Thuis Productende steroïden van het gewichtsverlies

Ruwe de Steroïden l-Carnitine van het gewichtsverlies voor Voeding en Gezondheidszorg CAS 541-15-1

Ruwe de Steroïden l-Carnitine van het gewichtsverlies voor Voeding en Gezondheidszorg CAS 541-15-1

  • Ruwe de Steroïden l-Carnitine van het gewichtsverlies voor Voeding en Gezondheidszorg CAS 541-15-1
  • Ruwe de Steroïden l-Carnitine van het gewichtsverlies voor Voeding en Gezondheidszorg CAS 541-15-1
Ruwe de Steroïden l-Carnitine van het gewichtsverlies voor Voeding en Gezondheidszorg CAS 541-15-1
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 541-15-1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Plastic trommel met het veilige verschepen
Levertijd: 3~7 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
productnaam: L-Carnitine Gebruik: Voor Voeding en Gezondheidszorg
Verschijning: Wit poeder Rang: Farmaceutische Rang
Het verschepen beleid: 100% vrij verstuur het verschepen opnieuw E-mail: China@rawsgear.com
Hoog licht:

vet dat steroïden vermindert

,

gewichts ontdoende van steroïden

 

Ruwe de Steroïden l-Carnitine van het gewichtsverlies voor Voeding en Gezondheidszorg CAS 541-15-1

 

 

Snel Detail

 

Productnaam: L-Carnitine, L (-) - Carnitine
CAS: 541-15-1
MF: C7H15NO3
Mw: 161.2
EINECS: 208-768-0
Analyse: 99.5%
Verschijning: Wit poeder
Dichtheid: 99%
Smeltpunt: 210 - 212 ° C
Oplosbaarheid: 2500 g/L (20 ° C)
Alpha-: - 31 º (c=10, H2O)
Opslagtemperatuur: 2-8°C
R.i.: -32 ° (C=1, H2O)

HS Code: 2923900090
Geschikt voor: Volwassen bejaarden,
Gebruik: Lichaamsvermageringsdieet, Gewichtsverlies, farmaceutische grondstoffen, het hormoon


 

Beschrijving:


1. Carnitine is een soort B-Klasse vitamine. Ten gevolge van zijn gelijkaardige structuur als aminozuren, classificeren sommige mensen daarom het ook als aminozuur. Zijn hoofdfunctie is energie door het vergemakkelijken van het vervoer van lange kettings vetzuren te leveren. Dit verhindert de vette accumulatie in het hart, de lever en de skeletachtige spier. Het kan diabetes, vettige lever, en de vette metabolismewanorde in hartkwaal controleren. Het nemen van carnitine kan schade aan het hart verminderen. Het kan het niveau van bloedtriglyceride verminderen en ook bepaalde rol spelen in het opvoeren van gewichtsverlies. Carnitine kan het anti-oxyderende effect van vitamine E en vitamine C verder verbeteren.

2. Carnitine de deficiëntie is soms aangeboren zoals genetisch deficiëntie van carnitine synthese met symptomen met inbegrip van het zuur, spieratrophy en zwaarlijvigheid. De mannen hebben meer carnitine nodig dan vrouwen. De vegetariër is naar voren meer gebogen om carnitine deficiëntie te krijgen.

 

3. Als het lichaam voldoende ijzer, thiamine, vitamine B6, lysine, methionine en vitamine C heeft, zou carnitine niet ontbreken. Het carnitine-rijke voedsel bevat vlees en afval.

4. Synthetische carnitine is verdeeld in drie vormen met inbegrip van l-Lichaam, rechtshandig en racemisch met l-Carnitine die de beste doeltreffendheid hebben.

5. Het l-carnitine is een soort samenstelling met diverse soorten fysiologische activiteiten. Zijn belangrijke functie is de bèta-oxydatie van vetzuur te bevorderen evenals de acyl verhouding binnen mitochondrial te regelen om het energiemetabolisme te beïnvloeden. Het l-carnitine kan aan het vervoer deelnemen van vertakte metabolites van het kettingsaminozuur, en zo het bevorderen van het normale metabolisme van vertakte kettingsaminozuren. Bovendien kan het l-Carnitine in de verwijdering en het gebruik van ketonorganismen van kracht worden en een rol van biologische anti-oxyderend spelen voor het reinigen van vrije basissen, de stabiliteit van het membraan handhaven, dierlijke immuniteit en de capaciteit van antistress en ziekteweerstand verbeteren.

6. Het l-carnitine is geen drug van het gewichtsverlies. Zijn hoofdrol is vet te branden dat niet hetzelfde ding zoals verliezend gewicht is. Om l-Carnitine te gebruiken voor het verliezen van gewicht, naast het branden van vet met zijn hulp, is heel wat beweging nog de sleutel voor gewichtsverlies; in plaats daarvan speelt carnitine slechts een bijrol. Als de oefening niet groot zoals enkel het op dieet zijn is, zou het gewichtsverlies niet opgevoerd worden door l-Carnitine te nemen.

 


Toepassing

Het l-carnitine is een aminozuur (een bouwsteen voor proteïnen) dat natuurlijk in het lichaam wordt geproduceerd.

De l-carnitine supplementen worden gebruikt om l-Carnitine niveaus in mensen te verhogen het van wie natuurlijke niveau van l-Carnitine te laag is omdat zij een genetische wanorde, nemen bepaalde drugs hebben (valproic zuur voor beslagleggingen), of omdat zij een medische procedure ondergaan (hemodialyse voor nierziekte) die het l-Carnitine van het lichaam uitput. Het wordt ook gebruikt als vervangingssupplement in strikte vegetariërs, dieters, en low-weight of te vroeg geboren babys.

Het l-carnitine wordt gebruikt voor voorwaarden van het hart en het bloedvat met inbegrip van op hart betrekking hebbende borstpijn, congestiehartverlamming (CHF), hartcomplicaties van een ziekte genoemd die difterie, hartaanval, beenpijn door omloopproblemen wordt veroorzaakt (intermitterende claudication), en met hoog cholesterolgehalte.

Sommige mensen gebruiken l-Carnitine voor spierwanorde verbonden aan bepaalde AIDSmedications, moeilijkheid die een kind (mannelijke onvruchtbaarheid) fathering, een syndroom van Rett van de hersenenontwikkeling wanorde geroepen, een anorexie, chronisch moeheidssyndroom, diabetes, overactive schildklier, aandachts tekort-hyperactiviteit wanorde (ADHD), beenzweren, Lyme-ziekte, en om atletische prestaties en duurzaamheid te verbeteren.


Het l-carnitine is een dieetdiesupplement onlangs door China wordt goedgekeurd. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om het babyvoedsel te versterken op basis van soja en de absorptie en het gebruik van vet te bevorderen. D en het DL-Type heeft geen voedingswaarde. De staten van China: het kan in koekjes, het drinken vloeistoffen en melkdranken met gebruiksbedrag van 600 ~ 3000mg/kg worden gebruikt; voor stevige drank, het drinken vloeistof en capsules, zou het bedrag 250 ~ 600mg/kg moeten zijn; de hoeveelheid melkpoeder is 300 ~ 400mg/kg; de hoeveelheid gebruik in zuigelingsformule is 70 ~ 90mg/kg (in termen van L-carnitine, gelijkwaardig 0.68g L carnitine van 1g tartraat).
 

Ruwe de Steroïden l-Carnitine van het gewichtsverlies voor Voeding en Gezondheidszorg CAS 541-15-1 0

 

Gebruik:

 

Gebruikt in farmaceutische, voedende natuurlijke voeding, functionele dranken, en voeradditieven.

Gebruikt als eetlustversterkers.


L- carnitine is supplement onze nieuw het gebruik van diervoeding goedkeurde. Hoofdzakelijk gebruikt voor versterking kan de bijkomende gebaseerde proteïne, de absorptie en het gebruik van vet bevorderen. D het type en DL typen geen voedingswaarde. Het gebruik van 70-90mg/kg. 68gL- carnitine).

L- carnitine is ons nieuw land goedkeurde het gebruik van voedselsupplementen. Hoofdzakelijk gebruikt in het soja gebaseerde zuigelingsvoedsel, bevorder vette absorptie en gebruik. D het type en DL- typen geen voedingswaarde. D het type en DL- typen geen voedingswaarde. Onze wet van het land kan voor koekjes, het drinken alcoholische drank en drank worden gebruikt, het gewicht van 600~3000mg/kg gebruiken; Op de stevige drank, de mondelinge vloeistof en de capsule met 250 ~ 600mg/kg in melkpoeder; Gebruikt in het volume van 300 aan 400mg/kg; In het voedselgebruik van de zuigelingsformule is het bedrag 70 ~ 90mg/kg (L-carnitine de meter, 1g-wijnsteenzuurzout is gelijkwaardig aan 0.68gL--carnitine).

Voor het voorgerecht, farmaceutische, voedingsgezondheidsproducten, functionele dranken, voeradditieven.

 

 

Hoe te om l-Carnitine te nemen

 

De standaarddosis voor l-Carnitine is tussen 500-2,000mg.

 

Er zijn diverse beschikbare vormen van carnitine aanvulling. Het acetyl-l-Carnitine (ALCAR) wordt gebruikt voor cognitieve verhoging. Het l-Carnitine l-Tartraat (LCLT) wordt typisch gebruikt voor fysieke prestaties en machtsoutput. Het l-Carnitine van glycinepropionyl (GPLC) wordt gebruikt om intermitterende claudication en bloedstroomkwesties te verminderen.

 

300 mg - 500 mg wanneer normaal vermoeid
750 mg BIB 2.000 mg tijdens vet verlies
1.500 mg - 3.000 mg om de bouw te verbeteren.

Het l-carnitine wordt dagelijks aangevuld.

De gelijkwaardige doseringswaaier voor andere vormen van l-Carnitine is als volgt: 630-2,500mg (ALCAR), 1,000-4,000mg (LCLT) en 1,000-4,000mg (GPLC).

 

 

COA

 

Punten Specificaties Testresultaten
Verschijning Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder
Identificatie IRL & NMR-spectrum IRL & NMR-spectrum
Analyse (HPLC) 98,0% min 99.20%
L-Carnitine ≤68.2 67.90%
L-wijnsteenzuur ≤31.8 31.30%
Specifieke Omwenteling (-) 9.5° ~ (-) 11.0° (-) 10.4°
PH 3.0 ~ 4,5 3.5
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,10%
Residu op ontsteking maximum 0,50% 0,20%
Heavy metallen (als Pb) 10ppm maximum Voldoet
Arsenicum 2ppm maximum Voldoet
Totale Plaattelling 1000cfu/gm Voldoet
Yeasts&Molds 100cfu/gm Voldoet
E.Coli Verbied Verbied
Salmonella's Verbied Verbied

 

 

Perspectief op Functievoedsel

Het l-carnitine, als een nieuw soort voedingssupplementen, vooral als additief van flesvoeding, atletenvoedsel, en voedsel voor het verliezen van gewicht en het bodybuilding, is momenteel wijd toegepast in functioneel voedsel. Het op de markt gebrachte l-Carnitine is hoofdzakelijk zijn zoutzuurzout, het magnesiumzouten van het wijnsteenzuur zoute en citroenzuur.

1.Infant formulevoedsel

Het l-carnitine speelt een belangrijke rol in het het metabolismeproces van de baby om vet als energiebron te nemen. Ten gevolge van dat moet de zwakke capaciteit van baby van DE geen biosynthese van l-Carnitine niet de eisen van zijn normaal metabolisme kan ontmoeten, het opgenomen exogene l-Carnitine basis zijn om het beste in de staat van de lichaamsvetoxydatie te verzekeren en genoeg energie te verstrekken om normale lichaamstemperatuur van de baby te handhaven.

Bovendien heeft het l-Carnitine ook bepaalde gevolgen voor het bevorderen van de zuigelingsgroei en ontwikkeling en het verbeteren van metabolisch saldo. Zo is het noodzakelijk om het l-Carnitine in zuigelingsvoedsel, vooral in zuigelingsformule te versterken op basis van soja. Wegens de lage carnitine inhoud in soja, is de grens van l-Carnitine inhoud in het voedsel van de zuigelingsformule 70 ~ 90mg/kg in China. Nu heeft China carnitine versterkte melk van de zuigelingsformule die in markt is binnengegaan.

2. Atletenvoedsel

Decombaz J. heeft et al. gerapporteerd dat na woeste oefening, de vrije carnitine inhoud in menselijk spierweefsel door 20% zal verminderen en supplementair van carnitine de moeheid van het lichaam kan verminderen omdat het l-Carnitine vette oxydatie van het lichaam kan bevorderen evenals voldoende energie verstrekken die voor de de sportenduurzaamheid evenals explosiveness verbetering goed is.

Als het l-Carnitine in combinatie met octacosanol wordt gebruikt, dan het effect van het verbeteren van de lichaamssterkte worden vermenigvuldigd, vertoond als systemische spierenontspanning, betere explosieve macht en duurzaamheid, en verhoogd Basaal metabolisme evenals betere voedingsstatus van het myocardium. De algemeen gebruikte methode is l-Carnitine aan de drank van atleten toe te voegen.

 

3. Verliezend gewicht

Begin de jaren zeventig die, was er octrooi geweest van het gebruiken van carnitine DL- voor de preventie en de behandeling van zwaarlijvigheid wordt gemeld. Later, wegens het negatieve effect, werd het DL-Carnitine vervangen door L-carnitine. De praktijk heeft bewezen dat het l-Carnitine versterkte voedsel goed effect bij het behandelen van de vette die metabolismewanorde heeft door carnitine deficiëntie in vivo wordt veroorzaakt. Het kan zwaarlijvigheid en vettige lever verhinderen toe te schrijven aan de accumulatie van lipiden in de lever en spiervezels.

Kuwata dacht dat de zwaarlijvigheidspatiënten toe te schrijven aan gebrek aan oefening hoop van geaccumuleerd vet hebben en laag carnitine biosynthesevermogen hebben. Door opname van l-Carnitine, kunnen zij bovenmatig lichaamsvet in energie effectief omzetten dat moet worden vrijgegeven, waarbij een rol in preventie en behandeling van zwaarlijvigheid wordt gespeeld. Daardoor wordt het verminderings van lipidenvoedsel met l-Carnitine als belangrijkst onderdeel zeer populair in de Europese markt.

 

4. Belangrijke menselijke voedingssupplementen

 

Met leeftijd, de lichaamsinhoud van carnitine in regelmatige daling, de menselijke behoefte om l-Carnitine toe te voegen. De diabetes, nierpatiënten, geestelijke, fysieke arbeiders, zo veel afvallossing, consumptie van een groot volume van l-Carnitine, l-Carnitine kan gemakkelijk tot een gebrek aan behoefte op lange termijn leiden aan te vullen.

 

 

Voordeel van l-Carnitine

 

De meeste belangrijke eigenschappen:

 

Het is de vervoermolecule voor vetzuren


Het kan het proces verbeteren om vet te branden, en het kan u helpen gewicht verliezen


Het kan betere energieversie (die wordt geadviseerd om cognitieve prestatie-eisen) toestaan te ontmoeten


Het verbetert terugwinning na sporten


Er is wat bewijsmateriaal om voor te stellen dat het l-Carnitine erectiele functie en spermaproductie (nochtans, zijn de resultaten van studies over l-Arginine overtuigend) kan verbeteren.

 

 

Het kwaad van gebrek aan L-Carnitine

 

Het l-carnitine vervult essentiële functies in het lichaam als vitamine-als substantie, en daarbij is het betrokken bij een verscheidenheid van processen. Bijvoorbeeld, steunt het de nieren en de lever in hun rol in het ontgiften van substanties en het elimineren van deze toxine. Het laat ook het branden van lange-keten vetzuren toe om energie vrij te geven.

 

Dit wordt vereist door een waaier van spiercellen in het menselijke lichaam, maar in het bijzonder door die in het hart. Verder in alle plaatsen waar dit mogelijk is, vervult het l-Carnitine zijn functie als zogenaamde ‚biodrager‘ door vetzuren aan de plaats van energieproductie binnen het membraan van mitochondria te leiden.

 

De reserves van l-Carnitine in het menselijke lichaam zijn vrij klein zij slechts bestaan uit ongeveer 20 tot 25 mg. Daarom kan de ontoereikende opname van voedsel zeer snel worden opgemerkt en dit kan tot het voorkomen van gevaarlijke symptomen van deficiëntie leiden. Deze worden vaak uitgedrukt door een verhoogde gevoeligheid aan besmettingen, wanorde van lipidemetabolisme of verminderde vruchtbaarheid.

 

Een ontoereikende levering van l-Carnitine verhoogt ook het risico om een hartaanval te hebben, aangezien de hartspier van de aanwezigheid van een passend niveau van het voedingsmiddel zwaar afhankelijk is.

 

Ruwe de Steroïden l-Carnitine van het gewichtsverlies voor Voeding en Gezondheidszorg CAS 541-15-1 1

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons wat u (gebruik voor wat/productnaam & hoeveelheid) nodig hebt, zult u een raad en een citaat krijgen.


2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.


3. Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.


4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.


WAAROM KIES DE V.S.?

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

 

Vetter Verliespoeder

 

Vet Verliespoeder

CAS No.

T3/Liothyronine natrium/Cytomel

55-06-1

T4/L-Thyroxine

51-48-9

L (-) - Carnitine

541-15-1

DMAA

13803-74-2

Theobromine

83-67-0

Synephrine

94-07-5

Rimonabant

168273-06-1

Lorcaserinhcl

846589-98-8

Orlistat

96829-58-2

Furazabol

1239-29-8

Calciumpyruvate

52009-14-0

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)