestanolone
Stanolone (DHT)
Boldenone Boldenonebasis
Boldenonepropionaat
Boldenone (Equipoise) Undecylenate
Boldenone cypiontate
Boldenoneacetaat
Trenbolone Trenbolonebasis
Trenboloneacetaat (Finaplix)
Trenbolone enanthate (Parabolan)
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl
Methyltrienolone (Metribolone)
Tibolone
Methylstenbolone
Drostanolone Drostanolonepropionaat (Masteron p)
Van Drostanoloneenanthate (Masteron) Superdrol het Poeder (methyl-drostanolone) Methasterone
Methenolone Methenolone Enanthate Methenoloneacetaat
DHEA DHEA
(Dehy-droepiandrosterone)
1-DHEA
4-DHEA
7-Keto-DHEA
Epiandrosterone
Epiandrosteroneacetaat
Anderen Methyldienedione
Trendione/Trenavar
6-OXO
11-OXO
Epistane/Methylepitiostanol
2
Androstatrienedione
2, 4-dinitrofenol
Dustasteride
Desonide
Triamcinolone
Finasteride
Cytomel, T3
L-Thyroxine, T4
Rimonabant
L-Carnitine
Geslachtsversterker Flibanserin
Cialis (Tadalafil)
Viagra (Silde nafil) Vardenafil (Levitra)
Acetildenafil (Hongdenafil)
Yohimbinehcl

Macauittreksel
Pijnmoordenaar Benzocaine/Benzocaine-hcl
Procaine/Procaine Hcl
Lidocaine HCL
Tetracaine/Tetracaine-HCL
Bupivacaine/Bupivacaine HCL
Articaine/Articaine hcl
Anti-oestrogeen Tamoxifencitraat (Nolvadex)
Clomiphenecitraat (Clomid)
Exemestane (Aromasin)
Anastrozole (Arimidex) Letrazole (Femara/voor mestane)
Fulvestrant
Geneesmiddelen Phenacetin

Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium
Paracetamol
Pregabalin

Raloxifenehcl
Theofylline
Furazabol THP
Atorvastatincalcium
Lorcaserin
Carbergoline

 

Veilige Organische Oplosmiddelen Gamma-Butyrolactones (GBLsolvents)
1,4-Butanediol (BDO)
EthylOleate (EO)
De Olie van het druivenzaad (GSO)
Benzyl Alcohol (BEDELAARS)
Benzyl benzoate (BB)
Guaiacol
Polyethyleenglycol (PIN)
Polysorbate 80
HGH-Peptides HGH 176-191 2mg/vial
MGF PINmgf
Cjc-1295/met DAC
PT-141 10mg/vial
MT-1 MT-2 10mg/vial
Ghrp-2 5mg/vial & 10mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial & 10mg/vial
Ipamorelin 2mg/vial
Hexarelin 2mg/vial
Sermorelin 2mg/vial
Selank 5mg/vial
Follistatin 344
Follistatin 315
Eptifibatide
SARMs Aicar
Andarine/S4
Andarine/gtx-007
GW-501516 (cardarine)
Lgd-4033
Mk-677/Ibutamoren/Nutrobal
Mk-2866/Ostarine/Enobosarm
Rad-140
SR9011
SR9009
Sunifiram
YK11

 

 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Moran

Tel.: +8613264734726

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)