Thuis Productende steroïden van het gewichtsverlies

Veilige Vette HCL CAS van Lorcaserin van het Verliespoeder 846589-98-8 Kalmeringsmiddelensteroïden

Veilige Vette HCL CAS van Lorcaserin van het Verliespoeder 846589-98-8 Kalmeringsmiddelensteroïden

  • Veilige Vette HCL CAS van Lorcaserin van het Verliespoeder 846589-98-8 Kalmeringsmiddelensteroïden
  • Veilige Vette HCL CAS van Lorcaserin van het Verliespoeder 846589-98-8 Kalmeringsmiddelensteroïden
  • Veilige Vette HCL CAS van Lorcaserin van het Verliespoeder 846589-98-8 Kalmeringsmiddelensteroïden
Veilige Vette HCL CAS van Lorcaserin van het Verliespoeder 846589-98-8 Kalmeringsmiddelensteroïden
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pharmlab
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 846589-98-8
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Goed vermomd pakket; Plastic trommel met het veilige verschepen
Levertijd: 3~7 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Lorcaserinhcl Verschijning: wit poeder
Rang: Farmaceutische Rang MF: C11H14ClN · ClH
mw: 232.1525 het verschepen: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, TNT, Aramex, enz.
Het verschepen Beleid: 100% vrij verstuur het verschepen opnieuw E-mail: kingchojin@chembj.com
Hoog licht:

vet dat steroïden vermindert

,

Vet die Steroïden verscheuren

Veilige Vette HCL CAS van Lorcaserin van het Verliespoeder 846589-98-8 Kalmeringsmiddelensteroïden

 

 

Snel Detail:

 

Productnaam: Lorcaserinhcl

Engelse naam: Lorcaserinwaterstofchloride
Engelse Synoniemen: (1R) 8-chloor-2,3,4,5-tetrahydro-1-methyl-1H-3-benzazepinewaterstofchloride; APD 356; Apd-356; Unii-0QJF08GDPE; Lorcaserinhcl; (r) – 1H-3-Benzazepine, 8-chloor-2,3,4,5-Tetrahydro-1-methyl, Waterstofchloride
CAS: 846589-98-8
Formule: C11H14ClN · ClH
Mw: 232.1525
Moleculaire Structuur:

HCl van het Waterstofchloridelorcaserin van USP32 Lorcaserin voor Vet Verlies

Analyse: 96.21%

Verschijning: wit poeder

Kookpunt: 288.125°C bij 760 mmHg
Vlampunt: 128.054°C
Productgebruik: Geneeskunde die gewicht en kalmeringsmiddelen verminderen

 

 

Beschrijving:

 

Lorcaserin, momenteel onder de handelsnaam Belviq en eerder Lorqess tijdens ontwikkeling op de markt wordt gebracht, is gewicht-verlies een drug door Arenageneesmiddelen dat wordt ontwikkeld. Het heeft serotonergic eigenschappen en doet dienst als anorexie.

 

Lorcaserin wordt gebruikt lange termijn want het gewichtsverlies in zij die obese.BELVIQ zijn FDA-approved voorschrift een gewicht-verlies medicijn is dat, wanneer gebruikt met dieet en oefening, sommige te zware volwassenen met een op gewicht betrekking hebbend medisch probleem, of zwaarlijvige volwassenen helpen, gewicht kan verliezen en het weg houden.


Lorcaserinhcl is FDA-approved voorschrift een gewicht-verlies medicijn dat, wanneer gebruikt met dieet en oefening, sommige te zware volwassenen met een op gewicht betrekking hebbend medisch probleem, of zwaarlijvige volwassenen helpen, gewicht kan verliezen en het weg houden. Het is niet geweten of Lorcaserin-is HCl wanneer genomen met andere voorschrift, over de toonbank, of kruiden gewicht-verlies producten veilig en efficiënt. Het is niet geweten of Lorcaserin-verandert HCl uw risico van hartproblemen, slag, of dood toe te schrijven aan hartproblemen of slag.

 

het lorcaserinwaterstofchloride is agonist van de serotonine2c receptor. Het is getoond om voedselconsumptie te verminderen en tiety SA te bevorderen door serotonine2c receptoren in de hersenen selectivelyactivating. Lorcaserinhcl is specifiek vermeld aangezien een toevoegsel aan een ver*minderen-caloriedieet klinisch fysische activiteit voor chronisch gewichtsbeheer in obeseadults andincreased (BMI van 30kg/m2 of groter) en te zware volwassenen (BMI van 27kg/m2 orgreater) met minstens één op gewicht betrekking hebbende comorbid voorwaarde.

 

Lorcaserinhcl wordt als tablet geleverd voor mondeling beleid wordt ontworpen dat. Recommendeddose is tweemaal daags één 10mg-tablet. Het gebruik van Lorcaserin-HCl zou moeten worden beëindigd als 5%weight-het verlies niet tegen week 12 van behandeling wordt bereikt.

 

Veilige Vette HCL CAS van Lorcaserin van het Verliespoeder 846589-98-8 Kalmeringsmiddelensteroïden 1

 

Toepassingen

 

Het Lorcaserinwaterstofchloride is agonist van de receptor 5-HT2C en toont doeltreffendheid bij het verminderen van zwaarlijvigheid in dierlijke modellen en mensen. Verder, wordt de receptor 5-HT2C gezien als een goed-toegelaten receptordoel voor de psychiatrische behandeling van zwaarlijvigheid, en andere wanorde.

 

Een nieuwe synthese van lorcaserinwaterstofchloride van de antiobesitydrug werd verwezenlijkt in zes stappen. N-bescherming van ethanamine 2 met Di-tert-di-tert-butyl dicarbonaat, n-Alkylation met allyl bromide, deprotection, intramoleculaire friedel-Ambachten alkylation, chiral resolutie met l (+) - het wijnsteenzuur, en de definitieve zoutvorming leidden tot het lorcaserinwaterstofchloride van de doelmolecule in algemene opbrengst 23,1% met zuiverheid 99,9% en uitstekende enantioselectivity. Deze geschikte en economische procedure is opmerkelijk toepasselijk voor schaal-omhooggaande productie

 

Lorcaserin is een mondeling beheerd medicijn dat gewichtsverlies bevordert. Het wordt gebruikt met dieet en oefening in te zware volwassenen met een op gewicht betrekking hebbend medisch probleem of zwaarlijvige volwassenen om gewicht te verliezen en het weg te houden. Lorcaserin is agonist van de serotonine2c receptor. Hoewel het nauwkeurige mechanisme van actie niet gekend is, wordt lorcaserin verondersteld die receptoren 5-HT2C in de hypothalamus, het gebied van de hersenen selectief te bevorderen worden gekend om een belangrijke rol te spelen in het regelen van honger en voedselopname. Door deze receptoren te activeren, kan lorcaserin voedselconsumptie verminderen door eetlust te verminderen en een persoon volledig te maken voelen zelfs daarna het eten van minder voedsel dan gebruikelijk.

 

Lorcaserin wordt met een een arts-goedgekeurd oefening, een gedragsverandering, en programma van het ver*minderen-caloriedieet gebruikt om u te helpen gewicht verliezen. Het wordt gebruikt door bepaalde te zware mensen, zoals hen die zijn zwaarlijvig of medische problemen geweest.

 

Het verliezende gewicht en het houden het kunnen weg de vele gezondheidsrisico's verminderen die met zwaarlijvigheid, met inbegrip van hartkwaal, diabetes, hoge bloeddruk, en het korter leven komen. Lorcaserin behoort tot een klasse van drugs als agonists van de serotoninereceptor die wordt bekend. Het wordt verondersteld om te werken door een bepaald deel van de hersenen te beïnvloeden die helpen uw eetlust controleren.

 

 

COA:

 

Punten Norm Resultaten
Beschrijving Wit aan soort wit poeder soort wit poeder
Smeltpunt 193.0-200 196.0-198.9
Water 5-6.5% 5.6%
Oplosbaarheid Oplosbare stof in methanol Voldoet
PH 4.0-6.0 5
Heavy metallen ≤10ppm Voldoet
Analyse ≥96% 96.21%
Residu op ontsteking ≤0.1% 0,03%
Enige onzuiverheid ≤0.2% 0,19%
Conclusie Tot Standaardusp 32.
 
 
 

Lorcaserin VERSUS Orlistat

 

Lorcaserin is selectieve 5-HT2C receptoragonist, en in vitro het testen van de drug getoond redelijke selectiviteit voor 5-HT2C over andere verwante doelstellingen. 5-HT2C de receptoren worden gevestigd bijna uitsluitend in de hersenen. De activering van receptoren 5-HT2C in de hypothalamus is verondersteld om proopiomelanocortin (POMC) productie te activeren en bijgevolg gewichtsverlies te bevorderen door verzadiging. De veiligheid en de doeltreffendheid werden getest in de 3 klinische proeven die bijna 8000 te zware of zwaarlijvige deelnemers geïmpliceerd waren.

 

Orlistat werkt door maag en alvleesklier- lipasen, de enzymen te verbieden die triglyceride in de darm opsplitsen. Wanneer de lipaseactiviteit wordt geblokkeerd, worden de triglyceride van het dieet niet gehydroliseerd in absorbeerbare vrije vetzuren, en in plaats daarvan zijn afgescheiden onveranderd. Slechts worden de spoorhoeveelheden orlistat systemisch geabsorbeerd; het primaire effect is lokale lipaseremming binnen de GI landstreek na een mondelinge dosis. De primaire route van verwijdering is door de faecaliën. Maar voor een deel van koppige zwaarlijvigheid die goede eetlust krijgen, is het behandelingseffect niet ideaal.

 

 

Functies & Gebruik


lorcaserinhydrochlorideis agonist van de serotonine2c receptor. Het is getoond om voedselconsumptie te verminderen en tiety SA te bevorderen door serotonine2c receptoren in de hersenen selectivelyactivating.


Lorcaserinhcl is specifiek vermeld aangezien een toevoegsel aan een ver*minderen-caloriedieet klinisch fysische activiteit voor chronisch gewichtsbeheer in obeseadults andincreased (BMI van 30 kg/m2 of groter) en te zware volwassenen (BMI van 27 kg/m2 orgreater) met minstens één op gewicht betrekking hebbende comorbid voorwaarde.


Lorcaserinhcl wordt als tablet geleverd voor mondeling beleid wordt ontworpen dat. Recommendeddose is tweemaal daags één 10mg-tablet. Het gebruik van Lorcaserin-HCl zou moeten worden beëindigd als 5%weight-het verlies niet tegen week 12 van behandeling wordt bereikt.

 

 

Uiteinden:

 

HOE TE OM EEN ORDE TE MAKEN?

 

1. Vertel ons wat u (gebruik voor wat/productnaam & hoeveelheid) nodig hebt, zult u een raad en een citaat krijgen.


2. De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.


3. Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal.


4. De goederen zullen u in 3~7 dagen bereiken.


WAAROM KIES DE V.S.?

1. Hoog - kwaliteit: Onze fabrieken zijn professioneel in ruwe poederproductie met ervaring meer dan 10 jaar. Hebbend goede reputatie over de hele wereld, zijn onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Australië, Japan, Korea en veel andere landen, over 100kgs elke maand.

 

2. Competetiveprijs: Alle poeder is direct geleverde fabriek, is het fabrieksprijs en overeen te komen.

 

3. Snelle en veilige levering: Uw goederen zullen binnen 24 uren na betaling worden gestuurd, volgend beschikbaar aantal, tarief ≥99% van de douanepas.

 

4. De goede pre&-naverkoopdienst: Om het even welk probleem gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij altijd voor u online zijn.

 

Hoog - kwaliteit, competetive prijs, snel en veilige levering, de goede dienst, die ons is! Onthaal aan contact!

 

 

Vetter Verliespoeder 

 

Vet Verliespoeder

CAS Nr.

T3/Liothyronine natrium/Cytomel

55-06-1

T4/L-Thyroxine

51-48-9

L (-) - Carnitine

541-15-1

DMAA

13803-74-2

Theobromine

83-67-0

Synephrine

94-07-5

Rimonabant

168273-06-1

Lorcaserinhcl

846589-98-8

Orlistat

96829-58-2

Furazabol

1239-29-8

Calciumpyruvate

52009-14-0

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)