Thuis Productenmannelijke verhogingssteroïden

Krachtige androsta-3, 5-Diene-7, het Poedercortisol van 17-Dione/van het het Geslachtshormoon van Arimistane Mannelijke Inhibitor 1420-49-1

Krachtige androsta-3, 5-Diene-7, het Poedercortisol van 17-Dione/van het het Geslachtshormoon van Arimistane Mannelijke Inhibitor 1420-49-1

  • Krachtige androsta-3, 5-Diene-7, het Poedercortisol van 17-Dione/van het het Geslachtshormoon van Arimistane Mannelijke Inhibitor 1420-49-1
  • Krachtige androsta-3, 5-Diene-7, het Poedercortisol van 17-Dione/van het het Geslachtshormoon van Arimistane Mannelijke Inhibitor 1420-49-1
Krachtige androsta-3, 5-Diene-7, het Poedercortisol van 17-Dione/van het het Geslachtshormoon van Arimistane Mannelijke Inhibitor 1420-49-1
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: RAWSGEAR
Certificering: HPLC, ISO9001
Modelnummer: 1420-49-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1g
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Foliezak
Levertijd: 3-5 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoins
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Androsta-3,5-diene-7,17-Dione CAS: 1420-49-1
MF: C19H24O2 Mw: 284.39
Kookpunt: (Voorspelde) 449.3±45.0 °C Dichtheid: (Voorspelde) 1.14±0.1 g/cm3

 

Hoogste Kwaliteit androsta-3, 5-Diene-7, het Poedercortisol van 17-Dione/van het het Geslachtshormoon van Arimistane Mannelijke Inhibitor 1420-49-1

 

 

 

Androsta-3,5-Diene-7,17-Dione Basisinformatie.:

 
Productnaam: Androsta-3,5-diene-7,17-Dione
Synoniemen: 3,5-Androstadiene-7,17-dione; Androsta-3,5-diene-7,17-Dione; Androst-3,5-diene-7,17-Dione; NSC 134910; Androst-3,5-dien-7,17-Dione; Arimistane
CAS: 1420-49-1
MF: C19H24O2
Mw: 284.39
Smeltpunt: 167-168℃
Verschijning: Lichtgeel kristallijn poeder

 

 

Androsta-3, 5-Diene-7, het Profiel van 17-Dione Arimistane:
 
Arimistane (androsta-3,5-diene-7,17-Dione) is metabolite van 7-Keto DHEA, die niet in testosteron of oestrogeen omzet. In feite, enkel als de drug Aromasin, arimistane is eigenlijk een inhibitor van zelfmoordaromatase (AI), zodat zal het permanent aan het aromataseenzym binden en zal om het even welke oestrogeenreactie verhinderen. Voorts is het ook getoond om cortisol te verminderen, links (luteinizing hormoon) opheffen, en verhoogd testosteronniveaus.
 
 
Hoe gebruikt u androsta-3, 5 diene-7, dione 17?
 
Alvorens androsta-3 te nemen, 5 diene-7, dione 17, tot het een punt aan controle met uw arts maken en uw medische voorwaarde en mogelijke bijwerkingen bespreken. De mensen die aan diabetes lijden, de psychiatrische ziekte, de hartkwaal, en lever en nier de problemen moeten de voorgeschreven dosering en de medische richtlijnen volgen om ervoor te zorgen dat het supplement geen nadelige gevolgen vroeg of laat zou veroorzaken.
 
 
De Geadviseerde Dosering aan Gebruik:
 
Het juiste bedrag van androsta-3, 5 diene-7, dione 17 dat voor eerste keer gebruikers moet worden genomen is dagelijks 30 mg. Het nemen van dit AI in grotere hoeveelheden kan ongemak en overkantgevolgen zoals spierpijn, vaginale droogte, en opvliegingen veroorzaken. Als u sommige bijwerkingen ervaart, roep onmiddellijk uw arts.
 

Androsta-3-5-diene-7-17-Dione (AKA Arimistane) snel één van die populairste supplementen Post van de Cyclustherapie (PCT) is geworden.

Vermoedelijk, is het een zelfmoordaromatase-Inhibitor wat betekent het aan bindt en het enzym buiten werking stelt (Aromatase) dat geslachtshormonen zoals Testosteron in Oestrogeen omzet, daardoor onderdrukkend Oestrogeen.

 

Androstenedione is een steroidhormone. Het wordt gebruikt om geneeskunde te maken.

Androstenedione wordt gebruikt om de productie van het hormoontestosteron te verhogen om atletische prestaties te verbeteren, spier te bouwen, lichaamsvet, stijging energie te verminderen, rode bloedcellen gezond te houden, en verhoogt seksuele wens en prestaties.

 

Androstenedione bereikte populariteit als supplement door de honkbalhomerun hitter Mark McGwire en andere professionele sportenspelers die wordt gebruikt. In Januari 2005 ging de wetgeving in effect in de Verenigde Staten genoemd het Anabole Steroid Controleakte van 2004. Dit opnieuw geclassificeerde androstenedione van een dieetsupplement aan anabole steroïden, die een programma III gereguleerde stof zijn.

 

Androstenedione wordt beschouwd als een verboden substantie door de Nationale Collegiale Atletische Vereniging (NCAA).

 

 

 

Hoe het werkt

 

Er zijn verscheidene manieren die Androsta werkt.

Het is een inhibitor van zelfmoordaromatase die zeer sterk met het aromataseenzym bindt. Het is enkel sterk zo zoals aromasin, die een zeer dure die drug door slechts voorschrift wordt verkocht is.


Androsta zal ook helpen cortisol dankzij verminderen het keton in de zevende positie; vandaar, de reden het ook 7-Keto wordt genoemd. Cortisol is een smerig hormoon dat het lichaam vrijgeeft wanneer het wordt beklemtoond. Deze spanning kan van het werk verwante spanning zijn, of zelfs de spanning wij onze organismen door wanneer wij training zetten.

 

 

Bodybuilding

 

Het kunnen zal cortisol beneden houden in een grote capaciteit resulteren om gewicht te verliezen, spier te bouwen, en beter globaal te voelen. Als atleten, wij afhankelijk van onze organismen bevoegdheid zijn om van trainingen terug te kaatsen. Nochtans, kunnen de vele mensentraining dagelijks en spier bouwen niet, en een grote reden waarom cortisol is. Dit is waar Androsta binnen komt omdat het zal helpen cortisol tijdens terugwinning controleren.

 

Wanneer een bodybuilder anabole steroïden in werking stelt die in oestrogeen (veel van hen) aromatiseren, stellen zij het risico om oestrogeen verwante bijwerkingen in werking te hebben. Deze bijwerkingen kunnen gynecomastia (wijfjesmezen), slapeloosheid, orgaanspanning, en watergewicht (opzwellen) omvatten. Androsta niet alleen bindt aan het aromataseenzym, maar het is ook is een zelfmoord AI. Dientengevolge, verhindert het om het even welk oestrogeen terugkaatst tijdens postcyclustherapie (PCT) of brug.

 

Tijdens postcyclustherapie, is de capaciteit om cortisol en oestrogeen in controle te houden een dubbel wapen helpen spier bewaren en water en vet weg houden. Vele bodybuilders klagen tijdens PCT dat zij niet hun aanwinsten kunnen behouden, zodat is het essentieel dat androsta tijdens dit keer wordt gebruikt.

 

 

Bijwerkingen

 

Er zijn vele die studies geweest op androsta worden gedaan en geen nadelige gevolgen werden gevonden. De klinische Onderzoeksgeneeskunde deed een studie en vond dat in dosering tot 200mg per dag 4 weken, het volledig veilig was. Aangezien zulk een hoge dosering niet noodzakelijk is, kunnen wij, indien correct gedoseerd, en gecirkeld aan en uit aangezien alle supplementen zouden moeten zijn, dan de risico's besluiten zijn nul.

 

 

 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Moran

Tel.: +8613264734726

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)