Thuis ProductenMenselijke Peptide van het de Groeihormoon

Van het de Steroïdenpolypeptide van het gewichtsverlies de Hormonen Sermorelin CAS 86168-78-7

Van het de Steroïdenpolypeptide van het gewichtsverlies de Hormonen Sermorelin CAS 86168-78-7

  • Van het de Steroïdenpolypeptide van het gewichtsverlies de Hormonen Sermorelin CAS 86168-78-7
  • Van het de Steroïdenpolypeptide van het gewichtsverlies de Hormonen Sermorelin CAS 86168-78-7
Van het de Steroïdenpolypeptide van het gewichtsverlies de Hormonen Sermorelin CAS 86168-78-7
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 86168-78-7
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Plastic trommel met het veilige verschepen
Levertijd: 3~7 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Product name: Sermorelin
Hoog licht:

De groeihormoon dat Peptide vrijgeeft

,

peptides van de spiergroei

 

Spier het Polypeptidehormonen Sermorelin CAS 86168-78-7 van de Bouwsteroïden

 

 

Snel Detail:
 

Naam: Sermorelin
Synoniemen: Sermorelin; Sermorelinacetaat; Yadaiftnsyrkvlgqlsarkllqdimsr-Nh2
Opeenvolging: H-Tyr-Ala-aspis-Ala-Ile-Phe-Thr-Asn-Ser-Tyr-Arg
Lys-Val-Leu
Leu-Gln-aspis-Ile-ontmoeten-Ser-Arg-NH2
CAS: 86168-78-7
MF: C149H246N44O42S
Mw: 3357.88

Moleculaire structuur: Van het de Steroïdenpolypeptide van het gewichtsverlies de Hormonen Sermorelin CAS 86168-78-7 0


Verpakking: plastic flesje (specifiek voor peptide verpakking) of glasflesje, hoeveelheid volgens het detailvereiste van de klant.
Opslag: een koele (2~8 ℃) & droge die plaats tegen licht wordt beschermd, houdt pakket dicht wanneer niet in gebruik.

 

 

Beschrijving:

 

Sermorelin is peptide een GHRH die (hormoon van vrijgeeft) analogon. Zijn peptide opeenvolging wordt samengesteld van 29 aminozuren. Deze opeenvolging is een gedeelte van endogene menselijke GHRH, en kortste synthetische peptide momenteel als beschouwd die de volledige serie van functionele GHRH-activiteit bezit. wegens dit feit, sermorelin wordt nagedacht.

 

Sermorelin, in vergelijking, wordt niet geregeerd door dezelfde strikte wetten van medisch gebruik en dit is grotendeels toe te schrijven aan zijn veiligheidsprofiel. Om deze reden, is sermorelin toegankelijker en door artsen die in anti-veroudert en wellness klinieken samen met ander de groeihormoon peptides zoals ghrp-2 en ghrp-6 vrijgeven algemeen voorgeschreven.

 

De Sermorelinacetaat is een menselijk die de groei hormoon-bevrijdend hormoon (GHRH of GRF) voor kenmerkende evaluatie van slijmachtige functie en ook voor het verhogen van de groei in kinderen wordt gebruikt. Van etiket kan het gebruik van sermorelinacetaat de scherpe of van de leeftijd afhankelijke ontoereikendheid van het de groeihormoon omvatten.

 

Alhoewel in het bodybuilding van cirkels wij veel over Sermorelin niet horen, betekent dit niet dat dit peptide zijn gebruik niet heeft. In feite, anti-veroudert en hormoon hebben de vervangingsklinieken het jarenlang voorgeschreven omdat het als schone GHRH werkt. Het probleem voor de bodybuilder of de atleet is dat het een zeer korte halveringstijd van ongeveer tien (10) notulen heeft. Dit wordt een onaantrekkelijke eigenschap wanneer vergeleken bij de halveringstijd van mod. GRF (1-29) (CJC 1295 zonder DAC), die in rond 30 minuten komt. Ondanks zijn kort venster, bindt het vrij effectief aan de slijmachtige receptoren.

 

De andere leiding onderaan kant verbonden aan zijn zeer korte halveringstijd is dat het snel door bloedenzymen binnen enkele minuten wordt opgesplitst. Vandaar dat GHRH-is peptide met een halveringstijd van 30 minuten of langer wenselijk, aangezien het de dood van het bloedenzym zal overleven en het zal toestaan om het lichaam door te geven dat hormoonreceptoren zoekt om te binden aan.

 

 

Toepassing:


Sermorelin heeft een brede waaier van positieve gevolgen. wegens zijn aard als GHRH, sermorelin verhoogt slechts de bevoegdheid van het lichaam om meer groei te veroorzaken; het is geen injectie van hormoon zelf. In zowel prestaties het verbeteren als algemene welzijnsbetekenis, heeft sermorelin een brede serie van voordelen die tot het een krachtige en waardevolle substantie maken.

 

Sermorelin verhoogt het groeipercentage in GH-Ontvankelijke CRF-kinderen, hoewel het geen merkbaar effect op de cursus van CRF.Sermorelin kan in onderzoek worden gebruikt om gevallen van de deficiëntie van GH te diagnostiseren, bevordert de afscheiding van GH van adenohypophysis, beheert de ontoereikendheid van GH en verhoogt het groeipercentage in GH-Ontvankelijke CRF-kinderen heeft.

 

GH bevordert ook efficiënt energiemetabolisme. De studies hebben ook aangetoond dat GHRH direct langzame golfnrem (niet snelle oogbeweging) slaap bevordert, en zo GHRH-veroorzaakt de ontoereikendheid een vermindering van de hoeveelheid en de intensiteit van langzame golfnrem slaap die in of slapeloosheid of dysomnia resulteert (slaapwanorde die slaap veroorzaken om zijn versterkende capaciteit) te verliezen. remt de afscheiding van GH van adenohypophysis. Zowel worden GHRH als somatostatin geproduceerd in hetzelfde neuron maar zij worden vrijgegeven in afwisseling aan elkaar daardoor resulterend in de slagversie van GH van het neuron.

 

De Sermorelintherapie verhoogde het volume van hormoon door de bevorderde slijmachtige klier wordt afgescheiden, die later door de lever in igf-1 die wordt omgezet. Het verhoogde bedrag van igf-1 in de bloedstroom leidt tot vele voordelen van het gebruik van Sermorelin: stijgend metabolisme en de groei van nieuwe cellen binnen het de organen en been van het lichaam.

 

Van het de Steroïdenpolypeptide van het gewichtsverlies de Hormonen Sermorelin CAS 86168-78-7 1


Hoe te gebruiken


Sermorelin, samen met andere peptides zal u gebruiken, komt als een gevoelig gevriesdroogd poeder dat uit het licht en in een koele droge plaats zou moeten worden gehouden. De reconstructie wordt met bacteriostatisch die water (omdat water) of natrium-chloride gedaan voor injectie wordt bedoeld. De injecties kunnen één uur vóór training bij een dosis 200mcg-300mcg worden beheerd. Normaal, Sermorelin-worden de injecties genomen vóór bed om ongeveer 300mcgs.


De beste tijd om Sermorelin te nemen is voorafgaand aan bedtijd. Het hormoon wordt hoofdzakelijk vrijgegeven tijdens slaap en voordeligst aan de de terugwinning en reparatie van het lichaam tijdens dit keer. Sermorelin heeft een het bevorderen effect op slaap en kan daarom u vermoeid maken indien in de loop van de dag genomen.

 

Sermorelin, samen met andere peptides zal u gebruiken, komt als een gevoelig gevriesdroogd poeder dat uit het licht en in een koele droge plaats zou moeten worden gehouden. De reconstructie wordt met bacteriostatisch die water (omdat water) of natrium-chloride gedaan voor injectie wordt bedoeld. De injecties kunnen één uur vóór training bij een dosis 200mcg-300mcg worden beheerd.

 

Normaal, Sermorelin-worden de injecties genomen vóór bed om ongeveer 300mcgs. Natuurlijk, zoals met om het even welke GHRH, zult u dit peptide naast een GHRP als ghrp-2 of Ipamorelin voor maximumversie van de opslag van het de groeihormoon willen gebruiken. Ideaal gezien, hoewel de gebruiker nog van het gebruiken van een GHRH zoals CJC 1295 met DAC en een GHRP zoals Ipamorelin kon profiteren de hele dag en dan Sermorelin gebruiken als pre-bed vastgestelde dosis. Voorzie eenvoudig geen Sermorelin als anti-veroudert peptide. Het kan nog helpen de groei van magere lichaamsmassa bevorderen en de beschikbaarheid van igf-1 in de bloedstroom verhogen.

 

 

Nota:

  • De gebruikers moeten van drugsverslaving en over dosering worden gewaarschuwd indien zij instructies voor juist en veilig gebruik van sermorelin niet gehoorzamen. De geadviseerde dosering is één keer per dag 0.2-0.3 mcg. Volg zorgvuldig beleidsinstructies voor de beste resultaten van sermorelin en HGH-therapie in het algemeen.
  • De bijwerkingen van sermorelin zijn uiterst ongewoon zoals die door klinische studies worden bewezen. Nochtans, liggen de minuscuul kansen nog in bijwerkingen zoals hoofdpijn, duizeligheid, hyperactiviteit, misselijkheid, en strakheid in de borst.

 

COA:

Verschijning: Wit of lichtjes geelachtig poeder Wit poeder
Oplosbaarheid Oplosbare stof in water of het azijnzuur van 1% bij een concentratie van 1mg/ml om een duidelijke, kleurloze oplossing te geven Is in overeenstemming
Identiteit door HPLC Het behoud is zelfde met de referentiestof Is in overeenstemming
Specifieke Optische Omwenteling -80.0- -90.0° (c=0.5, 1%HAc) -86.3°
Aminozuursamenstelling ±10% van theoretisch Is in overeenstemming
Peptide Zuiverheid (door HPLC) ≥ 98,0% door gebiedsintegratie 98.8%
Verwante Substantie (door HPLC) Totale Onzuiverheden (%) ≤ 2,0% Grootste Enige Onzuiverheid (%) ≤ 1,0% 1.2% 0,6%
Acetaatinhoud ≤ 15,0% 12.1%
Watergehalte (Karl Fischer) ≤ 5,0% 4.5%
Peptide Inhoud (n-bepaling) ≥ 80,0% 83.3%
Bacteriële Endotoxins ≤5EU/mg
 

 

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons wat u (gebruik voor wat/productnaam & hoeveelheid) nodig hebt, zult u een raad en een citaat krijgen.


2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.


3. Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.


4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.

 


WAAROM KIES DE V.S.?

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 


Meer producten:

 

Polypeptidehormonen

CJC1295 zonder DAC

CAS 863288-34-0

 

CJC1295 met DAC

CAS 863288-34-0

 

Hexarelin

CAS 140703-51-1

 

MGF

 

PINmgf

 

MT-1

CAS 75921-69-6

MT-2

CAS 121062-08-6

Ghrp-2

CAS 158861-67-7

Ghrp-6

CAS 87616-84-0

Ipamorelin

CAS 170851-70-4

Sermorelin

CAS 86168-78-7

Oxytocin

CAS 50-56-6

TB500

CAS 77591-33-4

Pentadecapeptide BPC 157

 

AOD 9604

CAS 221231-10-3

Triptorelin

CAS 57773-63-4

Tesamorelin

CAS 218949-48-5

DSIP

CAS 62568-57-4

Selank

 

PT141

CAS 189691-06-3

Gonadorelin

CAS 34973-08-5

Epitalon

307297-39-8

IGF-1 LR3

1mg

Gdf-8

1mg

Follistatin 344

1mg

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)