Thuis Productentestosteron anabole steroïden

De populaire Bouw van de de Hulpspier van Drostanolone steroid Masteron E Drostanolone Enanthate CAS 472-61-145

De populaire Bouw van de de Hulpspier van Drostanolone steroid Masteron E Drostanolone Enanthate CAS 472-61-145

  • De populaire Bouw van de de Hulpspier van Drostanolone steroid Masteron E Drostanolone Enanthate CAS 472-61-145
  • De populaire Bouw van de de Hulpspier van Drostanolone steroid Masteron E Drostanolone Enanthate CAS 472-61-145
De populaire Bouw van de de Hulpspier van Drostanolone steroid Masteron E Drostanolone Enanthate CAS 472-61-145
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RAWSGEAR
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 472-61-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Vermomd pakket; Foliezak
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoins
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
Alias: Masteron Verschijning: wit kristallijn poeder
MF: C27H44O3 Rang: Farmaceutische Rang
Opslag: Droge en Lagere Temperatuur Andere Naam: Drolban
Hoog licht:

ruw testosteronpoeder

,

het testosteron van het de groeihormoon

De populaire Bouw van de de Hulpspier van Drostanolone steroid Masteron E Drostanolone Enanthate CAS 472-61-145

 

 

Snel Detail

 

Synoniemen DROSTANOLONEENANTHATE; Binnenshuis; MastE; DroMostanoloneEnanthate
MF C27H44O3
Mw 416.64
CAS 472-61-145
Analyse 99%min.
Norm BP/USP
Verpakking Foliezak of tin.
Levering Druk koerier uit.
Karakter Wit kristallijn poeder.

 

 

Beschrijving

 


Masteron is een injecteerbare voorbereiding die het steroid drostanolonepropionaat bevatten. is een derivaat van dihydrotestosterone, het meest specifiek 2alpha-methyldihydrotestosterone. Dientengevolge, is de structuur van deze steroïden dat van gematigde anabole/machtige androgen die niet aan oestrogeen aromatiseert. Het waterbehoud en gynecomastia daarom komen in geen spel met deze drug. Masteron kan in feite anti-estrogenic activiteit in het lichaam tentoonstellen, die met andere substraten voor het binden aan aromatase concurreren.

 

Dit zou de conversieverhouding andere steroïden verminderen, Masteron handelend op dezelfde manier als hebben mondelinge steroid Proviron.Bodybuilders sterk als voor niet-aromatiseert androgens, en nuttig vinden Masteron zeer in een scherpe fase. Het wordt over het algemeen een aantal weken voorafgaand aan de concurrentie, in een inspanning gebruikt om een betere blik van dichtheid en hardheid aan de spieren uit te brengen. Zolang het lichaamsvetpercentage laag genoeg is, intensifieert aanzienlijk zijn anabool effect. Het kan daarom enigszins effectief worden gebruikt zoals ophopende agent, die een verenigbare aanwinst van hoogte verstrekken - de massa van de kwaliteitsspier. Het kan ook met succes met andere steroïden voor een verbeterd effect worden gecombineerd. Mengen van drostanolone met injecteerbare anabool zoals deca-Durabolin of Equipoise kan bijvoorbeeld vrij nuttig blijken, twee verstrekkend in het bijzonder verbeterde spieraanwinst zonder bovenmatig waterbehoud. Voor grotere massaaanwinsten, sterkere zou androgen zoals Dianabol of een injecteerbaar testosteron de truc doen. Het resultaat kan hier een extreme spieraanwinst, met een lager waterniveaubehoud & andere estrogenic bijwerkingen zijn dan als deze steroïden alleen werden gebruikt (gewoonlijk in hogere dosissen). Masteron kon natuurlijk tijdens scherpe fasen worden gebruikt van ook opleiding. Een cyclus van deze die drug met Winstrol, Primobolan of Oxandrolone wordt gecombineerd zou groot spierbehoud en vet verlies, tijdens een periode moeten verstrekken die zonder steroïden zeer katabool kan zijn. Het is een toegevoegd voordeel dat geen van deze steroïden aromatiseert, en daarom is er geen extra zorg van ongewenst water en vet behoud.


Gebruik: Farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Als mannelijk hormoon en anabole hormonen.

Drostanolone Enanthate is strikt undergroundanabolic androgene steroïden die op de beëindigde die Drostanolone-Propionaatsamenstelling als Masteron wordt bekend gebaseerd zijn. Masteron is vrij oude anabole die steroïden eerst in 1959 door Syntex worden gecreeerd en onder verscheidene andere merknamen die zoals Masteril verkocht, Drolban en Metormon met Masteron het meest herkenbaar blijven.


Tijdens de jaren '70 en de jaren '80 genoot Masteron van significant therapeutisch succes, in het bijzonder in de behandeling van inoperabele borstkanker. Ondanks zijn succes op kankerbehandeling en ander gebied van geneeskunde, eind jaren tachtig en vroege jaren '90 Masteron begon van de V.S. te verdwijnen en de Europese markten en in moderne tijden wordt niet meer vervaardigd. Drostanolone is nog FDA goedgekeurde anabole steroïden, maar geen apotheek van de V.S. vervaardigt het.


Tijdens de jaren '70 en zwaar in de jaren '80 Masteron word zeer populair onder concurrerende bodybuilders. In feite, is het om als essentieel voor wedstrijd gekomen bekeken prep voor vele bodybuilders en is een gemeenschappelijke favoriet onder recreatieve bodybuilders tijdens hun scherpe cycli geweest. wegens de Propionaatester die in bijlage is moet Masteron in minimum drie keer worden ingespoten per week met een elk ander dagprogramma die het meest efficiënt zijn. Wegens de behoefte aan frequente injecties en hoge vraag naar de steroïden, begonnen vele ondergrondse laboratoria verwerkende het Drostanolone-hormoon met de Enanthate-ester in bijlage. De nieuwe combinatie wordt zeer prominent in vroege 2000 en aangezien dergelijke Masteron Enanthate geboren was. Masteron Enanthate is dezelfde anabole steroïden zoals Masteron-Propionaat; het hormoon zelf is niet veranderd. Het enige verschil in de twee samenstellingen is de ester in bijlage, die het actieve leven en de versie van de drug in het lichaam beïnvloedt.

 

 

De populaire Bouw van de de Hulpspier van Drostanolone steroid Masteron E Drostanolone Enanthate CAS 472-61-145 0

 


De Functies & de Trekken van Masteronenanthate

 

 

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) is dihydrotestosterone (DHT) gebaseerde anabole steroïden. Drostanolone is eenvoudig het DHT-structureel veranderde hormoon. De wijziging bestaat door de toevoeging van een methylgroep bij koolstofpositie 2. Dit verzekert het hormoon aan geen metabolische die analyse lijdt door het 3 hydroxysteroiddehydrogenase enzym wordt gebracht in de skeletachtige spier wordt gevonden. Deze eenvoudige structurele verandering maakt ook het hormoon verre anaboler, en dat geeft ons Drostanolone. Zodra het hormoon is gecreeerd, veranderd van DHT, is een ester dan in bijlage, en in dit geval is de ester in bijlage Enanthate. Enanthate is niet steroïden of een drug maar niets een meer dan timingshulpmiddel voor een drug wordt gebruikt die.


Zoals met Masteron-Propionaat, is Masteron Enanthate goed - gekend voor het zijn één van de enige anabole steroïden die sterke anti-estrogenic eigenschappen draagt. Deze anabole steroïden kunnen oestrogeen geen niveaus verhogen; in feite, kan het oestrogeenniveaus in het lichaam eigenlijk verminderen. Het is want deze reden Drostanolone in de behandeling van borstkanker met de combinatie die van Drostanolone en Tamoxifen vele jaren succesvol was zeer alledaags zijn. De bodybuilders stemmen in met deze trek toe te schrijven aan oestrogeen die vaak moeilijk om met vele steroïden zijn te controleren en de lagere oestrogeenniveaus die vaak tot harder leiden en meer bepaald kijken tijdens de scherpe fase.


Masteron Enanthate bezit een aantal van de meest misleidende anabole en androgene classificaties van om het even welke anabole steroïden, hoewel niet bijna als het misleiden asHalotestin en Anavar. Drostanolone heeft een bindende affiniteit aan de androgen receptor die vijf keer grotere thantestosterone is, die niet alleen een hardere blik veroorzaakt het een positieve invloed op vet verlies kan ook hebben. Alle anabole steroïden kunnen helpen het metabolische tarief verbeteren, maar die met een sterke androgen bindende affiniteit kunnen een invloed op directe lipolysis hebben.

 

 

Gevolgen van Masteron Enanthate

 

 

Voor het volledige positief zullen de gevolgen van Masteron Enanthate om een magere lichaamsbouw worden gezien hen beste tonen. Dit betekent de prime time voor deze steroïden tijdens een scherpe cyclus zal zijn, en magerder het individu meer uitgesproken is de gevolgen zal zijn. Voor de concurrerende bodybuilder die 12-16 week prep ondergaan, zult u vinden Masteron het meest meestal in de laatstgenoemde helft van prep verschijnt zodra een significante hoeveelheid vet is verwijderd. De toevoeging van het Drostanolone-hormoon kan hem helpen het een weinig vet verliezen dat nog hangt op maar wat nog belangrijker is het zal verzekeren zijn lichaamsbouw de harde blik bezit die wordt gewenst.
Voor de recreatieve bodybuilder of steroid gebruiker, één die niet zo mager gaat zijn zoals een concurrerende bodybuilder, is Masteron Enanthate nog een goede keus voor een scherpe cyclus. U kunt niet omhoog beëindigen zo hard zoals de concurrerende bodybuilder toe te schrijven aan het zijn niet vrij als helling maar de hardheid zal niettemin verschijnen. Nochtans, als er een significante laag van vet die het lichaam coving is kan het zeer moeilijk zijn om eender welk merkbaar voordeel in termen van hardheid en definitie te vinden. Dit echt is steroïden die het best wanneer reeds helling met betrekking tot hardheid werken.

 

Terwijl het magere gebruik het beste gebruik is voor verhardend is het niet het enige gebruik voor deze anabole steroïden. Masteron Enanthate is een goede keus voor de atleet die een verhoging in sterkte zoeken en dan meer zo vaak bepaald krediet voor. De meeste steroid gebruikers gebruiken slechts Masteron wanneer het snijden, wanneer de calorieën en sterkte laag zijn is noodzakelijk verminderd. Maar voor een atleet die een verhoging in sterkte met weinig zoeken aan geen gewichtsaanwinst, kan dit een stevige keus zijn. De atleet zou verbeteringen van terugwinning en spierduurzaamheid ook moeten vinden, en ongeacht het uiteindelijke doel zijn de terugwinning en de duurzaamheid onschatbaar allebei.


Wij worden dan verlaten met het ophopen gebruik en terwijl om het even welke anabole steroïden voor het ophopen Masteron Enanthate kunnen worden gebruikt is misschien één van de slechtste keuzen. Het Drostanolone-hormoon maakt niet de vuist nodig voor de significante groei. Wat groei kan vooral met een zeer hoge dosis voorkomen maar er zijn veel betere opties. Er zijn die die laag zullen omvatten om hoeveelheden Masteron Enanthate in hun cyclus voor de anti-oestrogeenvoordelen tijdens de het ophopen fase te matigen, maar wanneer wij over een het ophopen cyclus spreken die vaak hoge dosissen testosteron omvat zal dit niet genoeg zijn om thearomatase veroorzaakte estrogenic activiteit te bestrijden.Het Beleid van Masteronenanthate

 

De meeste mensen zullen Masteron (Propionaatversie) bij 300-400mg per week doseren. Omdat de Enanthate-ester groter is dan de Propionaatester betekent dit het meer ruimte in de totale samenstelling opneemt. Doseren kan moeten worden aangepast naar omhoog om dezelfde hoeveelheid actieve Drostanolone op te slaen wanneer het gebruiken van de Enanthate-versie. Een verhoging door 100mg per week zou de truc moeten doen. Ongeacht de dosis, kan de totale wekelijkse dosis in twee gelijke grootteinjecties worden verdeeld per week, zoals op Maandag en op Donderdag. Het totale gebruik zal overal van 6-12 weken afhankelijk van behoefte duren.
Wegens het potentieel voor virilization geadviseerde dosissen Masteron wordt Enanthate niet verstrekt voor vrouwen. De propionaatversies zijn de enige degenenvrouwen zouden moeten nadenken. Gelieve te zien het Masteron-profiel voor verwante informatie.

 


Beschikbaarheid van Masteron Enanthate

 

Masteron Enanthate is één van de meer in het algemeen beschikbare anabole die steroïden geworden door ondergrondse laboratoria de laatste jaren worden gedragen. Het was zeer zeldzaam in de jaren '90 en begon om in beschikbaarheid in vroege 2000 te stijgen maar slechts heeft het de laatste jaren geworden regelmatiger een beschikbaar punt. De Enanthate-versie zal normaal meer dan een weinig de Propionaatversie kosten, maar op de zwarte markt zouden de prijzen niet moeten te steil zijn.

 

De populaire Bouw van de de Hulpspier van Drostanolone steroid Masteron E Drostanolone Enanthate CAS 472-61-145 1

 

Het verschepen en Levering

 

1. De pakketten worden over het algemeen verzonden binnen ongeveer 2? dagen na ontvangstbewijs van betaling.

2. Na elk die zullen wij u van voorzien verschepen

3. het volgen aantal om uw pakket online te volgen.

4. de weinig beelden met uw orde &? details.

5. Ongeveer de inklaring, pakten wij op vermommingsmanieren in. In onze ervaring, aangewezen en veilige levering, zal er geen problemen zijn.

6. Wij bevestigen 99%-ontruiming, 100%-het opnieuw versturen.

7. Is het het beste &? het veiligste verschepen voor al onze herhalingsklanten!

 

 

Koperslezing

 

Steekproefbeleid: U hebt loon eerst voor steekproef nodig als u het wilt controleren en het geld zal worden terugbetaald wanneer bevestigde massaorde.

Betalingsmanier: T/T, Western Union, Geldgram

Leveringsdatum: Binnen 10 werkdagen na betaalde storting

Verschepende Manier: Door Overzees of door de Lucht

Na de Dienst: Wanneer u de goederen ontvangt, te controleren gelieve het product en zijn hoeveelheid op tijd, zodra de Problemen pls arised contacteert ons en wij zullen u helpen het probleem oplossen.

 

 

Onze Dienst
Snelle Levering Levering binnen 24 uren op ontvangstbewijs van uw betaling
Kwaliteit De kwaliteit kan worden beloofd. Heet verkoop wereldwijd aan
Betalingsvoorwaarden T/T Beschikbare bankoverdracht, Western Union, Paypal, Bitcoin en MoneyGram
Steekproef Op elk ogenblik beschikbare steekproef
Op elk ogenblik volgend uw orde Informeer op elk ogenblik de verdere nieuwe situatie van uw orde
Pakket Professionele verpakking met professionele materialen
 

 

 

Welkom om ons te contacteren!

 

 

Heet verkoop Mondelinge Producten Oxandrolone (Anavar)
Oxymetholone (Anadrol)
Stanozolol (Winstrol)
Dianabol (Methandrostenolone)
Testosteron

Testbasis
Test Enanthate
Testacetaat
Testpropionaat

Test Phenylpropionate
Test Isocaproate

Test Cypionate

Test Sustanon 250
Test Decanoate
Test Undecanoate
1-testosteron
1-testosteron Cypionate

17-methyltestostero (methyltestosterone)
17α-methyl-testosteron
Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Turinabol (Chloroterone-Acetaat, Clostebol-Acetaat)
Hexadrone
Mesterolone (Proviron)
Fluoxymesterone
Nandrolone Nandrolone
Nandrolonepropionaat
Nandrolone Decanoate (DECA)
Nandrolone Phenypropionate
Mestanolone
Nandrolone Undecanoate
Nandrolone Cypiontate
Mestanolone
Stanolone (DHT)
Boldenone Boldenonebasis
Boldenonepropionaat
Boldenone (Equipoise) Undecylenate
Boldenone cypiontate
Boldenoneacetaat
Trenbolone Trenbolonebasis
Trenboloneacetaat (Finaplix)
Trenbolone enanthate (Parabolan)
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl
Methyltrienolone (Metribolone)
Tibolone
Methylstenbolone
Drostanolone Drostanolonepropionaat (Masteron p)
Van Drostanoloneenanthate (Masteron) Superdrol het Poeder (methyl-drostanolone) Methasterone
Methenolone Methenolone Enanthate Methenoloneacetaat
DHEA DHEA
(Dehy-droepiandrosterone)
1-DHEA
4-DHEA
7-Keto-DHEA
Epiandrosterone
Epiandrosteroneacetaat
Anderen Methyldienedione
Trendione/Trenavar
6-OXO
11-OXO
Epistane/Methylepitiostanol
2
Androstatrienedione
2, 4-dinitrofenol
Dustasteride
Desonide
Triamcinolone
Finasteride
Cytomel, T3
L-Thyroxine, T4
Rimonabant
L-Carnitine
Geslachtsversterker Flibanserin
Cialis (Tadalafil)
(Silde nafil) Vardenafil (Levitra)
Acetildenafil (Hongdenafil)
Yohimbinehcl

Macauittreksel
Pijnmoordenaar Benzocaine/Benzocaine-hcl
Procaine/Procaine Hcl
Lidocaine HCL
Tetracaine/Tetracaine-HCL
Bupivacaine/Bupivacaine HCL
Articaine/Articaine hcl
Anti-oestrogeen Tamoxifencitraat (Nolvadex)
Clomiphenecitraat (Clomid)
Exemestane (Aromasin)
Anastrozole (Arimidex) Letrazole (Femara/voor mestane)
Fulvestrant
Geneesmiddelen Phenacetin

Het Fosfaat van het Dexamethasonenatrium
Paracetamol
Pregabalin

Raloxifenehcl
Theofylline
Furazabol THP
Atorvastatincalcium
Lorcaserin
Carbergoline

 

Veilige Organische Oplosmiddelen Gamma-Butyrolactones (GBLsolvents)
1,4-Butanediol (BDO)
EthylOleate (EO)
De Olie van het druivenzaad (GSO)
Benzyl Alcohol (BEDELAARS)
Benzyl benzoate (BB)
Guaiacol
Polyethyleenglycol (PIN)
Polysorbate 80
HGH-Peptides HGH 176-191 2mg/vial
MGF PINmgf
Cjc-1295/met DAC
PT-141 10mg/vial
MT-1 MT-2 10mg/vial
Ghrp-2 5mg/vial & 10mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial & 10mg/vial
Ipamorelin 2mg/vial
Hexarelin 2mg/vial
Sermorelin 2mg/vial
Selank 5mg/vial
Follistatin 344
Follistatin 315
Eptifibatide
SARMs Aicar
Andarine/S4
Andarine/gtx-007
GW-501516 (cardarine)
Lgd-4033
Mk-677/Ibutamoren/Nutrobal
Mk-2866/Ostarine/Enobosarm
Rad-140
SR9011
SR9009
Sunifiram
YK11

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Moran

Tel.: +8613264734726

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten