Thuis Productentestosteron anabole steroïden

Het mannelijke van het Testosteroncypionate van het Geslachtshormoon van de Testcyp Poeder CAS 58-20-8

Het mannelijke van het Testosteroncypionate van het Geslachtshormoon van de Testcyp Poeder CAS 58-20-8

  • Het mannelijke van het Testosteroncypionate van het Geslachtshormoon van de Testcyp Poeder CAS 58-20-8
  • Het mannelijke van het Testosteroncypionate van het Geslachtshormoon van de Testcyp Poeder CAS 58-20-8
  • Het mannelijke van het Testosteroncypionate van het Geslachtshormoon van de Testcyp Poeder CAS 58-20-8
Het mannelijke van het Testosteroncypionate van het Geslachtshormoon van de Testcyp Poeder CAS 58-20-8
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 58-20-8
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Foliezak; Speciale manier aan de EU; De V.S. gebaseerde levering
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam:: Testosteron Cypionate Alias:: Testcyp
Fabrikant:: RawsGear MF:: C27H40O3
Mw:: 412.6 Testcyp die verschepen:: 100% versturen beleid opnieuw als gegrepen douane
Hoog licht:

ruw testosteronpoeder

,

het testosteron van het de groeihormoon

 

Het mannelijke van het het Testosteron Steroid Testosteron van het Geslachtshormoon van de Testcyp van Cypionate Poeder CAS 58-20-8

 

Snel detail: 

 

Productnaam: testosteron cypionate

CAS Nr: 58-20-8

Moleculaire formule: C27H40O3

Molecuulgewicht: 412.61

Verschijning: wit kristallijn poeder

Effectieve dosis (Mensen): 300~2000mg per week

Opslagtemperaturen. : 2-8°C

Levering: veilig & geschikt, rond 5-7 werkdagen huis-aan-huis na betaling
Gebruik: Het testosteron Cypionate is anabole steroïden met androgene eigenschappen. Het testosteron Cypionate wordt gebruikt voor testosterontherapie in mannetjes met hypogonadism. Gereguleerde stof.

 

Tevreden aandacht!!!

 

Ons grootste voordeel:

 

1. >98% zuiverheids ruw poeder; pijnloze pre gemaakte gebeëindigde oliën 

2. De V.S. gebaseerde levering -- 100% veilige levering aan de V.S.

3. Speciale verschepende manier aan de EU, geleverde 99,99% 

 

Tevreden om Cecilia te contacteren om meer over ons te kennen… 

 

Testresultaten Analysenorm Eindresultaten
Verschijning Wit of van Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder
Gewichtspunt 98~104℃ 101~102℃
Specifieke omwenteling +85~+92degree +87.1degree
Verlies bij het drogen ≤0.50% 0,30%
Residu op ontsteking ≤0.20% ben in overeenstemming
Analyse 97.0~103.0% 99.2%
Conclusie Ben in overeenstemming zijn met USP-Norm

 

 

Testosteron cypionate beschrijving:

 

Het testosteron cypionate zuur is een lang-handelt moederhormoontestosteron met hulp cypionate vertraagde zijn versie in het lichaam. Het testosteron is het meest efficiënt en natuurlijk - het voorkomen androgen die in het menselijke lichaam wordt gevormd. Het is de oorzaak van de unieke kenmerken van mensen en hun trekken.

 

Het testosteron cypionate is zeer gelijkaardig aan ketopentanoic zuur heptanoate. Hoewel de halveringstijd en de actieve het levenscyclus verschillend zijn, zijn zij gelijkaardig. De injecties zijn gewoonlijk minder frequente cypionate. Het testosteron is de koning van alle grote bouwers, en met deze bedoeling is ook vrij rendabel. Het werkt of stapelt om alleen een grote uitbreidingscyclus tot stand te brengen. Wegens zijn omzetting in DHT, heeft het zeer riskant van bijwerkingen, en heeft het potentieel om oestrogeen te vormen, dat tot de borstontwikkeling van mensen leidt. Deze kenmerken maken het ook deze uitstekende kwaliteit hebben tendens bouwen. Wegens sommige overkantgevolgen, zoals waterbehoud, kan het niet best zijn om mager alleen vlees, maar met de uitbreiding te gebruiken, toevoegend heel wat spier, evenals één of andere aanwinst van vet en water. Dit is een natuurlijk deel van de uitbreiding van de typische en verbeterde bodybuilders.

 

De wekelijkse dosissen 200-100 mg worden gewoonlijk getest met testosteron cypionate, met uitstekende resultaten die in het midden van de eerste gebruiker ongeveer 500 mg of minder, voor meer gevorderde atleten worden gevonden 500-1000 mg per week. _testosteron goed met om het even wat en goed wanneer gebruiken alleen. Wanneer gecombineerd met een andere synthetische metabolisch-androgen-als steroid, worden de significante androgen gevolgen gezien. Het gebruik van cypionate zal de regeneratie capaciteit en opleidingsaggressiviteit verbeteren, die in een aanzienlijke toename in totale sterkte tijdens de cyclus resulteert.

 

Het testosteron cyclopentanoate is een lang-handelt monoester testosteronproduct. Het heeft 8 koolstoflengten en is hoofdzakelijk opgeslagen in vetweefsel wanneer intramusculair. Het wordt ingespoten langzaam en stabiel in het lichaam na injectie. Om 24-48 uur na injectie, bereikte het bloedniveau van cyclophosphate zijn piek en verminderde toen langzaam. Bij 12 dagen na de aanvankelijke injectie, bereikte het bloedniveau een stabiel punt en bleef daar meer dan drie weken. Typisch, wordt cyclophosphamide één keer in de week ingespoten, die de laagste dosis dan de helft van de piekdosis op elk moment hoger maakt. Om het even welk testosteron, als koning van bouwers op grote schaal, is rendabele producten en belangrijk voor om het even welke steroid hoop. Voor alleen gebruik, kan de gebruiker verwachten om één of andere significante aanwinst te zien. De aard op lange termijn van cypionate staat de gebruiker toe om minder vaak in te spuiten, terwijl het handhaven van een stabiel bloedniveau.

 

Testosteroncyclopentanone is een goede keus voor eerste steroid gebruikers. Een eenvoudige cyclus bestaat uit 500 milligrammen cyclopentaproic zuur per week 10 weken, bijgestane handen, de standaard post-omlooptherapie, die een goede eerste cyclus is die tot één of andere uitstekende aanwinst van de spiermassa kan leiden. Aangezien deze aanwinsten wat opbrengst op vet en waterhuur zullen opbrengen, is het een toegevoegd standaarddeel dat zou moeten worden verwacht. Aangezien de injectiefrequentie terwijl het handhaven van een stabiel niveau van vitamine wordt geminimaliseerd, heeft heptanoate of cyclopentachlorate over het algemeen de voorkeur de eerste cyclus van de vitamine te overschrijden. Voor maximumefficiency, worden de vitaminen gewoonlijk ingespoten dagelijks of elke andere dag. Het is niet noodzakelijk wegens zijn extreem gebruik van lengte die cypionate gebruikt.

 

 

Efficiënt testosteron cypionate:

 

De gebruikers nemen van nota: 

 

Wanneer deze lang-handelt versie van testosteron wordt ingespoten, wordt het opgeslagen in wat gekend als depot in het lichaam is, en langzaam vrijgegeven over een korte periode. Een hoogtepunt bereikend binnen 1-2 dagen na injectie, wordt het testosteron dan regelmatig vrijgegeven in de loop van de volgende 12 dagen en vermindert volledig uit na ongeveer 3 weken.

 

Het testosteron is de oorzaak van het bevorderen van gezondheid en wellness door het verbeteren van libido, energie, immuniteit, stijgende vette vermindering, magere spiermassa te bereiken en te handhaven, verhinderend osteoporose (verlies van minerale botdensiteit) en de mogelijke bescherming van de anti-hartziekte. Het testosteron is ook de oorzaak van de normale groei en de ontwikkeling van mannelijke geslachtsorganen en het behoud van secundaire eigenschappen. De secundaire eigenschap is de scheiding van de specifieke trekken van de geslachten, maar niet het directe deel van het reproductieve systeem, zoals: borst en gezichtshaar, duidelijke kaaklijnen, brede schouders en verhoogde spiermassa. Het testosteron bindt aan de androgen receptor (AR), veroorzakend versnelde spierverhoging, verminderd vet en de spierreparatie en groei. Deze mechanismen worden geactiveerd door de androgen receptor (of direct of als DHT) te activeren en door hormooncascade.

 

Er zijn vele mogelijke bijwerkingen verbonden aan het gebruik van testosteron Cypionate. Het product heeft een hoog niveau van aromatisatie die van oestrogeen en DHT (dihydrotestosterone) behandelt. De oestrogenen zijn vrouwelijke geslachtshormonen, en teveel kan zeer riskant van mannelijke borstontwikkeling (de mannelijke vorming van het borstweefsel), waterbehoud en andere ongewenste bijwerkingen veroorzaken. DHT kan mannelijke kaalheid en acne veroorzaken.

Bovendien zal de toevoeging van testosteron aan uw lichaam leiden tot de sluiting van de natuurlijke productie van het lichaam van hormonen. De strengheid van bijwerkingen hangt hoofdzakelijk van het niveau en de duur van het doorgeven van vrij testosteron en zijn omzetting in andere hormonen af. Het metabolische/androgen effect (en de bijwerkingen) van testosteron hangen van de dosis, hoger de af dosis, hoger het effect van de spieropeenhoping.

 

Het testosteron Cypionate is één van de bekendste menselijke wezens om synthetische metabolites te bouwen, en als basis voor om het even welke bouwcyclus op grote schaal sterk geadviseerd. De effectieve dosis van de drug aan mensen is 200-2000 mg per week. De effectieve dosis van een vrouw (behoefte om een mens te zijn) is gelijkaardig. Andere vrouwen (d.w.z. vrouwen die niet mannelijk willen zijn) zouden moeten vermijden gebruikend deze samenstelling.

 

 

Gebruikerscommentaren

 

Het testosterontestosteron is het meeste gemeenschappelijke formulier van testosteron in de Verenigde Staten. In feite, is het het zeldzame vinden buiten de Verenigde Staten, waar de meeste delen van de wereld aan zeer gelijkaardig testosteron heptanoate worden uitgesteld.

 

In feite, gebruikte ik allebei en vond dat er geen verschil tussen twee was. Met betrekking tot de resultaten van om het even welk lang testosteron, is het testosteron Cypionate hetzelfde. In het originele „Ondergrondse Steroid Handboek“, zei Dan Duchaine dat de gebruikers meer „schop“ van deze vorm kunnen voelen dan „Enanthate“, maar ik vond werkelijk dit niet om een echt individu te zijn.

 

Het belangrijkste voordeel van dit product is dat het testosteron Cypionate kan één keer in de week worden ingespoten, en het heeft één of andere zeer goede aanwinst in sterkte en grootte. Ik wedde dat vele professionele geschiktheid en atletiek met gebruik op lange termijn van deze geneeskunde worden gebouwd. Ik heb het voor een dosis 250-2,000 mg per week gebruikt en geconstateerd dat de beste aanwinsten en de bijwerkingen een teken onder 750 mg/week kunnen hebben. Natuurlijk, is dit veel lager dan geschiktheid die veel van de hogere concurrenten gebruikt, maar voor gemiddelde (recreatieve) atleten of atleten, vormen de bijwerkingen boven deze dosis geen aanvaardbaar compromis.

 

 

Het mannelijke van het Testosteroncypionate van het Geslachtshormoon van de Testcyp Poeder CAS 58-20-8 0

 

Kokrequirments:

 

 

Test Cypionate 5 Nodig gramomzetting 20ml @ 250mg/ml

5 gramtest c

1ml Benzyl Alcohol = 5%-BEDELAARS

15,25 van de sesamml olie

Spuiten 3cc & 5/10cc

18 of 20 maatnaalden

het mengen van Flesje

Steriel Flesje

Whatman steriele filter

 

Het mannelijke van het Testosteroncypionate van het Geslachtshormoon van de Testcyp Poeder CAS 58-20-8 1

 

Verwant steroid poeder voor het bodybuilding:

 

Testosteron CAS: 58-22-0
Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
Testosteron decanoate CAS: 5721-91-5
Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
Mesterolone (Proviron) CAS: 1424-00-6
Methyltestosterone CAS: 65-04-3
Clostebolacetaat (Turinabol) CAS: 855-19-6
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS: 1424-00-6
Testosteronmengsel (Sustanon 250) /

 

Het grote Voordeel u kon van ons krijgen:

 

1. Hoog - kwaliteit raws (>98% zuiverheid)

2. 100% veilig pakket

3. De basislevering van de V.S.

4. Speciaal kanaal aan de EU

-

                                                                                                                         Door RawsGear

 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)