Thuis ProductenTren Anabole Steroïden

CAS 10161-34-9 Tren Anabole Steroid Revalor H Finaplix/Trenbolone-Acetaat

CAS 10161-34-9 Tren Anabole Steroid Revalor H Finaplix/Trenbolone-Acetaat

  • CAS 10161-34-9 Tren Anabole Steroid Revalor H Finaplix/Trenbolone-Acetaat
  • CAS 10161-34-9 Tren Anabole Steroid Revalor H Finaplix/Trenbolone-Acetaat
  • CAS 10161-34-9 Tren Anabole Steroid Revalor H Finaplix/Trenbolone-Acetaat
CAS 10161-34-9 Tren Anabole Steroid Revalor H Finaplix/Trenbolone-Acetaat
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: RawsGear
Certificering: ISO 9001, USP,GMP
Modelnummer: 10161-34-9
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10g
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Discrete manieren om voor gewaarborgde Douanepas in te pakken
Levertijd: 3~5 het werkdagen
Betalingscondities: Met u U, MG, T/T, Bitcoins, USDT, LTC
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Revalor-h CAS: 10161-34-9
MF: C20H24O3 Mw: 312.4
Verschijning: Geel of bijna Geel Kristallijn Poeder E-mail: China@rawsgear.com
Hoog licht:

de spierbouw supplementen

,

de steroïden van de spieraanwinst

 

CAS 10161-34-9 Tren Anabole Steroid Revalor H Finaplix/Trenbolone-Acetaat

 

 

Snel Detail:

 

Productnaam:

Revalor-h
CAS: 10161-34-9
MF: C20H24O3
Mw: 312.4
EINECS: 233-432-5
Productcategorieën: Hormoon; Tussenpersonen & Fijne Chemische producten; Geneesmiddelen; Steroïden; Steroïden en Hormoon; Gebeëindigd Steroïden en Hormoon; trenbolonereeks; Hormoondrugs; Inhibitors
Synoniemen: 17- (acetyloxy) - (17-bèta) - estra-11-trien-3-; 17-bèta-acetoxy-delta-4,9,11-estratrien-3-; 17-bèta-hydroxyestra-4,9,11-trien-3; 9,11-trien-3-één, 17-bèta-hydroxy-estra-acetaat; finaplix; ru1697; trienboloneacetate; revalor-h
mp 90-92°C
opslagtemperaturen. 0-6°C
Chemische Eigenschappen

Pale Yellow Solid

CAS 10161-34-9 Tren Anabole Steroid Revalor H Finaplix/Trenbolone-Acetaat 0

Gebruik anti-cataractagent
Gebruik Steroïden worden gebruikt om de spiergroei van vee te verhogen dat.

 

 

De Overzichten van de Trenboloneacetaat:

 

Trenbolone is zonder enige twijfel één van de voordeligste anabole steroïden op de markt. Wanneer wij de therapeutische voordelen van Nandrolone, of zelfs Testosteron overwegen, kan het niet helemaal omhoog aanpassen maar op basis van ruwe macht en lichaamsbouwtransformatie Trenbolone is de Acetaat de koning. Geen steroïden zullen voordelig wanneer snijden zijn, zelfs niet dicht, en wanneer het ophopen het zijn niets plotseling van fantastisch.

 

Terwijl Tren tijdens het snijden en het ophopen fasen voordelig is, als u slechts het in één fase gaat altijd gebruiken kies knipsel. Velen zullen eigenlijk hun Trenbolone-Acetaatgebruik tot één fase moeten beperken toe te schrijven aan de ruwheid van de samenstelling bij sommige mensen, vooral wanneer wij cardiovasculaire spanning overwegen. Nochtans, zouden de stevige antwoordapparaten die in uitstekende gezondheid zijn moeten vinden zij de steroïden tijdens beide fasen met een hoog niveau van succes kunnen gebruiken.


De Trenboloneacetaat is uiterst krachtige anabole steroïden en als de enige grootste anabole steroïden door vele prestaties beschouwd die atleten verbeteren. Dit is één van de meest veelzijdige anabole steroïden op de markt en kan voordelen vrij opleveren in tegenstelling tot een andere steroïden. De Trenboloneacetaat is ook onderworpen aan talrijke mythen in de anabole steroid wereld, maar hopelijk zullen wij deze mythen kunnen verjagen en vast inzicht van de samenstelling verkrijgen.

 

De Trenboloneacetaat is officieel geclassificeerd als veterinaire rang anabole androgene steroïden. Het Trenbolone-hormoon zelf werd eerst eind jaren zestig gecreeerd en de Acetaatversie onder de namen Finajet en Finaject worden verkocht. Nochtans, is dit niet de enige Trenbolone-samenstelling. Het zelfde hormoon zou op de farmaceutische markt onder de naam Parabolan verschijnen en door Negma Laboratories uit Frankrijk vervaardigd. Deze versie van Trenbolone werd samengesteld van hetzelfde actieve hormoon dat omhoog Finajet en Finaject met de ester in bijlage het zijn de enige uitzondering maakt. Parabolan draagt de veel grotere Hexahydrobenzylcarbonate-ester. Het ook zijn=zou= het enige die Tren-hormoon ooit voor menselijk gebruik wordt vervaardigd en wordt beëindigd in 1997 ondanks heel wat therapeutisch succes. Zie het Parabolan-profiel voor meer informatie.

 

Hoechst-Roussel, de fabrikant van de originele Trenbolone-Acetaatproducten, zou zijn veterinaire lijn eind jaren tachtig beëindigen. Nochtans, tijdens dit keer zouden zij Finaplix-korrels introduceren; kleine onderhuidse implant korrels die de actieve Trenbolone-Acetaatsamenstelling bevatten. De korrels waren bedoeld om in vee worden gebruikt om het magere weefsel van het dier te verhogen kort voor slachten. De korrels waren zo succesvol zij zijn geworden regelmatig en sinsdien een integraal onderdeel van de veemarkt. De talrijke prestaties die atleten verbeteren hebben ook Finaplix-korrels gekocht om hen in hun eigen injecteerbare Trenbolone-Acetaatsamenstelling om te zetten.

 

Terwijl de omgezette Finaplix-korrels in vele verhogingscirkels gemeenschappelijk zijn, in de loop van de jaren zijn de meeste ondergrondse laboratoria ook begonnen hun eigen lijn van injecteerbare Trenbolone-Acetaat te dragen. Buiten testosteronsamenstellingen, is het misschien de meest gezochte injecteerbare steroïden op de markt. De voordelen deze steroïden aan een scherpe cyclus kunnen opleveren zijn onovertroffen. In feite, kon u talrijk andere anabole steroïden samen stapelen en nog het niveau van macht in Trenbolone-Acetaat niet bereiken. Het is ook één van de beste het ophopen beschikbare steroïden buiten het seizoen. Niet alleen zal het op heel wat massa inpakken en enorme aanwinsten in sterkte veroorzaken, zal het dit op een schonere manier dan de meeste traditionele het ophopen steroïden doen. Terwijl het niet de enige Tren-beschikbare vorm is, Trenbolone-wordt de Acetaat verkozen door de meeste atleten. Het is veel gemakkelijker om een hoogtepunt bereikte en stabiele bloedniveaus met deze versie te handhaven, en wanneer gekoppeld aan de voordelen is het niet te moeilijk om te zien waarom velen naar Trenbolone-Acetaat als koning van koningen verwijzen.

 

 

Gebruik/het Doseren

 

Als andere steroïden die uiterst androgeen zijn, biedt trenbolone verscheidene voordelen voor een gebruiker aan. Eerst, wegens de androgene aard van de drug kan een gebruiker een grote verhoging van hun sterkte verwachten. Dit maakt de samenstelling uiterst met sterkteatleten populair. Nochtans vinden de bodybuilders die hun lichaamsvet kijken te verminderen ook dat trenbolone hen kan helpen hun doelstellingen ook bereiken. Deze capaciteit om in de vermindering van lichaamsvet te helpen stamt uit de affiniteit van de drug voor het binden aan de androgen receptoren. Deze androgen receptoren worden gevestigd in, onder andere plaatsen, vette cellen. Wanneer deze androgens aan de androgen receptoren binden kunnen zij deze cellen beïnvloeden en vet-brandt verhogen. Wanneer dit met het feit wordt gecombineerd dat trenbolone cortisol heeft die effect samen met de capaciteit verminderen om aan de glucocorticoid receptor te binden, kan zich het begrijpen waarom deze samenstelling zo hoogst voor het op dieet zijn en de reductie van lichaam fat4 wordt geworven.

 

Zoals voor de ester van trenboloneacetaat, is de acetaat een vrij short-chain ester. Het heeft het actief leven van twee tot drie dagen. Ideaal gezien zou een gebruiker dagelijkse injecties gebruiken om bloedniveaus van de vrij stabiele samenstelling te houden, nochtans injecties elke andere dag voldoende zal zijn. De acetaatester verstrekt een snelle en hoge concentratie van het hormoon dat aan die die naar snelle aanwinsten streven voordelig is, en gekoppeld aan een snelle ophelderingstijd de acetaatester op het begin van ongunstige bijwerkingen kan worden beëindigd zonder het moeten dagen wachten of zelfs is de weken voor het gevolgen om te verminderen.

 

In termen van cycluslengte, wegens de levergiftigheid verbonden aan trenbolone zullen de meeste onervaren gebruikers hun gebruik van de samenstelling tot ongeveer acht tot tien weken beperken. Nochtans, als de meeste samenstellingen, hebben de meer ervaren gebruikers deze grenzen uitgerekt om hun doelstellingen aan te passen. Nochtans als een gebruiker verkiest om hun gebruik van de samenstelling voor lange perioden uit te breiden is het noodzakelijk dat nier en lever de waarden worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat geen schade aan de organen wordt geberokkend.

 

De dosering voor gebruikers is hoogst afhankelijk van hoe zij individueel aan de samenstelling reageren. Vele gebruikers rapporteren anecdotally dat de bijwerkingen minimaal zijn als de dosissen worden gehouden op bepaalde niveaus maar eerder ruw kunnen draaien als de dosissen zelfs lichtjes worden verhoogd. Om deze reden is het belangrijk dat de onervaren gebruikers met lage dosissen de samenstelling beginnen om hun reactie op het te beoordelen. 50mgs per dag vaak wordt aangehaald als standaard uitgangspunt voor de meesten. Nochtans dosissen nog worden de lager dan dit, zoals 75mgs elke andere dag, gebruikt door sommigen met goede resultaten.

 

 

Risico's/Bijwerkingen

 

Trenbolone stelt geen estrogenic activiteit tentoon en daarom zijn de estrogenic bijwerkingen geen zorg met deze samenstelling. Het is ook bestand tegen het alpha- reductase 5 enzym, maar dit is van weinig comfort aan een gebruiker aangezien trenbolone reeds van de androgeenste drugs in algemeen gebruikt door steroid gebruikers is. Om deze reden zouden de androgene bijwerkingen door de meeste gebruikers moeten worden verwacht die een cyclus van deze drug ondernemen. Prostate uitbreiding en de olieachtige huid/de acne worden algemeen gemeld door gebruikers. Ook anecdotally hebben vele gebruikers gerapporteerd dat trenbolone één van is, als niet, ruwste samenstelling voor het verliezen van zijn haar. Als een gebruiker genetisch ontvankelijk gemaakt voor mannelijke patroonkaalheid is kan hij trenbolone willen vermijden.

 

Hebben een lijst gemaaktd van de ruwe androgene aard en van de bijwerkingen verbonden aan trenbolone, zou het als geen verrassing dat moeten komen de vrouwen niet worden geadviseerd om deze samenstelling te gebruiken. De gebruikelijke virilizing gevolgen zoals verdieping van de stem, het lichaam/de gezichtshaargroei, en de uitbreiding van de clitoris, onder andere zullen waarschijnlijk problemen voor vrouwelijke gebruikers veroorzaken. Deze gevolgen kunnen bij zelfs vrij lage dosissen verschijnen. Trenbolone is geen samenstelling die de vrouwen zouden moeten proberen om te beheren.

 

Nu wegens het gebrek aan estrogenic bijwerkingen verbonden aan trenbolone zou het schijnen dat de gebruikers weinig om zich over in termen van bijwerkingen zoals gynecomastia, waterbehoud, enz. zouden hebben ongerust te maken. Nochtans is trenbolone progestin, betekenend dat het de capaciteit om aan receptoren van het vrouwelijke geslachtshormoon progesterone2 heeft te binden. Ook, als andere 19 noch samenstellingen verhoogt trenbolone prolactin niveaus. De bijwerkingen met betrekking tot deze reacties kunnen de borstgroei en lactatie omvatten. Om deze bijwerkingen te verhinderen aangezien zij op verhoogde prolactin niveaus betrekking hebben kan een gebruiker verscheidene samenstellingen met inbegrip van bromocriptine, vitamine b6, en/of cabergoline gebruiken. Letrozole kan ook op lagere progesteroneniveaus worden gebruikt. Men zou ook moeten opmerken dat trenbolone schildklierniveaus tijdelijk vermindert wat op zijn beurt prolactin levels5 opheft. Het is daarom raadzaam dat de gebruikers de samenstelling T3 kunnen willen gebruiken om dit effect voor een deel te bestrijden.

 

Zijnd progestin, heeft trenbolone ook een dramatisch effect bij de natuurlijke het testosteronproductie van gebruikers. Veel op dezelfde manier dat nandrolone, trenbolone kan de natuurlijke productie van testosteron voor weken onderdrukken nadat een gebruiker heeft opgehouden beherend het. Om deze reden is het raadzaam dat de gebruikers testosteron samen met trenbolone gebruiken als zij wensen om seksuele dysfunctie, libidoproblemen, of geestelijke bijwerkingen te vermijden verbonden aan een gebrek aan testosteron. Anecdotally heeft vele gebruikers ook gerapporteerd dat testicular atrophy bijna altijd een probleem wanneer het gebruiken van trenbolone is en dat het dramatischer is dan met andere samenstellingen. De gebruikers kunnen wensen om menselijke chorionic gonadotropin te beheren helpen dit tegengaan.

 

De psychologische gevolgen van trenbolonegebruik zijn ook vrij verschillend in sommige gebruikers. Natuurlijk zou het duidelijke effect een reactie op de androgene aard van de samenstelling zijn. Een verhoging van aggressiviteit wordt vaak gemeld door gebruikers, aangezien androgens helpen om hersenenchemie te beïnvloeden en gevoel van welzijn, angst, agressie, of bezorgdheid kunnen veroorzaken. Ook, anecdotally hebben sommige gebruikers ook gerapporteerd dat zij levendige dromen terwijl het gebruiken van de samenstelling ervaren.

 

Nier en lever de functie wordt negatief ook beïnvloed door trenbolonegebruik. Men adviseert dat de gebruikers dicht deze door een cyclus ervoor zorgen die controleren dat geen problemen zich voordoen. Ook, zullen de gebruikers rapporteren ook dat donkerder dan normale urine een gemeenschappelijke zijdeeffect van gebruik van trenbolone is. Dit zou geen oorzaak van alarm onder gebruikers moeten zijn; nochtans zouden zij moeten ervoor zorgen dat er geen bloed in de urine is aangezien dit duidelijk een teken van probleem is.

 

Het overdrijven van Tren kan cholestasis veroorzaken die door hoge bilirubineniveaus wordt vermeld, zodat is het een goed idee om totale bilirubine samen met uw alt, AST, GGT-tellers te omvatten voor lever health6.

 

 

Nota's

 

Tren, Estradiol en Labcorp, het het bloedwerk van Roche ECLIA, Bilirubine bloodwork

De analyse van Roche ECLIA begint door antilichamen te introduceren die om specifiek aan worden ontworpen te binden wat wordt getest voor (in dit geval estradiol). Het antigeen heeft ook een rutheniummolecule in bijlage aan het die licht met elektrostroom (door elektronenopwinding) kan uitzenden. De hoeveelheid licht die later wordt uitgezonden openbaart de concentratie van de samenstelling die worden getest voor dusdanig dat het meer ontdekte licht, lager de concentratie. Maar is hier waar oorzakenproblemen… tren

 

Terwijl de antilichamen voor estradiol in deze bepaalde test zeer specifiek zijn, zijn er cross-reactivity en ruwweg 0,1% zal aan trenbolone binden. Klinkt niet als veel, maar de structuur van trenbolone vermindert de prikkelbaarheid van het ruthenium complex van voordien, betekenend neemt het meer elektriciteit (en zo elektronen die vloeien door) om eender welk licht te produceren. Herinner me, het minder uitgezonden licht, hoger de concentratie van E2 wordt verondersteld om met deze methode te bestaan.

 

Daarna, worden deze uiterst kleine magnetische parels die met een streptavidinproteïne met een laag bedekt zijn toegevoegd aan het bloed. Deze parels binden aan estradiol en enkele tren dat reeds in bijlage aan het eerste toegevoegde antilichaam (met het ruthenium dat licht onder elektrostroom uitzendt).

 

Nu vóór de elektriciteitsstromen om licht te ontdekken, wordt een andere samenstelling geïntroduceerd in een bekende hoeveelheid. in dit geval, is het meer estradiol die reeds „biotinylated“ is geweest (estradiol met een vitamine b7 in bijlage aan het). De biotine wordt en streptavidin uiterst aangetrokken aan elkaar, zo concurreert dit nieuwe estradiol (dat geen licht) zal uitzenden met het bestaan estradiol om aan de magnetische parels te binden. Het idee is dat meer estradiol die reeds in het bloed was, meer van dit nieuwe geëtiketteerde estradiol weg geconcurreerd wordt en omdat dit de totale lichte emissie verandert, kunt u extrapoleren hoeveel estradiol oorspronkelijk in de steekproef was.

 

Jammer genoeg, tren verliest ooit zijn strijd niet om zijn kleine microbead tegen te houden biotinylated estradiol omdat is koning tren. En aangezien de reacties verdergaan, tren einden die omhoog in en als alpha- stoten meer en meer overheersen dat het is.

 

Tot slot trekt een magnetische plaat alle samenstellingen die uit de oplossing van belang zijn, en de rest van het bloed wordt gereinigd, met inbegrip van uw ware estradiolniveaus.

 

 

Contactgegevens
RAWSGEAR MANUFACTURER

Contactpersoon: Coco

Tel.: +8618186204104

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten