Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven

Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven

 • Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven
 • Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven
 • Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven
Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 140703-51-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: één uitrusting
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Goed vermomd pakket met de veilige verzendwijze van 100%
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Hexarelin Specificatie: 2mg/vial
Eenheid: 10vials per uitrusting Verschijning: Witte Vorst - droog Poeder
Gebruik: Het bevrijden van GH E-mail: China@rawsgear.com
Hoog licht:

peptides van de spiergroei

,

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

 

Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven

 

 • Productnaam: Hexarelin
 • CAS: 140703-51-1
 • M.F.: C47H58N12O6
 • M.W.: 887.04022
 • HS Code: 2937190090
 • Dichtheid: 1,322 g/cm3
 • Kookpunt: 1403.6 ° C bij 760 mmHg
 • Damp: 0mmHg bij 25° C
 • R.i.: 1.66
 • Vlampunt: 802.7 ° C
 • Verschijning: Wit Gevriesdroogd poeder
 • Opslag: Gesloten, onder 2 het behoud van ~ 8º C
 • Levertijd: Binnen 12 uren op ontvangstbewijs van betaling
 • Gebruik: Synthetisch kan versie zes bevorderen van het de groeihormoon peptide, in de behandeling van afscheidingsdeficiëntie die klinisch wordt gebruikt.

 

Hexarelinspecificatie

 


Productnaam

Hexarelin

Andere naam

Hexarelinacetaat

CAS-registeraantal

140703-51-1

Moleculaire formule

C47H58N12O6

Molecuulgewicht

887.04022

Analyse

99%

Verschijning

Wit kristallijn poeder

Enige Onzuiverheid (HPLC)

1.0%

Aminozuursamenstelling

10% van theoretisch

Peptide Inhoud (N%)

80% (door %N)

Watergehalte (Karl Fischer)

6.0%

Massasaldo

95.0~105.0%

 

 

Hexarelinbeschrijving

 

Hexarelin is een zeer krachtig de groeihormoon vrijgevend peptide secretagogue (ook verwezen naar als GHRP). Hexarelin wordt gekenmerkt door het hebben van een langere eindhalveringstijd (ongeveer 70 min) dan meeste andere hormoonpeptides en is uiterst efficiënt bij het vrijgeven van de groeihormoon. Deze lange halveringstijd is inherent met peptides die door vervanging van natuurlijk - het voorkomen l aminozuren voor thed-configuratie zijn gewijzigd. De farmacokinetica van hexarelin correleert goed met de pharmacodynamic bevindingen door Deghenghi et al. worden gemeld die. (1994) wie opmerkte dat bij de volwassen mannelijke rat, de piekniveaus van het de groeihormoon duidelijke 20 min na het s.c-beleid van hexarelin waren. De auteurs merkten op dat de de groei hormonw afscheiding door hexarelin wordt veroorzaakt snel was en ondersteunde aangezien het nog hoogst bij 30 min. dat werd bevorderd.

 

Hexarelin (of enkel de HEXUITDRAAI) zijn hormonenpeptide die een korte die ketting bevat van enkel zes aminozuren wordt gemaakt en structuur gelijkend op regelgevende proteïnen heeft die hen helpt om g-Hormoon vrij te geven. Zijn molecuulgewicht/massa is 877,05 en zijn moleculaire formule is C47H58N12O6. De klinische studies en de proeven met verschillende peptides die hormonen vrijgeven zijn in vroege jaren '90, met studieleiden door wetenschapper Denghenghi begonnen waarin hexarelin door één van aminozuren in de structuur van de proteïne door stabielere vorm te substitueren werd gecreeerd. In 1995 vond een andere studie plaats waarin zijn actie betreffende hypothalamus en slijmachtige klier werd geopenbaard. Op het ogenblik zijn er weinig aan de gang zijnde studies betreffende hexarelineigenschappen. De oorspronkelijke actie van hexarelin is de stimulatie van klieren om hormoon van de groei vrij te geven; Nochtans heeft het ook positieve gevolgen voor spierduurzaamheid en kan spiersterkte verhogen en de groei van spierweefsels bevorderen. Ook dit bezit peptide opzij sommige neuroprotective eigenschappen met het deelnemen aan helende processen.

 

 

Hoe het werkt?

 

Wanneer Hexarelin als onderhuidse injectie wordt beheerd, activeert het slijmachtig door impuls, enkel als ghrp-6, die helpt om het hormoon in het lichaam door te geven. In tegenstelling tot ghrp-6, veroorzaakt het geen honger bijwerkingen. Hexarelin niet alleen verbetert het niveau van GH in het lichaam, maar ook verbiedt somatostatin, die de belangrijkste reden is om de versie van GH te remmen. Dit middel zal er meer rijken van GH zijn. Bovendien is hexarelin sterkste beschikbare GHRP, zodat zouden de gebruikers moeten opmerken dat de desensibilisatie veel sneller kan zijn dan andere GHRP. Dit maakt het minder voor gebruik op lange termijn geschikt, maar aangezien hexarelin de gezondheid van igf-1 en GH kan verbeteren, kan het volkomen als PCT-hulpmiddel voor de synthese van cycli GH/igf-1 werken. De kracht van peptide zou niet, samen met de productie van cortisol en de stijging van prolactin moeten worden onderschat. Er zijn niets dicht bij de mogelijkheid van hogere niveaus van steroid gebruik, maar het heeft de sterkste affiniteit om cortisol/prolactin te verbeteren in vergelijking met andere GHRP.

 

 

Toepassing van Hexarelin:

Ghrelin is een eetlust-regelende factor van randorganen wordt afgescheiden die in regelgeving van energiehomoeostasis via het binden aan de receptor resulterend in de afscheiding van door de slijmachtige klier die wordt geïmpliceerd. De weg door band van ghrelin aan de secretagoguereceptor wordt geactiveerd, GHSR1a, regelt de activering van het stroomafwaarts mitogen-geactiveerde eiwitkinase, Akt, salpeteroxydesynthase, en AMPK-cascades in verschillende cellulaire systemen dat. Één van de belangrijke eigenschappen van GHSR1a toont constitutieve activiteit bezittend basisactiviteit bij gebrek aan agonist, resulterend in een hoge graad van receptorintern maken evenals van signalerende activiteit. Omgekeerde agonists voor de ghrelinreceptor voor de behandeling van zwaarlijvigheid bijzonder interessant kunnen zouden zijn. Deze activiteit schijnt om een tonisch die signaal voor de ontwikkeling van normale hoogte te verstrekken, waarschijnlijk door een effect op de HGH-as wordt vereist.

 

 

Dosering en Gebruik

 

Hexarelin komt in een vorst - het droge poeder enkel zoals andere GHRP-peptides en de opslag zouden in een koele droge plaats tot opnieuw samengesteld en geplaatst in een ijskast moeten worden gedaan. Het bacteriostatische water wordt gebruikt om het poeder opnieuw samen te stellen en een insulinespuit is de aangewezen methode om onderhuidse injecties van hexarelin te beheren. De gebruikers zullen opmerken 200mcgs de verzadigingsdosis voor hexarelin is en over een paar weken van gebruik de totale desensibilisatie kan beginnen plaats te vinden. Ook, is de occasionele gloed omhoog van slijmachtig genoteerd wanneer het doseren ver voorbij verzadigingsdosissen. De desensibilisatie kan gemakkelijk worden ontruimd door een onderbreking van hexerlingebruik voor een paar dagen aan een paar weken te nemen. Dit GHRP is het sterkst, en wegens de desensibilisatiefactor, geloof ik de optimale manier om dit peptide te gebruiken het bij lage dosissen met andere GHRP zoals GHRP2, GHRP6 of iPamorelin te mengen zou zijn. Door een lage dosis hexearelin met een andere GHRP te combineren, gaat u uw capaciteit verhogen om een grotere impuls van de groeihormoon uit te zetten. Combineer dit met GHRH en u hebt een synergistic mengsel dat GH effectiever zal bevrijden. In feite, voor synthetische HGH-gebruikers, kan dit een haalbare manier zijn om geld te besparen bij het gebruiken van minder exogeen GH door het met hexarelin in een GHRP+GHRH-cyclus te combineren. Dientengevolge, zou het gebruiken van hexarelin in dit protocol de maximumversie van GH in het lichaam vestigen.

 

Krachtig de Groeihormoon die Peptide Hexarelin 2mg voor Afscheidingsdeficiëntie vrijgeven 0

 

 

Groot Voordeel van ons - Door Pharmlab

 

1. Hoog - kwaliteit raws (>98% zuiverheid)
2. 100% veilig pakket
3. De basislevering van de V.S.
4. Speciaal kanaal aan de EU

 

 

Peptide lijsten

 

 

Punt

Punt

Eenheidsgrootte

T-A001

MGF

2mg

T-A002

PINmgf

2mg

T-A003

Cjc-1295 met DAC

2mg

T-A004

Cjc-1295 zonder DAC

2mg

T-A005

PT-141

10mg

T-A006

MT-1

10mg

T-A007

MT-2

10mg

T-A008

Ghrp-2

5mg

T-A008

Ghrp-2

10mg

T-A009

Ghrp-6

5mg

T-A009

Ghrp-6

10mg

T-A010

Ipamorelin

2mg

T-A011

Hexarelin

2mg

T-A012

Sermorelin

2mg

T-A013

Oxytocin

2mg

T-A014

TB500

2mg

T-A015

pentadecapeptide BPC 157

2mg

T-A016

176-191

2mg

T-A017

Triptorelin

2mg

T-A018

Tesamorelin

2mg

T-A020

Gonadorelin

2mg

T-A020

Gonadorelin

10mg

T-A021

DSIP

 

2mg

T-A022

Selank

5mg

 

Markering: Hexarelinacetaat, Hormoon die Peptide Hexarelin, Menselijke de Groeipeptide vrijgeven

 

 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)