Thuis Productenfarmaceutische grondstoffen

Carphedonspier die Sterioids voor anti-Amnesie en Antipsychotic CAS 77472-70-9 bouwen

Carphedonspier die Sterioids voor anti-Amnesie en Antipsychotic CAS 77472-70-9 bouwen

  • Carphedonspier die Sterioids voor anti-Amnesie en Antipsychotic CAS 77472-70-9 bouwen
  • Carphedonspier die Sterioids voor anti-Amnesie en Antipsychotic CAS 77472-70-9 bouwen
Carphedonspier die Sterioids voor anti-Amnesie en Antipsychotic CAS 77472-70-9 bouwen
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharmlab
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 77472-70-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Vermomd pakket; Foliezak
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Carphedon CAS: 77472-70-9
Rang: farmaceutisch Pakket: Goed vermomd pakket; Foliezak
Zuiverheid: 99% Verschijning: Wit cystallinepoeder
Hoog licht:

actieve farmaceutische ingrediënten

,

farmaceutische anabole steroïden

Carphedonspier die Sterioids voor anti-Amnesie en Antipsychotic CAS 77472-70-9 bouwen

 

Wat is Phenylpiracetam?

 

Een grote manier om aan Phenylpiracetam te denken is dat het een gewijzigde versie van Piracetam, originele Nootropic is. Het enige belangrijkste verschil die, structureel, is de toevoeging van een Phenyl groepsmolecule in bijlage spreken. Dit is ongelooflijk de oorzaak van het creëren van een supplement dat 60 keer tot krachtiger is dan originele Piracetam. Dit veroorlooft Phenylpiracetam zich ook sommige unieke centraal zenuwstelselstimulans en nootropic-Gelijkaardige gevolgen.

 

De extra Phenyl groep staat ook het supplement toe om door de blood-brain gemakkelijkere barrière over te gaan en efficiënter wat betekent kunt u een veel kleinere dosering nemen om dezelfde voordelen te krijgen zoals andere nootropics. Dientengevolge, wordt Phenylpiracetam actief sneller en kan in het langere systeem blijven. In feite, wijst het onderzoek erop dat Phenylpiracetam in de hersenen en het lichaam met een halveringstijd van zelfs 5 uren actief kan blijven. Het leidt ook tot stimulansgevolgen die ‚schoon‘ zijn en beter lijken op wat u zou kunnen ervaren toen het nemen van iets als Adderall. Nochtans, zijn de bijwerkingen van Phenylpiracetam veel veiliger dan die u zou kunnen ontmoeten toen het nemen van een op amfetamine-gebaseerde slimme drug zoals Adderall.

 

Basisinformatie.

 

Productnaam Carphedon 
CAS-Registratieaantal 77472-70-9
Moleculaire Formule C12H14N2O2
Molecuulgewicht 218.3
Zuiverheid 99%
Rang Farmaceutische Rang
Verschijning Wit cystallinepoeder

 

Beschrijving

 

Phenylpiracetam (Phenotropil, Carphedon) is een phenylated analogon van de nootropic drug piracetam die in 1983 in Rusland werd ontwikkeld waar het als voorschriftdrug beschikbaar is. Het is gebruikt in mensen als CNS stimulans, voortbewegingsstimulans, versterker van sportenprestaties, en nootropic (waarbij, het 30-60 keer tot meer machtig kan zijn dan piracetam). Het onderzoek naar dieren heeft phenylpiracetam getoond om diverse werking zoals anti-amnesie, kalmerend, anticonvulsant, antipsychotic, anxiolytic, en de gevolgen van de geheugenverhoging te hebben.

 

Toepassing


Een klein aantal laag-schaal klinische studies heeft mogelijk verband tussen voorschrift van phenylpiracetam en verbetering van een aantal encephalopathic voorwaarden, met inbegrip van letsels van hersenbloedwegen, traumatische hersenenverwonding en bepaalde soorten glioma getoond.


Phenylpiracetam keert de kalmeringsmiddelgevolgen van benzodiazepine diazepam om, verhoogt operateursgedrag, remt post-rotatienystagmus, verhindert achteruitgaande amnesie, en heeft anticonvulsant eigenschappen.


Phenylpiracetam wordt typisch als algemene stimulans of voorgeschreven om tolerantie tot extreme temperaturen en spanning te verhogen.

 

Specificatie

 

Punten van Analyse Vereisten Resultaten
Verschijning Gebroken wit aan wit poeder Is in overeenstemming
Verlies bij het drogen ≤1.0% 0,6%
Heavy metal ≤10ppm Is in overeenstemming
Water ≤0.5% 0,3%
Zuiverheid (HPLC) ≥99% 99.47%
Residu op ingnition ≤0.3% 0,05%
Conclusie Het product is met binnenshuis Standaard in overeenstemming

 

Dosering

 

Phenylpiracetam wordt scherp genomen bij een dosering van 100-200mg, en deze dosis wordt genomen 2-3 keer per dag die (een dagelijkse waaier van 200-600mg bedragen). De lagere waaier schijnt efficiënt, maar de optimale dosering is nog niet gekend.

 

De r-Isomeer schijnt actiever op de gemeenschappelijke gebruik van phenylpiracetam (stimulatie en kennis) te zijn dan de s-Isomeer, en terwijl het racemische mengsel (algemeen verkochte versie) voor cognitieve daling efficiënt is het niet bepaald is als het voor nootropic doeleinden in de jeugd werkt.

 

Het effect van Carphedon (Phenylpiracetam)

 

Als andere Racetams, bevordert Carphedon de acetylcholine receptoren en glutamaatreceptoren in de hersenen. Deze neurotransmitters zijn intiem gebonden aan de capaciteit van uw hersenen om nieuwe verbindingen tussen neuronen te maken, vorm nieuw geheugen, procesinformatie en berekeningen uit te voeren.

 

Door de activiteit van deze twee neurotransmitters te verhogen, kunt u synaptische plasticiteit verbeteren en zelfs communicatie tussen de twee hemisferen van uw hersenen verbeteren.

 

Carphedon beïnvloedt ook het zeepaardje dat het gebied van de hersenen is die bij nieuwe geheugenvorming betrokken zijn. Wanneer het gebruiken van Carphedon, kunt u vinden als u elk detail van uw dag of van materiaal kan moeiteloos herinneren dat u leest.

 

U zult veel hogere niveaus van concentratie zich ook ervaren en zult, naast betere waken en geestelijke energie concentreren.

 

Carphedon wordt ook verondersteld om de neuromusculaire verbinding te verbeteren, resulterend in betere voortbewegingsactiviteit en coördinatie. Sommige bodybuilders en atleten gebruiken nog deze samenstelling als pre-trainingsupplement.

 

Een deel van de reden dit supplement is zodat meer machtig dan Piracetam het feit is dat het bioavailable 100% is en van de darmen en andere organen snel geabsorbeerd. De gewijzigde chemische structuur van deze samenstelling kan het penetratie van de barrière van bloedhersenen beter ook geven.

 

Voor de meeste mensen, begint Carphedon binnen 30 minuten te werken na het nemen van het en het bereikt maximumconcentratie in de hersenen na één uur. De halveringstijd van Carphedon is nogal wat langer dan andere racetams, die zich van drie tot vijf uren uitstrekken.

 

Hoe het werkt


Getoond om geheugen & het leren te steunen

 

Verbetert aandacht & waakzaamheid

 

Verhogingenproductiviteit & geestelijke nadruk

 

Verwante Producten

 

Productnaam CAS Nr. Specificatie
Ostarine (MK2866) 841205-47-8/1235370-13-4/1202044-20-9 99%min
Lgd-4033 1165910-22-4 98%min
Mk-677 159633-92-8 98%min
Andarine (s-4) 401900-40-17 98%min
GW-501516 317318-70-0 98%min
AICAR 2627-69-2 98%min
RAD140 1182367-47-0 98%min
SR9009 1379686-30-2 98%min
YK11

1370003-76-1

 

Carphedon

 

Carphedonspier die Sterioids voor anti-Amnesie en Antipsychotic CAS 77472-70-9 bouwen 0

 

Carphedonspier die Sterioids voor anti-Amnesie en Antipsychotic CAS 77472-70-9 bouwen 1

 

Concurrentievoordeel

 

1. Ons bedrijf is een professionele productie belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied van vele jaren.

 

Leveringsgebieden van onze producten: De V.S., het UK, Canada, Australië, Brazilië, Rusland, Portugal, Letland, Zwitserland, IJsland, de Oekraïne, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Peru, Zweden, Nieuw Zeeland, de Tsjechische Republiek, Litouwen, Ierland, Tunesië, Mexico, Griekenland, Puerto Rico, Thailand, Israël etc.

 

Betalingswijze: T/T, de Western Union, Moneygram, bitcoin enz.

 

2. Discreet pakket. De verpakking aanpast u het best worden verkozen om douane veilig te kruisen. Of als u uw eigen ideale manier hebt, zou het kunnen zijn ook neemt in overweging.

 

3. Hoogste kwaliteit. Hoog - gewaarborgde de kwaliteit, zodra om het even welk probleem wordt gevonden, zou het pakket reshipped voor u zijn.

 

4. Veiligheid die verschepen: Verschepend door uitdrukkelijk (Fedex, UPS, DHL, EMS), door de lucht. Meest professionele forwarder zou recommanded voor u zijn.

 

5. Wij hebben voorraad, zodat kunnen wij levering snel bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.

 

6. De warme naverkoopdienst voor u 24/7. Om het even welk van uw vraag voor de eerste zo spoedig mogelijk worden opgelost.

 

7. Een korting worden gegeven wanneer u een grote orde maakt.

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten