Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Vet Verlies ghrp-6 Menselijke Peptide die van het de Groeihormoon Peptide GHRP6 CAS 87616-84-0 vrijgeven

Vet Verlies ghrp-6 Menselijke Peptide die van het de Groeihormoon Peptide GHRP6 CAS 87616-84-0 vrijgeven

  • Vet Verlies ghrp-6 Menselijke Peptide die van het de Groeihormoon Peptide GHRP6 CAS 87616-84-0 vrijgeven
  • Vet Verlies ghrp-6 Menselijke Peptide die van het de Groeihormoon Peptide GHRP6 CAS 87616-84-0 vrijgeven
Vet Verlies ghrp-6 Menselijke Peptide die van het de Groeihormoon Peptide GHRP6 CAS 87616-84-0 vrijgeven
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 87616-84-0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Plastic trommel met het veilige verschepen
Levertijd: 3~7 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Ghrp-6 Gebruik: Spieraanwinst
Verschijning: Wit Poeder Rang: Farmaceutische Rang
Het verschepen: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, ARAMEX, ENZ. Pakket: Goed vermomd pakket
Het verschepen beleid: 100% vrij verstuur het verschepen opnieuw Whatsapp: +8618186204104
Hoog licht:

de groeihormoon die peptide vrijgeven

,

het menselijke poeder van het de groeihormoon

 

Het vette Hormoon die van de Verliesgroei Peptide ghrp-6 voor spier vrijgeven die CAS 87616-84-0 bouwen

 

 

Snelle details

 

CAS


87616-84-0


Alias

 

De groei - Hormoon die peptide-6 vrijgeven; GHRP6; GHRP 6; De groei - Hormoon die Hexapeptide vrijgeven

 

Opeenvolging

 

Zijn-D-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2

 

Specificatie


Ghrp-6 5mg/Vial, 10vial/Kit

Analyse


99.0%min.

Verschijning


Het wit powderRelated substantie: Totale Onzuiverheden (%) ≤ 2,0%

MF


C46H56N12O6


Mw


873,014

Moleculaire Formule

Ghrp -6 Spier BuildingBodybuilding Prohormones CAS 87616-84-0

Enige Onzuiverheid (HPLC)


1.0%max

Aminozuursamenstelling


±10% van theoretisch

Peptide Inhoud (N%)


≥80.0%

Watergehalte (Karl Fischer)


≤6.0%

Acetaatinhoud (HPIC)


≤12.0%

Massasaldo


95.0~105.0%

Houdbaarheid


Één jaar van bericht.

Opslag


Gevriesdroogde ghrp-6 hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 weken, zouden moeten worden opgeslagen gedroogd onder -20°C.Upon-reconstructie ghrp-6 zouden moeten bij 2-8°C tussen 2-7 dagen worden opgeslagen en voor toekomstig gebruik onder opslag de op lange termijn van -20°C.For wordt het geadviseerd om een dragerproteïne (0,1% HEEFT of BSA) toe te voegen. Vermijd veelvoudige freeze-thaw cycli.


Productcategorieën

Tussenpersonen en Fijne Chemische producten; polypeptide


Prijs


Fabrieksprijs (Negociable)


Betalingstermijnen


Western Union/Moneygram/Bitcoin/TT


Verpakking


5mg/vials, 10mg/vials; 10vials/Kit
Discrete en Vermomde verpakking om de douane over te gaan.


Leveringsdatum


Binnen 24h na bevestigde betaling


Leveringsmethodes


EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, ARAMEX, ENZ.

Gebruik

Farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Als mannelijk hormoon en anabole hormonen.

 

 

 

 

Ghrp-6 beschrijving

 

Ghrp-6 (zijn-D-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2) is samengesteld uit zowel natuurlijke als isomerische vormen van die 6 aminozuren. Deze opeenvolging verstrekt een signaal aan het lichaam beginnen afscheidend de Groeiversie terwijl ook het blokkeren van Somatostatin, een hormoon dat de versie van de Groei remt.


Ghrp-6, ook gekend als het Vrijgeven van Hexapeptide, is een peptide hormoon van de hormoonklasse. Zoals met alle verwante peptides is, worden ghrp-6 wijd gebruikt om de hoeveelheid natuurlijke productie van GH in het lichaam te verhogen. En de verhogingen van GH kunnen voordelig aan anabolism, vet verlies, terugwinning zijn en algemeen goed - zijnd evenals mogelijke anti-veroudert doeleinden dienen.

 

Ghrp-6 zijn een machtige stimulator van natuurlijke de Groeiversie. Ghrp-6 zijn een hexa-Peptide die voedselopname door honger te bevorderen bevordert en helpt energiemetabolisme verhogen. Groei Hormon die Peptides de vrijgeven, gelijkend op ghrp-6, wordt het meest meestal gebruikt voor behandeling van de Groei (GH) deficiënties, etend wanorde, zwaarlijvigheid, enz.-heeft het Onderzoek aangetoond dat het gebruik van deze HGH-Peptides verhogingen spiermassa, sterkte, uithoudingsvermogen en dalingenlichaamsvet leunt.

 

Ghrp-6 zijn gekend voor het zijn een grote eetluststimulator, maar het is niet sterkste GH die peptide in de GHRP-familie vrijgeven. Er is ander lid van de GHRP-familie wij kort zouden moeten bekijken. Deze lijst is in orde van het sterkst tot het zwakst.

 

Hexarelin – sterkst in de familie wordt gekend om de grootste impuls die van allen te geven. Prolactin en cortisol bijwerkingen zal creëren. De desensibilisatie zal ongeacht de dosis gebeuren.
Ghrp-2 – Tweede in de categorie, echter, is de desensibilisatie onduidelijk indien gebruikt voorbij verzadigingsdosis.
Ghrp-6 – Het derde in de opstelling voor kracht, en wanneer de schoten worden verdeeld, de desensibilisatie komen niet voor. Creeert prolactin en cortisol lichtjes kwesties.
Ipamorelin – dit mildst in de bos, leidt tot prolactin of geen cortisol en bij zeer grote dosissen was   getoond om een grote versie van GH zonder desensibilisatie te geven.

 

 

Toepassing:


GHRPs is eenvoudig geen vervangmiddelen van GHRH, in plaats daarvan zijn ghrp-6 kunstmatige activator van een afzonderlijke onlangs ontdekte receptor geroepen Receptor van de Groeisecretagogue (ghs-r). Spoedig werd Ghrelin ontdekt, endogene ligand die aan ghs-r bindt. Zowel werden Ghrelin als alle synthetische samenstellingen zoals ghrp-6 genoemd de „Groei Secretagogues“ (GHSs).

 

Één bijwerking van ghrp-6 is een aanzienlijke toename in eetlust toe te schrijven aan het bevorderen van de versie van Ghrelin, peptide die natuurlijk in de voering van de maag wordt vrijgegeven die honger en het maag leegmaken verhoogt. Ook, ghrp-6 oorzakenstimulatie van de voorafgaande slijmachtige klier die een verhoging van de Groeiversie veroorzaakt.

 

De verhoogde hoeveelheden Groei kunnen de lever veroorzaken om hormoon igf-1 af te scheiden, dat de bevoegdheid van het dierlijke lichaam verbetert om vet te branden en spier te bouwen. Sinds ghrp-6 handelingen op koppel direct lijn terug die de remming van de versie van de Groeihormon signaleert, ghrp-6 kan de productie van de Groei Hormon opnieuw stimuleren.

 

 

Ondanks het die derde in klasse zijn voor zover de sterkte van versie van GH, ghrp-6 nog een machtige GHRP is en 2-3 keer per dag kan worden genomen. Hoewel er een lichte kwestie is, zijn ghrp-6 getoond om niet te zijn efficiënt in aanwezigheid van de opgeheven niveaus van de bloedglucose. Dientengevolge, geloof ik de best practice voor ghrp-6 die aan dosis 2 uren na uw laatste maaltijd en 30 minuten doseren is alvorens u in om het even welk voedsel neemt, zodat geen interactie het effect van ghrp-6 verzwakken.

 

Nemend dit in overweging, kunnen ghrp-6 2-3 keer per dag (ongeveer 3 uren binnen - tussen injecties) voor maximumdoeltreffendheid met een waaier van 100mcg-200mcg per dosis worden genomen. Voorbij deze dosissen, werden ghrp-6 niet getoond om meer efficiënt te zijn. Deze verzadigingspunten zijn waarom u uw beleidstijden gaat willen verdelen om de receptoren de hele dag toe te staan om te ontruimen.

 

Vet Verlies ghrp-6 Menselijke Peptide die van het de Groeihormoon Peptide GHRP6 CAS 87616-84-0 vrijgeven 1

 

Hoe te om ghrp-6 te gebruiken

 


Ghrp-6 zijn injecteerbaar op basis van water dat u zich met bac water, en opslag zult moeten mengen. Herinner me, is het belangrijk om ghrp-6 correct op te slaan na het mengen van het - in de koelkast. Het zou maximaal 3-4 weken, zo slechts mengeling goed moeten zijn wat u bij het gebruiken tijdens dat tijdsbestek plant.


Nadat u het zorgvuldig mengt, wordt deze samenstelling typisch ingespoten onderhuids met een slinspeld. Voor beste resultaten, moet het dagelijks worden genomen, en de gebruikers zullen typisch verscheidene injecties per dag het doen uit uit elkaar plaatsen. Interessant, zouden de ghrp-6 beste werken als u het neemt wanneer de niveaus van de bloedsuiker laag zijn, en u niet om het even wat voor een uur moeten eten na het gebruiken van het.

Indien solo gebruikt, zullen de gebruikers 100-400 microgrammen (mcg) per injectie in werking stellen, en indien gestapeld met een ander hormoon van GH, kan de dosering in de helft worden gesneden.

 

 

Injectieprogramma

 

100mcg op het wekken
100mcg posttraining
100mcg vóór bed


Ghrp-6 zijn specifiek geen geslacht, zodat zijn dezelfde dosissen ook op vrouwen van toepassing aangezien zij mensen doen. Als andere peptides, komen ghrp-6 als gevriesdroogd (gevriesdroogd) poeder in de hoeveelheid 5mg of minder. Ghrp-6 moeten met bacteriostatisch water worden opnieuw samengesteld en in een koele droge plaats zoals uw ijskast worden opgeslagen. De insulinespuiten zijn de beste manier om hexapeptide vaak onderhuids of zelfs intramusculair te beheren.

 

Ghrp-6 worden het meest meestal verstrekt in kleine flesjes van 5 mg, die onder koeling zouden moeten worden opgeslagen. (Het is aanvaardbaar nochtans voor hen om geposte unrefrigerated te zijn.) Het flesje is verdund met een geschikt volume van steriel of bacteriostatisch water. Bijvoorbeeld, zou het flesje met 2,5 ml water kunnen worden verdund, die een oplossing van 2 mg/ml opbrengen (2000 mcg/mL.) Na de watertoevoeging, zal het flesje opnieuw onder koeling worden opgeslagen.

 

Wanneer het doseren, een aangewezen volume zal van het flesje met (typisch) een insulinespuit, volgens de gewenste dosis en de concentratie de voorbereiding worden getrokken. In het bovengenoemde voorbeeld, zou een 100 mcgdosis slechts 0,05 ml vereisen, of „5 IU“ zoals duidelijk op een insulinespuit. Een mcg 300 zou 0,15 ml vereisen, of „15 IU“ zoals duidelijk op een insulinespuit.

 

De injectie kan volgens persoonlijke voorkeur onderhuids, intramusculair, of intraveneus zijn.

Het doseren zal doorgaans minstens tweemaal per dag en bij voorkeur 3x/day voor beste die effect zijn, minstens 30-60 minuten vóór een maaltijd en in een tijd van niet-opgeheven bloedsuiker wordt genomen (met andere woorden, nadat de bloedsuiker tijd om sinds de meest recente maaltijd heeft gehad te vallen.) Het over het algemeen genomen bedrag zal van mcg 50-300 tegelijkertijd zijn. Wanneer het gebruiken van een GHRH samen met ghrp-6, zou doseren tot mcg moeten worden verminderd 50-100 tegelijkertijd.

 

Voor verhoging van de niveaus van GH, verhogen de hogere dosissen binnen de voorgestelde waaier absoluut effect. Met betrekking tot het helen van voordeel, bijvoorbeeld voor tendonitis, volstaat het lage eind van de waaier vaak volledig en het merkbaar grotere effect wordt niet noodzakelijk gezien met verhoogde dosis.

 

De lage schildklierniveaus verminderen ook doeltreffendheid van ghrp-6, en bescheiden verhoogde schildklierniveaus, zoals met mcg 50-200/dag van T4, of mcg van 12.5-50/de dag van T3, kan doeltreffendheid verbeteren. (Als T3 wordt gebruikt, zou de dosering in drie dosissen per dag moeten worden verdeeld.)

 

Terwijl ghrp-6 grote stijgingen van de productie van GH kunnen veroorzaken wanneer alleen gebruikt, een bepaalde dosis zullen tonen duidelijk meer effect wat peptide van GHRH (de groeihormoon die hormoon vrijgeven) tegelijkertijd wordt genomen. Afwisselend, wanneer het combineren van een GHRH met ghrp-6, slechts over de helft of een derde zijn zo veel ghrp-6 nodig om dezelfde stijging van de productie van GH te verkrijgen.

 

Om deze reden, is het een gemeenschappelijke keus om een GHRH met een GHRP te combineren, maar de uitstekende resultaten worden vaak verkregen zonder dit het doen. Een aangewezen die keus van GHRH is Mod. GRF 1-29 (ook als cjc-1295 zonder DAC wordt bekend.)

 

 

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons wat u (gebruik voor wat/productnaam & hoeveelheid) nodig hebt, zult u een raad en een citaat krijgen.


2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.


3. Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.


4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.

 


WAAROM KIES DE V.S.?

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 


Meer producten:

 

Polypeptidehormonen

CJC1295 zonder DAC

CAS 863288-34-0

 

CJC1295 met DAC

CAS 863288-34-0

 

Hexarelin

CAS 140703-51-1

 

MGF

 

PINmgf

 

MT-1

CAS 75921-69-6

MT-2

CAS 121062-08-6

Ghrp-2

CAS 158861-67-7

Ghrp-6

CAS 87616-84-0

Ipamorelin

CAS 170851-70-4

Sermorelin

CAS 86168-78-7

Oxytocin

CAS 50-56-6

TB500

CAS 77591-33-4

Pentadecapeptide BPC 157

 

AOD 9604

CAS 221231-10-3

Triptorelin

CAS 57773-63-4

Tesamorelin

CAS 218949-48-5

DSIP

CAS 62568-57-4

Selank

 

PT141

CAS 189691-06-3

Gonadorelin

CAS 34973-08-5

Epitalon

307297-39-8

IGF-1 LR3

1mg

Gdf-8

1mg

Follistatin 344

1mg

 

 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)