Thuis ProductenHet Ruwe Poeder van SARMS

Hoog Zuiver s-4/Andarine SARMs Ruw Poeder voor de Spiergroei CAS 401900-40-1

Hoog Zuiver s-4/Andarine SARMs Ruw Poeder voor de Spiergroei CAS 401900-40-1

 • Hoog Zuiver s-4/Andarine SARMs Ruw Poeder voor de Spiergroei CAS 401900-40-1
 • Hoog Zuiver s-4/Andarine SARMs Ruw Poeder voor de Spiergroei CAS 401900-40-1
Hoog Zuiver s-4/Andarine SARMs Ruw Poeder voor de Spiergroei CAS 401900-40-1
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharmlab
Certificering: ISO 9001 ,USP,GMP
Modelnummer: 401900-40-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Goed vermomd pakket met veilige nieuwe verzendwijze; Zoals gevraagd.
Levertijd: De verzending binnen 24 uren, 3 tot 5 dagen kwam aan
Betalingscondities: Western Union, Geldgram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: S-4 (Andarine, gtx-007) CAS: 401900-40-1
Formule: C19H18F3N3O6 Rang: Farmaceutische Rang
Handelsmerk: Pharmlab Categorie: mannelijk hormoon
Verschijning: Lichtgeel poeder Het verschepen methode: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, enz.
Hoog licht:

selectieve androgen receptormodulators

,

sarms anabole steroïden

SARMs Ruw Poeder s-4/Andarine CAS 401900-40-1Treatment voor Spier het Verspillen

 

 

Snel Detail

 

 

Wat is S4?

 

Om te beginnen, beschrijven wat een SARM doet. Er is type drie van chemische producten die op de androgen receptor (AR) handelen. Men is antagonist van AR, wat een chemisch product is dat aan de receptor bindt om het te verhinderen te activeren. De tweede is agonist van AR, die aan de receptor bindt en opnieuw losmaakt, dan, steeds weer bindt. Een voorbeeld van agonist van AR is testosteron, telkens als AR met testosteron wordt geplakt, een signaal wordt gestuurd om een bepaalde reeks genen te activeren. Het meer testosteron dat in het systeem is zal, de meer band van AR voorkomen. Het derde is een modulator van AR, of fundamenteel een molecule die aan AR vastmaakt en zijn structuur om verandert te reageren nochtans het wil.

 

 
Naam Andarine (gtx-007)
De systematische naam (van IUPAC) (2S) - 3 (4-acetamido-phenoxy) - 2-hydroxy-2-methyl-n (4-nitro-3-trifluoromethyl-fenyl) - propionamide
CAS-aantal 401900-40-1
Formule C19H18F3N3O6
Verschijning Lichtgeel poeder
Kwaliteitsnorm 99% door HPLC
Smeltpunt 155-156ºC
Toepassing Nieuwe generatiesupplementen voor het bereiken van massa en snijkanten
voorraad massa in voorraad
analyse HPLC; HNRM; Lc-lidstaten

 

 

Hoe S4 werkt

 

Een SARM zoals s-4 is een goed voorbeeld. S-4 maken aan AR en de stokken aan het vast; telkens als AR met testosteron interactie aangaat, s-4 krachten het om genen te produceren die spier en been uitsluitend aan de groei ten goede komen. Met andere woorden, is S4 een vorm van SARM die aan de androgen receptor (AR) hetzelfde met regelmatige androgens vastmaakt, is de enige variatie dat S4 selectieve anabole activiteit produceert.

 

Hoog Zuiver s-4/Andarine SARMs Ruw Poeder voor de Spiergroei CAS 401900-40-1 0

.

 


Beschrijving

Andarine (GTx-007, s-4) is een onderzoeks selectieve die androgen receptormodulator (SARM) door GTX, N.v. voor behandeling van voorwaarden zoals spier die, osteoporose en goedaardige prostaathypertrofie wordt ontwikkeld, die niet steroidal androgen antagonistenbicalutamide gebruikt als loodverbinding verspilt.

S-4 behoren tot een klasse van chemische producten als SARMS of selectieve androgen receptormodulators die worden bekend. Als typische androgens, binden SARMS aan de androgen receptor nochtans leiden SARMS tot selectieve anabole activiteit. Vergeleken bij testosteron en andere anabole steroïden en prohormonen, is het voordeel van SARMS zoals s-4 dat zij geen androgene activiteit in niet-skeletachtig-spierweefsels hebben.

 

In een dierlijk model van goedaardige prostaathypertrofie, werd andarine getoond om prostate gewicht met gelijkaardige doeltreffendheid tot finasteride, maar zonder het veroorzaken van enige vermindering van spiermassa of anti-androgene bijwerkingen te verminderen.

 

 

Het juiste Doseren

 • S-4 zouden bij 50mg-75mg, 5 dagen uit de week moeten worden genomen, 12-16 weken. Zoals eerder vermeld, te hoeven s-4 niet om 3 afzonderlijke maal de hele dag worden genomen; maar voor individuen die deze methode verkiezen, wordt een 25mg-dosis (ruwweg de helft van een milliliter) geadviseerd eens met elk van uw drie belangrijke maaltijd.
 • Nogmaals, zoals hierboven vermeld, hebben s-4 punt van verminderende winst. Dit betekent het gebruik van s-4 75mg overging of het gebruik van s-4 meer dan 16 weken niet in enige toegevoegde spiermassa zal resulteren. Er zal ook niet geen verhoging van bijwerkingen zijn, maar u zult het risico van de desensibilisatie van AR in werking stellen en zult onvermijdelijk uw product verspillen.
 • Het doseren met s-4 minder dan 6-8 weken wordt niet geadviseerd en zal niet de onderzoeker toestaan om de volledige voordelen van het product te getuigen.

De geadviseerde dosis voor knipsel is 50 mg 6-8 weken. U zou het moeten gebruiken elke dag dan vergt 2 dagen weg voor de duur. Het nemen van S4 dagelijks voor de lengte van de cyclus kan tot veranderingen in zicht leiden.

 

Gebruik van Andarine

Voor Knipsel (beste gebruik van S4)


De eigenschappen van Andarine zijn zeer gelijk met steroïden Anavar en Winstrol, het enige verschil is dat S4 magere spieraanwinsten kan beter verstrekken. In feite, zijn er vele gevallen van bodybuilders geweest die tot 3 ponden van magere spier bereiken terwijl op een warmtetekort! S4 toont dezelfde bindende gelijkenis aan AR, vandaar voorstellend gelijkaardige vette het branden gevolgen. S4 kunnen LPL (lipoprotein lipase) ook minimaliseren – een enzym dat lipideaccumulatie veroorzaakt en een rol in het opslaan van vetweefsel speelt (bovenmatig lichaamsvet). AR oxydeert dit vetweefsel en gebruikt het als zijn aangewezen energiebron, die het lichaam toestaat om bovenmatig vet aan een verbazend tarief te verminderen.


Het verbetert ook vascularity want dat „gebeiteld esthetisch“ met minimaal aan geen waterbehoud kijkt. In tegenstelling tot steroïden, zal het beïnvloeden uw verbindingen niet maar versterkt in plaats daarvan spiermassa en macht. U kunt ook vaarwel aan pijnlijke pompen zeggen.

 


Geadviseerde Dosering: 50 mg 6-8 weken.

 


*Take 2 dagen weg wanneer het nemen van S4 (herhaal de cyclus na de 2 dagonderbreking) om visie bijwerkingen te vermijden.
Voor Recomping


Het gebruik S4 met een anabolere SARM zoals Ostarine voor betere recomp vloeit voort aangezien u poogt spier te bereiken terwijl het verliezen van vet. De geadviseerde opname is 50-75 mg 4 tot 8 weken.

 


Voor het Ophopen

 


S-4 zijn niet sarm die komt te letten op wanneer wij „OPHOPEND“ denken, maar het is eigenschappen in spieraanwinst zou moeten niet worden overzien. Tijdens het vakantieseizoen, halen voordeel vele mensen uit het bovenmatige beschikbare voedsel en de snacks en springen goed op wat - het bekende ophopen SARMs zoals LGD 4033 of rad 140. Terwijl er geen enorme 15 pond-sprong in spier als deze „is hoop specifieke“ producten op, kunnen s-4 vrij grote spieraanwinsten verstrekken en deze bovenmatige calorieën gebruiken om extra 8-10 pond in spier te verstrekken terwijl vrij ook het houden van de lichaamshelling. Deze regelmatige verhoging van spiermassa kan de hoeveelheid werk beperken men voor een magerder de zomerlichaam moet doen.

 


 

Hoog Zuiver s-4/Andarine SARMs Ruw Poeder voor de Spiergroei CAS 401900-40-1 1

 

De voordelen van S4 over Steroïden

 1. De zeer minimale groei op secundaire geslachtsorganen zoals de voorstanderklier.
 2. De verhouding van LDL/wordt HDL niet beïnvloed die tot het een laag cardiovasculair risico maakt.
 3. 0% kans van aromatisatie, mannelijke borstlactatie, of stijging van een ander vrouwelijk kenmerk tijdens de postcyclusterugwinning.
 4. Het testosteron is niet verminderd in om het even welke hoedanigheid tijdens de postcyclusterugwinning.
 5. Zeer exclusief in de weefselselectie en groei wat betekent zal het hartuitbreiding of geen schade aan naburige organen veroorzaken.
 6. SARMs do NOT om het gebruik of het verslinden van leverenzymen te vereisen om hun anabole gevolgen te activeren. Dit elimineert om het even welk risico van hepatotoxicity of hepatitis.
 7. Hoewel SARMs zoals s-4 niet zo krachtig zoals vergelijkbare steroïden zoals Winstrol is, vereisen zij niet de uitgebreide postcyclustherapie en kunnen gecirkelde het hele jaar door rijtjes zijn. In de loop die van een jaar, is dezelfde resultaten zeer mogelijk verkrijgt.
 8. SARMs is zeer vrouwelijke vriendschappelijk en veroorzaakt bovenmatige mannelijke eigenschappen dergelijke vergrote seksuele kenmerken niet.
 9. S-4 hebben globaal grotere verhogingen van spiermassa dan DHT voorgesteld.

 

 

Onze Voordelen


1. Goede Kwaliteit, met 15 jaar garantie,


2. Concurrerende Prijs,


3. Snelle en Veilige Waarborg


4. Reshipbeleid

Onze productcatalogi zijn beschikbaar
 

 

Andere Hete Producten

 

Hete Verkoop Half afgewerkte Steroid Vloeistof Concentratie
Testosteron Enanthate (Primoteston) 250mg/ml/300mg/ml
Testosteronpropionaat 100mg/ml
Testosteron Cypionate 250mg/ml/300mg/ml
Testosteron Sustanon 250 200mg/ml/250mg/ml
Testosteron Supertest 450 450mg/ml
Nandrolone Decanoate (DECA) 200 / 250/300mg/ml
Trenboloneacetaat 100mg/ml
Trenbolone Enanthate (parabool) 200mg/ml
Drostanolonepropionaat (Masteron) 100mg/ml
Boldenone (Equipoise) Undecylenate 200mg/ml/300mg/ml
Methenoloneacetaat (Primobolone) 100mg/ml
Anomass 400mg/ml
Ripex 225mg/ml
Tritren 180mg/ml

 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)