Thuis Productentestosteron anabole steroïden

99% van het Propionaat Anabole Steroïden van zuiverheidsusp Bulkmasteron het Propionaatspier van Drostanolone de Bouwbrandkast

99% van het Propionaat Anabole Steroïden van zuiverheidsusp Bulkmasteron het Propionaatspier van Drostanolone de Bouwbrandkast

  • 99% van het Propionaat Anabole Steroïden van zuiverheidsusp Bulkmasteron het Propionaatspier van Drostanolone de Bouwbrandkast
  • 99% van het Propionaat Anabole Steroïden van zuiverheidsusp Bulkmasteron het Propionaatspier van Drostanolone de Bouwbrandkast
99% van het Propionaat Anabole Steroïden van zuiverheidsusp Bulkmasteron het Propionaatspier van Drostanolone de Bouwbrandkast
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RAWSGEAR
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 521-12-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: negotiable
Verpakking Details: vermomd pakket
Levertijd: 3-7 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoins
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Drostanolonepropionaat EINECS: 208-303-1
Verschijning: Wit Poeder Rang: Farmaceutische Rang
Zuiverheid: >98% Mw: 360.53
MF: C23H36O3 Het verschepen Beleid: 100% vrij verstuur het Verschepen opnieuw
Hoog licht:

testosteron gebaseerde steroïden

,

het testosteron van het de groeihormoon

 

 

99% van het Propionaat Anabole Steroïden van zuiverheidsusp Bulkmasteron het Propionaatspier van Drostanolone de Bouwbrandkast

 

 

Snelle Details:

 

Productnaam: Drostanolonepropionaat
Alias: Masteron P
CAS No: 521-12-0
MF: C27H44O3
Mw: 416.64
Zuiverheid: 99%
EINECS: 208-303-1
Verschijning: wit poeder
Levering: Druk koerier uit

 

 

Productnaam Drostanolonepropionaat
Drostanolone alias Propionaat Masteron
Drostanolonepropionaat CAS 521-12-0
MF van het Drostanolonepropionaat C23H36O3
Drostanolonepropionaat mw 360.53
EINECS van het Drostanolonepropionaat 208-303-1
Verschijning Wit Vast lichaam
Analyse 99%
Gebruik Bodybuilding; Anabole die steroïden als antineoplastic worden gebruikt.

 

 

 

De Beschrijving van het Drostanolonepropionaat:

 

 

Het Drostanolonepropionaat wordt beschreven in de productliteratuur als „steroïden met krachtige anabole en anti-estrogenic eigenschappen,“ en schijnt om sommige van deze twee eigenschappen te hebben. Zijn anabole eigenschappen worden correcter beschreven mild, vooral wanneer zij in de context van andere agenten worden geplaatst. De drug wordt het vaakst gebruikt in het dieet van bodybuilders en atleten in hoge snelheidssporten, waar het voor zijn capaciteit zeer populair is om stevige verhogingen van spiermassa en sterkte te veroorzaken, die gewoonlijk van een vermindering van lichaamsvet en minimale bijwerkingen vergezeld gaan.


Het Drostanolonepropionaat wordt gebruikt door bodybuilders als ophopende en snijdende agent, evenals een assistentdrug om estrogenic bijwerkingen zoals water-behoud te bestrijden. Zijn giftigheid aan de lever is zeer laag, hoewel de bijwerkingen zoals acne, haarverlies en verslagen uitbreiding gemeenschappelijk zijn.

Het Drostanolonepropionaat wordt gebruikt hoofdzakelijk door atleten die sterkte moeten behouden terwijl het verliezen van massa. Het is voordelig aan agenten en atleten die in een bepaalde gewichtsklasse moeten blijven.


Het Drostanolonepropionaat kan spierhardheid en dichtheid verhogen, die een individu een volledigere verschijning geven wanneer het concurreren op stadium.

Het Drostanolonepropionaat kan verhoogde sterkte bevorderen terwijl het houden van lichaamsvet hetzelfde of zelfs verminderend het, kan iets helpen om spierverlies te verhinderen terwijl het op dieet zijn.

 

 

 

De Toepassingen van het Drostanolonepropionaat:


1.Drostanolone het propionaat wordt gebruikt hoofdzakelijk door atleten die sterkte moeten behouden terwijl het verliezen van massa. Het is voordelig aan agenten en atleten die in een bepaalde gewichtsklasse moeten blijven.


2.Drostanolone het propionaat kan spierhardheid en dichtheid verhogen, die een individu een volledigere verschijning geven wanneer het concurreren op stadium.


3.Drostanolone het propionaat kan verhoogde sterkte bevorderen terwijl het houden van lichaamsvet hetzelfde of zelfs verminderend het, kan iets helpen om spierverlies te verhinderen terwijl het op dieet zijn.

 
 

De Dosering van het Masteronpropionaat:

 

De minimumdosis met Masteron-Propionaat wordt geplaatst bij 100mgs/day. Men adviseert dat de gebruikers slechts een hoeveelheid 600mgs per week zouden moeten gebruiken. Aangezien Masteron-het propionaat een korte duur van effect heeft, wordt het vaak vereist om om de 2-3 dagen worden ingespoten. Hoewel Masteron-het Propionaat niet voor vrouwen wordt geadviseerd, nog nemen vele vrouwelijke atleten het vóór kampioenschappen. De geadviseerde dosering voor vrouwen is 100mg om de 4-5 dagen.

 

Dosering:


De gemiddelde wekelijkse dosis voor mannelijke atleten is 300-400 mg per week, en ervaren bodybuildersgebruik tot 500-600 mg per week. De milde bijwerkingen van mameron staan u toe om dosissen tot 1000 mg per week te nemen, maar dergelijke dosissen zijn niet nodig. Het injectieprogramma zal grotendeels afhangen van de ether van drostanolone. Als uw keus een propionaatversie is, zouden de injecties elke andere dag moeten worden gedaan. Anderzijds, als throntanolone entantate wordt gebruikt, zal dit genoeg zijn om wekelijkse injecties te maken.

 

Half Life:


De halveringstijd van propionaat is van 3 tot 4 dagen. Het zal in het lichaam ongeveer 3 weken blijven, zodat zouden de voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen als de gebruiker aan drug het testen wordt onderworpen.

De halveringstijd van enanthate is 8-10 dagen. Hij zal in het lichaam ongeveer 3 maanden blijven. Daarom moet u ophouden nemend het 3-4 maanden vóór de test.

 

99% van het Propionaat Anabole Steroïden van zuiverheidsusp Bulkmasteron het Propionaatspier van Drostanolone de Bouwbrandkast 0

 

De Recepten van het Drostanolonepropionaat:


1)1000ml @ 75mg/ml
75 gram masteron Propionaat (60mL)
20mL BEDELAARS (2%)
200mL BB (20%)
720mL olie

 

2) Masteron 100mg/ml - 250ml
25 gram masteron Propionaat (20ml)
5ml BEDELAARS (2%)
50ml BB (20%)
175ml olie

3) Masteron 50ml @ 200mg/ml
10g poeder (8ml)
1.5ml BEDELAARS
10ml BB
28.5ml ethyloleaat
2ml Guaiacol

 

 

Toepassing op Bodybuilding:

 

 

Het Dromostanolonepropionaat is krachtige anabole/androgene die steroïden uit DHT worden afgeleid die werd ontworpen om bepaalde vormen van borstkanker te bestrijden. Het wordt gebruikt door bodybuilders als ophopende en snijdende agent, evenals een assistentdrug om estrogenic bijwerkingen zoals water-behoud te bestrijden. Zijn giftigheid aan de lever is zeer laag, hoewel de bijwerkingen zoals acne, haarverlies en verslagen uitbreiding gemeenschappelijk zijn.

 

Het Dromostanolonepropionaat wordt ook gebruikt hoofdzakelijk door atleten die sterkte moeten behouden terwijl het verliezen van massa. Het is voordelig aan agenten en atleten die in een bepaalde gewichtsklasse moeten blijven en het spierhardheid kan verhogen en dichtheid, die een individu een volledigere verschijning geven wanneer het concurreren op stadium.] nochtans, is een reeds eerder laag lichaam-vet niveau nodig voor het om volledig effect te nemen.

Woorden van Ervaren Bodybuilder:

 

Het Dromostanolonepropionaat is zeer gelijkaardig aan Enthanate maar is veel snellere steroïden van de acteren Prewedstrijd met hoge Anabolics, Androgene eigenschappen! De schoten zijn elke andere dag! Het best gestapelde wiith Winstrol en Halotestin voor die droge harde spier die in de definitieve weken van de bodybuilding concurrentie leiden!

 

 

 

Uiteinden

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

 

1. Vertel ons wat u (gebruik voor wat/productnaam & hoeveelheid) nodig hebt, zult u een raad en een citaat krijgen.


2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.


3. Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.


4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.

 


WAAROM KIES DE V.S.?1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

 

Welkom om ons te contacteren!

 

99% van het Propionaat Anabole Steroïden van zuiverheidsusp Bulkmasteron het Propionaatspier van Drostanolone de Bouwbrandkast 1

 

 

Meer producten maken van een lijst:

 


Anabole steroïden
Testosteron Cypionate
Testosteron Enanthate
Testosteronpropionaat
Testosteron Decanoate
Testosteronacetaat
Testosteronmengsel/Sustanon 250
Testosteron Phenylpropionate
Testosteron Isocaproate
Testosteron Undecanoate
Testosteronbasis
Oxandrolone/Anavar
Oxymetholone/Anadrol
Metandienone/Methandrostenolone/Dianabol
Stanozolol/winstrol
Trenboloneacetaat/revalor-H
Trenbolone Enanthate
Het carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl
Trenbolonebasis
Drostanolonepropionaat/Masteron-Propionaat
Drostanolone Enanthate/Masteron Enanthate
Methenoloneacetaat/Primobolan-Acetaat
Methenolone Enanthate/Primobolan Enanthate
Fluoxymesterone/Halotestin
Mesterolone/Proviron
17alpha-methyl-1-testosteron
Methyltestosterone
17alpha-methyl-Drostanolone/Superdrol

4-Chlorotestosterone acetaat/Clostebol-Acetaat
Epiandrosterone
DHEA/Dehydroepiandrosterone

7-Keto-DHEA/7-Keto-dehydroepiandrosterone

4-Chlorodehydromethyltestosterone/mondelinge turinabol

Nandrolone Decanoate/DECA
Nandrolone Phenylpropionate/NPP
Nandrolonebasis
Nandrolone Cypionate
Nandrolone Undecylate
Boldenone Undecanoate/Equipoise
Boldenoneacetaat
Boldenonebasis
Boldenone Cypionate
Boldenonepropionaat
Mannelijke verhoging Sildenafil/Viagra
Dutasteride/Avodart
Finasteride/Proscar
Tadalafilcitraat/Cialis
Vardenafil/Fardenafil/Levitra
Dapoxetine/Priligy
Yohimbinewaterstofchloride/Corynine/Aphrodine
Anti-oestrogeen Tamoxifencitraat/Nolvadex
Clomiphenecitraat/Clomid
Letrozole/Letrazole/Femara
Anastrozole/Arimidex
Exemestan/Aromasin/Exemestane
T3/het natrium van Cytomel/Liothyronine-
T4/l-Thyroxine/tetraiodothyronine
HGH & Peptides HGH
HCG
Het ruwe poeder van HGH
MT2 ruw poeder
Ghrp2 ruw poeder
GHrp6 ruw poeder
Cjc 1295 ruw poeder
Ifg-1 (1-3)
IGF-1 LR3
HGH fragment176-191
Cjc-1295
Cjg-1295DAC
Ghrp-6
Ghrp-2
MGF
Pin-MGF
Ipamorelin
Sermorelin
Gonadorelin
Tesamorelin
Tb-500
Selank
DISP
PT-141
MelanotanⅠ
MelanotanⅡ
Epithalon
Myostatin
Follistatin
Ace-031
HMG
Sarms Mk-677/Nutrobal/Ibutamore
Mk-2866/Ostarine
Lgd-4033/Anabolicum
SR9009
GW 501516/Cardarine
S-4/Andarine
S-23
Rad-140
Yk-11
AICAR
GW 0742
SR9011
AC262356
Lokaal Verdovingsmiddel Benzocaine
Benzocainhcl
Lidocaine
Lidocaine HCL
Tetracaine
Tetracainehcl
Procaine
Procaine HCL
Gewichtsverlies

T3 / Liothyroninenatrium

T4 / L-Thyroxine

HGH

L (-) - Carnitine

L-Carnitine-l-tartraat

SARMS

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Moran

Tel.: +8613264734726

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten