Thuis ProductenTren Anabole Steroïden

Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding

Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding

  • Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding
  • Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding
Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RAWSGEAR
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: CAS 10161-33-8
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5g
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Foliezak
Levertijd: 3~5 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Trenbolone enanthate Alias: Parabolan; Tren E
Concentratie: 200mg/ml Categorie: Trenbolonesteroïden
Verzendwijze: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz. Het verschepen beleid: 100% versturen het verschepen beleid opnieuw
Hoog licht:

de spierbouw supplementen

,

vette snijderssteroïden

 

Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding

 

 

Trenbolone Enanthate/de Steroïden van Tren E Trenbolone

 

Productnaam Trenbolone Enanthate
Andere naam Parabolan; Tren E
CAS No 10161-33-8
MF C25H34O3
Mw 382.54
Einecs Nr 245-669-1
Verschijning Lichtgeel of geel kristallijn poeder
Gebruik

Vette brandwond; Aanwinstenspieren

Effext Het snijden en het ophopen

Steroïden van de Zuiverheids de Anabole Trenbolone van China 99% Trenbolone Enanthate/Tren E voor Bodybuilding 0
 

De Beschrijving van Trenboloneenanthate
 

 

Trenbolone Enanthate (Tren E) is lang-bevrijdt van Trenbolone verzinsel, goed voor sterkte die en uw magere spiermassa opvoeren verhogen. De ester in dit geval Enanthate- laat dat trenbolone toe langzaam worden vrijgegeven van uw lichaam.

 

Het zal binnen enkel sommige weinig dagen een hoogtepunt bereiken, maar kan bijna twee weken vergen alvorens het volledig door het lichaam wordt geabsorbeerd.

 

Tren E is beschouwd als uiterst krachtige anabool die krachtiger is dan testosteron. Zijn populariteit is toegeschreven aan zijn knipsel en het ophopen eigenschappen.

 

Onder zijn unieke voordelen, is één dat het niet die in oestrogeen kan veranderen verklaren, waarom de meeste bodybuilders het boven andere krachtige steroïden verkiezen.

 

 

De Dosis van Trenboloneenanthate

 

Tren wordt gevonden op de zwarte markt in grote hoeveelheden. Het kan, ongeacht vrij duur zijn hoe en waar het heeft gemaakt. Zijn prijs kan zich van $15 per elk gram van poeder aan ongeveer $150 per 10 ml-fles uitstrekken. De de doseringswaaier van Trenbolone is typisch 75 mg 100 mg. wegens zijn korte esterlengte; het zou op een dagelijkse basis, of zelfs elke andere dag door een intramusculaire injectie moeten worden beheerd.

 

 

Hier droegen wij groothandelsprijs in de markt van China en vervaardigen allerlei pre gemaakte gebeëindigde te verkopen oliën. De prijs voor Trenbolone kan zich van $5 per grampoeder aan $4,2 per gram uitstrekken, en het verschepen zal van ons, NY het schip van de basislevering aan La worden omvat en CA. Het schip van de de basislevering van Frankrijk aan de EU (sommige countires waren moeilijk om de douane over te gaan.

 

Wij hebben ervaringen meer dan 10 jaar voor het uitvoeren van Anabole Steroïden, peptides en Farmaceutische tussenpersonen in de gehele wereld gehad. De grote qty behoefte om aan de V.S. worden verscheept elke maand, onze verdelers heeft eisen meer dan $10000 voor raws elke maand. Geen kwestie hoe groot uw orde, wij manier om aan u zullen hebben te verschepen en de 100%-brandkast voor u te waarborgen.

 

De EU-de markt is ook zeer het hete verkopen. Bijvoorbeeld, het UK, Letland, Litouwen, Rusland. De verdelers kwamen uit deze landen, kochten zij raws kunnen zich $5000 tot $20000 uitstrekken, geëindigd - de producten van hen zijn zeer populair.

 

Ongeacht het dichtbije doel, zij het snijdend of ophopend, zullen de meeste mensen Tren E om naar genoegen efficiënt binnen 300 mg 500 mg per weekwaaier vinden te zijn. Het wordt normaal het best genomen in 2 gelijke dosissen per week voor de enige totale wekelijkse dosering.

 

400 mg per week wordt over het algemeen beschouwd vrij als een stevige dosis. En ja, kunt u van meer gebruik maken, vooral als u een goed antwoordapparaat bent, niettemin de meesten vindt het worden veel voorbij 500 mg per vriendschappelijke week op de een of andere manier bijwerking.

 

 

De Cyclus van Trenboloneenanthate

 

Ongeacht het doseren, vinden de meesten acht weken om goed efficiënt met twaalf weken van zijn gebruik te zijn die over het algemeen zijn voor zover u zou wensen te gaan.

 

Voor het geval dat uw die cyclus voorbij twaalf weken wordt uitgebreid wordt, zou u van het substitueren van een ander anabool hormoon in de plaats van Tren beter zijn. Dit zal ervoor zorgen dat de vooruitgang levend wordt gehouden, en uw lichaam zal geleidelijk aan aanpassen.

 

Met betrekking tot wat u Tren E met zou moeten stapelen, kunt u eenvoudig kiezen wat u wenst aangezien dit hormoon volkomen goed met vrijwel alle anabole steroïden stapelt. Het is geschikt veelzijdig op basis van periodes van gebruik.

 

Men adviseert nochtans hoogst dat het testosteron deel van de stapel uitmaakt aangezien Tren, in om het even welke vorm, zeer natuurlijke productie van testosteron zou onderdrukken. De meeste individuen vinden het het nuttige aanvullen met hormoon t-3 als niveaus over het algemeen zullen vallen met de aanwezigheid van Tren.

 

In buiten het seizoen, vinden de meesten ongelooflijk voordelig een stapel van testosteron en Tren om te zijn, en het is ook mogelijk om Anadrol of Dianabol toe te voegen. Anderen vinden veel voordelig gebruiken van Nandrolone op een overlappende manier met hun Tren om te zijn. Nochtans, wordt dergelijk gebruik gewoonlijk slechts geadviseerd voor geavanceerde cycli op lange termijn. In de scherpe fase, kunnen het testosteron en Tren opnieuw vrij voordelig blijken.

 

Bovendien zou u moeten in gedachten houden dat het verantwoordelijke gebruik van Tren E demandingly belangrijk is. Als dusdanig, zou een efficiënt Postplan van de Cyclustherapie, na de voltooiing van de cyclus moeten voorkomen. Een PCT-plan bevordert natuurlijke productie van testosteron en vermindert drastisch de totale terugwinningstijd.

 

Voor het geval dat uw cycluseinden met de steroïden in spel, PCT niet zullen willen beginnen tot gaan minstens twee weken sinds de laatste injectie over.

 

 

De Cyclus van beginnerstrenbolone

 

De Acetaatcyclus #1 van beginnerstrenbolone (8 weken totale cyclusduur)


Weken 1-8:
– Testosteronpropionaat bij 400mg/week
– Trenbolone-Acetaat bij 300mg/week

 

Deze cyclus van beginnerstrenbolone wordt beschouwd als gemeenschappelijkste cyclus van beginnerstrenbolone. Hoewel het door vele beginners aan Trenbolone wordt gebruikt, is het ook een zeer stevige cyclus die zoals enkel vaak door midden en gevorderde gebruikers wordt gebruikt. Het is vrij efficiënt bij zijn baan. Het testosteron moet altijd met Trenbolone worden gestapeld, en er zijn geen uitzonderingen aan deze bepaalde regel. De minimumtestosterondosis die met Trenbolone zou moeten worden in werking gesteld zou moeten zijn minstens dat van een dosis van TRT (de Therapie van de Testosteronvervanging), die verder in een andere cycli van voorbeeldtrenbolone zal worden verklaard. Deze bepaalde die beginnerscyclus heeft kort-estered Trenbolone-Acetaatvariant naast in werking wordt gesteld kort-estered Testosteronpropionaat voor gemak van beleid en injectietiming. Het is ook mogelijk om zowel substanties te combineren in één spuit als hen in te spuiten zonder problemen, aangezien zij beide gebaseerde olie zijn. Beide samenstellingen bezitten zeer gelijkaardige halveringstijden en neigen om te werken zeer goed hand in hand met elkaar, wat de primaire reden is om twee te stapelen. Omdat beide gebruikte samenstellingen zijn kort-estered en daarom sneller handelend, de cyclusduur aan de kortste grens van 8 weken wordt geplaatst. De meerderheid van gebruikers zal 8 weken om typisch een aanvaardbare waaier voor Trenbolone-gebruik vinden te zijn, aangezien de gebruikers zullen rapporteren algemeen dat de langere Trenbolone-cycli die meer voorbij 8 weken huidig wagen bijwerkingen uitspraken die ‚ruwer worden‘ vooruit als tijdpersen. Dientengevolge, moet de juiste voorzorgsmaatregel met een sterke samenstelling zoals Trenbolone cycli zo in werking stellen kort mogelijk.

 

De cyclus #2 van beginnerstrenbolone Enanthate (12 weken totale cyclusduur)


Weken 1-12:
– Testosteron Enanthate bij 100mg/week
– Trenbolone Enanthate bij 300mg/week

 

Deze tweede cyclus van Trenbolone van de steekproefbeginner stelt twee belangrijke veranderingen voor: het gebruik van Testosteron bij TRT-dosissen, en de schakelaar aan lang-estered vormen van zowel Testosteron als Trenbolone. Wegens langer estered gebruikte varianten, moet de totale cycluslengte tot dat van 12 weken worden uitgebreid, wegens de langzamere opeenhoping van bloedplasmaniveaus om optimale niveaus een hoogtepunt te bereiken. Daarom ‚schop-in‘ periode met langere esters gewoonlijk wordt opgemerkt op een later tijdstip door gebruikers dan met kort-estered anabole steroïden. Met betrekking tot Testosteron die bij TRT-dosissen in werking worden gesteld, wordt dit gedaan normale fysiologische niveaus van Testosteron aan het equivalent eenvoudig handhaven van wat het lichaam natuurlijk zou produceren, en in het doen van dit, zal het tot een milieu leiden waar er zeer minimaal zou moeten aan nul hoeveelheden aromatisatie van Testosteron zijn, die tot normalere en gecontroleerde niveaus van Oestrogeen leiden. De opgeheven Oestrogeenniveaus boven de normale fysiologische waaier zullen vaak de strengheid en de intensiteit van bijwerkingen van Trenbolone verhogen (hoofdzakelijk de bijwerkingen van Progestogenic). Dit is ook gemeenschappelijk met andere 19 noch samenstellingen, zoals Nandrolone. Het bevindt zich dan aan reden dat als het Oestrogeen onder controle op deze wijze wordt gehouden – en ook ontkennend het gebruik van een aromataseinhibitor door deze methode te gebruiken – Progestogenic de bijwerkingen dan met groter gemak kunnen worden gecontroleerd. De andere primaire reden om Testosteron bij TRT-dosissen te handhaven is voor het maken van tot Trenbolone het primaire anabole werkpaard, en het Testosteron is slechts inbegrepen in de cyclus voor het handhaven van normale fysiologische gezonde functie bij gebrek aan endogene natuurlijke Testosteronproductie toe te schrijven aan de onderdrukkende aard van Trenbolone (of een andere anabole die steroïden in een cyclus worden gebruikt).

 

Middentrenbolone-Cyclus

 

Middentrenbolone-Acetaatcyclus (8 weken totale cyclusduur)


Weken 1-8:
– Testosteronpropionaat bij 100mg/week
– Trenbolone-Acetaat bij 400mg/week
Weken 1-4:
– Dianabol bij 25-50mg/day

 

Het middentrenbolone-hierboven geschetste cyclusvoorbeeld introduceert Trenbolone bij een lichtjes hogere dosis dan de voorgestelde beginnersdosissen. Het testosteron, nogmaals, wordt verbannen aan de steunende rol van TRT eerder dan zijn gebruik als primaire anabool (die de plaats is die Trenbolone en Dianabol behandelen). Dianabol is eenvoudig de onlangs geïntroduceerde samenstelling aan deze cyclus, maar het is niet noodzakelijk aangezien de sterkte van Trenbolone om zonder enige extra samenstellingen ongeacht Testosteron worden in werking gesteld genoeg volstaat. Dianabol zou in dit geval als een kickstarting samenstelling aan zulk een cyclus kunnen worden beschouwd, die voor het ophopen en sterkte bereikend fasen ideaal zou zijn.

 

Geavanceerde Trenbolone-Cyclus

 

De geavanceerde cyclus van Trenbolone Enanthate (12 weken totale cyclusduur)


Weken 1-12:
– Testosteron Enanthate bij 100mg/week
– Trenbolone Enanthate bij 800mg/week
– Drostanolone Enanthate (Masteron) bij 400mg/week

 

Deze geavanceerde Trenbolone-cyclus maakt een terugkeer aan lang-estered samenstellingen enkel voor verscheidenheid van verklaring aan de lezer. Aangezien men kan opmerken, zijn alle samenstellingen in deze Trenbolone-cyclus van de Enanthate-estervariant, en wanneer alle samenstellingen dezelfde ester bezitten het maakt voor gemak van beleid, injectietiming, en alle samenstellingen kunnen zelfs in dezelfde spuit worden geladen. De dosis van Trenbolone wordt verhoogd tot de hogere waaier van gebruik, wordt het Testosteron verbannen aan een TRT-rol nogmaals, en Drostanolone (AKA Masteron) wordt geselecteerd als een samenstelling die Trenbolone, waar het de gebruiker van gewenst ‚zou moeten voorzien verscheurd‘, ‚uitzonderlijk goed leunt‘ complimenteert, en ‚hard‘ kijk. Merk op dat het het lichaamsvetpercentage van de gebruiker voor dit te zien effect laag genoeg moet zijn, dat is waarom Masteron als een samenstelling algemeen gereserveerd is die voor concurrerende bodybuilders tijdens de pre-concurrentie slechts fasen nuttig is.

 

 

Onze drugs

 

Mondelinge Tabletten (Pillen)
Anadrol CAS: 434-07-1
Anavar CAS: 53-39-4
Winstrol CAS: 10418-03-8
Dianabol CAS: 72-63-9
Nolvadex CAS: 54965-24-1
Clomid CAS: 50-41-9
Aromasin CAS: 107868-30-4
Arimidex CAS: 120511-73-1
Femara CAS: 112809-51-5
Mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3
Proviron CAS: 1424-00-6
Halotestin CAS: 76-43-7
Tadalafil CAS: 171596-29-5
Vardenafil CAS: 831217-01-7
Injectiesteroïden
Nandrolone Decanoate
Boldenone Undecylenate
Masteron (Drostanolone-Propionaat)
NPP (Nandrolone Phenylpropionate)
Omnadren
Parabolan (TrenboloneHexahydrobenzylcarbonate)
Primobolandepot (Methenolone Enanthate)
Sustanon 250
Testosteron Cypionate
Testosteron Enanthate
Testosteronpropionaat
Testosteronopschorting
Trenboloneacetaat
Trenbolone Enanthate
Winstroldepot
Steroïdentablet (pillen)
Danabol Dbol
Anadrol Abombs of Drol
Winstrol Winny
Anavar
Primobolan Methenolone Aceate Primo
Halotestin
Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone) Tbol
Ophopende Steroïden
Testosteron Enanthate, Testosteron Cypionate, Testosteronpropionaat
Nandrolone decanoate deca-Durabolin
Dianabol
Anadrol
Trenboloneacetaat, het Testosteron Enanthate, Testosteron Cypionate, Testosteronpropionaat van Trenbolone Enanthate
Scherpe Steroïden
Winstrol Winny
Anavar
Halotestinhalo
Masteron (Drostanolone-Propionaat)
Primobolan (Methenolone-Acetaat)
Primobolandepot (Methenolone Enanthate)
Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
Arts Prescribed Steroids
Testosteron Enanthate, Testosteron Cypionate, Testosteronpropionaat (de Meeste Vormen)
Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin)
Winstrol Winny
Anadrol
Anavar
Supplementensteroïden
Winstrol
Methenoloneacetaat Primobolan,
Drostanolonepropionaat Masteron
Trenboloneacetaat, Trenbolone Enanthate
Equipoise
Vette Verliessteroïden
Winstrol
Methenoloneacetaat Primobolan
Anavar
Drostanolonepropionaat Masteron
Boldenone Equipoise Undecylenate
Antiestrogenic (antiestrogen)
Nolvadex
Clomid
Aromasin
Arimidex
Femara
Paardsteroïden
Equipoise (EQ)
De Korrels Acetaat van Finaplix van de Trenbolone (Fina)
Winstrol
De Beste Spier de Bouwsteroïden
Testosteron Enanthate, Testosteron Cypionate, Testosteronpropionaat
Nandrolone Decanoate, Nandrolone Phenylpropionate
Anadrol
Dianabol Dbol
Lokale Verdovingsmiddelendrug
Benzocaine CAS: 94-09-7
Tetracainewaterstofchloride CAS: 136-47-0
Procaine waterstofchloride CAS: 51-05-8
Lidocaine Waterstofchloride CAS: 6108-05-0
Oestrogeenhormoon
Estradiol CAS: 50-28-2)
Oestriol CAS: 50-27-1
Estradiol Enanthate CAS: 4956-37-0
Andere Steroïden
Androsterone CAS: 53-41-8
Androsta-1,4-diene-3,17-Dione (VOEG toe) CAS: 897-06-3
1-Androsterone (1-Dehydroisoandrosterone) CAS: 76822-24-7
4-Androstenedione 4-ADVERTENTIE CAS: 63-05-8
5a-Hydroxy Laxogenin CAS: 56786-63-1
Halodrol (chlorodehydromethylandrostenediol-CDMA)  
M1,4ADD CAS: 34347-66-5
Trenavar CAS: 4642-95-9
Trestoloneacetaat CAS: 6157-87-5
1,3-dimethyl-pentylaminehydrochloride CAS: 125-69-9
Dextromethorphanhydrobromide CAS: 125-69-9
Benzocaine CAS: 94-09-7
Lidocaine Waterstofchloride CAS: 73-78-9
Procaine waterstofchloride CAS: 51-05-8
Epiandrosterone CAS: 481-29-8
Dehydroisoandrosterone CAS: 53-43-0
  CAS: 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS: 164656-23-9
Finasteride (Proscar) CAS: 98319-26-7
Estradiol CAS: 50-28-2
Estradiol Enanthate CAS No.: 4956-37-0
Oestriol CAS: 50-27-1
DNP-2,4-dinitrofenol CAS: 51-28-5
Mebolazine CAS: 3625-07-8
Methoxydienone CAS: 2322-77-2
Isotretinoin CAS: 4759-48-2
T3 CAS: 55-06-1
T4 (Levothyroxine-natrium) CAS: 55-03-8
Orlistat CAS: 96829-58-2
Peptides Hormonen (Fragment)
MGF 2mg/vial
PINmgf 2mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial
Cjc-1295 zonder DAC 2mg/vial
PT-141 10mg/vial
MT-1 10mg/vial
MT-2 10mg/vial
Ghrp-2 5mg/vial
10mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial
10mg/vial
Ipamorelin 2mg/vial
Hexarelin 2mg/vial
Semorelin 2mg/vial
Oxytocin 2mg/vial
TB500 2mg/vial
Pentadecapeptide BPC 157 2mg/vial
fragment 176-191 2mg/vail
Tritorelin 2mg/vail
Gonadorelin 2mg/vail
10mg/vail
DSIP 2mg/vail
Selank 5mg/vail
Het Poeder van spiersteriod  
Anava CAS: 53-39-4
Anadrol CAS: 434-07-1
Winstrol CAS: 10418-03-8
Danabol CAS: 72-63-9
Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
Trenbolone Enanthate  
Trenbolone cyclohexylmethylcarbonate CAS: 23454-33-3
Drostanolone Enanthate  
Drostanolonepropionaat CAS: 521-12-0
Methenolone enanthate CAS: 303-42-4
Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
Mannelijk Hormoon  
Methyltestosterone CAS: 58-18-4
17a-methyl-1-testosteron CAS: 65-04-3
Epiandrosterone CAS: 481-29-8
7-Keto-dehydroepiandrosterone CAS: 566-19-8
Halotestin CAS: 76-43-7
Stanolone

CAS No: 521-18-6

 

Sleutelwoorden

 

Trenbolone Enanthate/de Steroïden van Tren E Trenbolone

Koop online Trenbolone Enanthate

Trenbolonesteroïden

Trenboloneacetaat

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten