Thuis ProductenProhormonepoeder

Mondeling Actieve Prohormone-Poedersamenstelling Steroid Epistane voor Spieren het Bereiken

Mondeling Actieve Prohormone-Poedersamenstelling Steroid Epistane voor Spieren het Bereiken

  • Mondeling Actieve Prohormone-Poedersamenstelling Steroid Epistane voor Spieren het Bereiken
  • Mondeling Actieve Prohormone-Poedersamenstelling Steroid Epistane voor Spieren het Bereiken
Mondeling Actieve Prohormone-Poedersamenstelling Steroid Epistane voor Spieren het Bereiken
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 4267-80-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5G
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Goed vermomd pakket
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
productnaam: Epistane andere naam: Methylepitiostanol; VERWOESTING; Methepitiostane
CAS No: 4267-80-5 Catogory: Steroïden; Prohormoonpoeder
dosis: 30~60mg Gebruik: Verhogingsspieren
Hoog licht:

prohormonesupplementen

,

zuiver dheasupplement

 

Mondeling Actieve Samenstelling Steroid Methylepitiostanol/Epistane voor Spieren het Bereiken

 

Productnaam: Methylepitiostanol; Epistane

Andere naam: c; VERWOESTING

Synoniemen: Androstan -androstan-17-ol, 2,3 epithio-17-methyl, (2a, 3a, 5a, 17b) -;

Methylepitiostanol (Epistane); Methylepitiostanol

Chemische Structuur: 2a, 3a-epithio-17a-methyl

CAS No. 4267-80-5

MF: C20H32OS

Mondeling Actieve Prohormone-Poedersamenstelling Steroid Epistane voor Spieren het Bereiken 0

Smeltpunt: 168-169℃

Dichtheid: 1,113

Productcategorieën: Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; Geneesmiddelen; Steroïden; Zwavel & Seleniumsamenstellingen

Gebruik: Epistane is een geméthyleerd derivaat van steroid epitiostanol (E588800). Epistane is een gemakkelijk mondeling actieve samenstelling die keton 3 gemeenschappelijk voor de meeste anabole steroïden niet heeft. Epistane incr verlicht zeer eiwitsynthese en opeenhoping in magere spiermassa.

Dosering: Een beginnende dosering is 30 milligrammen (mg), en het kan naar 60mg stijgen per dag in gespleten dosering. Epistane heeft een 6 uurhalveringstijd, en aangezien het op de lever ruw is, zou u de cyclusduur tot 6 weken moeten beperken.

 

 

Beschrijving - Wat is Epistane?

 

Epistane is niet alleen een pro-Hormoon, is het reeds een zeer krachtige actieve samenstelling die aan vastmaakt en Androgen Receptorplaatsen activeert.

Epistane is een ontwerperhormoon wordt ontworpen om u van zeer goede anabole gevolgen te voorzien en kan beperkte bijwerkingen die van Androgens krijgen.

 

Epistane is een DHT-derivaat dat aan epitiostanol gelijkaardig is, is het een mondelinge actieve anti-estrogenic droge samenstelling die gebruikers in het toevoegen van magere spiermassa evenals scherp vet zal helpen. Epistane heeft extra één enkele methylgroep, die het helpt een veel sterkere anabole versie geven, maar veroorzaakt minder schade aan de lever dan de meeste geméthyleerde samenstellingen zo toestaand voor lichtjes langere cycli (4-6 weken). Eigenlijk, op papier heeft het een 1100:91 anabool aan androgene classificatie. Dank aan zijn DHT-structuur, Epistane aromatiseert niet en is niet progestagenic, kan het oestrogeen ook verminderen terwijl op cyclus, zodat u geen anti-aromatase terwijl op cyclus met Epistane nodig zult hebben. Dit betekent fundamenteel dat terwijl op Epistane, het oestrogeen bijwerkingen zoals gyno met elkaar in verband bracht en de progesterone verwante bijwerkingen zoals gevoelig borstweefsel vrijwel onbestaand zijn. De gebruikers zullen weinig aan geen bijwerkingen terwijl op Epistane ervaren, makend tot het een ideale beginnersprohormone.

 

Interessant, epistane is zeer vergelijkbaar met winstrol en turinabol in zoverre dat het waterbehoud helemaal niet zal verhogen. Zo zou de gebruiker niet moeten verwachten om op watergewicht op het te zetten, en als uw doel massa en het bewegen van de schaal omhoog is, zult u waarschijnlijk teleurgesteld worden met uw resultaten wanneer het nemen epistane. De sterktetrainers kunnen sterkte van aanwinsten genieten, maar het zou wijs zijn om Epistane met één of andere andere natte samenstelling zoals dianabol te stapelen, die zou helpen sterkteaanwinsten ondersteunen.

 

Voorts aangezien het oestrogeen de belangrijkste beklaagde voor waterbehoud is, bloat en vette aanwinst het anti-oestrogenic effect van. Epistane betekent het een prohormone is die een hoogte aanbiedt - de kwaliteit kijkt aan de lichaamsbouw. Aldus is Epi een zeer gunstige prohormone om tijdens scherpe fasen met een calorie beperkt dieet te gebruiken. Nochtans, wordt Epistane ook genoteerd om het tarief van eiwitsynthese zeer te verhogen en toevoegt aan sterkteaanwinsten wat betekent het eveneens kan worden gebruikt om magere spiermassa zonder de toevoeging van ongewenst vet en onderhuids vloeibaar behoud toe te voegen. Epistane is een uiterst veelzijdige prohormone geschikt voor zowel het ophopen cycli als scherpe cycli. Over het algemeen is Epistane gereserveerd voor scherpe cycli maar het is sterk genoeg om in het ophopen cycli worden gebruikt.

 

 

Hoe verhoogt Epistane spieren?

 

Epistane bindt aan androgen receptoren in skeletachtige spiercellen en de cellen van de spierstam. Wanneer het aan de receptorplaats bindt, veroorzaakt het een signaal aan de cel die het vertelt om eiwitsynthese en stikstofbehoud te verhogen, zodat wordt de celgroei bepaald… Epistane ook de cellen van de spierstam beïnvloedt, wat voor het omdat de cellen van de spierstam eigenlijk veranderen en met uw actieve volwassen skeletachtige spier integreren, daardoor gedeeltelijk verhogend het potentieel voor de spiergroei en reparatie zeer belangrijk is, die het beste effect voor mensen die Epistane gebruiken is: een verhoging van spiermassa.

 

Epistane is gebruikt als stevige massaleverancier, maar het is ook een goede plaats in om het even welke scherpe cyclus. In aanwezigheid van androgen, wordt de capaciteit van stamcellen om nieuwe adipocytes te vormen zeer belemmerd. Als resultaat van deze situatie, hebt u nu de transformatie van stamcellen in spiercellen verhoogd en de transformatie van stamcellen in adipocytes verminderd, die een actievere rol in uw voeding en cultuur verstrekken. Dit kan de belangrijkste reden zijn waarom Epistane, zelfs in de uitbreidingscyclus zo efficiënt is, omdat de vette aanwinst zeer klein is.

 

Zoals met de meeste geméthyleerde steroïden, vereist de halveringstijd gedeeltelijk beleid en verbetert zijn biologische beschikbaarheid, en ik adviseer nemend het met vethoudend voedsel.

 

 

Epistanecyclus

 

Epistane zal zeer tot dramatische resultaten, hoofdzakelijk voor de bodybuilders nieuwe synthetische metabolische wereld leiden, heeft zijn lichaam nog niet een niet natuurlijke hoeveelheid spierweefsel gehouden. De unieke unieke mensen zullen niet alleen nieuwe gebruikers, handhaven maar ook zullen verder groeien. Nadat drie tot vier cycli van ervaren bodybuilders, door Epistane aan andere samenstellingen toe te voegen zijn voltooid, zal het bereiken van grotere aanwinst bij magere lichaamsmassa en de significantere vette vermindering in grotere oogst resulteren

 

Epistane wordt goed ingepakt in om het even welke cyclus en in om het even welke synthetische metabolites. Het gewoonlijk heeft geen negatieve interactie met andere samenstellingen. Het testosteron, Deca Durabolin, Trenbolone, Trenavar en zelfs Dianabol kunnen met Epistane worden gestapeld.

 

Wanneer het snijden, kan het helpen vet branden en ervoor zorgen dat de spierkwaliteit bij het op dieet zijn zal worden gespaard. Dit zorgt ervoor dat slechts vet kan branden om het gebrek aan hitte te compenseren. Epistane is een zeer efficiënte anti-katabole agent tijdens het scherpe proces en kan in deze cyclus worden gevonden: OxandroVara fles van Prohormones, Prosteroids en Analouges voor perfecte scherpe cycli.

 

Voor opnieuw samenbrengen van de lichaam of „Recomp-Cycli“, Epistane-vermindert de hulp de vette aanwinst en verhogingscapaciteit van de spiermassa om tot het een helpende lichaamssamenstelling te maken om het vette percentage van de jongen te verminderen terwijl het handhaven van of het bereiken van gewicht als echte zeer belangrijke factor in stevige kwaliteitsvorm. In PrimobolDx samen stapelde de formulering met Trenavar en methyl-Diaz, creërend een perfect milieu voor het runnen van een programma van de lichaamsreorganisatie, kan de vette opslag energie mobiliseren terwijl de spiercellen eiwitsynthese verhogen en stikstof behouden.

 

 

Hete Verkoopmaterialen
Punten CAS No.
1 Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
4 Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenoloneacetaat (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
Mondelinge Steroid Materialen
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
Anti-oestrogeenmaterialen
32 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphenecitraat (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifenecitraat (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39   CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Caber) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9
SARM
43 Ostarine (mk-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarine (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (lgd-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (mk-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9
Geslachtsmaterialen
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53   CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Vardenafilwaterstofchloride CAS: 431579-34-9
57 Waterstofchloride CAS: 431579-34-9
58 Yohimbinewaterstofchloride CAS: 65-19-0
Farmaceutische Tussenpersoon
59 T3 CAS: 55-06-1
60 T4 CAS: 51-48-9
61 Ethyloleaat (EO) CAS: 111-62-6
62 Benzyl Alcohol (BEDELAARS) CAS: 100-51-6
63 Benzyl Benzoate (BB) CAS: 120-51-4
64 De Olie van het druivenzaad (GSO) CAS: 85594-37-2
65 2,4-dinitrofenol (DNP)  
66 1,3-Dimethylpentylamine (DMAA) CAS: 13803-74-2
67 4-Acetamidophenol (Paracetamol) CAS: 103-90-2
68 Tauroursodeoxycholiczuur (TUDCA) CAS: 14605-22-2
69 Dextromethorphanhydrobromide (DXM) CAS: 6700-34-1


Injecteerbare flesjes/flessen (10ml)

Punten Specificatie
Teststeun 100mg/ml
Test Enan 250mg/ml; 300mg/ml
Testcyp 250mg/ml; 300mg/ml
Testopschorting 100mg/ml
Sustanon 200mg/ml; 250mg/ml; 300mg/ml
Deca 200mg/ml; 250mg/ml
NPP 100mg/ml; 150mg/ml
Equipoise 200mg/ml; 250mg/ml; 300mg/ml
Tren Ace 100mg/ml
Tren Enan 100mg/ml; 200mg/ml
Masteron 100mg/ml; 150mg/ml
Primobolan 100mg/ml
Supertest 450 450mg/ml
Anomass 400 400mg/ml
Ripex 225 225mg/ml
Tritren180 180mg/ml
Tritest 300 300mg/ml
Trideca 300 300mg/ml
Testmengsel 450 450mg/ml
Testmengsel 500 500mg/ml
Nandrotest 225 225mg/ml
Massa 500 500mg/ml
Besnoeiingsdepot 400 400mg/ml
Trentest 225 225mg/ml
Depot 450 van de Nandrotest 450mg/ml
EQ test 450 450mg/ml
Scheur Besnoeiing 175 175mg/ml
Depot 450 van de Trentest 450mg/ml

 

 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)