Thuis Productentestosteron anabole steroïden

Het Poedertestosteron Enanthate van de hoge Zuiverheids Grondstof voor Bodybuilding CAS 315-37-7

Het Poedertestosteron Enanthate van de hoge Zuiverheids Grondstof voor Bodybuilding CAS 315-37-7

 • Het Poedertestosteron Enanthate van de hoge Zuiverheids Grondstof voor Bodybuilding CAS 315-37-7
 • Het Poedertestosteron Enanthate van de hoge Zuiverheids Grondstof voor Bodybuilding CAS 315-37-7
 • Het Poedertestosteron Enanthate van de hoge Zuiverheids Grondstof voor Bodybuilding CAS 315-37-7
 • Het Poedertestosteron Enanthate van de hoge Zuiverheids Grondstof voor Bodybuilding CAS 315-37-7
Het Poedertestosteron Enanthate van de hoge Zuiverheids Grondstof voor Bodybuilding CAS 315-37-7
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharmlab
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 315-37-7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10h
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Goed vermomd pakket met veilige nieuwe verzendwijze; Zoals gevraagd.
Levertijd: De verzending binnen 24 uren, 3 tot 5 dagen kwam aan
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: testosteron enanthate CAS: 315-37-7
Effectieve dosis (Mensen): 200-1,000mg week Het actieve leven: 8 dagen
Zuiverheid: >98% Rang: Farmaceutische Rang
Doel: Hogere zuiverheid, Gunstige prijs, het Veiligere verschepen, Snellere levering, de betere dienst Verschijning: Wit aan geelachtig wit kristallijn poeder
Hoog licht:

testosteron gebaseerde steroïden

,

het testosteron van het de groeihormoon

Het Poedertestosteron Enanthate van de hoge Zuiverheids Grondstof voor Bodybuilding CAS 315-37-7

 

Testosteron enanthate beschrijvingen:

 

Het testosteron enanthate is een langzame acterenester met een versietijd tussen 8-10 dagen. Het testosteron wordt enanthate typisch ingespoten overal tussen eens elke week aan eens om de drie weken. Het testosteronpropionaat is een fast-acting ester met een versietijd van 3-4 dagen. Om bloedniveaus te houden van zeer het schommelen, wordt het testosteronpropionaat gewoonlijk ingespoten tussen één tot drie keer per week.

 

Het testosteron Enanthate is anabole steroïden die voor laag testosteron perfect zijn. Als uw lichaam kan niet genoeg testosteron produceren is, kon u aan laag testosteron lijden.

 

Het Poedertestosteron Enanthate van de hoge Zuiverheids Grondstof voor Bodybuilding CAS 315-37-7 0

 

 
     Het symptoom voor laag testosteron:
 • Seksuele hypoactivity
 • ED (Erectiele Dysfunctie)
 • Daling van spiermassa
 • Sterkteverlies wanneer u oefening neemt
 • Verhoogd lichaamsvet
 • Voel duizelingwekkend en verstrooid

 

 

Het gebruik van testosteronenanthate voor

 

Wanneer het lichaam testosteron of geen ontoereikend testosteron Enanthate produceert, de behandeling van mensen met lage testosteronsymptomen. Het kan ook voor andere voorwaarden worden gebruikt die uw arts heeft geïdentificeerd. Het wordt ook gebruikt om bepaalde soorten borstkanker in vrouwen te behandelen. Het testosteron Enanthate is een mannelijk geslachtshormoon. Het handelt door het natuurlijk geproduceerde testosteron te substitueren of aan te vullen. Het gaat ook de rol van bepaalde types van het oestrogeen van borstkanker tegen, dat helpt om de groei van kanker te verminderen.

 

De functie en de kenmerken van testosteronenanthate

 

Het testosteron Enanthate is één enkele op ester-gebaseerde testosteronsamenstelling. Dit is een zuiver synthetisch testosteronhormoon waarin een carboxylic zure ester aan het butyraat (penic zuur) in bijlage is. De ester zelf is verbonden met een bèta hydroxy hormoon 17. Door succinate te verbinden, staat dit de controle van de duur van de activiteit en de totale versietijd van toe het hormoon. Zodra ingespoten, begint het testosteron tot de ester van het hormoon te scheiden. De totale scheiding is geen éénmalig voorkomen, maar staat het actieve hormoon aan toe langzaam en regelmatig versie in het lichaam. Zodra ingespoten, zal eerste 24-48 uren na injectie, het testosteron scherp toenemen. Van hier, zullen de hormonen blijven door het lichaam worden gescheiden en worden verdreven. In zijn tijdsbestek, is de halveringstijd van testosteronsuccinate ongeveer 8 dagen, die zo weinig zoals eens om de 2 weken in het behandelingsmilieu zullen toestaan. Nochtans, zullen om de 7 tot 10 dagen in het handhaven van stabiliteit efficiënter zijn.

 

Zoals met al testosteron, heeft het Testosteron Enanthate een anabool niveau van 100 en een orrogenrang van 100. Het testosteron is de basis voor alle classificaties voor alle metabolische steroïden. In tegenstelling tot bepaalde steroïden, verandert het testosteron van structurele eigenschappen in functionele basis. Dit hormoon zal een hoog niveau van anabole en androgene activiteit voorstellen.

 

Op basis van functie, is het Testosteron Enanthate de perfecte remedie voor de behandeling van laag testosteron. Als u aan laag testosteron lijdt, betekent het eenvoudig dat uw lichaam niet meer genoeg van dit soort primaire androgen veroorzaakt. Aangezien het testosteron eenvoudig is, zal het testosteron, het lage niveaus van voorwaarde verhelpen. Miljoenen mensen rond de wereld lijden aan een bepaald type van lage androgen deficiëntie. In de alleen Verenigde Staten, schat men dat meer dan 20 miljoen mensen aan androgen deficiëntie lijden. De vrouwen kunnen ook aan laag testosteron lijden, kan het testosteron het behandelen. Nochtans, zullen de meeste vrouwen beter alternatieve vormen van testosterontherapie nemen, zoals gelen testosteron en progesteronemengsels bevatten of kleine testosteronimplants die zoals Testopel.

 

Voor mensen met laag testosteron, kunnen vele symptomen voorkomen. Deze situatie kan een negatief gevolg op de fysieke, geestelijke en seksuele gezondheid op een aantal manieren hebben. De symptomen zelf zijn niet levensgevaarlijk; nochtans, is het een ongezonde voorwaarde die zeer lastig is en een open portaal voor veel meer ernstige voorwaarden kan zijn. De lage testosteronsymptomen omvatten:

 

 • Verlies van Libido (kan naar gedeeltelijk of total-loss verwijzen
 • Erectiele Dysfunctie (onvermogen te handhaven of te verkrijgen en bouw)
 • Verlies van Spiermassa (ondanks dieet & oefening)
 • Verlies van Sterkte (ondanks dieet & oefening)
 • Verhoogd Lichaamsvet (ondanks dieet & oefening)
 • Verlies van Geestelijke Duidelijkheid
 • Verminderde Capaciteit zich te concentreren
 • Lethargie
 • Slapeloosheid
 • Geprikkeldheid
 • Verminderde Energie
 • Depressie
 • Verzwakt Immuunsysteem

 

Het Poedertestosteron Enanthate van de hoge Zuiverheids Grondstof voor Bodybuilding CAS 315-37-7 1

 

Samenvatting

Het gebruik van testosteron is enanthate getoond om sterkte binnen 6-12 weken na beleid (2, 9) beduidend te verhogen, echter, het is onduidelijk als de ergogenic voordelen in minder dan 6 weken duidelijk zijn. Het testosteron wordt enanthate geclassificeerd als verboden stof door het Agentschap (WADA) van de Wereldantidoping en zijn gebruik kan als het urinetestosteron/epitestosterone (T/E) verhouding (16) worden ontdekt. De twee doelstellingen van deze studie moesten (a) vestigen als de injectie het testosteron van van 3,5 mg.kg (- 1) enanthate eens per week spierkracht en cyclussprintprestaties in 3-6 weken kon verhogen; en (b) als de WADA-Opgelegde urinet/e-verhouding van 4:1 kon alle onderwerpen identificeren die testosteron het beheerde van 3,5 mg.kg (- 1) zijn enanthate. Zestien gezonde jonge mensen waren gelijke-in paren gerangschikt en werden willekeurig toegewezen op een dubbelblinde manier aan of een testosteron enanthate of een placebogroep. Alle onderwerpen voerden een gestructureerd zwaar weerstands trainingsprogramma uit terwijl het ontvangen van één van beide testosteron enanthate (3,5 mg.kg (- 1)) of zout injecties eens weekblad 6 weken. Maatregelen van één herhalings werden de maximum (1RM) sterkte en 10 de tweede prestaties van de cyclussprint gecontroleerd op de pre (week 0), medio (week 3), en post (week 6) tijdpunten. De lichaamsmassa en de urinet/e-verhouding werden gemeten op de pre (week 0) en post (week 6) tijdpunten. Wanneer vergeleken met basislijn (pre), 1RM-stegen de sterkte van de bankpers en het totale werk tijdens de cyclussprint beduidend bij week 3 (p < 0="">

 

 

 

Hoe te om het poeder van Enanthate van het grondstoffentestosteron aan anabole vloeistof te maken? Gelieve te verwijzen naar het onderstaande het koken van Testosteronenanthate recept:

 

Gemeenschappelijk 250mg/ml-Recept voor 100ml Geen BB


het poeder van Ethanate van het 25 gramtestosteron (18.75ml)
5ml BEDELAARS (5%)
76.25ml olie

 

Gemeenschappelijk 250mg/ml-Recept voor 100ml


het poeder van Ethanate van het 25 gramtestosteron (18.75ml)
2ml BEDELAARS (2%)
10ml BB (10%)
69.25ml olie

 

Gemeenschappelijk 300mg/ml-Recept voor 100ml


het poeder van Ethanate van het 30 gramtestosteron (22.5ml)
2ml BEDELAARS (2%)
15ml BB (15%)
60.5ml olie

 

Herinner vriendelijk eraan: Nadat u grondstoffen steroid powderTestosterone Enanthate op mijn winkel koopt, wordt het het koken recept en Productieproces aangeboden aan u. Zeker ben u soort twee filter kunt kopen, zijn zij geschikt voor filter liqiud.

 

 

 

Voordeel van Ons Bedrijf

 

1. Professionele medische productenvervaardiging meer dan 15 jaar
2. Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs
3. Onafhankelijk Ontwerp en Eminent Verkoopteam
4. Grote Leveringscapaciteit
5. De uitstekende naverkoopdienst

 

1. Alle producten zullen strikt binnenshuis Gecontroleerde Kwaliteit alvorens te pikken geweest zijn.
2. Alle producten zullen goed ingepakt worden alvorens te verschepen.
3. Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
4. Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
5. Tarief ≥99% van de douanepas
6. Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Het verschepen en Levering

 

1. De pakketten worden over het algemeen verzonden binnen ongeveer 2 dagen na ontvangstbewijs van betaling.
2. Na elk die zullen wij u van voorzien verschepen
3. het volgen aantal om uw pakket online te volgen.
4. de weinig beelden met uw ordedetails.
5. Ongeveer de Inklaring, pakten wij op vermommingsmanieren in. In onze ervaring, aangewezen en veilige levering, zal er geen problemen zijn.
6. Wij bevestigen 99%-ontruiming, 100%-het opnieuw versturen.
7. Is het het beste veiligste verschepen voor al onze herhalingsklanten!

 

 

 

Productlijst

 

Steroid Hormoonpoeder

Testosteronacetaat Trenboloneacetaat MGF
Testosteron Cypionate Trenbolone Enanthate PINmgf
Testosteron Decanoate Boldenoneacetaat Cjc-1295
Testosteron Enanthate Boldenone undecylenate CJC-1295 DAC
Testosteron Isocaproate Boldenone Cypionate PT-141
Testosteron Phenylpropionate Boldenonepropionaat Melanotan-1
Testosteronpropionaat Nandrolone Decanoate Melanotan-2
Testosteron Undecanoate Nandrolone phenylpropionate Ghrp-2
Mesterone Nandrolone undecylate Ghrp-6
Testosteron Sustanon 250 Nandrolone cypionate Ipamorelin
Clostebolacetaat Nandrolonepropionaat Hexarelin
Methylandrostanolone Methyltrienolone Sermorelin
Methenolone Enanthate Drostanolonepropionaat Oxytocin
Methenoloneacetaat Drostanolone Enanthate TB500
Anadrol Stanolone Fragment 176-191
Anavar Tadalafil Triptorelin
Winstrol Vardenafil Tesamorelin
Clomifenecitraat Dianabol Gonadorelin
Toremifenecitraat Tamoxifencitraat DSIP
Finasteride Dapoxetinewaterstofchloride Selank

 

 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)