Thuis Productende steroïden van het gewichtsverlies

Van het l-Thyroxine van het Verliessteroïden natrium het zoute T4 Gewicht Poeder CAS 25416-65-3

Van het l-Thyroxine van het Verliessteroïden natrium het zoute T4 Gewicht Poeder CAS 25416-65-3

  • Van het l-Thyroxine van het Verliessteroïden natrium het zoute T4 Gewicht Poeder CAS 25416-65-3
Van het l-Thyroxine van het Verliessteroïden natrium het zoute T4 Gewicht Poeder CAS 25416-65-3
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 25416-65-3
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Vermomd pakket; Foliezak
Levertijd: 3-7 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
productnaam: T4 CAS: 25416-65-3
Verschijning: Wit poeder Het verschepen: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, Aramex, enz.
Het verschepen beleid: 100% vrij verstuur het verschepen opnieuw E-mail: kingchojin@chembj.com
Hoog licht:

vet dat steroïden vermindert

,

gewichts ontdoende van steroïden

 

De Steroïden l-Thyroxine van het gewichtsverlies natrium zoute T4 CAS 25416-65-3

 

 

Snel detail:

 

Productnaam T4
Chemische Naam Levothyroxinenatrium, l-Thyroxine Natriumzout
CAS Number 25416-65-3
EINECS Aantal 212-720-4
Moleculaire Formule C15H11I4NNaO4
Molecuulgewicht 799.8592
Specifieke Omwenteling +69°~+74°
Analyse 99.5%
Verschijning Wit poeder
 
Gebruik Één van de hormonen door de schildklier worden geproduceerd die bij het behoud van metabolische homeostase die betrokken is. Ook geproduceerd in randweefsels als actieve metabolite van Thyroxine. Farmaceutische grondstoffen.

 

 

Beschrijving:

Levothyroxine (INN, USAN) of het l-Thyroxine zijn een synthetisch schildklierhormoon dat aan thyroxine chemisch identiek is (T4), die natuurlijk door de follicular cellen van de schildklier wordt afgescheiden. Het wordt gebruikt om de deficiëntie van het schildklierhormoon te behandelen, en nu en dan de herhaling van schildklierkanker te verhinderen. Als zijn natuurlijk afgescheiden tegenhanger, is levothyroxine een chiral samenstelling in de l-Vorm.

 

Verwante drugdextrothyroxine (D-Thyroxine) werd gebruikt werd in het verleden als behandeling voor hypercholesterolemia (opgeheven cholesterolniveaus) maar teruggetrokken wegens hart bijwerkingen. Het is op de Lijst van de Wereldgezondheidsorganisatie van Essentiële Geneesmiddelen, een lijst van het belangrijkste medicijn nodig in een basisgezondheidssysteem.

 

Levothyroxine (INN, USAN) of het l-Thyroxine zijn een synthetisch schildklierhormoon dat aan thyroxine chemisch identiek is (T4), die natuurlijk door de follicular cellen van de schildklier wordt afgescheiden. Het wordt gebruikt om de deficiëntie van het schildklierhormoon te behandelen, en nu en dan de herhaling van schildklierkanker te verhinderen. Als zijn natuurlijk afgescheiden tegenhanger, is levothyroxine een chiral samenstelling in de l-Vorm. Verwante drugdextrothyroxine (D-Thyroxine) werd gebruikt werd in het verleden als behandeling voor hypercholesterolemia (elevatedcholesterolniveaus) maar teruggetrokken wegens hart bijwerkingen.

Levothyroxine wordt typisch gebruikt om hypothyroidism te behandelen, en is de behandeling van keus voor patiënten met hypothyroidism, die vaak de levenslange therapie van het schildklierhormoon vereisen. Het kan ook worden gebruikt om kropgezwel via zijn capaciteit aan lager schildklier-bevorderend hormoon (TSH) te behandelen, een hormoon dat kropgezwel-veroorzaakt wordt overwogen. Levothyroxine wordt ook gebruikt als interventionaltherapie in patiënten met knoestige schildklierziekte of schildklierkanker om schildklier-bevorderende hormoon (TSH) afscheiding te onderdrukken.

 

Vele bodybuilders nemen schildklierhormoon in hoop van het verhogen van hun metabolisme en het verminderen van hun bodyfatpercentage voor een wedstrijd. Het is goed en over het algemeen onschadelijk in theorie over een korte duur, maar om de waarschijnlijkheid van spierkatabolisme te verminderen, is een bloedonderzoek samen met gebruik nodig.

 

 

Toepassing:

 

T4 is pro-Hormoon, dat uw lichaam slechts in T3 aan noodzakelijk tarief omzet en zo het als veel mildere en veiligere drug zou kunnen worden beschouwd dan T3.

 

T4 is het vaakst gebruikte medicijn voor hypothyroid voorwaarden. Het grootste deel van de de heersende stromingsartsen en endocrinoloog schrijven T4 voor. Het voorschrijven van T4 maken het vestigen en het handhaven van het juiste doseren gemakkelijker, en het is een zeldzame voorwaarde wanneer uw lichaam geen T4 in T3 op het cellulaire niveau kan omzetten.

 

Nochtans, wanneer er moeilijkheid die T4 omzetten in T3 is, of T3 moet aan het therapieprogramma worden toegevoegd of de Gepoederde Schildklier moet worden voorgeschreven. Bovendien, geloven de meeste alternatieve geneeskundeschildklier artsen dat gepoederd een natuurlijkere manier is om schildklierziekte te behandelen.

 

T4 is een één keer per dag medicijn. De meeste mensen nemen het eerst ding in de ochtend op een lege maag. Er is een optie om het sublingually te nemen om betere absorptie te krijgen.

 

Om dit te doen, kan de T4-tablet onder de tong worden geplaatst en worden toegestaan om aan een langzamer tempo op te lossen en worden geabsorbeerd. Sublingual absorptie vermijdt complicaties met spijsvertering.

 

Het Levothyroxinenatrium is een uitstekende vette brander aangezien uw metabolisme zeer terwijl het zijn op het wordt verhoogd. U kunt zich een weinig meer onzorgvuldig veroorloven op pre-wedstrijd te zijn op dieet zijnd aangezien het nog vet zal branden wanneer u in heel wat calorieën neemt aangezien uw metabolisme haywire gaat.

Één van de schildklierhormonen betrokken bij het behoud van metabolische homeostase. Samengesteld en opgeslagen als aminozuurresidu's van thyroglobulin, de belangrijkste eiwitcomponent van het schildklier follicular colloïde. De synthese en de afscheiding worden geregeld door het slijmachtige hormoon (TSH).

Levothyroxine is een synthetische (kunstmatige) versie van het hormoon van de principeschildklier, thyroxine (T4) die wordt gemaakt en door de schildklier vrijgegeven. Het schildklierhormoon verhoogt het metabolische tarief cellen van alle weefsels in het lichaam. In het foetus en pasgeboren, is het schildklierhormoon belangrijk voor de groei en de ontwikkeling van alle weefsels met inbegrip van beenderen en de hersenen. In volwassenen, helpt het schildklierhormoon om hersenenfunctie, voedselmetabolisme, en lichaamstemperatuur, onder andere gevolgen te handhaven.

 

Van het l-Thyroxine van het Verliessteroïden natrium het zoute T4 Gewicht Poeder CAS 25416-65-3 0

 

Gebruik en Dosering:


De gebruikers ontdekten T3 om een betere keus over T4 te zijn wanneer het gebruiken van Schildklierdrugs tijdens Cyclische Ketogenic Diets.T4 in veel hogere dosissen moet zo efficiënt worden gebruikt om te zijn zoals T3. De onderwerpen vonden zij een dosering van 300 mcg/dag moesten gebruiken om dezelfde resultaten te bereiken zoals mcg 25-100/dag van T3 (Cytomel).

 

 

INTERACTIE:


Me ervan bewust ben dat wanneer en hoe u neemt medicijn beïnvloedt zijn doeltreffendheid. Bijvoorbeeld, zou het schildkliermedicijn niet met calcium of ijzer moeten worden genomen. Beide mineralen binden met schildklierhormoon en maken het voor het gebruik van uw lichaam niet beschikbaar.

 

Aldus, zou u zuivelproducten twee uren moeten vermijden before and after het nemen van schildkliermedicijn. Er zijn ook sommige medicijnen die T4-niveaus veranderen.

 

Aspirin, danazol en propanolol zijn getoond om T4-niveaus en furosemide, methadon te verhogen, lithium, aluminium-bevat antacida, colestipol, en rifampicin is getoond om T4-niveaus te verminderen.

 

Er zijn ook sommige unieke interactie. De progesterone en het oestrogeen zijn substanties die met T4 kunnen binden, maar ook neigen om T3-niveaus te verhogen. De anabole steroïden neigen om de niveaus van het schildklierhormoon te verminderen. Tot slot kan het schildklierhormoon insuline, een belangrijke overweging voor diabetici en bodybuilders onderdrukken gebruikend insuline.

 

 

COA:

 

 

Punt

 

 

Specificatie

 

Resultaat
Verschijning

 

Een geurloos, bijna wit of bleekgeel gekleurd poeder

 

pas
Oplosbaarheid

 

1, zeer lichtjes oplosbaar in water

 

pas

 

2, lichtjes oplosbaar in alcohol

 

pas

 

3, praktisch onoplosbaar in de meeste andere organische oplosmiddelen

 

pas
Identificatie

 

a) Hitte ongeveer 50 mg met een paar dalingen van

zwavelzuur in een porseleinsmeltkroes: viooltje

de dampen van jodium worden geëvolueerd.

 

pas

 

B) de behoudtijd van de belangrijkste piek is

bevestig aan RS

 

pas
Verlies bij het Drogen

 

Niet meer dan 4,0%

 

0,46%


[a] 20/D
C=1 in 1M HCl /EtOH 1:4

 

+18 ~ +22o +20.9o
Analyse (HPLC)

 

Niet minder dan 95,0%

 

99.70%
Levothyroxinenatrium

 

 

Niet meer dan 5,0%

 

 

0,68%
Conclusie

 

Tot de Norm voor de Uitvoer

 

 

 

 

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons wat u (gebruik voor wat/productnaam & hoeveelheid) nodig hebt, zult u een raad en een citaat krijgen.


2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.


3. Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.


4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.


WAAROM KIES DE V.S.?

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

 

Verwante productt lijsten:

 

T3 het natrium/Cytomel van /Liothyronine

CAS 55-06-1

T4/L-Thyroxine

CAS 51-48-9

L-Carnitine

CAS 541-15-1

DMAA

CAS 13803-74-2

Theobromine

CAS 83-67-0

Synephrine

CAS 94-07-5

Rimonabant

CAS 168273-06-1

Lorcaserin HCI

CAS 846589-98-8

CLA (Vervoegd Linoleic Zuur)

CAS 2420-56-6

Orlistat

CAS 96829-58-2

Furazabol

CAS 12B9-29-8

Calciumpyruvate

CAS 52009-14-0

Dextromethorphanhydrobromide

CAS 6700-34-1

Lorcaserinwaterstofchloride

CAS 846589-98-8

Telmisartan

CAS 144701-48-4

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)