Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Natuurlijke Peptide Hormonen Bodybuilding Ipamorelin 2mg voor Atleten 170851-70-4

Natuurlijke Peptide Hormonen Bodybuilding Ipamorelin 2mg voor Atleten 170851-70-4

  • Natuurlijke Peptide Hormonen Bodybuilding Ipamorelin 2mg voor Atleten 170851-70-4
  • Natuurlijke Peptide Hormonen Bodybuilding Ipamorelin 2mg voor Atleten 170851-70-4
  • Natuurlijke Peptide Hormonen Bodybuilding Ipamorelin 2mg voor Atleten 170851-70-4
Natuurlijke Peptide Hormonen Bodybuilding Ipamorelin 2mg voor Atleten 170851-70-4
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 170851-70-4
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: één uitrusting
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Goed vermomd pakket met nieuwe geleverde verzendwijze 100%
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Ipamorelin Alias: Ipamorelinacetaat
Specificatie: 2mg Eenheid: 10vials per uitrusting
MF: C38H49N9O5 Mw: 711,853
Hoog licht:

peptides van de spiergroei

,

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

 

Natuurlijk Bodybuilding-Peptide de Groeihormoon Ipamorelin van Ipamorelin 2mg voor Atleten

 

1. Snelle details

 

Ipamorelinis een fascinerende nieuwe spier de bouwontdekking die heel wat aandacht in de bodybuilding wereld krijgt. Als peptide ghrp-6 (de groeihormoon dat hexapeptide vrijgeeft), is het synthetische peptide die krachtig de Groeihormoon vrijgevend eigenschappen heeft. En dit GH dat eigenschappen vrijgeeft is wat voor atleten en bodybuilders van belang is aangezien zij een enorm verschil in de hoeveelheid spier kunnen maken u kunt kweken en hoe u snel vet brandt.

 

Productnaam: Ipamorelin
Eenheidsgrootte: 2 mg/vial
Eenheidshoeveelheid: 1 flesje
CAS: 170851-70-4
Formule: C38H49N9O5
Mw: 711,853
zuiverheid: 99%
Verschijning: Wit Gevriesdroogd Poeder
Rang: Farmaceutische Rang
Is opslag Gevriesdroogde Ipamorelin stabiel bij kamertemperatuur 90 dagen, nochtans zou het in een diepvriezer onder -8C voor om het even welke lange periode van tijd moeten worden opgeslagen. Na het opnieuw samenstellen zou Ipamorelin bij temperaturen moeten worden gekoeld om 36 F. niet te overschrijden.

 

 

Het grootste voordeel van ou laboratorium

 

1. Hoog - kwaliteit raws (>98% zuiverheid)

2. 100% veilig pakket

3. De basislevering van de V.S.

4. Speciaal kanaal aan de EU

 

 

- Door RawsGear

 

2. Beschrijving & Toepassing

 

 

Ipamorelin is tweemaal daags een interessante peptide genomen 300mcg of u kon de dosis voor verminderen 3 keer dagelijks, zijn de bijwerkingen hoofd rushs, zou ik adviseren nemend dit 30 minuten vóór training, met toestel, is Ipamorelin een nieuwe en machtige synthetische pentapeptide die verschillend en specifiek de groeihormoon vrijgevend eigenschappen heeft. Met de doelstelling om de gevolgen voor de longitudinale beengroeipercentage, lichaamsgewicht, en versie van het de groeihormoon te onderzoeken, werd Ipamorelin in verschillende dosissen (0, 18, 90 en 450 μg/day) ingespoten drie keer dagelijks 15 dagen aan testonderwerpen, nadat de intravital Tetracycline etikettering op dagen 0, 6, en 13, LGR door de afstand tussen de respectieve fluorescente banden in proximale scheenbeenmetaphysis te meten werd bepaald. Ipamorelin verhoogde dosis-dependently LGR van 42 μm/day in de voertuiggroep tot 44, 50, en 52 μm/day in de behandelingsgroepen.

 

 

Er was ook een uitgesproken en dose-dependent effect op lichaamsgewichtaanwinst. De behandeling beïnvloedde totale niveaus igf-I, of serum geen tellers van beenvorming en resorptie. Het aantal tartraat-bestand zure phosphatase-positieve multinuclear cellen in metaphysis van het scheenbeen veranderde niet beduidend met behandeling.

 

 

3. Functie

 

 

Ipamorelin kan worden gezegd dat het aan ghrp-6 op de manier van het stijgen ghrelin en maagmotiliteit, evenals gelijkaardig is, richtend een selectieve impuls van GH. Hoewel, de hongerkanten op Ipamorelin vrijwel nul zijn. Dit maakt tot het veelzijdigere peptide voor vóór-bedtijd het doseren. In tegenstelling tot ghrp-6 en ghrp-2, werd Ipamorelin getoond bij hoge dosissen om bijna geen directe invloed bij cortisol of prolactin de productie te hebben. Dit betekent de gebruikers hoger en met grotere frequentie kunnen doseren zonder het moeten zich over cortisol en acetylcholine bloedplasmaniveaus ongerust maken die worden opgeheven. In het kort, kan het mildste GHRP zijn, maar het is in geen geval het zwakst. In feite, als GHRP, heeft het om één van het langst het duren van, en, bij hogere dosissen, het meest machtig getoond te zijn. De functie van Ipamorelin is een langzaam gebouw één die veel meer als de van het de groeihormoon van het lichaam versie natuurlijke (GH) is. Dit maakt tot het de gezondste keus in de bos!

 

 

4. Hoe te om Ipamorelin te gebruiken?

 

Nadat een atleet Ipamorelin beheert, wordt een selectieve impuls verzonden die de hypothalamus/slijmachtig bevordert om GH te bevrijden. Deze impuls kan ongeveer drie uren na injectie verdragen. Zodra de impuls van GH wordt verzonden, gaan de cellen rechtstreeks naar de spier ontwikkeling steunen terwijl duidelijk het blijven van om het even welke mogelijke been of kraakbeengroei. Dit is goed voor Ipamorelin-gebruikers, aangezien het gebruik op lange termijn de magere groei van de lichaamsspier zonder de mogelijkheid zal uitvoeren om enige been of kraakbeenmisvormingen te ervaren. Het zelfde kan niet voor synthetische HGH-gebruikers worden gezegd, die uitgesproken bijwerking in zwellende verbindingen en zelfs in sommige gevallen Carpeltunnel ervaren. Ipamorelin zal celsynthese, afscheidingsniveaus van insuline van alvleesklier- weefsel opheffen, verhogen en verhoogt ghrelin in de maag – die helpt de honger van GH vrijgeven en van de controle. Elk van deze functies werken om vet verlies, het shuttling van voedingsmiddelen, en massa van de de bouw de schone spier te bevorderen.

 

 

5. Dosis

 

Ipamorelin, zoals andere peptides, komt als vorst - droog poeder dat zeer gevoelig is. U kunt het in de ijskast of bij kamertemperatuur opslaan alvorens opnieuw samen te stellen. Eens opnieuw samengesteld met bacteriostatisch water, moeten de flesjes in een koele droge plaats zoals uw ijskast worden opgeslagen. De insulinespuiten zijn de beste manier om het, gewoonlijk via onderhuidse injectie te beheren.

 

 

Natuurlijk, zal het gebruiken van iPamorelin met een GHRH zoals CJC zonder DAC de gebruiker de grootste verhoging van GH en igf-1 als werk van GHRP en van GHRH samen synergetically geven. Het gemiddelde doseren voor Ipamorelin is keer dagelijks 200-300mcg twee tot drie. De twaalf wekencycli zijn vrij normaal en PCT zou zeer minimaal zijn – mini-PCT is fijn. Als prolactin de kwesties zich ooit voordoen, zijn er producten die helpen prolactin en oestrogeen-als symptomen verminderen. Deze omvatten aromataseinhibitors (Aromasin, Arimidex, Letrozole), en anti-prolactinhulp zoals Dostinex (Cabergoline).

 

Natuurlijke Peptide Hormonen Bodybuilding Ipamorelin 2mg voor Atleten 170851-70-4 0

 

6. Specificatie

 


Moleculaire Formule
C38H49N9O5 Molecuulgewicht 711.86
Specificaties
Verschijning Wit poeder
Verschijning van oplossing Transparant
Kleur van oplossing Kleurloos
PH aanbieding

Specifieke Optische Omwenteling (c=0.5, 95%HAc)
aanbieding
Zuiverheid (door HPLC) ≥98.00%~99.90%
Totale Onzuiverheden (door HPLC) ≤2.00%~0.05%
Enige Onzuiverheid (door HPLC) ≤0.50%~0.08%
Watergehalte (Karl Fischer) ≤4.80%
Acetaatinhoud (door HPLC) ≤6.80%
Peptide Inhoud (door %N) ≥88.00%
Aminoacaid-Samenstelling ±10% van theoretisch
Analyse (door vochtvrije, azijn zuurvrij) 95.0%~105.0%
Oplosbaarheid aanbieding
opslag Normale opslag: 2-8ºC
Opslag op lange termijn: - 20±5ºC
Pakket 2mg/Vial

 

 

7. Ipamorelin versus GHRP

 

Ipamorelin is een 3de generatie GHRP achter ghrp-6 en ghrp-2


Ipamorelin heeft zeer gelijkaardige kenmerken van ghrp-2: heeft lipogenic eigenschappen van ghrelin niet en bevordert geen honger. Ipamorelinhandelingen wanneer synergistically toegepast tijdens een de Groeihormoon dat Hormoon (GHRH) vrijgeeft impuls of wanneer het samen met een GHRH of een analogon zoals Sermorelin of Gewijzigde GRF 1-29 wordt beheerd (de groei factor vrijgeven, aminos 1-29 die). Het synergisme komt zowel wegens de afschaffing van somatostatin als het feit dat ipamorelin de versie van het de groeihormoon per -per-somatotrope verhoogt, terwijl GHRH het aantal somatotropes bevrijdend GH verhoogt. Anderzijds, is Ipamorelin gelijkaardig aan ghrp-6 omdat zij allebei de groeihormoon bij een zeer gelijkaardige sterkte minus de bijwerkingen dat van ghrp-6 vrijgeven. Zowel veroorzaken ghrp-6 als ghrp-2 een versie en een verhoging van cortisol en prolactin niveaus, nochtans geeft Ipamorelin slechts selectief de groeihormoon bij om het even welke dosis vrij. Ipamorelin deelt gelijkaardige functionaliteit aan Hexarelin en vergeleken bij andere peptides, is het een stabielere vorm van ghrelin en heeft langere halveringstijdperiodes van minstens twee lange uren en veroorzaakt opgewekt secundair effect door neuronen te maken om te worden.

 

 

8. Fabrikant -RawsGear

 

Er zijn vele leveranciers in de markt, maar zoekt een betrouwbare leverancier is het belangrijkste ding. Pharmlab heeft 98%-zuiverheid raws met bulkprijs voor verdelerspartner, en wij verstrekken het veilige verschepen van 100%.

 

 

1. De V.S. gebaseerde levering aan schip, konden wij 100% het veilige binnenlandse verschepen waarborgen

 

 

2. Wij hebben pakhuis in Frankrijk, was het zeer convient voor ons om aan de EU te verschepen, is de inklaring 99,99%

 

 

3. Het speciale kanaal (slechts van Pharmlab), bericht naar te verzenden gelieve ons om meer over ons proces van orden te kennen.

 

 

9. Hete verkopende peptides

 

MGF (2mg/vial)
Cjc-1295DAC 863288-34-0 (2mg/vial)
PT-141 32780-32-8 (10mg/vial)
Melanotan-ii (10mg/vial)
Ghrp-6 87616-84-0 (5mg/vial)
Hexarelin 140703-51-1 (2mg/vial)
Oxytocin (2mg/vial)
pentadecapeptide BPC 157 (2mg/vial)
Triptorelinacetaat (2mg/vial)
Tesamorelin 106612-94-6 (2mg/vial)
Selank (5mg/vial)
Carbetocinacetaat 37025-55-1 (de zak van 1G/van de folie)
EGF 62253-63-8 (1KG/fluorinated fles)
Thymosinα1 Acetaat 62304-98-7 (de buis van 1G/van het polypeptide)
Pin-MGF (2mg/vial)
Cjc-1295 (2mg/vial)
Melanotan-i (10mg/vial)
Ghrp-2 158861-67-7 (5mg/vial)
Ipamorelin 170851-70-4 (2mg/vial)
Sermorelin 86168-78-7 (2mg/vial)
TB500 75591-33-4 (2mg/vial)
Fragment 176-191 (2mg/vial)
Gonadorelinacetaat 34973-08-5 (2mg/vial)
DSIP 62568-57-4 (2mg/vial)
Aod-9604 221231-10-3 (de zak van 1G/van de folie)
Desmopressinacetaat 16789-98-3 (de zak van 1G/van de folie)
Eptifibatide 188627-80-7 (de zak van 1G/van de folie)

 

Markeringen: Ipamorelin, Ipamorelin Acetae, GH Ipamorelin, Bodybuilding-supplementen Ipamorelin

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten